MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

LİLİİLİLİLİİLİLİİLİLİLİLİİLİLİİLLİ Aheyyyyy Ahhheeeeeyyyyyyyyy Teyyyyyyyyyyyy Teyyyyyyyyyyyyyyyy oooohhhhhhhhhhhhhhhhhh Doğru mu okuyoruuuuummmmmmmmmmmmm Tarçınım hamileee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu medyum olacak kacıymışım ben yaaa!!!

Tarçınıııımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmm çokkkk hadi Allah tamamına erdirsin canmmmmmmmmmmmmmmm.

Son düzenleme:

huhuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvv çok iyi yaaaa bende hiç belirtii yok kendimi de iyi hissediyorummmm klasik adet belirtilerim var ama olsun saglıgım yerinde nefes alıyosak umut vardır tarcınımmmmmmmmmmmmm:=)
hakkımızda hayırlısı güsel annee bizlere çok dua et sen şimdi Yaa duan kabul olurrrrrrrr

hadi bakalimmm hayirlisiiiiii insallahahhhhhhhh

cnmimcmm sende su bebis imzani attttt hadii gorelimmm gobusundekii meleginiiiiiiiiiii

ayyy kocisinn ne yaptiiii sen ne yaptin anlat azicikkkkkkkkkkkkk

günaydın kızlar 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ilk bebeğimdi planlı değildi ama çook mutlu olmuştum haberini alnca.. önümüzdeki ay çalışalara başlasam mı diye düşünüyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye.. nolur bi fikir verin desteklerinize ihtiyacım war....

kız periiiiiiiii sırlar dünyası gibi hatunsun haaaaaaaaaaaaaaaaaa Teyyyyyyyyyyyyy

PERIMMMMM gunaydinnn senle kendimiiiiiiiii hamisler karsisindaaaaa verdigimiz tepkilere dayanarak kutsuyorrrr ve ALTIN HUNI odulumuzu almak uzere sahneye davet ediyorummm ikimiziiiiiiiiiiiiii

BIZE

CANIMSINNN YAAAAAAA

kahin medyum korkuyorum senden perişşşşşşşşşş :))

Amin canımmmmmmmmmm Allahım sanada nasip etsin şöleeeeee tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı bebeklerrrrrrrrrrrrr :))) ooooohhhhh şarkıya bak kalkıp oynicam şimdi :))))
ya aklıma geldi de 4 gün önce dans ettim evde kendi kendime bi hunim eksikti hem de zıplaya zıplaya ne bileydim beyawwww, 15 gündür deli iş yapıorum elektrik süpürgesini kaldırdım hani şu sulu olanlardan doynk!, evi süpürdüm, merdiveni dayadım dolabın üstlerine çıktım merdiven tepesinde dolapların içini sildim giysileri yerleştirdim filan fıstık şimdi düşünüyorum ben ne haltlar ettim böyle!! Allahım korusun bebeciklerimizi hepimizin Aminnn

Canlarımmm günaydınnnnnnn gene güzell ciciş bi günden meyabaaaaaaaa

Dün bi baktım hafifften yımırttt yımırt yımırtlıyommm, hemen tek gözü kalmış Perisoko attı kocişi yatağa

Esas gün yarın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ya ben kilo aldımmm bu ay bebiş olmazsa bikaç ay mola vericem spor diyet yapıcam. Temmuz gibi tekrardan başlicam güzelce kilo verip.

CANIMMM Olsun dusen bebek hayirli bebkmis cunku mutlaka sorunu oldugu icin atarmis kendini omur boyu uzuntu yasiyacagin bi durumla dogmamis en azindan oyle dusun icini rahatlat ve folik asit hapi kullanmaya basla birde guzel bi vitaminde al kendine elevit olabilir hem hamisliktede kullaniliyo birde beslenmenede dikkat et bence korunmadan denemelere basla zaten kurtajla sonlandiysa cokda cabukk hamis olursun allahin izniylede bebisini alirsin kucaginaaa
hadi hayirlisi olsunn cnmm
tabii bunlar icten gelen fikirler sadece optumm

Aminnnnnn canım herşeyin hayırlısını dileyin ne olur Allaha sırtınızı dayayın yürekten teslim edin kendinizi bunu yapın ne olur isyan etmeyin ne olur pes etmeyin lütfen!!!! dualarım hepinizle çok sevinmek istiyorum sizlerle

bı ara gelip geri kaybolmuştum ama genelde takıp etmeye çalıştım burayı....
tarçın Allah o melegını elıne almayıda nasip etsın inşallah

dıger hamıle kalan arkadaşlarıda tebrık ediyorum....

arkadaslar size bişey danışmak istiyorum...benım sonrakı regl tarıhım 6 nısan ama ben dunden beri(22 Mart)adet olacagımı hıssedıyorum.Şubattada böyle olmuştu yanı ben regl olmadan 2 hafta once anlıyorum regl olacagımı sizdede aynı şey oluyormu.....

bebek denemelerıne başlamadan öncede ben regl tarıghınden 14-15 gun önce şişerdım yanı değişen bişey yok gibi...bu arada bu 3. denememiz ama benım moralım gerçekten çok bozuk...yaşım 30 ve bu yuzden çok geriliyorum

CANIMMM o zaman geceden saglam protein yedir kocise ama ya bak baska siteden bisey okudum biz denemedik ama istiyosan sen dene geceden az calisicakmssiniz ama o is olmicakmis
sonra sabah yapicakmissinizzzzzzzz
yani sabah yapma konusunda kesinimde onden soyledigimi baska topikte okumustum

bu aksam guzelll bi sofra hazirlaaaa balik karides kalamar tarak ne buluyosann artikkk
sabahtaa cupppppppppppp
derim bennnnnn
ayyy kizimmmmmm olmadii hakkat spora baslayalimm ama denemelerden vazgecmek yokkkkkkk denmeyede devam sporadaa

:)))

hadi bakalimmm hayirlisiiiiii insallahahhhhhhhh

cnmimcmm sende su bebis imzani attttt hadii gorelimmm gobusundekii meleginiiiiiiiiiii

ayyy kocisinn ne yaptiiii sen ne yaptin anlat azicikkkkkkkkkkkkk

pidilgacım duryaw kan testi sonucunu alayım sanki dereyi görmeden paçayı sıvamış gibi olmak istemiyorum eklerim bi ara.
ya dün akşam siparişim eczaneye gelmişti kociş gitti aldı geldi sabah yapiym mi sence dedim bekle bi kaç gün istersen dedi bende peki dedim sorna sabah kalktım yaptım DDD hehehehe :) banyoda hafif 2-3 hıçkırık sesi oldu sonra kendimi sakinleştirdim çünkü kan testini görmeden kocişi umutlandırmiym dedim. o da hıçkırığıma gözleri açmış meğer banyodan çıktım hayatım doktora gidelim mi kan testine dedim o da bana ne oldu canım dedi testi yaptım ama emin olmak için kan testi vermemiz lazım dedim istifini bozmadı benimki gayet rahat ama mutlu :) bende girdim yarım saat daha uyuduk :)) sonra kalktık hastaneye kan verdik sonuç çıkmıştır ama akşam birlikte almaya gitcez dayancam bing bonggg

Ayyyyy Pidilgammm ölüyorum azcıkkkk, kızzz demek az bişe yapıcaz sonra kuzu kuzu uyicaz haaaaaaa. Hahahahhah benim azgın boğam bırakır mı öyle yaaa İlginç bişeymiş yaa. Enteresannnnnnnnnnnnnnnnn. Bende yarın akşam hazırliym karides felan sonra mukuku diye düşünmüştüm ama

Ya evett bende vazgeçmek istemiyorum ama kocam, sabah şey dedi bide kışa denk gelicek olursa doğum sana kıyamam soğukta karda kışta suyun patlarsa giderken kayarsak ben çok heyecan yaparım felan dedi( ofilmlerdeki gibi hayal ediyor hep) Yaza denk gelseydi diyor. Bende bilemedim ne diyeceğimi. Aralık gibi felan doğsa işte yazın ele gelir pontik olur. Sıcakta minicik bebek olmaz dedim

Son düzenleme:

canım benim çok sağol kürtaja gerek kalmadı şükür.. folik asit alıyodum zaten içmeye devam ediyorum bırakmaya niyetim yok dediğin gibi en iyisi korunmadan ara vermeden denemelere başlamak.. inşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize.. peki senin gebelik şüphen mi war ??

Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?

yok cnmmm ben her ay ovu testinden yumurtladigimi gorup deneyengillerdenim :))) her ay umutla bekliyoruz bakalim 6 aydir hayirlisi bu ayda BAT 31 MART artik hayirlsiiiii hepimiz icin cnmm

Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?

ADD immcimmm minoset alabilirsinnnnn ben ictim valla gecen hafta hemide 2 ayri gun 1 er tane

cnmmmm ama plus olani deillllllll normal mino

doktorumla gorustum hem hamis olsak bile largopen agumentin yani antibiyotik kullanmamiz gerekirse kullanabilirmisiz

minosetin icinde okudugm hamislikte kullanilabir

plus deil amaa

Bir pamuğa veya peçeteye kolonya sürüp kulak arkasına koy canım o biraz rahatlatır ilk bana dediklerinde çok saçma ve komik gelmişti ama işe yarıyo biraz

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 373835

kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim ( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((

[sıze=3]Tarçınıımmmmmmmmmmmmmmm...!!!!!!!!! Canım şimdi gördüm çok sevindim allah tamamına erdirsin inş canımmmmmmmmmm sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşşşşşşşşş ayyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrr[/sıze]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…