MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Şubatta umutlanmıştım ben de ama bu aya sarktı. Bu ay reglim bittikten 1 gün sonra akıntı rengim değişti (16 Mart yani)şeffaf ve yapışkan...Yumurtlama akıntısı araştırdığım kadarıyla böyle oluyormuş. Ben daha günüm var sanıyordum acele etmemiştim, daha erken olmaz diyip 14. gün hesapları yapıyodum ama sonra bir telaş. Bakalım 5 Nisandan sonra en gerçek sonucu öğrenicem ve sabırsızlanıyorum inşallah güzel haberler alırız hepimiz:)

amin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aminn canımm... seninde müjdeni bekliyorum p.tesi inşallah...

inşallah canım. adet olucam diye ödüm kopuyor. eşimde bana kızıyor. ikide bir adet olucam hehalde dediğim için.
40 kere söylersen olurmuş diyor

benim nisanda 1 sene olacak bebiş çalışmaları... inşallah bu ay olmuştur...

inşallah bu ay olmuştur

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bir alman forumunda baktim bir kiz benim belirtilerimi anlatiyor aynen diyor bir haftadir var bu belirtiler ve kizin yumurtlama zamaninin üzerindende benim ki kadar gecmis ama kiz hamileymis testte.......

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ya bu bakin beni düsündürdü simdi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafayi yiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şu belirtileri bir daha anlatsan canım ya ne kadarın bat

benim nisanda 1 sene olacak bebiş çalışmaları... inşallah bu ay olmuştur...

benim bebek için denemede 2.ayım beklenen adet trhmde 29 mart canım hayırlısı hepimiz için

bende yeni bekleyiş içindeyim canım bakalım burdan hamiş çıkmak dilegiyle. ama burda insan güzel vakit geçiriyor.

inşallah hamiş kalırız hepimizz ben de 3. ayım olacak ama ilk ay yumurtlama günüm geçmişti onu saymazsak 2. olacak :) acele ediyorum diye kızıyordum kendime biran önce anne olmak istiyorumm

sen varya vallaaa bizi topikcene delirtirsin yinede kan testi yaptırmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaa zilli :) kızım kendini yiycene test yaptırsana canım benim

sagolun :) sizler burdaki arkadaşlar coktan mı bekliyorsunuz mucizenizi yoksa benim gibi yeni bekleyişler içinde olan kimle var
3-4 aydır deniyoruz bizde canımmmmmmmm yarın adet günüm. olmazsam hamişim

hamiş olabilirsinnnnnnnnnn

inşallah canım. adet olucam diye ödüm kopuyor. eşimde bana kızıyor. ikide bir adet olucam hehalde dediğim için.
40 kere söylersen olurmuş diyor

inşallah bu ay olmuştur

ben hiç çaktırmıyorum canım... hiç bişeyimi söylemem bu konuda... annem derdi zaten herşeyinizi anlatmayın diye... zaten ben tedirginim o da tedirgin olursa olmaz... hemen konuyu değiştiriyorum falan... ondan sadece biraz izin istedim çalışma konusunda... kendimi iyi hissetmiyorum falan diyorum... sağolsun anlayışlı... yanımda şimdi kuzu kuzu oturup discovery izliyo

gızzzzzzzz ne istiyon zilliiiiiiiiiiiii ne istiyonnnnnnnnnnnnn sen bi test yaptır sen de kurtul bizde hamiş haberiiiii alıp halay çekelimmmmmmmmmmmm:)

canim sagol beni güldürdün bu stresimde

Allahta sana en kisa zamanda mücdeni yollayip seni ömrün boyunca güldürsün bitanem

gızzzzzzzz ne istiyon zilliiiiiiiiiiiii ne istiyonnnnnnnnnnnnn sen bi test yaptır sen de kurtul bizde hamiş haberiiiii alıp halay çekelimmmmmmmmmmmm:)

sen varya vallaaa bizi topikcene delirtirsin yinede kan testi yaptırmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaa zilli :) kızım kendini yiycene test yaptırsana canım benim

bayılıyorum yorumlarına yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…