MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Eki Görüntüle 373835

kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim ( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((

ayyyy tebrikk ederimmmmm hayırlı olsun inşallah saglıcakla kucagına alırsın öpüp koklarsııınn...
Rabbim inşallah bize de kısa zamanda nasip ederr cok güzel dua etmişsin cooookk sagolll

tamam canım soracam illaki duymuştur umreye giderken bir sürü şeyler sipariş vermişlerdi deve dilini duymuştum bunuda ısmarlayan olmuştur belki

valla çok sevinirim inan..böyle yeşilimsi kuru otlar ,yani yaprakların kurumuş kırılmış gibi olan görüntüsünde..birde içinde beyazımsı küçük dallar var kısalı uzunlu..süt ile içilecek demiş satan kiş..annene böyle anlatırsan belki biliyordur canım

Hayırlı sabahlar herkeseeee Bebişli günlerimiz olsun inşallaahh.. nasılsınız kızlarr :) hamişler tebrik ederiim tekrar inşallah bizlerde en kısa zamanda oluruz Allahın izniylee

bu hurma umreden mi geliyor canım ?

günaydın kızlar ya şuan aşırı derecede karnım ağrıyor sanırım bu ayda olmayacak resmen lavaboya gitmeye korkuyorum yaaa...

günaydın anneler..... anne adayları......annelik yolunda heyecanla bekleyen hatunlar:82::82::82:

canım benim sordum.eşinle senin içtiğin cam sürahiye klorsuz su koyuyorsun (kaynatılmamış) sabah koyduğun zaman akşam içiyorsun akşam koyduğunda sabah içiyorsun güneş görmeyen yere koy sıcak olmayacakmış ortam bide metal kaşıkla koymayacakmışsın elinle koy ok canım inş yardımcı olmuşumdur

tamam canım sağolasın öyle deniyim...o zaman süt ile yapmıyım ben

tamam canım sağolasın öyle deniyim...o zaman süt ile yapmıyım ben

yok süt olmayacak normal su ile klorsuz ilişkiniz boyunca yumurtlama zamannına kadar içecekmişsin.bide meryem anamızın eli var onu biliyor musun doğum yaparken rahat doğum yaptıran kuru bi çiçek .

yok süt olmayacak normal su ile klorsuz ilişkiniz boyunca yumurtlama zamannına kadar içecekmişsin.bide meryem anamızın eli var onu biliyor musun doğum yaparken rahat doğum yaptıran kuru bi çiçek .

onu duydum canım ama ondan getirtmedim..ay bi hamiş kalayım çatır çatır doğurucam o zaman ot arayışına girmicem diyorum ama kısmet yinede:)))
büyük konuşmıyım:)

JONgül kız bi idrar btesti yap, belki erkencikten çıkar seninki

HAZEL rose sende yap canım yaaa
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…