onu duydum canım ama ondan getirtmedim..ay bi hamiş kalayım çatır çatır doğurucam o zaman ot arayışına girmicem diyorum ama kısmet yinede:)))
büyük konuşmıyım:)
merhaba aybicee nasılsın :) hatırladın mı beni
benim annemde ondan getirmiş gebelik otunu duysaydım getirtirdim anneme bişey diyemedim daha hamilelik düşündüğümü söyleyemedim bile ne bilim gebelik otunun şifa olduğunu ayağımdaki fırsati tepmişim meğer
JONgül kız bi idrar btesti yap, belki erkencikten çıkar seninki
HAZEL rose sende yap canım yaaa
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JONgül kız bi idrar btesti yap, belki erkencikten çıkar seninki
HAZEL rose sende yap canım yaaa
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:)) olsun canım hayırlısı bu imiş meğer..sen yinede giderse getirt,bak lazım oluyor:)))
ya biraz önce başka bi topikte gördüm seni ama sen nickinimi değiştirdin.(kaderdaşım)
buralardayım.ya çok sık giremiyorum ama seviyorum ben burayı.sen napıyorsun nasılsın
evet biri gider hala hamile kalamzsam getirteyim inş sana faydası olur canım.
bak ya okuyunca heycanlandım ne bilim ya çıkmazsa benim bat pazartesi.dün rahimime çok değişik bi ağrı saplandı ilk defa oldu allahım inş dualarımı kabul eder bu ay hamile kalırım.
yok degiştirmedim aynı nickbebiş düşünüyorsun sen de demek cok güzel yaa :) bat ne zaman ?
AYNI TAS AYNI HAMAM BURDA GACILARA LAF YETİŞTİRİYORUM NE YAPAYIMM YAVRUM HAMİŞLERLE SEVİNİYORUMM HALAY ÇEKİYORUM O DA YETMİYOOO APAÇİİ YADA KOL BASTI OYNUYORUM NE OLURSA OLSUN NEŞEMİZ BOL OLSUN MODUNDAYIMMdegmesin
çıkmazsa çıkmaz . bendede çıkmamıştı. adet geçince kanda baktırrırsın şekerim. bakarsın silik bi çizgi belirirr
huzur 34 tatlı cadı çok teşekkürler sizlerde tez zamanda bebişlerinize kavuşun inşallah
evet düşünüyorum aralıktan buyana.batım 27 mart.yani salı geri sayım yapıyorum.senin nezamn.sen canım ne zamndan beri çalışıyorsun.ben senin dönemi acaba takip edememişmiydim.yada bir ara mekana uğramıyormuydun.bayadır görüşmemişiz seninle
evet baya bi ara vermiştim ocaktan sonra ama tekrar döndüm sahalara :) ben malum zamandan sonra hep istiyorum bu 3. reglim olcak olursa ama inşallah olmaaazz :) bat 6-7 nisan gibi ama az önce kk daki ovulasyon testine baktım 4 nisan diyo anlamadım 7 sine kadar beklicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?