canım inşallah hamilesindir.
çok iyi anlıyorum seni canım ben her ay aynı durumdayım artık bu ay son bulsun istiyorum beklemek çok zor bişey allah sana bana bebek isteyen herkese nasip etsin.ben mesela bi belirti yaşıyorum yok ya hemen hamileliğe yormayayım diyorum sende aynı durumdasın galiba.
bugün eve gelirken yumurtalıklarım ve karnım çok agrıdı resmen nefes alamadım karnım çok şiş gazım var kasıklarımda ara ara agrıyoooo sizcee ne olabilir hamilelik mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?:)
bugün eve gelirken yumurtalıklarım ve karnım çok agrıdı resmen nefes alamadım karnım çok şiş gazım var kasıklarımda ara ara agrıyoooo sizcee ne olabilir hamilelik mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?:)
Insallah canim
bat ne zaman??
kızlar bulantıyla başım dertte...çok kötüyüm şuan ya....çubuk kraker yedim fındık fıstık yedim azcık simit yedim geçmiyor...banyoda klozet başında bekliyorum... varmı fikri olan
ne iyi gelir? bunu yazmak için geldim odaya şimdi geri dönüyorum banyoyaaa:26:
canım tuzlu beyaz leblebii yerlerdiiii ablamlar ama dene istersen çok geçmiş olsun.............. darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
ayçammm geçmiş olsun canımm benim de bazen oluyor bazen olmuyor ben de leblebi diye duymuştum gerçi bulanınca naparsan yap fayda etmiyor da olsun yine de iyiye işaret bulantı
iyiakşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
son 3 gün :26:
Sende bana hamile gibi geliyorsun bakalım hayırlısııı medyum olucam senide bilirsemmm inşallah canımmm her zamankinden faklı hissediyorsan vardır bişeylerrr inşallaa hhhhhhhhinş.canım bat 29 unda 7 gün kaldı ama
kızlar bulantıyla başım dertte...çok kötüyüm şuan ya....çubuk kraker yedim fındık fıstık yedim azcık simit yedim geçmiyor...banyoda klozet başında bekliyorum... varmı fikri olan
ne iyi gelir? bunu yazmak için geldim odaya şimdi geri dönüyorum banyoyaaa:26:
aDD ilk hamileliğimde çok iyiydi beyaz leblebi ama şuan o hariç bir sürü çerez var şansıma
hadi bakalım alırız inşallah hamiş haberlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?