MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım inşallah hamilesindir.

Canim Insallah ay Insallah

Insallah hepmiz hamileyiz/hamile kaliriz

evet canim aynen...

offf ya ama anlamadigim bu anlattigim belirtiler

ayyyyyy inşallah canım inşallah hamişsindirrrrr

kızlar bulantıyla başım dertte...çok kötüyüm şuan ya.... çubuk kraker yedim fındık fıstık yedim azcık simit yedim geçmiyor...banyoda klozet başında bekliyorum... varmı fikri olan
ne iyi gelir? bunu yazmak için geldim odaya şimdi geri dönüyorum banyoyaaa:26:

ben geldim kızlar of canım çıktı valla yoruldum bide kötü haber tam kendime hürrem rolüne hazırlamıştım bir telefon adamın işi çıktı geç gelicek yaaaaaa bide üstüne yorgun gelir tamam tam aradıgı zaten ooh valla

canım tuzlu beyaz leblebii yerlerdiiii ablamlar ama dene istersen çok geçmiş olsun.............. darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

anlamadigim bisey var bu benim adet hanimefendi niye tam bu tuhaf belirtiler oldugunda gecikme ihtiyaci duyuyor acabaaaaaa

ayçammm geçmiş olsun canımm benim de bazen oluyor bazen olmuyor ben de leblebi diye duymuştum gerçi bulanınca naparsan yap fayda etmiyor da olsun yine de iyiye işaret bulantı

inş.canım bat 29 unda 7 gün kaldı ama
Sende bana hamile gibi geliyorsun bakalım hayırlısııı medyum olucam senide bilirsemmm inşallah canımmm her zamankinden faklı hissediyorsan vardır bişeylerrr inşallaa hhhhhhhh

Ay kıyamam ben sana yaaaaaa, hiç bilmiyorumki ne iyi gelirrr uff kötü oldum bak şimdiii. Ablamında oluyorduuu doktoru sırf gebelere özel bi bulantı ilacı yazmıştı sende doktora bi sor mutlaka verecektir canımmm

kızlar selam... bugün bat günümdü... ben hala regl olmadım... beyaz kıvamsız ve çamaşırımı ıslatan bir su geliyo benden... yarın belki kan testi yaptırırım... :44: küçük bir ilçedeyim ve her zaman kan testi yaptırmaya imkan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…