MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

tatlım sen idrar testi yapmısmıydın silik çizgi cıkmısmıydı :44:

hayır tatlım ben idrar yaptırmadım. dün test almaya gittim aslında eczanede erken gebelik testi yokmuş 2 dükkan yanındada kan testi yapıyorlardı bende kan testi yaptırdım. ptesi yine kan vericem

kızlar napıyorsunuz biz kocişle yemek yedik salondayız
o haberleri izliyor bende burdayım işte bir yandan da haberlere bakıyorum

kızlar napıyorsunuz biz kocişle yemek yedik salondayız
o haberleri izliyor bende burdayım işte bir yandan da haberlere bakıyorum

Ohhh ne güzel yaaa Benim kocam 9:30 10 gibi evde oluyor hergünnn o saatte yemek yemekten kilo aldık. Çok sıkılıyorum evde. Çok özlüyorum kocamı

ekime, kasıma nerden atladınnnnnnn daha nisan var mayıs haziran temmuz oooooooooooo çok varrrrrrrr

Ohhh ne güzel yaaa Benim kocam 9:30 10 gibi evde oluyor hergünnn o saatte yemek yemekten kilo aldık. Çok sıkılıyorum evde. Çok özlüyorum kocamı

benimkide iş değiştirmek istiyor. değişince eve geç gelecek bende sıkılıp özleyeceğim ((((((((((((
şuanda iş görüşmesi yapıyor teldeeeeeeeee

periiiiiiiiiii gözün geçtimi kapı kulpuna sür demiştim sana uzun uzun yazmıştım :)))))))))))))))

kızlar offf yaaa offf şu iki günü ben atlatsam doktor hamişsin diyo 10 gün sonra kontrole gel diyo ben hala ya adet olursam piskolojsindeyim çok korkuyorum alpellaaa offff sanada oldumu öle

kızlar offf yaaa offf şu iki günü ben atlatsam doktor hamişsin diyo 10 gün sonra kontrole gel diyo ben hala ya adet olursam piskolojsindeyim çok korkuyorum alpellaaa offff sanada oldumu öle

bazen oluyor canım henüz çok yeni ya insan benimseyemiyor ultrasonda görelim bi inş o zaman kabullenicez...

KIZLAAARRR BEN GELDİM NASILSINIZ...??? KIZ PİDİLGA BEN DE ÇANAKKALELİ SAYILIRIM YAHUU İST DOĞMA BÜYÜME AMA ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YAZLARIM HEP ORDA GEÇTİ BABA TARAFINDAN GELİBOLULUYUZ

selam canim,

senin sat ne zamandi??

bende henüz dogru dürüst gelen giden yok

hafif lekelenme vardi ic camasirimda bugün.

rengi cok acik kahve rengi

ama bu adetten öncede gelirdi fakat bilemiyorum bu kadar acikmiydi rengi.............

yahu bu atan hafif sancilar ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi sagda bi solda

ama benim adet belirtilerim böyle degildi ya:26:

hemde böyle 1 hafta boyunca adet gelmeden hiccc degildi...

ama test yapmaya cok korkuyorum negatif cikar diye

hamile arkadaşlar hamilelik belirtilerinizde reflü oldu mu bugün midem bulandı bulanacak sürekli midem yandı kasıklarımada ağrı giriyor 2 günüm falan kaldı

adet günü gelmeden kan testi yaptıran var o yüzden dedim canım

Canim bende gecen hafta cuma idrar testi yaptim ama hic bisey cikmadi...

fakat ben bu sancilari anlamdaim gitti

yumurtaliklarin hizasinda

yarin 1 hafta olacak bu böyle

ama ben cok korkuyorum ya o negatifi tekrar görmekten.......o yüzen diyorum hamile falan degilim

canım inşallah hamilesindir.

çok iyi anlıyorum seni canım ben her ay aynı durumdayım artık bu ay son bulsun istiyorum beklemek çok zor bişey allah sana bana bebek isteyen herkese nasip etsin.ben mesela bi belirti yaşıyorum yok ya hemen hamileliğe yormayayım diyorum sende aynı durumdasın galiba.

oooo alpella sende memleketlımız cıktın pidilga ve ben canakkaleliyiz benim bat 15 nisan

arkadaşlar merhaba..
aranıza yeni katılıyorum. biz de bebiş düşünüyoruz ama baya uğraşıcaz gibi geliyor.
adetlerim baya düzensiz. böyle benim gibi düzensiz olup da kolay gebe kalan var mı aranızda?

bugün eve gelirken yumurtalıklarım ve karnım çok agrıdı resmen nefes alamadım karnım çok şiş gazım var kasıklarımda ara ara agrıyoooo sizcee ne olabilir hamilelik mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…