Eki Görüntüle 373835
kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((
Allahım Yüce Allahım Aziz Yaradanım şuan benim için sevinen herkese gönlündeki şehzadeyi sultanı ver Allahım dualarımı kabul eyle benim için sevinen şu güzel insanlara bu duyguyu yaşat, Allahım benim için sevinen bu güzel insanlara anne olmayı nasip eyle, her sorunlarına çare ol, onları onlar için hayırlı zamanda güzel sonuçlara eriştir, Yüce Rabbim sen şu aciz kulunun dualarını kabul eyle(( konuştukça gözler gitmeye başlıor gidiorm ben ((((
tamam canım soracam illaki duymuştur umreye giderken bir sürü şeyler sipariş vermişlerdi deve dilini duymuştum bunuda ısmarlayan olmuştur belki
canım acve hurması gerçektende farklı..yani şekil olarak benziyor elbet ama daha yuvarlakımsı,tadına daha bakamadım çünkü tam 49 adet..yani 7 gün yapacağım için 7 şer adet yemem lazım diye..yani kıvırcık zeytini düşün onun bayağı iricesi...yanımda olsaydı resmini çekseydim keşke ama ot için muallakta kaldım..acaba onudamı 7 gün yapıcam,annene sorsan bilirmi acaba
bu hurma umreden mi geliyor canım ?
günaydın anneler..... Anne adayları......annelik yolunda heyecanla bekleyen hatunlar:82::82::82:
valla çok sevinirim inan..böyle yeşilimsi kuru otlar ,yani yaprakların kurumuş kırılmış gibi olan görüntüsünde..birde içinde beyazımsı küçük dallar var kısalı uzunlu..süt ile içilecek demiş satan kiş..annene böyle anlatırsan belki biliyordur canım
evet canım sadece orada satılıyormuş
canım benim sordum.eşinle senin içtiğin cam sürahiye klorsuz su koyuyorsun (kaynatılmamış) sabah koyduğun zaman akşam içiyorsun akşam koyduğunda sabah içiyorsun güneş görmeyen yere koy sıcak olmayacakmış ortam bide metal kaşıkla koymayacakmışsın elinle koy ok canım inş yardımcı olmuşumdur
günaydın kızlar ya şuan aşırı derecede karnım ağrıyor sanırım bu ayda olmayacak resmen lavaboya gitmeye korkuyorum yaaa...
hımmm ok canım sagol biz bulamayacagız desene hayırlısı olsun hakkımızda şifalı olur inş.canım :)
günaydın anneler..... anne adayları......annelik yolunda heyecanla bekleyen hatunlar:82::82::82:
tamam canım sağolasın öyle deniyim...o zaman süt ile yapmıyım ben
yok süt olmayacak normal su ile klorsuz ilişkiniz boyunca yumurtlama zamannına kadar içecekmişsin.bide meryem anamızın eli var onu biliyor musun doğum yaparken rahat doğum yaptıran kuru bi çiçek .
günaydınnnnnnnnnn kıssssssssss zillii nerelerdesin sen ?
hayırlısı olsun canım üzülme ama sabret bekle bakalım belki belirtidir kimbilir inşallah regl olmazsıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?