canım benim üzülme rabbim çok büyük bak bugün mübarek uma günü bol bol dua et rabbim ne eylerse güzel eyler sen tevekkül et her şerde bir hayır mutlaka vardırrrrrrrr sen,ben görmesekte bilemesekte yaradan bizi bizden daha iyi bilir şükretmek lazım canımm çünkü herşey ALLAHTAN..........
DAHA 3.AYINMIŞ CANIM BİÇOK KİŞİ SENELERDİR DENİYOOO ONUN SAKIN KENDİNİ HIRPALAMAAAAAAAAAAAVE HEMEN BAYRAKLARI GÖRÜP TESLİM OLMAAAAAAAAAA İNŞ.BİZ BU TOPİCTEN OLARAK YAZIŞMAYA DEVAM EDECEGİZ........AMİN.
Amin inşallah.ben yarın kan testine gideceğim Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim canım. adetimden 3,5 gün geçti o kadar dayanabildim çünkü psikolojik sandım vücudumu rahat bırakmak için yaptım testi... belirtim bir tek göğüs acısı üçları ve çevresi, başkada bişi yok. hepimize sorunsuz hamilelik dilerim.
canmm yaa cook tesekkür ederimm,büyük moral verdin banaa
bnde inanıyorum hepimiz hamiş haberlerimizi alcaz allahın izniyle
arada böle ümitsizliğe kapılıyorum elimde olmadan..ınsallahh hakkımızda
hayırlısı olur hepimizinn..
Teşekkürler güzelim benden umudunu kesmediğin için ben bile bazen umudumu kesiyorum. canım ben her gün fetih okuyordum bıraktım neden bıraktım bilmiyorum sanırım farkında olmadan içten pes ettim. Rabbime bıraktım verirse başım gözüm üstüne vermezse de ama işte bak ne güzel sen ilk ayında maşallah kavuştun özlemini çektirmedi. Ama ben bir yıldır her ay bu durumu yaşıyorum ve üzülmeden edemiyorum elimde değil bir yanım vazgeçmiş durumda yine olmayacak bak testte yok dedi ilkinde ikinci çizginin çıkması bişey ifade etmez bozuk olabilir, ama akşam çıktı işte negatif neden olmuyorum acaba rahim filmi geciktirir mi adeti ...
canım inanıyorum çok zor bir durum ama bence kullara düşen pes etmemek isyan etmemek, zaten doktorlarda demiyormu ki 1 sene deneyin ancak öyle gelin bi bakalım.. şuana kadar kaç kez bilinçli ilişki yaşadın? başından beri mi? başında mutlaka tecrübesiz zamanların olmuştur, yumurtlama zamanını tutturamadığın aylar illa ki geçmiştir, bu bilgilerin hepsini başından beri biliyor ve uyguluyor muydun? bence pes etmek için erken yanlış yapıyorsun Allahı gücendirirsin, isyan yok pes etmek yok, inanç hep kuvvetli olmalı, sırtını Allaha yasla ve beklenti içinde olma akışa bırak bak nasıl da geliyor Rabbimin izniyle bebecikler....
ben geçen aydan beri formlara girip çıkıyorum okumadığım şey kalmadı çok bilinçlendim, gerçi bu ne kadar iyi bilemiyorum ama!! çünkü bi yandan da okuduğun şeyler seni stres yapıyor çünkü kalıplara sokmaya çalışıyor seni, vucudunu rahatlıktan uzak tutuyor, ama yine de okudum hepsini işte ve ilk denemeden önce ovulasyont esti satın aldım şu gülen yüzden, işi diğerleriyle riske atmak istemedim, gülen yüzü gördüğümün ertesi günü de ilişkiye girdim, öncesinde ben yapmak istemedim, ertesi akşamlarında da kısmet olmadı..
Tarçın çok sevindim allahım kazasız kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel anne adayım))
sen baya dayanmışsın canım keşke bende dayanabilsem. ben mesela bata 2 gün var dayanamıyorum test falan yapmak istiyorum, pazartesiye kadar tutun beni arkadaşlar ne yapmam lazım kendimi frenlenlemek için. bugün test yapar negatif çıkarsa çok üzülürüm.
Tarçınım canım tebrik ederim darısı başımıza inş. :))))
beyazlım sende üzme kendini tatlim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz dimiiiiiiii
hıh işte böyleeeeeeeee stress yok üzüntüü yok biz ne kadar kendimizi üzersekk bebişlerimiz bizden o kadar çok uzaklaşıyooo ama biz inanırsak yaradana sımsıkı sarılsak koşulsuz şartsız kendimizi ona emanat edersek bebişimiz ben burdayımm diycek ben inanıyorummmmmmmmmm canımmm
günaydın arkadaşlar...hamile kalabilmek için Umreden gelen acve hurması ve gebelik otu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarım varmı aranızda..
Aminnnn canım teşekkür ederim darısı en ksıa zmaanda sanabi kan testi sonucunu alsamda rahatlasam hala tedirginim
dayan jongülllllllllll dayann yavrum koca bi ay bekledin 2 güne yenilmeeeeeeeeeeeeeeeee sonrasıı çok hüsran o luyooooo biliyosunnn bekle adetin gelmezseeeeeeeeee mis gibi testini de yaparsınnn halayını da çekerizzzzzzzzzzzzz burdan ya sabır çek canım hayırlısını dileeeeeeeeeee bugün cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
benim annem yeni umreden geldi benim bildiğim kuru deve dili var onu yedin mi kısır olan bile bebek sahibi oluyormuş
canım bende yeni getirttim..bir arkadaşım Umreye gitti 3-4 gün oluyor döneli.Acve hurmasını ve gebe kalmak için olan o otu almış sağolsun.hurmayı nasıl kullanıcağımı biliyorum sabah ezanından önce 7 tane acve hurmasına 7 şer ayetel-kürsi okunup yenecekmiş 7 gün boyunca ve 2 rekat namaz kılınıcakmış..ama otu tam anlayamadım..arkadaşımda satanlar arapça konuşuyorlar ve çok hızlı konuşuyorlar tercüman aracılığı ile konuşabildik biraz ve çok iyi anlayamadım tek anladığım sütün içine birer tutam atıp öyle içileceği dedi..bende sizlere sormak istedim bilen varmı diye
evet canım bu kadar bekledim bu gün geçmiyor pazartesi adet olmazsam inş hemen gidip test alacam inş hayırlı haberler veririm.senin bat 29 du galiba senin bebek için kaçıncı ayın
canım benim annemde hurma getirdi ama acve hurması normal kabe hurmasından farklı nasıl bişey.ben gebelik otunu sıcak su ile günde defa içildiğini biliyorum
Canım acve hurması gerçektende farklı..yani şekil olarak benziyor elbet ama daha yuvarlakımsı,tadına daha bakamadım çünkü tam 49 adet..yani 7 gün yapacağım için 7 şer adet yemem lazım diye..yani kıvırcık zeytini düşün onun bayağı iricesi...yanımda olsaydı resmini çekseydim keşke ama ot için muallakta kaldım..acaba onudamı 7 gün yapıcam,annene sorsan bilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?