insan kendini esine karsida mahcup hisediyor yani umarim anliyorsunuz ne demek istedigimi
adami aksamin onunda test almaya yolluyorum ne icin?
Hıc!!!!! Icin
yok yok yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
bi B_K YOK
aman yok ya yok bi halt olmiyacak
canim burada randevu almalisin kadin dogum uzmanindan ve o kan aliyor
offffffff bari adet olayim ya biran önce
beyazzlllıımmmm canımmmm ya sen neden böylesin hemen bırakıyorsun kendini ortada bir şey yok binlerce kişinin her gün yaşadığı şey bak perisoko da çok çok emindi negatif çıktı ama noldu neşesi yerinde umudu yerinde aynı gaz devam ediyor sen sanki ilk ve son umudun buymuş gibi karalar bağlıyorsun Allah korusun ben senin kötü bir haber aldığında fln düşünemiyorum durumunu.. bi ark okudum bugün eşinin 1 tane bile spermi yokmuş o durumda olsan ne yapacaksın lütfen biraz güçlü ol yanlış anlama ben senin iyiliğin için söylüyorum testin sonucu %100 değil zaten biliyorsun baktın olmadı gider kan verirsin poz. çıkarsa ne ala çıkmazsa da ya Allah dersin önümüzdeki ay çalışmalara devam edersin inş er ya da geç olacak önemli olan senin fiziksel ve ruhsal sağlığın canım hadi iyi ol iyi düşün umudun hep olsun Allahın gücüne gider bak hadi canım
anlıyoruz seni canım ama o da bu işin bir parçası yani sonuçta olsun bu heyacan bile güzel test yapayam bile o kadar çok insan varkii
lütfen sabırlı ol ve dua et allaha sıgın canım çünkü hayırda şerde yalnızca allahtandır üzülme nefes aldıgımız sürece bebek için hepumudumuz var demektir çok şükür saglıgımız yerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
Üzülme demeyeceğim ne yazıkki biliyorum çok üzgün olduğunu hayal kırıklığına uğradığını her adet bitiminde bu ay olacak deyip diğer adet tarihine yaklaştıkça bütün hamilelik belirtileri yaşadığını hatta adete 1 hafta olmasına rağmen gizlice 3-5 tane test alıp hergün test yaptığını ve bu senaryoyu her ay yaşadığını biliyorum
biliyorum ne yazıkki
Napalım umut fakirin ekmeğiymiş umudumuz hiç bitmesin Allahım inşallah da seninde benimde ve bütün bebek isteyen arkadaşlarımızın yüzüne baksın ve kucağımızı boş bırakmasın inşallah
canim biliyorum bende gecen randevusuz gittim acil dedim aldilar, hani oraya vardiktan sonra mecbur aliyorlar sen sabah kalk hemen oraya git.
insan kendini esine karsida mahcup hisediyor yani umarim anliyorsunuz ne demek istedigimi
adami aksamin onunda test almaya yolluyorum ne icin?
HIC!!!!! icin
"Ey Rab...
Ey Rabbim...
İbrahim'e İsmail'i, Zekeriya'ya Yahya'yı, Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele...
Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl...
Onlara hakkı, güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver.
Amin..."
İYİ GECELER KIZLAR...
"Ey Rab...
Ey Rabbim...
İbrahim'e İsmail'i, Zekeriya'ya Yahya'yı, Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele...
Amin..."
İYİ GECELER KIZLAR...
"ey rab...
Ey rabbim...
Ibrahim'e ismail'i, zekeriya'ya yahya'yı, meryem'e isa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele...
Amin..."
iyi geceler kızlar...
idilga kullanıcısından alıntı
canimmm benimm iyki varsinnnnnnnn
simdi soyle bakalim kendinee soyleee guzelll bi kahvee ve esinedee hatta yaninada cikolata al aldirrrrr kendini mutluu ettt
ve lutfennnnnnnnnnnnnn guclu olll biz bunun icin varizzzz VOLTRAN :)))))) zayif halka olmassssssss :)))))))
canimmm biizim en guzel yonumuzz bence inancimizzzzzzz
inancliyiz allaha cok sukur ee kaderede inaniyoruzzzzzzzzzzz elimizden gelen herseyide yapiyoruzz gerisi Allahin zamanlamasi ve kararlamasiiii
o yuzden once yasamda ben deeeemeyi ogren enn onemli sensinnnn sen varsann illaki bebisin olur cnmmm
hadi soyle kahvenii bakaliimm sefann olsunnn hemen hesabinida yapppp bakkkkkkk yeni tur yeni sans belkideee enn guzel bebisi
bekliyooo yumurtann cnmin iciiii
ennn hayirli olann herseyiyle hayirli tum uzuvlari tum duyulari yerinde olan beyninde akil , kalbinde vicdan ruhunda huzur kaderinde sans olannnn eli ayagi yuzu gozu duzgun hayirli olan evlatlari nasip etsin ALLAH bizeeeeeeeee
onemli olan buysaaa bizde bunun icin dua ediyosak beklicezzzzzzzzzzz
SABIIRRR vasiftir cnmmm aglarsan uzulursen isyandirrrr guclu olll
yeni tur yeni sansss
beraberizz iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))
mucksssssssssssssss
bunu sanada yazmak istedimmm
lutfennnn uzulup kendini lkasip vucudunu da hormonlarinida strese sokma daha yolun basiiiiiiiii
hepimiz hamiss olucazz cnmmmmm
lutfeenn ne demekmis oyle o suclu muclu hissetmekkkkkk ALLAHHH zamni gelince yollicak bebisiniiiiiii
sen merakk etme
saril kocisine uyuuu
veeeeeeeee
bak hep beraber burda yine calisicazz yumurtlicazz
yeni yeni seyler ogrenicezzz
optummmmmmm
"Ey Rab...
Ey Rabbim...
Amin..."
İYİ GECELER KIZLAR...
alpella feminanın prospektüsünü okuyacağım şimdi sende bana kısaca bilgi verirsen daha net olur, kaba yapıp mı daldırdın?
Eki Görüntüle 373835
kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?