ayyyy TW da ATW acik evlendirme progarmi izliyorum daha dogrusu o kalmisssssssss ayy etkilendimmi neee kizz PERIIII baksana seni kahveye felan davet ediyorummmmmmmm :)))))))))))))))))))
opuselimmiiiiiii SEVGLLIMMMMM moduu gibiiiiiii :)))))))))))))
ayyyyy ne sansli kizzz kocislerimizzzzzzz iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzz
aksam yemegiyle beraber kostum calismasida yaptimmm pembe :))))))))) modundayimmm
pembe panter puhahahahahahahahaahahah
:64 :74
AYYYYY CEKILINNNNNNNNN BENN CANAKKALELEIYIIMMM YAHUUUUUUUUUUUU
DURDURMAYINN TUTMAYINN BENIIIIIIII
LAF ARAMIZDA SUPER SPOR HAAA:))))
AYY SUPERSINNNNNN SENNNNN
BIZ senle kesinnnn tanismaliyizzz dondugumde bakanligin ilk toplantisinda ank ya geldigimde kankicanimmm pozitifdasimmmm ankamolda kahveye davet ediyorum seniiiiiii
insallahhh hamisss oluruzz yada dogurmussssssssssssssssssssssss
hahaahhah sağol bebişkommmm eveetttt heryeri oynuyo insanın bıngıl bıngıllllllllllahahahahah tabiii çok memnun olurum bebişkommmmmmmmmmmmmmkesin görüşmeliyizzzzzzzzzzzz inşallah kucağımızda bebişkolarımızlaaa iki çatlak anneeeeeeeeeeeeeeeee
zaten yumurta yüzünden kavga edemez olduk tıpış tıpış gidiyoz ayaklarına
hahaahhah sağol bebişkommmm eveetttt heryeri oynuyo insanın bıngıl bıngıllllllllllahahahahah tabiii çok memnun olurum bebişkommmmmmmmmmmmmmkesin görüşmeliyizzzzzzzzzzzz inşallah kucağımızda bebişkolarımızlaaa iki çatlak anneeeeeeeeeeeeeeeee
PERIMMMMMMMMM IYLESSS LUTFENNNNNN
bak yarinnn icindende gelirse gitmeden ben bi kahve iciimm diyorummmmmmm utanarakkk
mesajla
TARCIN CAN benim bitti kurlerimm allaha bin sukurrr faydasi dersen masallah duzene girdim artik yimirtliyorumm hamislik dersennnn beklemedeyimmmm :)))
ilk 21 i havuclu yaptim 2. 21 i havucsuz
yanliz yumurtlaren cok agrili oluyo haberin olsun ovunu o gun yaparsin o kadar belli ediyo yumurtladigini cnmcm
o kasik yumurta agrilarin olursa korkma
hepsinide gece icmeeee
sabah uyanincaya ayir yarisi sabah uyaninca yarisi gece uyurkennn ic cnnmmmmmm
sifa olsun bebis dolsunnn
muck
İçççç bebeğimmmm içççççç ne zaman gidiyosun tatileeeeeeeeeeeeee ya bize nası haber verceksin hamişliğiniiiiiiiiiiiiiii
elmadas hemserim bebiş geliyomus cok sevindim canım tebrik ederim bizim icinde dua et hamislerin duası kabul olurmus
pazar gidiyoruzz insallahhh cnmm pazar donuyoruzz 7 gunn allahin izniyleee gider geliriz insallahhh
ayy kiz dayanamam alirim ben lapimi topumu yanimaa :))))) size laf atarimmmmmmmmmm
hem sizi ozendiririmmmmm
denize girdim amann bu guneste cokk yakti felann dieeee :)))))))))))))))))))))))))))))
canimm hemserimmm kankimmm benimmmm msj ini gordumm yazdimm hemennnnn canimsinnnn
elmadas hamisss senle ben kaldikk Nar simide gelirken gobusu bos olann
ALLAH mayisa kadar insallahh hayirlisiyla gobusumuze bebislerimizi saglikli bi sekilde yerlestirsinn insalahhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnn
muckssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?