MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

tamam canım ya sen hamilesin işte daha ne ALLAH HAYIRLISINI VERSİN hiç takma kafana.

Ay kiz Allah söyletsin seni Insallah

canim hic inanmiyorum yaaaaaa

[/QUOTE]

ya bitanem I-N-A-N-M-I-Y-O-R-U-M

:26::18::44::13::2:

gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmm

SELAM KIZLAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR

Hosgeldin canim,süpersin aynen bende böyle hisediyom karma karisigim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALPIMMM BIZIM YAZLIKTA LAPSEKIDEEE

GELIBOLUNUN KARSISI BIZIM YAZLIGIN MAZARASI DIREK GELIBOLUUUUU AAYYYY AKRABAMIYIZZ NEYIZZZZ YAHUUU KANN CEKMISSS|:))))) benim annede lapsakosluuu :)))) lapseki=lapsakos

burda canakkaleyi kimse bilmiyo ama GALLIPOLIII deyince ingilizler biliooooooooo

dedelerini halletmistikk yaa:)))

SEVVALCIMMMMMMM canimm hemsommmm benimmmmmmm o dedigin ikiser ikiser lafinn varyaaaaaa resmen kalbimi gupletti oldsum olasi tekk arzumm odurrr
canimm benimmm allah insallah nasip etsinnn bitanecim sanada banadaaaa :))))))))))

BEYAZZZZZZZZZZZ sen nersedin merask ettim seniii bugunn superdi burasiii

evet canım ya ne çok ortak noktamız var ne zamandır söylicem söylicem işte araya hep bişeyler girdi bir de listeyi güncelliyorum ya hep mesajları takip etmek zorundayım bi fırsatını bulamadım... biz saros körfezindeyiz muhteşem bir yer

test yapmıyorsun diye hihihih

Esim test almaya gitti Vallahi korkuyorum yaaaaaaaaaaaa

kizlar cok af edersiniz az önce parmakla sivi kontrolü yaptim

ve taze kan geldi elime az ve kagida ama belkide biraz dokuyu zedelemisimdir ondan

vakat bir agrida girdi hafiften....

karnimi ice cekmem güclük veriyor

ama az önce wc ye ciktim

simdi az sonraki idrarla olmaz demi:26:

buugun topigimiz cokk guzeldi kislarrr alpicimm sanirim midelsel bebissel cok katilamadii beyazlimmm sen nerdeydinn bakimmm???

bugun ki topigi okumanizi tavsiye ederimmm bii suruuuu bakim onerilerii verdimmmmm:)))) bi suru guzel muhabbetlerrrrr paylasimlar enn son mezdeke vardii ne diyeyim yaniiiiii

bende 21 mart bat ama hicbisey yok halaa artik dinlemiyorum da kendimi saldim valla tinmiyorum cok yani gecen aylar gibi deilim gecen ay cok farkliydim bu ayyyy sifirimmmmm ama burdaki muhabbeti seviyorummmmmm

optumm
simdi sac boyama zamanimmmm
casting cikolataaa ilk denememdirrr
opuyorumm herkwsiii

aa sarozada geliriz bizz guzeldirr hele kii deniziiii superrr benim kankimler var orda anneleri tabii taciser teyze kizi filiz cocukluk kankimdirrr sarozda onlarda 3 ayyy onlara gelirdikkkkk

vayyy beeeee iki gemi yanyana haydayabilirmisinnnnnnnnnn canakkale muhabbettiiii

ayyy cokk ozledimmm memleketimiiiiiiiiii :))))))))))))))

bende izmir dogumluyum 10 yasimda tasindik canakkaleye o gun bugun canakkale:))

kız idi sen daha o iki tel saçını boyayamadın mı yosmaaaaaaaaaaa :)

sabaha bekle artik be cnmmmmmm dicemm ama bekleyemzsinnnn:)))))))))))))

ya bide kurcalama sagini solunu yaaaaa
ben oradaki siviyla yumurtlama testi yapmayida hicc anlayamiyorumm nasil sokarsiniz oyle parmaginizi ben bi fitil kii ilk defa gecen yill deneyebildimmmm oda merasimleeeeeeeeeeee tampon falanda kullanmadim kullanamammdaaa ayyy muaynemm bileeee ayri fasilllllllll
iyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bide parmakla denetimmmmm
aferim sana zedeliceksin

elleme cnmmmmmmmmm
aaz su ic simdi gelir zaten cisin

kızım senin adetin geçti istediğin zaman yap varsa eğer silik de olsa çıkar eğer test de çok adi değilse tabi...

evet canım gördüm paylaşımları çok güzel olmuş ellerinize sağlık... senin bat 31 mart değil mi 21 yazmışsın...???

kız idi sen daha o iki tel saçını boyayamadın mı yosmaaaaaaaaaaa :)

yokkkk kisssss aksamustu kocisle ciktikk saclari az kestirdik kirpislerimi falan duzelltirddimde sonra boyiimm dedimmmmmmm

ara makas attirdimmm valla:))) cok yani kafadaa saccc 2 boyaa bakalimmm ya allahhhhhh:))))

ama denmemizi basariyla tamamladikk:)))

artci seklinde:))

yakışır sana yavrummmmmmmmmmmm dubaiiiiiiiiii güzel görsünnn salında gel yavrummmmmmmmmmmmmmm yakışırrrrrrrrrrr idime yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
al bu da benden sana hamiş ol hareketii

hadii ben de merak ediyorum sonucu :)) biran önce yazz lütfen :)

hadii ben de merak ediyorum sonucu :)) biran önce yazz lütfen :)

huzur yavrummm bu beyazlım test yapana kadar biz dogurur çocukları askere bilem yollarızzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzz zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii testte gelmiş yapsannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

huzur yavrummm bu beyazlım test yapana kadar biz dogurur çocukları askere bilem yollarızzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzz zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii testte gelmiş yapsannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günüm geçse de test yapma zevkini tatsam diye bekliyorum ben o da yapmıyor ya ben heveslendimm :) inşallah bu ay benim de günüm gecer de test yaparım :)

günüm geçse de test yapma zevkini tatsam diye bekliyorum ben o da yapmıyor ya ben heveslendimm :) inşallah bu ay benim de günüm gecer de test yaparım :)

inş.canım bende hayatımda hiç test yapmadım geçerse yaparızzzzzzzzzzz bakalım bide onun zevkine varırızzzzzzzzzzzzzzz :)

merhabaalarr...

sen öyle diyorsan okuyalım bakalım...ama ben yaklaşık 200 sayfa geriden geliyoruumm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…