MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Aminnnn canımmm Allah o kadar büyük o kadar yüce ki ona sırtımızı dayamak yeterli yüreinizi açın isteyin salih amellerle, onun vermeyeceği şey yok, eğer bi süre zorluyorsa bu yine iyiliğimiz içindir her ne kadar biz bunu o an farketmesekte.... en kısa zamanda senin için de halay çekmek nasip etsin Rabbimmmmm :))

canım ya çok sevindim steye girer girmez hemen listeye bakıyorum yeni hamile var mı diye bugünün ilk hamile haberini senden aldık ne güzel ya çok sevindim senin adına tebrik ederim canım.senin adet günün geçmişti dimi canım belirtilerin oldu mu

kızlar selamlar hepinize.
bizde başladık çalışmalara. çok heyecanlıyım.
nisanın 10 unu bekliyorum şimdi.

Sabah sabah ne güzel bi haber bu canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

Amin canımmmm seninde çok mutlu olmanı dilerim, tez zamanda güzel haberler costurşun yüreğini, beklediğine değsin inşallah, Allah bebiş doldursun göbüşüne, Aminnnnn.. dua et Rabbimizden iste candostum Rabbimizden iste.. duacınım..

inşşallahh canmm hayırlısı olsunn dua et benm için

Amin inşallah.ben yarın kan testine gideceğim Allah'ın izniyle

Günaydın arkadaşlar.. forumda yeniyim... yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.. tecrübelerinizden yararlanacağımı düşündüm ve burdayım :)

tarçııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn belirtilerini yaazarmısn bide ne zamn kan testine gidecen minik anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kan testimi biraz önce verdim, akşam alabileceğim iş sonrası, sonuç gelene kadar kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.... belirtim hiç yok ki, sadece göğüslerim ve göğüs uçlarım acıyor, belki biraz koku duyarlılığı o kadar sağlıklı ve rahat hamilelik diliyorum Rabbimden hepimize

cook saol canımmm haklısınn inşşallahh en kısa zamanda hayırlı
haberleri alırızzz..

inşallahh canmm inşallah..bizim 3.ayımızz olcak bu bat yarın
ama ben sabahtan yaptım işte sizin kacıncı ayınız..

canım benim üzülme rabbim çok büyük bak bugün mübarek uma günü bol bol dua et rabbim ne eylerse güzel eyler sen tevekkül et her şerde bir hayır mutlaka vardırrrrrrrr sen,ben görmesekte bilemesekte yaradan bizi bizden daha iyi bilir şükretmek lazım canımm çünkü herşey ALLAHTAN..........
DAHA 3.AYINMIŞ CANIM BİÇOK KİŞİ SENELERDİR DENİYOOO ONUN SAKIN KENDİNİ HIRPALAMAAAAAAAAAAA VE HEMEN BAYRAKLARI GÖRÜP TESLİM OLMAAAAAAAAAA İNŞ.BİZ BU TOPİCTEN OLARAK YAZIŞMAYA DEVAM EDECEGİZ........AMİN.

inşşallahhh canımmm..cuma günü yüzü hürmetine
allahım hepimizi hayırlısıyla hamiş haberlerini almayı
nasip eder inşallahhh..

Günaydın arkadaşlar.. forumda yeniyim... yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.. tecrübelerinizden yararlanacağımı düşündüm ve burdayım :)

HOŞGELDİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN CANIM BURDAAAAAAAA TECRÜBEDEEEEEEEEEE BOL ÇOK ŞÜKÜRRR degmesinnnnnnnn bol canımmmmmmmmmmmmmm

SELAM YAVRUM HOŞGELDİNNNNN GEL ANAAAAAAAAAAAA GEL UGURLU TOPİC BURASIII degmesinnnnnnnnnnnnnnnn
inş.bu topicten olmadan çıkmak yokkkkkkkkk !!

hadi inş. bakalım.tuhaf bi his kaç günde belirtiler başlıyo. adet günüme kadar nasıl beklicem?

Teşekkür ederim canım. adetimden 3,5 gün geçti o kadar dayanabildim çünkü psikolojik sandım vücudumu rahat bırakmak için yaptım testi... belirtim bir tek göğüs acısı üçları ve çevresi, başkada bişi yok. hepimize sorunsuz hamilelik dilerim.

hadi inş. bakalım.tuhaf bi his kaç günde belirtiler başlıyo. adet günüme kadar nasıl beklicem?

canım kişiye göre degişiyooo kimisi adetine üç gün kala belirtilerini anlıyooo kimisi hiç belirti yaşamıyooo canım ama en önemli şey stress yapmamak ve kendini çok dinlememk çünkü vucudun seni bazen yanlış yönlendirebiliyorrrrrrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…