Sende bana hamile gibi geliyorsun bakalım hayırlısııı medyum olucam senide bilirsemmm inşallah canımmm her zamankinden faklı hissediyorsan vardır bişeylerrr inşallaa hhhhhhhh
Ay kıyamam ben sana yaaaaaa, hiç bilmiyorumki ne iyi gelirrr uff kötü oldum bak şimdiii. Ablamında oluyorduuu doktoru sırf gebelere özel bi bulantı ilacı yazmıştı sende doktora bi sor mutlaka verecektir canımmm
Sende bana hamile gibi geliyorsun bakalım hayırlısııı medyum olucam senide bilirsemmm inşallah canımmm her zamankinden faklı hissediyorsan vardır bişeylerrr inşallaa hhhhhhhh
Ay kıyamam ben sana yaaaaaa, hiç bilmiyorumki ne iyi gelirrr uff kötü oldum bak şimdiii. Ablamında oluyorduuu doktoru sırf gebelere özel bi bulantı ilacı yazmıştı sende doktora bi sor mutlaka verecektir canımmm
kızlar selam... bugün bat günümdü... ben hala regl olmadım... beyaz kıvamsız ve çamaşırımı ıslatan bir su geliyo benden... yarın belki kan testi yaptırırım... :44: küçük bir ilçedeyim ve her zaman kan testi yaptırmaya imkan yok
kızlar selam... bugün bat günümdü... ben hala regl olmadım... beyaz kıvamsız ve çamaşırımı ıslatan bir su geliyo benden... yarın belki kan testi yaptırırım... :44: küçük bir ilçedeyim ve her zaman kan testi yaptırmaya imkan yok
valla pericim çok farklı degil aslında ama bugün bütün gün yumurtalıklarım ve karnım agrıdı bide hiç gazım olmazdı ama karnım davul gibi gazım çok şimdi agrım yok hafiflediiiiiiiiii hayırlsıı olsun canım sagol iyi dileklerin için inş.hepimiz hamiş olucaz elbet birgün hamiş olacagız başka yolu yok bunun :)))))))))))
canım o zaman bir kaç gün daha bekle öyle yaptır
hadiiiiii bakalım hayırlısııııııııı olsun canım inş.
benimde canım reglime 1 hafta kala falan acayip karnım şişiyordu ve de o sıkıntıya bile aldırmadan aralıksız yemek yiyordum... ama şimdi kalmadı gaz falan.. inşallah hamiş haberlerimizi buradan duyurucaz en kısa zamanda...
sağolun kızlar...perisoko klozetle iç içeyim şuan...çok sağol canım benim...alpella iyiye işaret ama kötüyüm valla...
kızlar yapmayın etmeyin bulantı berbat bişey asla istemeyin cidden istemeyin
sağolun kızlar...perisoko klozetle iç içeyim şuan...çok sağol canım benim...alpella iyiye işaret ama kötüyüm valla...
kızlar yapmayın etmeyin bulantı berbat bişey asla istemeyin cidden istemeyin
inş.canım hayırlısı bakalım ilk kez bu kadar belirgin agrı yaşadımmmmmmm vardır bir hikmeti hayırla olsun inş.hepimiz için
Merhaba arkadaşlar ben de hamiş olmak istiyorum bakalım bu ay olacak mı sanırım aynı dertten muzdarip insanlarla konuşmak rahatlatır diye daldım topiginize müsaade varsa tabiii
Merhaba arkadaşlar ben de hamiş olmak istiyorum bakalım bu ay olacak mı sanırım aynı dertten muzdarip insanlarla konuşmak rahatlatır diye daldım topiginize müsaade varsa tabiii
rahatlatmaz mı benim tek rahatladım yer burası şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?