MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

onu duydum canım ama ondan getirtmedim..ay bi hamiş kalayım çatır çatır doğurucam o zaman ot arayışına girmicem diyorum ama kısmet yinede:)))
büyük konuşmıyım:)

benim annemde ondan getirmiş gebelik otunu duysaydım getirtirdim anneme bişey diyemedim daha hamilelik düşündüğümü söyleyemedim bile ne bilim gebelik otunun şifa olduğunu ayağımdaki fırsati tepmişim meğer

:)) olsun canım hayırlısı bu imiş meğer..sen yinede giderse getirt,bak lazım oluyor:)))

JONgül kız bi idrar btesti yap, belki erkencikten çıkar seninki

HAZEL rose sende yap canım yaaa
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bak ya okuyunca heycanlandım ne bilim ya çıkmazsa benim bat pazartesi.dün rahimime çok değişik bi ağrı saplandı ilk defa oldu allahım inş dualarımı kabul eder bu ay hamile kalırım.

buralardayım.ya çok sık giremiyorum ama seviyorum ben burayı.sen napıyorsun nasılsın

AYNI TAS AYNI HAMAM BURDA GACILARA LAF YETİŞTİRİYORUM NE YAPAYIMM YAVRUM HAMİŞLERLE SEVİNİYORUMM HALAY ÇEKİYORUM O DA YETMİYOOO APAÇİİ YADA KOL BASTI OYNUYORUM NE OLURSA OLSUN NEŞEMİZ BOL OLSUN MODUNDAYIMM degmesin

Meraba kızlaarr... Gününüz güzel Cumanız mübarek olsun.. Bu ay hamile kalmak için çalışmalara tam sürat devam ediyoruz bakalım :)

bak ya okuyunca heycanlandım ne bilim ya çıkmazsa benim bat pazartesi.dün rahimime çok değişik bi ağrı saplandı ilk defa oldu allahım inş dualarımı kabul eder bu ay hamile kalırım.

çıkmazsa çıkmaz . bendede çıkmamıştı. adet geçince kanda baktırrırsın şekerim. bakarsın silik bi çizgi belirirr

yok degiştirmedim aynı nick bebiş düşünüyorsun sen de demek cok güzel yaa :) bat ne zaman ?

evet düşünüyorum aralıktan buyana.batım 27 mart.yani salı geri sayım yapıyorum.senin nezamn.sen canım ne zamndan beri çalışıyorsun.ben senin dönemi acaba takip edememişmiydim.yada bir ara mekana uğramıyormuydun.bayadır görüşmemişiz seninle

Son düzenleme:

oynayalımda neşemiz yerine gelsin canım.yoksa otur otur nereye kadar

çıkmazsa çıkmaz . bendede çıkmamıştı. adet geçince kanda baktırrırsın şekerim. bakarsın silik bi çizgi belirirr

tamam şimdi eczaneye giddiyorum ben yarım saate kadar gelirim 2 3 tane test alacam nasıl olsa pazrtesi alacaktım bugün alayım çıkmazsa pazartesi tekrarlarım dua edin tamam mı arkadaşlar

evet baya bi ara vermiştim ocaktan sonra ama tekrar döndüm sahalara :) ben malum zamandan sonra hep istiyorum bu 3. reglim olcak olursa ama inşallah olmaaazz :) bat 6-7 nisan gibi ama az önce kk daki ovulasyon testine baktım 4 nisan diyo anlamadım 7 sine kadar beklicem bakalım

tahmin ettiğim gibi bayadır görmüyordum seni.inş canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…