MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

İyi akşamlar kizlar öncelikle hamisleri tebrik ederim...
Benimde adetim hala gelmedi bugün test yaptım ama negatif çıktı resmen psikolojim bozuldu valla her sabah adet oldum sanarak kalkıyorum ama değilim aksam oluncada bir gaz hali başlıyor ama başka hiçmişti yok sizce kan testi yaptırsam mı ...

normalde geçiyor mu günün ? yoksa hep düzenli günü gününe olur musun?

şu belirtileri bir daha anlatsan canım ya ne kadarın bat

Canim ne bat iiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim batim mi kaldi

ayyyyyy kiz bu heyecandan dellendim ben.

Canim ben bu ayin 12 de 22. günümde ovu testte gülen yüzü gördüm ve iliski oldu iki gün üst üste ve iki gün önce

ve gecen hafta cumadan beri böyle hafifce cekilme/sanci oluyor yumurtaliklarimda ve sanki kasika ceker gibi.

ben 2-3 gün önce aslinda adet olmaliydim ama yok

suan sadece bugün hafifce kave rengine benzer lekelendi ic camasirim,

son iki gündürde daha acik renkte cok af ederin vaginada vardi bu sivi

ama benim hic bir hafta öncesinden baslamadi ki adet belirtileri
ki kaldi ki adet belirtilerim böyle degil benim:26:

tamam canım ya sen hamilesin işte daha ne ALLAH HAYIRLISINI VERSİN hiç takma kafana.

beyazlıımmm sen varya yavrum 9 ay 10 gün bekle eger bebek dogmazsa kan testi yaptırırsın tamam mı zilliiiiiimmmmmm benim kıs daha ne belirti verecek vucut ne verecek sana yaniiiiiiiiiii dadlımmmm :)
ki kaldi ki adet belirtilerim böyle degil benim:26:[/QUOTE]

Ya normalde hep 1-2gun onden gelirdi ama iki aydır 7 ve5 gün once geldi buna göre şimdiye kadar olmalıydım ama önceki düzenli zamana göre 2 gün var bende hangisini dikkate alsam bilemedim yaa

ahanda aynı ben :44: benim hesaplamama göre yarın ya da cumartesi olmam lazım ama hesaplama tablosuna göre pazar günü diyo
:26:

Ya normalde hep 1-2gun onden gelirdi ama iki aydır 7 ve5 gün once geldi buna göre şimdiye kadar olmalıydım ama önceki düzenli zamana göre 2 gün var bende hangisini dikkate alsam bilemedim yaa

2 gün daha sabret o zaman. sabretmek cok zor biliyorum ama bence bekle 2 gün daha olmazsa tekrar test yap farklı markalarda yap bi de hep aynı markayı yapma belk hassasiyeti azdır hamilelik hormonunu görememiştir.. inşallah hamilesindir :) bi de benim yengemde de öyle olmuştu iki ay gecikme oldu 3. ay hamileydi. 3 kere hamilelik geçirdi 3. de de aynı şekilde oldu ama ilk ikisi düşük olmştu su an 3. beş aylık :) hamilelikten önce bazı kişilerde böyle düzensizlik olabiliyormuş

kan testi kesin sonuc veriyormuş zaten yaptır istersen.. ben olsam kesin yaptırırdım ama henüz adet gecikmem bile olmadı bir gün bile gecmeden oluyorum günüm gelince

kızlar ya bazen stres yapıyoruz geçikebiliyo işte aman ya valla karamsarlıga kapılıyorum bazen bende

kan testi kesin sonuc veriyormuş zaten yaptır istersen.. ben olsam kesin yaptırırdım ama henüz adet gecikmem bile olmadı bir gün bile gecmeden oluyorum günüm gelince

Tatlım ya bende her ay aynı seyleri yaşamaktan sıkıldım artık son olsun hepimiz için ins

kızlar ya bazen stres yapıyoruz geçikebiliyo işte aman ya valla karamsarlıga kapılıyorum bazen bende

öyle de benim tam tersi ben gelmesin derken iki aydır hep tersine erken hemde çok erken geldi şimdi umudum daha yüksek ins sonucda öyle olur sizlerinde ins

ben de hiç gecikme de olmadı daha.. bazen diyorum bi iki gecikse de o heyecanı yasasam falan diye :) geckirse kesin hamileyimdir diyorum Allahın izniyle cünkü yıllardır hiç gecikmedi cok dakik

inşallah canım hayırlısı

Kızlarrrrr nasılsınız bakemmmm :)

Yumurtlamayı bekleyen kuluçka tavuğu gibi hissediyorum ben yahuuu

Daha var bakalım beklemeye devam, gün içinde arada izliyorum sizi ama yanıt yazamıyorum

HHerkesin keyfi yerindedir umarım,

Öpüyorum sizleri minnoşlaaaaaaaaaaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…