MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canmm yaa cook tesekkür ederimm,büyük moral verdin banaa
bnde inanıyorum hepimiz hamiş haberlerimizi alcaz allahın izniyle
arada böle ümitsizliğe kapılıyorum elimde olmadan..ınsallahh hakkımızda
hayırlısı olur hepimizinn..

sen baya dayanmışsın canım keşke bende dayanabilsem. ben mesela bata 2 gün var dayanamıyorum test falan yapmak istiyorum, pazartesiye kadar tutun beni arkadaşlar ne yapmam lazım kendimi frenlenlemek için. bugün test yapar negatif çıkarsa çok üzülürüm.

Tarçın çok sevindim allahım kazasız kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel anne adayım ))

Tarçınım canım tebrik ederim darısı başımıza inş. :))))

beyazlım sende üzme kendini tatlim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz dimiiiiiiii

hıh işte böyleeeeeeeee stress yok üzüntüü yok biz ne kadar kendimizi üzersekk bebişlerimiz bizden o kadar çok uzaklaşıyooo ama biz inanırsak yaradana sımsıkı sarılsak koşulsuz şartsız kendimizi ona emanat edersek bebişimiz ben burdayımm diycek ben inanıyorummmmmmmmmm canımmm

günaydın arkadaşlar...hamile kalabilmek için Umreden gelen acve hurması ve gebelik otu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarım varmı aranızda..

dayan jongülllllllllll dayann yavrum koca bi ay bekledin 2 güne yenilmeeeeeeeeeeeeeeeee sonrasıı çok hüsran oluyooooo biliyosunnn bekle adetin gelmezseeeeeeeeee mis gibi testini de yaparsınnn halayını da çekerizzzzzzzzzzzzz burdan ya sabır çek canım hayırlısını dileeeeeeeeeee bugün cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

agzından bal damlıyoo canmm benmm yaa :) cok tesekkur ederimm..aminn inşallahh..

günaydın arkadaşlar...hamile kalabilmek için Umreden gelen acve hurması ve gebelik otu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarım varmı aranızda..

benim annem yeni umreden geldi benim bildiğim kuru deve dili var onu yedin mi kısır olan bile bebek sahibi oluyormuş

Aminnnn canım teşekkür ederim darısı en ksıa zmaanda sana bi kan testi sonucunu alsamda rahatlasam hala tedirginim

Hayatım maşalah testin kıpkırmızı aslında tedirgin olcak bişey yok ama biz bu tedirginliği 9 ay yaşarız sanırım,ne zaman kucağımıza aldık öptük kokladık biraz rahatlarız.Biraz diyorum çünkü aklımız ölene kadar çocuklarımızda olacak ama tatlı tedirginlikler olsun inşallah.

evet canım bu kadar bekledim bu gün geçmiyor pazartesi adet olmazsam inş hemen gidip test alacam inş hayırlı haberler veririm.senin bat 29 du galiba senin bebek için kaçıncı ayın

benim annem yeni umreden geldi benim bildiğim kuru deve dili var onu yedin mi kısır olan bile bebek sahibi oluyormuş

canım bende yeni getirttim..bir arkadaşım Umreye gitti 3-4 gün oluyor döneli.Acve hurmasını ve gebe kalmak için olan o otu almış sağolsun.hurmayı nasıl kullanıcağımı biliyorum sabah ezanından önce 7 tane acve hurmasına 7 şer ayetel-kürsi okunup yenecekmiş 7 gün boyunca ve 2 rekat namaz kılınıcakmış..ama otu tam anlayamadım..arkadaşımda satanlar arapça konuşuyorlar ve çok hızlı konuşuyorlar tercüman aracılığı ile konuşabildik biraz ve çok iyi anlayamadım tek anladığım sütün içine birer tutam atıp öyle içileceği dedi..bende sizlere sormak istedim bilen varmı diye

Son düzenleme:

canım benim annemde hurma getirdi ama acve hurması normal kabe hurmasından farklı nasıl bişey.ben gebelik otunu sıcak su ile günde defa içildiğini biliyorum

evet canım bu kadar bekledim bu gün geçmiyor pazartesi adet olmazsam inş hemen gidip test alacam inş hayırlı haberler veririm.senin bat 29 du galiba senin bebek için kaçıncı ayın

evet canım 29 u ama hiç belirtim yok olsun saglık olsun:) benim bu ikinci ayım canımm allahım ol dedikten sonraaa herşey olurrrrrrrrrr saglıklı olalım huzurlu olalaım inş.bebişlerimiz koşarak gelecek bizeeeeeeeee :)

canım benim annemde hurma getirdi ama acve hurması normal kabe hurmasından farklı nasıl bişey.ben gebelik otunu sıcak su ile günde defa içildiğini biliyorum

Canım acve hurması gerçektende farklı..yani şekil olarak benziyor elbet ama daha yuvarlakımsı,tadına daha bakamadım çünkü tam 49 adet..yani 7 gün yapacağım için 7 şer adet yemem lazım diye..yani kıvırcık zeytini düşün onun bayağı iricesi...yanımda olsaydı resmini çekseydim keşke ama ot için muallakta kaldım..acaba onudamı 7 gün yapıcam,annene sorsan bilirmi acaba

tamam canım soracam illaki duymuştur umreye giderken bir sürü şeyler sipariş vermişlerdi deve dilini duymuştum bunuda ısmarlayan olmuştur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…