tarçın sen hangi marka ovu testini kullandın bide kaç paraydı yavrummmmmmmmmmmmmm anlatsan bacınaaaaaaaaa :)
tahmin ettiğim gibi bayadır görmüyordum seni.inş canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
clearblue gg den iste 3-4 günde elinde olur ben memnun kaldım, üstelik yumurtlama günü çizgim, sabit çizgi kadar koyu da çıkmamıştı, herkes için hemen hemen aynı koyulukta olması gerekmiyor, bu sebeple diğer testlerde aynı çizgiyi yakalayayım derken yumurtlama günü kaçabilir diye düşünüyorum
clearblue gg den iste 3-4 günde elinde olur ben memnun kaldım, üstelik yumurtlama günü çizgim, sabit çizgi kadar koyu da çıkmamıştı, herkes için hemen hemen aynı koyulukta olması gerekmiyor, bu sebeple diğer testlerde aynı çizgiyi yakalayayım derken yumurtlama günü kaçabilir diye düşünüyorum
inşallah inşallaaahhh :) gelişmeleri yaz ama merak ederim
Allahım Yüce Allahım Aziz Yaradanım şuan benim için sevinen herkese gönlündeki şehzadeyi sultanı ver Allahım dualarımı kabul eyle benim için sevinen şu güzel insanlara bu duyguyu yaşat, Allahım benim için sevinen bu güzel insanlara anne olmayı nasip eyle, her sorunlarına çare ol, onları onlar için hayırlı zamanda güzel sonuçlara eriştir, Yüce Rabbim sen şu aciz kulunun dualarını kabul eyle(( konuştukça gözler gitmeye başlıor gidiorm ben ((((
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn pısıcanlarrrrrrrrrrrrrrr
tarcınımm hamısmısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn??????????????????????????????????
optummmmmmmmmmmm kıslar hepınızııııııııııııı
yarin cuma saatii baslicam meryem suresine insallah hayilrisiyla bakalim :))))))
bide bisey daha dicem cuma gunu sela ile ogle ezani arasi 1 yasin 7 kulvallah 7 elham 7 nas 7 felak 7 ayetel kursi 7 elham 7 amentu okuyup 4 rekat ogle nazmainizi kilin
ben bunu yapicam daha oncedende cokkk ayptimmmmm
bu sefer bebislerimiz icinnn
optummmm
see youuuu
muckssssssssssssssssssssssss
günaydııııııııınnnnnnnnnnn londraaaaaaaaaaa güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?
saçlar nasıl olduuuu güsel oldumuuuuuuuuuuuuuu?
canım mesajını okuyunca fırsatım olsada okuyabilsem dedim rabbim içimden geçenleri duydu müdürümüzün işi çıktı dışarıya gitti. Vakte kadar gelmez okuyacam inş. Abdestimi aldım bile çok şükürrrr :))))
optummmmmmmmmmmm kıslar hepınızııııııııııııı
yarin cuma saatii baslicam meryem suresine insallah hayilrisiyla bakalim :))))))
bide bisey daha dicem cuma gunu sela ile ogle ezani arasi 1 yasin 7 kulvallah 7 elham 7 nas 7 felak 7 ayetel kursi 7 elham 7 amentu okuyup 4 rekat ogle nazmainizi kilin
ben bunu yapicam daha oncedende cokkk ayptimmmmm
bu sefer bebislerimiz icinnn
optummmm
see youuuu
muckssssssssssssssssssssssss
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BITANEMCMM
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cokkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy aglicammmmmmmmmmmm simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy noluyooo bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
butun tuylerimmmmm kalktiiii
ayyyyyy cokkk mutluu oldummm canimmmmm
TARCIN
COKKKKKK SEVINDIMMMM allahhhhh SAGLIKLA KUCAINA ALMANI NASIP ETSINNN CANIMMM
COKMUTLU OLDUMMMM
Aminnnnn pidilgacımmmm :)) seninkide yakındır inşallah. ağlamayalım hep gülelim :)) bende hala inanamıyorum ki :))
pidilga sen dün gebelik testi mi ekledin buraya şimdi bulamıyorum kaçıncı sayfada bi bakiym? durumlar nasıl sende ?
yokyok cnmmm benim bat 31 martt
ama hicbisey hissetmiyorum bu ay demistim dunnn pek bi hamislik hissi yok icimde cnmmmm ne biliimmm belirtide yok :))
bakalim hayirlisi ne bilimm
ama inan sana cok sevindimmm ictennnnnnn
banada dua et cnmmcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?