MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

merhabaalarr...

sen öyle diyorsan okuyalım bakalım...ama ben yaklaşık 200 sayfa geriden geliyoruumm....

ooooooohooooooooo yavrum sen nirelerdesin yavvvvvvvvvvvvvvvvv kız topic çoştu oryantel bilem ooynadıı bi şu zilllii beyazlım test yapamdıııııııııııııı :) oku sen bacım okuuuu neşemizbol allAh bozmasınnnn

yau evet gün içinde bakıp çıkabiliyorum tamamına yetişemiyorum işteyken olmiiii....
biliyorum çok keyifli topik..girmeden edemiyorum zaten..

bu arada hamile arkadaşları kutluyoruumm...

yakışır sana yavrummmmmmmmmmmm dubaiiiiiiiiii güzel görsünnn salında gel yavrummmmmmmmmmmmmmm yakışırrrrrrrrrrr idime yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
al bu da benden sana hamiş ol hareketii

cadi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatli sey seni

hadii ben de merak ediyorum sonucu :)) biran önce yazz lütfen :)

esimde diyo hadi yap

dedim sisimi yapamiyom sisimi yapamiyom popom ondan kuru kaliyor

Alpellacim yok bilmiyon ama standart iyi bisey

ama bacim suan pek idrar yok......

haaaa bak birde bisey sorcam

en iyisi temiz bir plastik bardakta mi yapmak yoksa direk testin üzerine mi:26:

Ay kiz birde benim su test var ya pozitif cikaaaa

suan heyecandan agliyacam yaaaaaaa

ah canim bi ciksa ayyyyyyyyyyyyyyyy bilmem ki ben o zaman ne yaparim.

ben o zaman haberlere cikarim,bütün bir sehiri alt üst eden kadinnnnnnn

senin testte ne yazıyorsa onu yap bazılarında akan idrara tutun diyor bazılarından bardağa yapıp daldırıyorsun hadi yap yaa çatladık valla 1 damla bile çişin yok mu

ay kiz birde benim su test var ya pozitif cikaaaa

Suan heyecandan agliyacam yaaaaaaa

Ah canim bi ciksa ayyyyyyyyyyyyyyyy bilmem ki ben o zaman ne yaparim.

Ben o zaman haberlere cikarim,bütün bir sehiri alt üst eden kadinnnnnnn

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizi burda alt üst ettigin yetmediii şimdi bide şehir çıktıı başımıza :)
bir tutam çiş için yaptıgınnnnn şeye bakkkk kız zilliiiiii allahım şimdi evine gelip işetecem seniiiiiiiiiiii valla o derceye getirdin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

2.ayım bacım dahaaaaaaaaaa çok yolun başındayımallahım çok bekletmesin tez zamnda meleklerimi versin bana ve cümlemize aminnnnnnnnnnnn

amiiiin inşallah yaa aynı gibiyiz kızzz hadi bakalım haberli kalalım inşallah biran önce hamiş oluruz da müjdeleşiriz

hadi inşallah pozitif cıkar yaa kendim gibi heyecanlanıyorum offf ben de birgün test yapabilecek miyim Rabbimm inşallaahhhh

yok yok yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

bi B_K YOK

aman yok ya yok bi halt olmiyacak

Beyazlim lütfen üzülme bence yarin bir doktora git direk kan ver. benim bildigim testleri sabah yapmak lazim hem hep testlerde 100 % degil

bu nedir peki yahu niye insanin vücudu kandiriyor insani

kendimizi çok dinliyoruz canım çok kaptırıyoruz teek bişeye odaklanıp stresss oluyoruz ve stresse baglı olarakta adetimiz gecikiyorrr canım üzülme hayırlısını istedik en başından beri hayırlısı olsun hakkımızda canım amin.........

yok yok yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

bi B_K YOK

ya bi de 4 saat idrar yapmamış olunca daha dogru sonuc veriyormuş diye biliyorum ben sabret bi iki gün daha olmazsan doktora git kan testi yaptır canım hakkında hayırlısı olsun

insan kendini esine karsida mahcup hisediyor yani umarim anliyorsunuz ne demek istedigimi

adami aksamin onunda test almaya yolluyorum ne icin?

HIC!!!!! icin

bi B_K YOK

beyazzlllıımmmm canımmmm ya sen neden böylesin hemen bırakıyorsun kendini ortada bir şey yok binlerce kişinin her gün yaşadığı şey bak perisoko da çok çok emindi negatif çıktı ama noldu neşesi yerinde umudu yerinde aynı gaz devam ediyor sen sanki ilk ve son umudun buymuş gibi karalar bağlıyorsun Allah korusun ben senin kötü bir haber aldığında fln düşünemiyorum durumunu.. bi ark okudum bugün eşinin 1 tane bile spermi yokmuş o durumda olsan ne yapacaksın lütfen biraz güçlü ol yanlış anlama ben senin iyiliğin için söylüyorum testin sonucu %100 değil zaten biliyorsun baktın olmadı gider kan verirsin poz. çıkarsa ne ala çıkmazsa da ya Allah dersin önümüzdeki ay çalışmalara devam edersin inş er ya da geç olacak önemli olan senin fiziksel ve ruhsal sağlığın canım hadi iyi ol iyi düşün umudun hep olsun Allahın gücüne gider bak hadi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…