3-4 aydır deniyoruz bizde canımmmmmmmm yarın adet günüm. olmazsam hamişimn
canim sagol beni güldürdün bu stresimde
Allahta sana en kisa zamanda mücdeni yollayip seni ömrün boyunca güldürsün bitanem
bayılıyorum yorumlarına yaaa
İyi akşamlar kizlar öncelikle hamisleri tebrik ederim...
Benimde adetim hala gelmedi bugün test yaptım ama negatif çıktı resmen psikolojim bozuldu valla her sabah adet oldum sanarak kalkıyorum ama değilim aksam oluncada bir gaz hali başlıyor ama başka hiçmişti yok sizce kan testi yaptırsam mı ...
şu belirtileri bir daha anlatsan canım ya ne kadarın bat
Canim ne bat iiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim batim mi kaldi
ayyyyyy kiz bu heyecandan dellendim ben.
Canim ben bu ayin 12 de 22. günümde ovu testte gülen yüzü gördüm ve iliski oldu iki gün üst üste ve iki gün önce
ve gecen hafta cumadan beri böyle hafifce cekilme/sanci oluyor yumurtaliklarimda ve sanki kasika ceker gibi.
ben 2-3 gün önce aslinda adet olmaliydim ama yok
suan sadece bugün hafifce kave rengine benzer lekelendi ic camasirim,
son iki gündürde daha acik renkte cok af ederin vaginada vardi bu sivi
ama benim hic bir hafta öncesinden baslamadi ki adet belirtileri
ki kaldi ki adet belirtilerim böyle degil benim:26:
normalde geçiyor mu günün ? yoksa hep düzenli günü gününe olur musun?
Ya normalde hep 1-2gun onden gelirdi ama iki aydır 7 ve5 gün once geldi buna göre şimdiye kadar olmalıydım ama önceki düzenli zamana göre 2 gün var bende hangisini dikkate alsam bilemedim yaa
Ya normalde hep 1-2gun onden gelirdi ama iki aydır 7 ve5 gün once geldi buna göre şimdiye kadar olmalıydım ama önceki düzenli zamana göre 2 gün var bende hangisini dikkate alsam bilemedim yaa
Sagol CNm bilgiler için kan testi yaptırsan degerler de hiç bişey belli olmaz mı acaba
kan testi kesin sonuc veriyormuş zaten yaptır istersen.. ben olsam kesin yaptırırdım ama henüz adet gecikmem bile olmadıbir gün bile gecmeden oluyorum günüm gelince
kan testi kesin sonuc veriyormuş zaten yaptır istersen.. ben olsam kesin yaptırırdım ama henüz adet gecikmem bile olmadıbir gün bile gecmeden oluyorum günüm gelince
kızlar ya bazen stres yapıyoruz geçikebiliyo işte aman ya valla karamsarlıga kapılıyorum bazen bende
kızlar ya bazen stres yapıyoruz geçikebiliyo işte aman ya valla karamsarlıga kapılıyorum bazen bende
Tatlım ya bende her ay aynı seyleri yaşamaktan sıkıldım artık son olsun hepimiz için ins
öyle de benim tam tersi ben gelmesin derken iki aydır hep tersine erken hemde çok erken geldi şimdi umudum daha yüksek ins sonucda öyle olur sizlerinde ins
kızlar ben kaçtım iyigeceler size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?