:)) hepimiz için hayırlısı inşallah, dualarım seninle... Bende de hiç belirti yok üzülme bak sana bi yazı yolluyorum oku.
Bazı kadınlar da gebeliğin erken dönemlerinde hiçbir değişiklik hissetmeyebilirler. Bunun için de üzüntü duyarlar. Bulantı ve kusmaları olmadığı için bir takım şeylerin yanlış gittiği düşüncesine kapılabilirler. Eğer kendinizi iyi hissediyorsanız bundan memnun olmalısınız. Bu tip değişikliklerin olması ya da olmaması gebeliğin sağlıklı gittiği ya da gitmediği ile ilgili değildir. Herkesin bünyesi farklıdır ve herkesin hamileliği farklı geçmektedir. Kendinizi diğer hamile hanımlarla kesinlikle kıyaslamayınız.
:)) hepimiz için hayırlısı inşallah, dualarım seninle... bende de hiç belirti yok üzülme bak sana bi yazı yolluyorum oku.
Bazı kadınlar da gebeliğin erken dönemlerinde hiçbir değişiklik hissetmeyebilirler. Bunun için de üzüntü duyarlar. Bulantı ve kusmaları olmadığı için bir takım şeylerin yanlış gittiği düşüncesine kapılabilirler. Eğer kendinizi iyi hissediyorsanız bundan memnun olmalısınız. Bu tip değişikliklerin olması ya da olmaması gebeliğin sağlıklı gittiği ya da gitmediği ile ilgili değildir. Herkesin bünyesi farklıdır ve herkesin hamileliği farklı geçmektedir. Kendinizi diğer hamile hanımlarla kesinlikle kıyaslamayınız.
liliilililiililiililililiililiilli aheyyyyy ahhheeeeeyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyy oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhDoğru mu okuyoruuuuummmmmmmmmmmmm tarçınım hamileee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu medyum olacak kacıymışım ben yaaa!!!
Tarçınıııımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmm çokkkk hadi allah tamamına erdirsin canmmmmmmmmmmmmmmm.
LİLİİLİLİLİİLİLİİLİLİLİLİİLİLİİLLİ Aheyyyyy Ahhheeeeeyyyyyyyyy Teyyyyyyyyyyyy Teyyyyyyyyyyyyyyyy oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhDoğru mu okuyoruuuuummmmmmmmmmmmm Tarçınım hamileee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu medyum olacak kacıymışım ben yaaa!!!
Tarçınıııımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmm çokkkk hadi Allah tamamına erdirsin canmmmmmmmmmmmmmmm.
LİLİİLİLİLİİLİLİİLİLİLİLİİLİLİİLLİ Aheyyyyy Ahhheeeeeyyyyyyyyy Teyyyyyyyyyyyy Teyyyyyyyyyyyyyyyy oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhDoğru mu okuyoruuuuummmmmmmmmmmmm Tarçınım hamileee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu medyum olacak kacıymışım ben yaaa!!!
Tarçınıııımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmm çokkkk hadi Allah tamamına erdirsin canmmmmmmmmmmmmmmm.
günaydın kızlar 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ilk bebeğimdi planlı değildi ama çook mutlu olmuştum haberini alnca.. önümüzdeki ay çalışalara başlasam mı diye düşünüyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye.. nolur bi fikir verin desteklerinize ihtiyacım war....
huhuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvv çok iyi yaaaa bende hiç belirtii yok kendimi de iyi hissediyorummmm klasik adet belirtilerim var ama olsun saglıgım yerinde nefes alıyosak umut vardır tarcınımmmmmmmmmmmmm:=)
hakkımızda hayırlısı güsel annee bizlere çok dua et sen şimdiYaa duan kabul olurrrrrrrr
Canlarımmm günaydınnnnnnn gene güzell ciciş bi günden meyabaaaaaaaa
Dün bi baktım hafifften yımırttt yımırt yımırtlıyommm, hemen tek gözü kalmış Perisoko attı kocişi yatağa
Esas gün yarın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya ben kilo aldımmm bu ay bebiş olmazsa bikaç ay mola vericem spor diyet yapıcam. Temmuz gibi tekrardan başlicam güzelce kilo verip.
hadi bakalimmm hayirlisiiiiii insallahahhhhhhhh
cnmimcmm sende su bebis imzani attttt hadii gorelimmm gobusundekii meleginiiiiiiiiiii
ayyy kocisinn ne yaptiiii sen ne yaptin anlat azicikkkkkkkkkkkkk
CANIMMM o zaman geceden saglam protein yedir kocise ama ya bak baska siteden bisey okudum biz denemedik ama istiyosan sen dene geceden az calisicakmssiniz ama o is olmicakmis
sonra sabah yapicakmissinizzzzzzzz
yani sabah yapma konusunda kesinimde onden soyledigimi baska topikte okumustum
bu aksam guzelll bi sofra hazirlaaaa balik karides kalamar tarak ne buluyosann artikkk
sabahtaa cupppppppppppp
derim bennnnnn
ayyy kizimmmmmm olmadii hakkat spora baslayalimm ama denemelerden vazgecmek yokkkkkkk denmeyede devam sporadaa
:)))
CANIMMM Olsun dusen bebek hayirli bebkmis cunku mutlaka sorunu oldugu icin atarmis kendini omur boyu uzuntu yasiyacagin bi durumla dogmamis en azindan oyle dusun icini rahatlat ve folik asit hapi kullanmaya basla birde guzel bi vitaminde al kendine elevit olabilir hem hamisliktede kullaniliyo birde beslenmenede dikkat et bence korunmadan denemelere basla zaten kurtajla sonlandiysa cokda cabukk hamis olursun allahin izniylede bebisini alirsin kucaginaaa
hadi hayirlisi olsunn cnmm
tabii bunlar icten gelen fikirler sadece optumm
canım benim çok sağol kürtaja gerek kalmadı şükür.. folik asit alıyodum zaten içmeye devam ediyorum bırakmaya niyetim yok dediğin gibi en iyisi korunmadan ara vermeden denemelere başlamak.. inşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize.. peki senin gebelik şüphen mi war ??
Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?
Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?
Eki Görüntüle 373835
kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?