Allahım Yüce Allahım Aziz Yaradanım şuan benim için sevinen herkese gönlündeki şehzadeyi sultanı ver Allahım dualarımı kabul eyle benim için sevinen şu güzel insanlara bu duyguyu yaşat, Allahım benim için sevinen bu güzel insanlara anne olmayı nasip eyle, her sorunlarına çare ol, onları onlar için hayırlı zamanda güzel sonuçlara eriştir, Yüce Rabbim sen şu aciz kulunun dualarını kabul eyle(( konuştukça gözler gitmeye başlıor gidiorm ben ((((
Eki Görüntüle 373835
kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((
kızlar günaydınn,cok moralim bozukk
sabah uyandım erkenden test yaptım ilk idrarla
bat 24 mart ama dayanamadım..ve sonuc negatif
silik bişe bile cıkmadıı( isyan etmek istemiyorm ama
cok kötüyümmm :'((
moral bozmak yokkk.reglin gelsin bi bakalım canım. artık regl tarihinden önce negatifi gören moralini bozan arkadaşlar görmek istemiyorum yaaa. lütfen amaa. burda sayısız örnekleri var bunun canım. reglden bir gün önce yapıp negatif 2 sün sonra pozitif çıkan kaç kişi var.
inşallahh canmm benmde pozitife döner hayırlısıyla
yapmasaydım keskeeee
Allahım Yüce Allahım Aziz Yaradanım şuan benim için sevinen herkese gönlündeki şehzadeyi sultanı ver Allahım dualarımı kabul eyle benim için sevinen şu güzel insanlara bu duyguyu yaşat, Allahım benim için sevinen bu güzel insanlara anne olmayı nasip eyle, her sorunlarına çare ol, onları onlar için hayırlı zamanda güzel sonuçlara eriştir, Yüce Rabbim sen şu aciz kulunun dualarını kabul eyle(( konuştukça gözler gitmeye başlıor gidiorm ben ((((
allahım yüce allahım aziz yaradanım şuan benim için sevinen herkese gönlündeki şehzadeyi sultanı ver allahım dualarımı kabul eyle benim için sevinen şu güzel insanlara bu duyguyu yaşat, allahım benim için sevinen bu güzel insanlara anne olmayı nasip eyle, her sorunlarına çare ol, onları onlar için hayırlı zamanda güzel sonuçlara eriştir, yüce rabbim sen şu aciz kulunun dualarını kabul eyle(( konuştukça gözler gitmeye başlıor gidiorm ben ((((
Eki Görüntüle 373835
kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((
ben hiç çaktırmıyorum canım...hiç bişeyimi söylemem bu konuda... annem derdi zaten herşeyinizi anlatmayın diye... zaten ben tedirginim o da tedirgin olursa olmaz... hemen konuyu değiştiriyorum falan... ondan sadece biraz izin istedim çalışma konusunda... kendimi iyi hissetmiyorum falan diyorum... sağolsun anlayışlı... yanımda şimdi kuzu kuzu oturup discovery izliyo
tarcınım cok güzell dua etmişssinn..amin yarabbim..senin adına cokk sevindimm
hayırlı olsun canımmm..allah bizlerede nasip eder inşallahh
ayyyy amannnncanım benimm hayırlı olsunnnn. ne güzel bir haber buuuuuuuuuuuu. oh çok şükürrr.
amin canım duacınım inşallah hayırlı zamanda rabbim kavuşturacak seni de inanıyorum yürekten hemde, sabır ve teslimiyet çok önemli bunu bir kez daha anladım...
Tebrik ederim canım benim aayyy benide duygulandırdın bak.Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun sizi.Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?