ilgilenin ya benimleeee
:) ben de rahatlarım umarım bu ay 3. bekleyiş inşallah hayırlısıyla oluuurr.. senin?
dal canımm dal hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
başımızın üstünde yerin var canımhoşgeldinnn
sagolun :) sizler burdaki arkadaşlar coktan mı bekliyorsunuz mucizenizi yoksa benim gibi yeni bekleyişler içinde olan kimle var
sagolun :) sizler burdaki arkadaşlar coktan mı bekliyorsunuz mucizenizi yoksa benim gibi yeni bekleyişler içinde olan kimle var
5 nisan canım bekliyoruz işte
Şubatta umutlanmıştım ben de ama bu aya sarktı. Bu ay reglim bittikten 1 gün sonra akıntı rengim değişti (16 Mart yani)şeffaf ve yapışkan...Yumurtlama akıntısı araştırdığım kadarıyla böyle oluyormuş. Ben daha günüm var sanıyordum acele etmemiştim, daha erken olmaz diyip 14. gün hesapları yapıyodum ama sonra bir telaş. Bakalım 5 Nisandan sonra en gerçek sonucu öğrenicem ve sabırsızlanıyorum inşallah güzel haberler alırız hepimiz:)
ben de 6-7 nisanı bekliyorum bakalım bu ay olacak mı :)
aminn canımm... seninde müjdeni bekliyorum p.tesi inşallah...
benim nisanda 1 sene olacak bebiş çalışmaları... inşallah bu ay olmuştur...
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir alman forumunda baktim bir kiz benim belirtilerimi anlatiyor aynen diyor bir haftadir var bu belirtiler ve kizin yumurtlama zamaninin üzerindende benim ki kadar gecmis ama kiz hamileymis testte.......
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ya bu bakin beni düsündürdü simdi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafayi yiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim nisanda 1 sene olacak bebiş çalışmaları... inşallah bu ay olmuştur...
benim bebek için denemede 2.ayım beklenen adet trhmde 29 mart canım hayırlısı hepimiz için
bende yeni bekleyiş içindeyim canım bakalım burdan hamiş çıkmak dilegiyle. ama burda insan güzel vakit geçiriyor.
bir alman forumunda baktim bir kiz benim belirtilerimi anlatiyor aynen diyor bir haftadir var bu belirtiler ve kizin yumurtlama zamaninin üzerindende benim ki kadar gecmis ama kiz hamileymis testte.......
3-4 aydır deniyoruz bizde canımmmmmmmm yarın adet günüm. olmazsam hamişimsagolun :) sizler burdaki arkadaşlar coktan mı bekliyorsunuz mucizenizi yoksa benim gibi yeni bekleyişler içinde olan kimle var
inşallah canım. adet olucam diye ödüm kopuyor. eşimde bana kızıyor. ikide bir adet olucam hehalde dediğim için.
40 kere söylersen olurmuş diyor
inşallah bu ay olmuştur
gızzzzzzzz ne istiyon zilliiiiiiiiiiiii ne istiyonnnnnnnnnnnnn sen bi test yaptır sen de kurtul bizde hamiş haberiiiii alıp halay çekelimmmmmmmmmmmm:)
inşallah canım hadi bakalım birlikte ögreniriz artık daha çok var ama sabır ya sabır bekliycez
gızzzzzzzz ne istiyon zilliiiiiiiiiiiii ne istiyonnnnnnnnnnnnn sen bi test yaptır sen de kurtul bizde hamiş haberiiiii alıp halay çekelimmmmmmmmmmmm:)
sen varya vallaaa bizi topikcene delirtirsin yinede kan testi yaptırmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaa zilli :) kızım kendini yiycene test yaptırsana canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?