MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee
Elçi04……………….. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
TİMURASYA........... Hamileee
İstanbulizmir............. Hamileee
AYÇAECE.................. Hamileeee
a_d.................Hamileee
ışılışıl38.............Hamileee
mihrac............Hamileee
elmadaş..........Hamileee
tarçın10............. Hamileee

Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?

ılık bir duş al istersen sonra dinlenirsin.. ben öyle yapıyorum basım agrıyınca hafifletiyor insanı, ben de ilaç kullanmak istemiyorum cunku.

maşallh bizde olalım o listede bidha ki ay inşşşşşşşşşş

alpallaaa benim bat 7 nisan beni de listeye ekler misinn ? ugur olur belkimmm dün de yazdım ama sanırım görmedin

Kızlar yaaaaaaaa çok başım agrıyooo bende normalde migren vardır ama bu migren agrısı degillll ilaç içmekte istemiyorummmmmmmm ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bia kıl veren olur muuuuuuuuuuu?

hayatım bende hamile kaldığım zaman çok şiddetli baş ağrısı çekmiştim hatta migrenim yok ama migrenden şüphelenmiştim boşver sen ilaç felan içme uyumaya dinlenmeye çalış çünkü ben hamile olduğumu farketmeyip ilaç içmiştim belki de bu sebeple bebeğimi kaybettim sen sakın içme en azından net bi sonuç alana kadar öle şeyler yapma beslenmene dikkat et vitaminlerini kullan ağır iş yapma vücudunu dinlendir nolur nolmaz ki inşallah gebeliğe bağlı bi baş ağrısıdır hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)))

tarcın cok sevindim cnım kurabiyen geliyooooooo sonunda tarcınlı kurabiye olduuuuun allah tamamına erdirsin insallah tebrik ederimmmmmm

KISLARRRRRRRRR

sela okunduuu oralarda dimiiii simdi sela ile ezan arasinda yapilacak dilek duasii varr aksam yazmistim amaaaaaaaa
bende kalkiyorum onu yapmayaa
aksam meryem suresini okudum allah kabul etsin

ve ALPELLA nin duasida cokk guzeldiii allah kabul etsinnn

simdi
hemen kalkiliyoooooooooooo

1 yasinn
7 kulhuvallah
7 elham
7 nas
7 felak
7 amnetu
7 ayetel kursi

okuyosunuz bu arada bunnlar bitiyo dualarinizi isteklerinizi yapiyosunuz sonrada oglen okunuyo 4 rekat ogle namazinizi (ben farzlari kiliyorum)
kiliyosunuzzzzzzzzzzzz

ayyy bakk KIZ PERIIIIIIIIIII

aktarciiiii PIDILGA bugunde oldummmm
pidilga nuri

sizi seviyorumm optummmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayy allam burdada ne ezann ne selaaaaaa
allahtan bi cami bulmusda kocisim cumalari gidio oralara ))))))))))

oda bişeymi ben çok fena düştüm geçen haftalarda. ama varya sanki izgi film karakteri gibiyim. öle bi kaydım düştümki havada yarım salto atıp, ayaklar yukarda önce omuz, sonrada kalçamın yan tarafı yere gelecek şekilde sildiğim ıslak zeminde düştüm.hatta düşünk ne zaman olcak diyede bekledim. hayatımda 2.en kötü düşüşümdü. rabbim koruduktan sonra koruyor demek .... ama tüm organlarım resmen yerinden oynadı 3 gün sızlandım . ((

allah koruyor demek... bi yerim kırılmadığına hala şaşıyorum... çok şükür allaha. dikkat edin kızlar.

bir pamuğa veya peçeteye kolonya sürüp kulak arkasına koy canım o biraz rahatlatır ilk bana dediklerinde çok saçma ve komik gelmişti ama işe yarıyo biraz

ılık bir duş al istersen sonra dinlenirsin.. Ben öyle yapıyorum basım agrıyınca hafifletiyor insanı, ben de ilaç kullanmak istemiyorum cunku.

sagolun canlarrr tamam mesaj alındıııı minoset yanımda yok
duşu ancak akşam evde alabilirim
öylyseeee kulak arkasıı pamugu hemen deniyorum akşamda digerlerini yapacam çok sagolasınızzzzzzzzzzzzzzz

alpallaaa benim bat 7 nisan beni de listeye ekler misinn ? ugur olur belkimmm dün de yazdım ama sanırım görmedin

alpella valla bu isimleri gördükçe çok mutlu oluyorum kendim gibi ya hayırlı olsun maşallah canım ya bu iş illa yumurtlama döneminde mi tutacak

alpella valla bu isimleri gördükçe çok mutlu oluyorum kendim gibi ya hayırlı olsun maşallah canım ya bu iş illa yumurtlama döneminde mi tutacak

evet yumurtlama döneminde olur sadece canım... ama o dönemin ne zaman olduğunu bilemeyebilirsin bazısı geç bazısı erken yumurtlar...

KIZLARR... LİSTEDE GEREKLİ DEĞİŞİKLİKLERİ YAPTIM YENİ BAT'LAR VS... BKZ İLK SAYFA

##POLYYYYY cimmmm masallahh bebisin belirmeye baslamissss masallahhh masallahhh cnmmmmm

nazar:

sagol canım ya sinirden çatlıyorum evde valla ovulasyon testin 22 sine kadar dı yumurtlama dönemim ama sadece 1 kere oldu tabiki koçişin inadı yüzünden bat 5 acaba tutmadıysa bundan sonra oulursa tutar mı diye merak ediyorum adamın hiç umurunda degil ya vallla evde kuduruyorum sinirden tek ordaki hamileleri duydukça mutlu oluyorum şu aralar.

Ben kacarr dualarimaaa cnmcmmlarrrr
opuyorummm hepinizziiiiii

azzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaa gorusmekk uzereeeeeeeeeeee

opuyorummm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

PERIMMMMM uzaklara gitme sakinnnnnnnnnnnnnnn gelicuuukkk ben yineeeeee :)))

mucksssssssssssssssssssssss

bende dua istiyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…