MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

tarcınım cok güzell dua etmişssinn..amin yarabbim..senin adına cokk sevindimm
hayırlı olsun canımmm..allah bizlerede nasip eder inşallahh

kızlar günaydınn,cok moralim bozukk
sabah uyandım erkenden test yaptım ilk idrarla
bat 24 mart ama dayanamadım..ve sonuc negatif
silik bişe bile cıkmadıı ( isyan etmek istemiyorm ama
cok kötüyümmm :'((

moral bozmak yokkk.reglin gelsin bi bakalım canım. artık regl tarihinden önce negatifi gören moralini bozan arkadaşlar görmek istemiyorum yaaa. lütfen amaa. burda sayısız örnekleri var bunun canım. reglden bir gün önce yapıp negatif 2 sün sonra pozitif çıkan kaç kişi var.

inşallahh canmm benmde pozitife döner hayırlısıyla
yapmasaydım keskeeee

allah büyük üzülme..insallah bu üzüntülerın acısını bırgun cıkartıcaz belkıde keskı bu kadar uzulmeseydım dıcez

Tebrik ederim canım benim aayyy benide duygulandırdın bak.Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun sizi.Allah'a emanet olun

amin canım cümlemizeeeeeeeee çok ama çok sevindim allahım saglıkla kucagınza almayı nasip etsin darısı burdaki herkesin ve evlat isteyen cümlemizin başına olsun canımmmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhh yaaaaaaaaa
hadiiiiiiiiii bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tarçın için halaya
Tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :64

TARÇINIM gözün aydın canım ya çok sevindim. sen ne kadar zamandır çalışıyordun.. hemde çok kızmızı çıkmış hcg değerin bayağ yüksek sanırım. kan versen yüksek çıkar değerin.kaç gün geçmişti adetine valla süüper haberrrrrr .hayırlı olsun

ESRA cım slm diğer randevuna ne zan gideceksin canım.

ENDERFTS CİM üzülme idrar adet geçse bile negatif çıkabiliyor. adet olmayana kadar umut var canımmm...

hadi güzel haberler olsun inşşş

hayırlı cumalar herkeseeeee

tarçın hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına alacağın günleride göstersin sabah sabah çok mutlu oldum...

enderfts canım isyan etme bak bende bir yıl oldu bizim gibi ne kadar insan vardır senelerce bebeğinin gelmesini bekleyen. Gün doğmadan neler doğar Rabbim bir kapı açar bakarsın bugün çıkmayan yarın ya da bir güne kendini gösterir. Olmasa da sabretmekten başka çaremiz yok

arkadaşlar günaydın ben testi dün denedim yine negatif. Ama hala gelen giden yok :26:

Son düzenleme:

Canım hala umut var bence. daha batın geçmemiş, negatif çıkabiliyor hamile olsan bile.
Aksi olsa bile üzülme,biz de senin gibiyiz ama umudumuzu yitirmemeye çalışıyoruz.Bizim için neyin ne zaman hayırlı olacağını en iyi Rabbim bilir...

ılk sayfadakı mart ayı lıstesıne baktımda 11 hamılemız var ve bır sürü bu duyguyu tatmak ısteyen arkadasımız var..hepımızın duası arzusu anne olmak. insallah bu duygudan mahrum kalmayız meger ne zormus anne olmak...yoku var etmek cok zor mucize dedıklerı bu olsa gerek.ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAH HAYIRLI CUMALAR

DİSCOVERY DEDİNDE aklıma geldi. geçen belgesel izliyoruz, yılan vardı. Annem bi çığlık atttııı ...

-aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bakmaaaaaaaaaaaaaaaa , hamilesinnnn bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herhalde bakarsan benzer bebeğin der gibisinden,,, valla hani bu eski görüşlere yinede inanıyor, nolur nollmazzz diye.. işin tuhafı bende hemen kanalı değiştirdim.

gitgide annememi benziorum nedir....

tarcınım cok güzell dua etmişssinn..amin yarabbim..senin adına cokk sevindimm
hayırlı olsun canımmm..allah bizlerede nasip eder inşallahh

Amin canım duacınım inşallah hayırlı zamanda Rabbim kavuşturacak seni de inanıyorum yürekten hemde, sabır ve teslimiyet çok önemli bunu bir kez daha anladım...

amin canım duacınım inşallah hayırlı zamanda rabbim kavuşturacak seni de inanıyorum yürekten hemde, sabır ve teslimiyet çok önemli bunu bir kez daha anladım...

tarçııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn belirtilerini yaazarmısn bide ne zamn kan testine gidecen minik anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tebrik ederim canım benim aayyy benide duygulandırdın bak.Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun sizi.Allah'a emanet olun

Amin canımmm teşekkür ederim Allah hepimize bu duyguyu yaşatsınnn, şuan ne hissettiğimi bilmiyorum gerçi ama alışıcam :) Allah hepimizi tez ve hayırlı zamanda bebişlerimize kavuştursun. senin durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…