CANIMMM o zaman geceden saglam protein yedir kocise ama ya bak baska siteden bisey okudum biz denemedik ama istiyosan sen dene geceden az calisicakmssiniz ama o is olmicakmis
sonra sabah yapicakmissinizzzzzzzz
yani sabah yapma konusunda kesinimde onden soyledigimi baska topikte okumustum
bu aksam guzelll bi sofra hazirlaaaa balik karides kalamar tarak ne buluyosann artikkk
sabahtaa cupppppppppppp
derim bennnnnn
ayyy kizimmmmmm olmadii hakkat spora baslayalimm ama denemelerden vazgecmek yokkkkkkk denmeyede devam sporadaa
:)))
kIZLARRR ben geldimmmm...
nasıl acı yiyesim var bir bilseniz.... öğlen iki tane küçük kırmızı acı biberlerden yediim. ama dilim uyştu resmenn. bazıları erkek diyo bazıları kız diyoanlamadım ben bu işi
bu arada simgelere tıklayınca bazen çıkmıyo yaaa.neden ki acaba?
kızlar merhaba
alpellacım birsey sorcam sana senin adetine kacgün kala test yapmıştın da pozitif çıkmışt?
kızlar merhaba
alpellacım birsey sorcam sana senin adetine kacgün kala test yapmıştın da pozitif çıkmışt?
kIZLARRR ben geldimmmm...
nasıl acı yiyesim var bir bilseniz.... öğlen iki tane küçük kırmızı acı biberlerden yediim. ama dilim uyştu resmenn. bazıları erkek diyo bazıları kız diyoanlamadım ben bu işi
bu arada simgelere tıklayınca bazen çıkmıyo yaaa.neden ki acaba?
##POLYYYYY cimmmm masallahh bebisin belirmeye baslamissss masallahhh masallahhh cnmmmmm
nazar:
hamiş hatunlar reglinize 3-4 gün kala vucudunuzda ne gibi değişikler oldu.neler hissetniz.ayy yaklaştıkça bu ay beni nedense heyecan basıyorr
regl belirtileri dışında pek de değişik bir belirti olmadı bende... göğüs ağrısı, bel ağrısı, karın ağrısı vs işte her ay olan şeyler
herkese merhba kızlarrrrrrr....
ben dün gece mahvoldum yaa....kusa kusa kusaa öğürmekten canım çıktı midemdeki acı su nasıl çıkıyorneyse gece 12 gibi geçti biraz muz ve çubuk kraker sayesinde sanırım...su bile içemedim içsem hemen çıkaracam diye.... neyse sabah dedimki kocişe hadi bugün gidelim doktora belki ilaç falan verir gittik alttan baktı mecburen çünkü daha bat 4 gün geçti bebek yeri oluşmuş dedi 9 gün sonra gel bebeği görelim dedi şimdi çok küçüktür çok normal gözükmemesi dedi..bende zaten bu hafta gelmeyecektim haftaya gelecektim dedim ama bulantım yüzünden geldim dedim...çok hassas bünyen dedi...sen tecrübelisin halbuki dedi.. işte bizden haberler böyle..9 gün sonra allahın izniyle bebişi de görebilirz
alpella sen naptın aldın mı kan sonucunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?