MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

insan kendini esine karsida mahcup hisediyor yani umarim anliyorsunuz ne demek istedigimi

adami aksamin onunda test almaya yolluyorum ne icin?

Hıc!!!!! Icin

anlıyoruz seni canım ama o da bu işin bir parçası yani sonuçta olsun bu heyacan bile güzel test yapayam bile o kadar çok insan varkii
lütfen sabırlı ol ve dua et allaha sıgın canım çünkü hayırda şerde yalnızca allahtandır üzülme nefes aldıgımız sürece bebek için hepumudumuz var demektir çok şükür saglıgımız yerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

yok yok yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

bi B_K YOK

aman yok ya yok bi halt olmiyacak

Üzülme demeyeceğim ne yazıkki biliyorum çok üzgün olduğunu hayal kırıklığına uğradığını her adet bitiminde bu ay olacak deyip diğer adet tarihine yaklaştıkça bütün hamilelik belirtileri yaşadığını hatta adete 1 hafta olmasına rağmen gizlice 3-5 tane test alıp hergün test yaptığını ve bu senaryoyu her ay yaşadığını biliyorum
biliyorum ne yazıkki

Napalım umut fakirin ekmeğiymiş umudumuz hiç bitmesin Allahım inşallah da seninde benimde ve bütün bebek isteyen arkadaşlarımızın yüzüne baksın ve kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Sagol canim anliyorum iyiligim icin söyledigini,

evet okudum bir sürü negatif test yapip sonradan ama hamileymis meger....

ama üzülüyorum

evet canim orasi öyle,

sonucta ben demiyorum vücuduma bu sinyalleri versin diye

evet canim o aylar gecmek bilmiyor...

hele bu belirtiler yok mu bu belirtiler

canim biliyorum bende gecen randevusuz gittim acil dedim aldilar, hani oraya vardiktan sonra mecbur aliyorlar sen sabah kalk hemen oraya git.

canim pazartesiye kadar gelmezse

zorla doktora gidecegim

yarin calisiyorum cünkü,gerci pazarteside ama ögleden sonra is basi yapacam

ya ama kizlar gec yumurtladim diye ya gec gelirse adetim????

belirtilerde artik zembille iniyor herhalde

"Ey Rab...
Ey Rabbim...
İbrahim'e İsmail'i, Zekeriya'ya Yahya'yı, Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele...
Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl...
Onlara hakkı, güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver.

Amin..."

İYİ GECELER KIZLAR...

insan kendini esine karsida mahcup hisediyor yani umarim anliyorsunuz ne demek istedigimi

adami aksamin onunda test almaya yolluyorum ne icin?

HIC!!!!! icin

idilga kullanıcısından alıntı
canimmm benimm iyki varsinnnnnnnn
simdi soyle bakalim kendinee soyleee guzelll bi kahvee ve esinedee hatta yaninada cikolata al aldirrrrr kendini mutluu ettt
ve lutfennnnnnnnnnnnnn guclu olll biz bunun icin varizzzz VOLTRAN :)))))) zayif halka olmassssssss :)))))))

canimmm biizim en guzel yonumuzz bence inancimizzzzzzz
inancliyiz allaha cok sukur ee kaderede inaniyoruzzzzzzzzzzz elimizden gelen herseyide yapiyoruzz gerisi Allahin zamanlamasi ve kararlamasiiii
o yuzden once yasamda ben deeeemeyi ogren enn onemli sensinnnn sen varsann illaki bebisin olur cnmmm

hadi soyle kahvenii bakaliimm sefann olsunnn hemen hesabinida yapppp bakkkkkkk yeni tur yeni sans belkideee enn guzel bebisi

bekliyooo yumurtann cnmin iciiii

ennn hayirli olann herseyiyle hayirli tum uzuvlari tum duyulari yerinde olan beyninde akil , kalbinde vicdan ruhunda huzur kaderinde sans olannnn eli ayagi yuzu gozu duzgun hayirli olan evlatlari nasip etsin ALLAH bizeeeeeeeee

onemli olan buysaaa bizde bunun icin dua ediyosak beklicezzzzzzzzzzz

SABIIRRR vasiftir cnmmm aglarsan uzulursen isyandirrrr guclu olll
yeni tur yeni sansss

beraberizz iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))

mucksssssssssssssss

bunu sanada yazmak istedimmm
lutfennnn uzulup kendini lkasip vucudunu da hormonlarinida strese sokma daha yolun basiiiiiiiii
hepimiz hamiss olucazz cnmmmmm
lutfeenn ne demekmis oyle o suclu muclu hissetmekkkkkk ALLAHHH zamni gelince yollicak bebisiniiiiiii
sen merakk etme
saril kocisine uyuuu
veeeeeeeee
bak hep beraber burda yine calisicazz yumurtlicazz
yeni yeni seyler ogrenicezzz
optummmmmmm

amin inşallah güzel duan için saol

AMIN

Allah bizlere nese ve sabir versin...

iyi geceler canim,sagol

OPTUMMMMMMMMMMMM KISLAR HEPINIZIIIIIIIIIIIII

Yarin cuma saatii baslicam meryem suresine insallah hayilrisiyla bakalim :))))))

bide bisey daha dicem cuma gunu sela ile ogle ezani arasi 1 yasin 7 kulvallah 7 elham 7 nas 7 felak 7 ayetel kursi 7 elham 7 amentu okuyup 4 rekat ogle nazmainizi kilin

ben bunu yapicam daha oncedende cokkk ayptimmmmm

bu sefer bebislerimiz icinnn
optummmm

see youuuu
muckssssssssssssssssssssssss

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eeeeeeeeeeeee be ido

kizim zaten burada duygu karmasasi yasiyoz

birde sen o güzel yüregini getirip masaya atip diyon al,depresyona gir iyice duygulan iyice beni yeeeeee

yerim seniiiiiiiiiii cadi

idocugum o kahve ve o cikolata artik kaldi simdilik,ben uyumaya gidecegim sabah erkenden kalkicam,

Hepinize iyi geceler diliyorum ve destekleriniz icin co cok tesekkür ediyorum.

Allah hepinizden binlerce kez razi olsun..

kendinize iyi bakin canlarim

ne güzel bir dua bu böyle hamileliğin nasıl gidiyor. bi de beni de listeye ekler misin bat 30 mart

alpella feminanın prospektüsünü okuyacağım şimdi sende bana kısaca bilgi verirsen daha net olur, kaba yapıp mı daldırdın?

kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim ( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((

Eki Görüntüle 373835

kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim ( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((

Allahım Yüce Allahım Aziz Yaradanım şuan benim için sevinen herkese gönlündeki şehzadeyi sultanı ver Allahım dualarımı kabul eyle benim için sevinen şu güzel insanlara bu duyguyu yaşat, Allahım benim için sevinen bu güzel insanlara anne olmayı nasip eyle, her sorunlarına çare ol, onları onlar için hayırlı zamanda güzel sonuçlara eriştir, Yüce Rabbim sen şu aciz kulunun dualarını kabul eyle (( konuştukça gözler gitmeye başlıor gidiorm ben ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…