- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
yok cnmmm ben her ay ovu testinden yumurtladigimi gorup deneyengillerdenim :))) her ay umutla bekliyoruz bakalim 6 aydir hayirlisi bu ayda BAT 31 MART artik hayirlsiiiii hepimiz icin cnmm[/QUOTE
canım benim yaa :)) hadi az kalmış inşallah regl olmazsın da hamiş olduğunun haberini verirsin bizee ben çok sık giremiyorum nete ama seni takip edicem mutlaka :)))))
Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?
Esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee
Elçi04……………….. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
TİMURASYA........... Hamileee
İstanbulizmir............. Hamileee
AYÇAECE.................. Hamileeee
a_d.................Hamileee
ışılışıl38.............Hamileee
mihrac............Hamileee
elmadaş..........Hamileee
tarçın10............. Hamileee
Esraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
TİMURASYA........... Hamileee
İstanbulizmir............. Hamileee
AYÇAECE.................. Hamileeee
a_d.................Hamileee
ışılışıl38.............Hamileee
mihrac............Hamileee
elmadaş..........Hamileee
tarçın10............. Hamileee
SEVVALCIMMMMMMM canimm hemsommmm benimmmmmmm o dedigin ikiser ikiser lafinn varyaaaaaa resmen kalbimi gupletti oldsum olasi tekk arzumm odurrr
canimm benimmm allah insallah nasip etsinnn bitanecim sanada banadaaaa :))))))))))
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn cuma saati dualrımızı kabul et yarappimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?
kahin medyum korkuyorum senden perişşşşşşşşşş :))
Amin canımmmmmmmmmm Allahım sanada nasip etsin şöleeeeee tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı bebeklerrrrrrrrrrrrr :))) ooooohhhhh şarkıya bak kalkıp oynicam şimdi :))))
ya aklıma geldi de 4 gün önce dans ettim evde kendi kendime bi hunim eksikti hem de zıplaya zıplaya ne bileydim beyawwww, 15 gündür deli iş yapıorum elektrik süpürgesini kaldırdım hani şu sulu olanlardan doynk!, evi süpürdüm, merdiveni dayadım dolabın üstlerine çıktım merdiven tepesinde dolapların içini sildim giysileri yerleştirdim filan fıstık şimdi düşünüyorum ben ne haltlar ettim böyle!! Allahım korusun bebeciklerimizi hepimizin Aminnn
add immcimmm minoset alabilirsinnnnn ben ictim valla gecen hafta hemide 2 ayri gun 1 er tane
cnmmmm ama plus olani deillllllll normal mino
doktorumla gorustum hem hamis olsak bile largopen agumentin yani antibiyotik kullanmamiz gerekirse kullanabilirmisiz
minosetin icinde okudugm hamislikte kullanilabir
plus deil amaa
bir pamuğa veya peçeteye kolonya sürüp kulak arkasına koy canım o biraz rahatlatır ilk bana dediklerinde çok saçma ve komik gelmişti ama işe yarıyo biraz
ılık bir duş al istersen sonra dinlenirsin.. Ben öyle yapıyorum basım agrıyınca hafifletiyor insanı, ben de ilaç kullanmak istemiyorum cunku.
alpallaaa benim bat 7 nisan beni de listeye ekler misinn ? ugur olur belkimmm dün de yazdım ama sanırım görmedin
alpella valla bu isimleri gördükçe çok mutlu oluyorum kendim gibi ya hayırlı olsun maşallah canım ya bu iş illa yumurtlama döneminde mi tutacak
oda bişeymi ben çok fena düştüm geçen haftalarda. ama varya sanki izgi film karakteri gibiyim. öle bi kaydım düştümki havada yarım salto atıp, ayaklar yukarda önce omuz, sonrada kalçamın yan tarafı yere gelecek şekilde sildiğim ıslak zeminde düştüm.hatta düşünk ne zaman olcak diyede bekledim. hayatımda 2.en kötü düşüşümdü. rabbim koruduktan sonra koruyor demek .... ama tüm organlarım resmen yerinden oynadı 3 gün sızlandım .((
allah koruyor demek... bi yerim kırılmadığına hala şaşıyorum... çok şükür allaha. dikkat edin kızlar.
evet yumurtlama döneminde olur sadece canım... ama o dönemin ne zaman olduğunu bilemeyebilirsin bazısı geç bazısı erken yumurtlar...
KIZLARR... LİSTEDE GEREKLİ DEĞİŞİKLİKLERİ YAPTIM YENİ BAT'LAR VS... BKZ İLK SAYFA
Ben kacarr dualarimaaa cnmcmmlarrrr
opuyorummm hepinizziiiiii
azzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaa gorusmekk uzereeeeeeeeeeee
opuyorummm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
PERIMMMMM uzaklara gitme sakinnnnnnnnnnnnnnn gelicuuukkk ben yineeeeee :)))
mucksssssssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?