tamam canım ya sen hamilesin işte daha ne ALLAH HAYIRLISINI VERSİN hiç takma kafana.
[/QUOTE]beyazlıımmm sen varya yavrum 9 ay 10 gün bekle eger bebek dogmazsa kan testi yaptırırsın tamam mı zilliiiiiimmmmmm benim kıs daha ne belirti verecek vucut ne verecek sana yaniiiiiiiiiii dadlımmmm :)
ki kaldi ki adet belirtilerim böyle degil benim:26:
:26::18: :44: :13: :2:
gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmm
SELAM KIZLAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
Ay kiz Allah söyletsin seni Insallah
canim hic inanmiyorum yaaaaaa
bazen oluyor canım henüz çok yeni ya insan benimseyemiyor ultrasonda görelim bi inş o zaman kabullenicez...
KIZLAAARRR BEN GELDİM NASILSINIZ...??? KIZ PİDİLGA BEN DE ÇANAKKALELİ SAYILIRIM YAHUU İST DOĞMA BÜYÜME AMA ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YAZLARIM HEP ORDA GEÇTİ BABA TARAFINDAN GELİBOLULUYUZ
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALPIMMM BIZIM YAZLIKTA LAPSEKIDEEE
GELIBOLUNUN KARSISI BIZIM YAZLIGIN MAZARASI DIREK GELIBOLUUUUU AAYYYY AKRABAMIYIZZ NEYIZZZZ YAHUUU KANN CEKMISSS|:))))) benim annede lapsakosluuu :)))) lapseki=lapsakos
burda canakkaleyi kimse bilmiyo ama GALLIPOLIII deyince ingilizler biliooooooooo
dedelerini halletmistikk yaa:)))
test yapmıyorsun diyehihihih
evet canım ya ne çok ortak noktamız var ne zamandır söylicem söylicem işte araya hep bişeyler girdi bir de listeyi güncelliyorum ya hep mesajları takip etmek zorundayım bi fırsatını bulamadım... biz saros körfezindeyiz muhteşem bir yer
buugun topigimiz cokk guzeldi kislarrr alpicimm sanirim midelsel bebissel cok katilamadii beyazlimmm sen nerdeydinn bakimmm???
bugun ki topigi okumanizi tavsiye ederimmm bii suruuuu bakim onerilerii verdimmmmm:)))) bi suru guzel muhabbetlerrrrr paylasimlar enn son mezdeke vardii ne diyeyim yaniiiiii
bende 21 mart bat ama hicbisey yok halaa artik dinlemiyorum da kendimi saldim valla tinmiyorum cok yani gecen aylar gibi deilim gecen ay cok farkliydim bu ayyyy sifirimmmmm ama burdaki muhabbeti seviyorummmmmm
optumm
simdi sac boyama zamanimmmm
casting cikolataaa ilk denememdirrr
opuyorumm herkwsiii
Esim test almaya gitti Vallahi korkuyorum yaaaaaaaaaaaa
kizlar cok af edersiniz az önce parmakla sivi kontrolü yaptim
ve taze kan geldi elime az ve kagida ama belkide biraz dokuyu zedelemisimdir ondan
vakat bir agrida girdi hafiften....
karnimi ice cekmem güclük veriyor
ama az önce wc ye ciktim
simdi az sonraki idrarla olmaz demi:26:
ve taze kan geldi elime az ve kagida ama belkide biraz dokuyu zedelemisimdir ondan
ama az önce wc ye ciktim
buugun topigimiz cokk guzeldi kislarrr alpicimm sanirim midelsel bebissel cok katilamadii beyazlimmm sen nerdeydinn bakimmm???
bugun ki topigi okumanizi tavsiye ederimmm bii suruuuu bakim onerilerii verdimmmmm:)))) bi suru guzel muhabbetlerrrrr paylasimlar enn son mezdeke vardii ne diyeyim yaniiiiii
bende 21 mart bat ama hicbisey yok halaa artik dinlemiyorum da kendimi saldim valla tinmiyorum cok yani gecen aylar gibi deilim gecen ay cok farkliydim bu ayyyy sifirimmmmm ama burdaki muhabbeti seviyorummmmmm
optumm
simdi sac boyama zamanimmmm
casting cikolataaa ilk denememdirrr
opuyorumm herkwsiii
kız idi sen daha o iki tel saçını boyayamadın mı yosmaaaaaaaaaaa :)
yokkkk kisssss aksamustu kocisle ciktikk saclari az kestirdik kirpislerimi falan duzelltirddimde sonra boyiimm dedimmmmmmm
ara makas attirdimmm valla:))) cok yani kafadaa saccc 2 boyaa bakalimmm ya allahhhhhh:))))
ama denmemizi basariyla tamamladikk:)))
artci seklinde:))
ama az önce wc ye ciktim
hadii ben de merak ediyorum sonucu :)) biran önce yazz lütfen :)
huzur yavrummm bu beyazlım test yapana kadar biz dogurur çocukları askere bilem yollarızzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzz zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii testte gelmiş yapsannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günüm geçse de test yapma zevkini tatsam diye bekliyorum ben o da yapmıyor ya ben heveslendimm :) inşallah bu ay benim de günüm gecer de test yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?