MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

valla pericim çok farklı degil aslında ama bugün bütün gün yumurtalıklarım ve karnım agrıdı bide hiç gazım olmazdı ama karnım davul gibi gazım çok şimdi agrım yok hafiflediiiiiiiiii hayırlsıı olsun canım sagol iyi dileklerin için inş.hepimiz hamiş olucaz elbet birgün hamiş olacagız başka yolu yok bunun :)))))))))))

Kiz peri peki de bana bakalim,ben sence hamile olabilirmiyim

canım o zaman bir kaç gün daha bekle öyle yaptır

hadiiiiii bakalım hayırlısııııııııı olsun canım inş.

benimde canım reglime 1 hafta kala falan acayip karnım şişiyordu ve de o sıkıntıya bile aldırmadan aralıksız yemek yiyordum... ama şimdi kalmadı gaz falan.. inşallah hamiş haberlerimizi buradan duyurucaz en kısa zamanda...

sağolun kızlar...perisoko klozetle iç içeyim şuan...çok sağol canım benim...alpella iyiye işaret ama kötüyüm valla...
kızlar yapmayın etmeyin bulantı berbat bişey asla istemeyin cidden istemeyin

inş.canım hayırlısı bakalım ilk kez bu kadar belirgin agrı yaşadımmmmmmm vardır bir hikmeti hayırla olsun inş.hepimiz için

sağolun kızlar...perisoko klozetle iç içeyim şuan...çok sağol canım benim...alpella iyiye işaret ama kötüyüm valla...

canım Rabbim şifa versin... o bulantıyı çekmek isteyen binlerce insan var ama çeken bilir.. sanırım berbat bişi olsa gerek...

tamam tamam istemiyoruz bulantı amam bebek istiyoruz sadece

Merhaba arkadaşlar ben de hamiş olmak istiyorum bakalım bu ay olacak mı sanırım aynı dertten muzdarip insanlarla konuşmak rahatlatır diye daldım topiginize müsaade varsa tabiii

canım inşallah hamiş çıkarsın yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…