tatlım sen idrar testi yapmısmıydın silik çizgi cıkmısmıydı :44:
kızlar napıyorsunuz biz kocişle yemek yedik salondayız
o haberleri izliyor bende burdayım işte bir yandan da haberlere bakıyorum
iwitt iwitt iwittttt :)))
kizlarrr yumurta akini yikadimmmm
oncesinde tuzlada ovdum yuzumu peeling yaptimm haaaaa
yumurta akini yikadimmm o arada patates soyuyodummmm ee nisasta dedimm kestigim kabuk iclerinide yuzume surdummmm
birasdandaaaa sarisiyla bakimm yapicukkkkkkkkkkkkkkk :)))))
herdaimmm guzelll her daimmm bakimli herdaimmm eglenceliiiiii herdaimmm cilginnnnn gell ablaa gellllll burdaaa:)))))
birasdanda suslenicukkkkkk ayyyy iylestim sanirsammm ALLAHIMA BINNN SUKURRRRR :)))))
bikini bakmaya gidicukkkk ve sapkos ayyy tatill moduna girdimmmm yihuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebiside tinmiyom vallaaa varsaaaaa ekimeeee yoksaaaaa ......................... kasimaaa ne diimm artikkkkkkkk
allah hayirli olanlari versinnnn hepimizeeeeee insalahhhhhhhhhh
Ohhh ne güzel yaaaBenim kocam 9:30 10 gibi evde oluyor hergünnn o saatte yemek yemekten kilo aldık. Çok sıkılıyorum evde. Çok özlüyorum kocamı
kızlar offf yaaa offf şu iki günü ben atlatsam doktor hamişsin diyo 10 gün sonra kontrole gel diyo ben hala ya adet olursam piskolojsindeyim çok korkuyorum alpellaaa offff sanada oldumu öle
kızlar offf yaaa offf şu iki günü ben atlatsam doktor hamişsin diyo 10 gün sonra kontrole gel diyo ben hala ya adet olursam piskolojsindeyim çok korkuyorum alpellaaa offff sanada oldumu öle
hamile arkadaşlar hamilelik belirtilerinizde reflü oldu mu bugün midem bulandı bulanacak sürekli midem yandı kasıklarımada ağrı giriyor 2 günüm falan kaldı
mesela suan sag tarafta kasigada hafif atiyor..
az önce tül astim ve sancilar sagli sollu oldu birden:26:
canım senin adetin baya geçti kan testi yaptırsana
amaaaan
baya derken 2-3 gün gecikti beli o kadar
ama o da belik gec yumurtladim diyedir
adet günü gelmeden kan testi yaptıran var o yüzden dedim canım
Canim bende gecen hafta cuma idrar testi yaptim ama hic bisey cikmadi...
fakat ben bu sancilari anlamdaim gitti
yumurtaliklarin hizasinda
yarin 1 hafta olacak bu böyle
ama ben cok korkuyorum ya o negatifi tekrar görmekten.......o yüzen diyorum hamile falan degilim
Canim bende gecen hafta cuma idrar testi yaptim ama hic bisey cikmadi...
fakat ben bu sancilari anlamdaim gitti
yumurtaliklarin hizasinda
yarin 1 hafta olacak bu böyle
ama ben cok korkuyorum ya o negatifi tekrar görmekten.......o yüzen diyorum hamile falan degilim
bazen oluyor canım henüz çok yeni ya insan benimseyemiyor ultrasonda görelim bi inş o zaman kabullenicez...
KIZLAAARRR BEN GELDİM NASILSINIZ...??? KIZ PİDİLGA BEN DE ÇANAKKALELİ SAYILIRIM YAHUU İST DOĞMA BÜYÜME AMA ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YAZLARIM HEP ORDA GEÇTİ BABA TARAFINDAN GELİBOLULUYUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?