MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

CANIMM PERIMMMM

senide gozundekiii arpaciga dayanarkkkkkkk PERIII DEEP ilan ediyorummmmmmm guzel korsanimmmmm senin plan kostumm hazirr:)))))

ya demin koptum yaaa kocisle telde konusyorummm dalga gecer modundayim ama bakkk kizdirma benii bi kuserimmm 1 hafta dokunmam sana kalir yumurtan oyleeeeee kendi kendine diyoo yaaaa
ayy adamlarimizida bozdukkk

:))))))))))

:
senden korkulur ayol:18::18::18::18::18::18::18::18:

hahaahhah sağol bebişkommmm eveetttt heryeri oynuyo insanın bıngıl bıngıllllllllll ahahahahah tabiii çok memnun olurum bebişkommmmmmmmmmmmmmkesin görüşmeliyizzzzzzzzzzzz inşallah kucağımızda bebişkolarımızlaaa iki çatlak anneeeeeeeeeeeeeeeee

zaten yumurta yüzünden kavga edemez olduk tıpış tıpış gidiyoz ayaklarına

iwitt iwitt iwittttt :)))

kizlarrr yumurta akini yikadimmmm
oncesinde tuzlada ovdum yuzumu peeling yaptimm haaaaa
yumurta akini yikadimmm o arada patates soyuyodummmm ee nisasta dedimm kestigim kabuk iclerinide yuzume surdummmm
birasdandaaaa sarisiyla bakimm yapicukkkkkkkkkkkkkkk :)))))

herdaimmm guzelll her daimmm bakimli herdaimmm eglenceliiiiii herdaimmm cilginnnnn gell ablaa gellllll burdaaa:)))))

birasdanda suslenicukkkkkk ayyyy iylestim sanirsammm ALLAHIMA BINNN SUKURRRRR :)))))

bikini bakmaya gidicukkkk ve sapkos ayyy tatill moduna girdimmmm yihuuuuuuuuuuuuuuuuu

bebiside tinmiyom vallaaa varsaaaaa ekimeeee yoksaaaaa ......................... kasimaaa ne diimm artikkkkkkkk

allah hayirli olanlari versinnnn hepimizeeeeee insalahhhhhhhhhh

TARCIN CAN benim bitti kurlerimm allaha bin sukurrr faydasi dersen masallah duzene girdim artik yimirtliyorumm hamislik dersennnn beklemedeyimmmm :)))

ilk 21 i havuclu yaptim 2. 21 i havucsuz

yanliz yumurtlaren cok agrili oluyo haberin olsun ovunu o gun yaparsin o kadar belli ediyo yumurtladigini cnmcm

o kasik yumurta agrilarin olursa korkma

hepsinide gece icmeeee

sabah uyanincaya ayir yarisi sabah uyaninca yarisi gece uyurkennn ic cnnmmmmmm

sifa olsun bebis dolsunnn
muck

zaten yumurta yüzünden kavga edemez olduk tıpış tıpış gidiyoz ayaklarına

bak demekki bu isin bi hayrida buuu
evde sukunettt mutluluk huzur sagliyo demekki :)))))))))))))

ee bide yumurtladim oldu olmadi tuttu tutmadii hep adrenalinnn

hamiss olmasakta polyana oluruzzz:))))))))

PERIMMMMMMMMM IYLESSS LUTFENNNNNN
bak yarinnn icindende gelirse gitmeden ben bi kahve iciimm diyorummmmmmm utanarakkk
mesajla

PERIMMMMMMMMM IYLESSS LUTFENNNNNN
bak yarinnn icindende gelirse gitmeden ben bi kahve iciimm diyorummmmmmm utanarakkk
mesajla

İçççç bebeğimmmm içççççç bakarım tabiiiiiiiiiiii ne zaman gidiyosun tatileeeeeeeeeeeeee ya bize nası haber verceksin hamişliğiniiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
elmadas hemserim bebiş geliyomus cok sevindim canım tebrik ederim bizim icinde dua et hamislerin duası kabul olurmus

kuzu can ilk 21 incirle başladım 2. 21 i + havuç yapayım madem dengelensin...... bugün balık yapıorum omega 3 leri yüklenelim kendimizi besleyelim ya Allah Bismillah iyi beslenmek çok önemli

şifamız olsun bebişimiz olsun göbüşümüz dolsunnnnnn Amin

İçççç bebeğimmmm içççççç ne zaman gidiyosun tatileeeeeeeeeeeeee ya bize nası haber verceksin hamişliğiniiiiiiiiiiiiiii

pazar gidiyoruzz insallahhh cnmm pazar donuyoruzz 7 gunn allahin izniyleee gider geliriz insallahhh
ayy kiz dayanamam alirim ben lapimi topumu yanimaa :))))) size laf atarimmmmmmmmmm
hem sizi ozendiririmmmmm
denize girdim amann bu guneste cokk yakti felann dieeee :)))))))))))))))))))))))))))))

elmadas hemserim bebiş geliyomus cok sevindim canım tebrik ederim bizim icinde dua et hamislerin duası kabul olurmus

canimm hemserimmm kankimmm benimmmm msj ini gordumm yazdimm hemennnnn canimsinnnn
elmadas hamisss senle ben kaldikk Nar simide gelirken gobusu bos olann
ALLAH mayisa kadar insallahh hayirlisiyla gobusumuze bebislerimizi saglikli bi sekilde yerlestirsinn insalahhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnn

muckssssssss

pePERIMMMMMMMMMMM ordamsinnnnn

ay kendi kendime koptum dur dedim perimede anlatimmmm

simdi bugun takildim ya bu atw deki evlendirme programina dusunsene bizim topik mantigiyla katilan adayyyyy

nasil bir es ariyosunuzz :)))))

valla ne billimmm sperm testinden basariyla gecmis , tumm kurlerini ki ozellikle keci boynuzu kurunu basari ile tamamlamis , catlamis yumurtami basari ile dolleyebilecek , yimirtlama donemlerimde sorun cikartmadan denemelere katilacak , yapmak istedigim tumm kurlere sabirla itaat edecek bir ess ariyorummm :))))))))))))))))

KALBIMIN DEILL YANIIII YUMURTALARININ GOTRUDUGU YERE GITTT :)))

hadi ben kacarr aksam gorusurrrrrz opuyorummm cnmcmmm
allaha emanet oll

Ben kıskanmaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm Zira 2 ay önce bugünlerde booolll bollll güneşlendimmmmmmmmmm denize girdiiimmmmmmmm kocişimle balayıcığımızdaaaaaaaaaaaaaaaa

canımmmmmm gurbet kusuuuuuum ya elmadasa soledim bizim topiğede bekleriz die gelmedi aminnnn canım uzme sen kendini kordonda bulustugumuzda hamiş olcaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…