amin canım cümlemizeeeeeeeee çok ama çok sevindim allahım saglıkla kucagınza almayı nasip etsin darısı burdaki herkesin ve evlat isteyen cümlemizin başına olsun canımmmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhh yaaaaaaaaa
hadiiiiiiiiii bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tarçın için halaya
Tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:64
TARÇINIM gözün aydın canım ya çok sevindim. sen ne kadar zamandır çalışıyordun.. hemde çok kızmızı çıkmış hcg değerin bayağ yüksek sanırım. kan versen yüksek çıkar değerin.kaç gün geçmişti adetine valla süüper haberrrrrr .hayırlı olsun
polym teşekkür ederim bizim ilk ayımızdı ve sadece 1 kez ilişki yaşayabildik, çok istedim ama şartlar izin vermedi 2. ye 3. ye, ben kendime bu sebeple hiç şans vermiyordum, herşeyi psikolojik olarak yoruyordum, hiç belirtim de yok! ama Rabbim istedi ve nasip etti ben 19 şubat gecesi 22:30 da olmuştum adet en son, pazartesi gecesinden sonra işte hesaplarsak salı gecesi 1 çarşamba gecesi perşembe gecesi 3 cuma sabahı 3,5... batımdann 3,5 gün geçmiş tamı tamına
Amin canımmm teşekkür ederim Allah hepimize bu duyguyu yaşatsınnn, şuan ne hissettiğimi bilmiyorum gerçi ama alışıcam :) Allah hepimizi tez ve hayırlı zamanda bebişlerimize kavuştursun. senin durum nasıl?
tarçın hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına alacağın günleride göstersin sabah sabah çok mutlu oldum...
medmusum gönlümden öyle içten inanıyorum ki kısa zamanda güzel haberler alacaksın, senden tek ricam dualara sarılman ve iyi beslenmen, her gün en azından 2 rekat namaz kılıp yasin ve meryem suresini okumaya çalış, Rabbimden iste, onun vereceklerinin sınırı yok bide incir havuç kürünü denemiş miydin soğan kürü bir de derdine deva sana şifa olsun Aminn
Sabah sabah ne güzel bi haber bu canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
allah büyük üzülme..insallah bu üzüntülerın acısını bırgun cıkartıcaz belkıde keskı bu kadar uzulmeseydım dıcez
kızlar selamlar hepinize.
bizde başladık çalışmalara. çok heyecanlıyım.
nisanın 10 unu bekliyorum şimdi.
TARÇINIM gözün aydın canım ya çok sevindim. sen ne kadar zamandır çalışıyordun.. hemde çok kızmızı çıkmış hcg değerin bayağ yüksek sanırım. kan versen yüksek çıkar değerin.kaç gün geçmişti adetine valla süüper haberrrrrr .hayırlı olsun
ESRA cım slm diğer randevuna ne zan gideceksin canım.
ENDERFTS CİM üzülme idrar adet geçse bile negatif çıkabiliyor. adet olmayana kadar umut var canımmm...
hadi güzel haberler olsun inşşş
hayırlı cumalar herkeseeeee
Amin canımmm teşekkür ederim Allah hepimize bu duyguyu yaşatsınnn, şuan ne hissettiğimi bilmiyorum gerçi ama alışıcam :) Allah hepimizi tez ve hayırlı zamanda bebişlerimize kavuştursun. senin durum nasıl?
tarçııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn belirtilerini yaazarmısn bide ne zamn kan testine gidecen minik anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tarçın hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına alacağın günleride göstersin sabah sabah çok mutlu oldum...
enderfts canım isyan etme bak bende bir yıl oldu bizim gibi ne kadar insan vardır senelerce bebeğinin gelmesini bekleyen. Gün doğmadan neler doğar Rabbim bir kapı açar bakarsın bugün çıkmayan yarın ya da bir güne kendini gösterir. Olmasa da sabretmekten başka çaremiz yok
arkadaşlar günaydın ben testi dün denedim yine negatif. Ama hala gelen giden yok :26:
inşallahh canmm inşallah..bizim 3.ayımızz olcak bu bat yarın
ama ben sabahtan yaptım iştesizin kacıncı ayınız..
Canım hala umut var bence. daha batın geçmemiş, negatif çıkabiliyor hamile olsan bile.
Aksi olsa bile üzülme,biz de senin gibiyiz ama umudumuzu yitirmemeye çalışıyoruz.Bizim için neyin ne zaman hayırlı olacağını en iyi Rabbim bilir...
Günaydın arkadaşlar.. forumda yeniyim... yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.. tecrübelerinizden yararlanacağımı düşündüm ve burdayım :)
medmusum gönlümden öyle içten inanıyorum ki kısa zamanda güzel haberler alacaksın, senden tek ricam dualara sarılman ve iyi beslenmen, her gün en azından 2 rekat namaz kılıp yasin ve meryem suresini okumaya çalış, Rabbimden iste, onun vereceklerinin sınırı yok bide incir havuç kürünü denemiş miydin soğan kürü bir de derdine deva sana şifa olsun Aminn
Teşekkürler güzelim benden umudunu kesmediğin için ben bile bazen umudumu kesiyorum. canım ben her gün fetih okuyordum bıraktım neden bıraktım bilmiyorum sanırım farkında olmadan içten pes ettim. Rabbime bıraktım verirse başım gözüm üstüne vermezse de ama işte bak ne güzel sen ilk ayında maşallah kavuştun özlemini çektirmedi. Ama ben bir yıldır her ay bu durumu yaşıyorum ve üzülmeden edemiyorum elimde değil bir yanım vazgeçmiş durumda yine olmayacak bak testte yok dedi ilkinde ikinci çizginin çıkması bişey ifade etmez bozuk olabilir, ama akşam çıktı işte negatif neden olmuyorum acaba rahim filmi geciktirir mi adeti ...
SELAM YAVRUM HOŞGELDİNNNNN GEL ANAAAAAAAAAAAA GEL UGURLU TOPİC BURASIIIdegmesinnnnnnnnnnnnnnnn
inş.bu topictenolmadan çıkmak yokkkkkkkkk !!
canım ya çok sevindim steye girer girmez hemen listeye bakıyorum yeni hamile var mı diye bugünün ilk hamile haberini senden aldık ne güzel ya çok sevindim senin adına tebrik ederim canım.senin adet günün geçmişti dimi canım belirtilerin oldu mu
hadi inş. bakalım.tuhaf bi his kaç günde belirtiler başlıyo. adet günüme kadar nasıl beklicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?