MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ben bunu aynen eşime ilettim çok güldü bana ya benim karım kafayı yedi dedi :))))ama kaçarı yok denenecek madem bebişe giden yol bundan geçiyorsa sonuna kadar mücadeleye devam.bu arada bilgilendirdiğin için tşk.

Benimde bat 6 Nisan benide ekleyin listeye, destek alırım ordan biraz:) Bu ay yumurtlama gününde denk getirdiğimi düşünüyorum, hayırlısı bakalım:)))

kIZLARRR ben geldimmmm...

nasıl acı yiyesim var bir bilseniz.... öğlen iki tane küçük kırmızı acı biberlerden yediim. ama dilim uyştu resmenn. bazıları erkek diyo bazıları kız diyo anlamadım ben bu işi

bu arada simgelere tıklayınca bazen çıkmıyo yaaa.neden ki acaba?

hehe esracım ben de normalde çok acı yerim bilmiyorum inş gebelikte zararı yoktur... sende bulantılar başladı mı

.......................................................................

Son düzenleme:
kızlar merhaba

alpellacım birsey sorcam sana senin adetine kacgün kala test yapmıştın da pozitif çıkmışt?

adetime 3 gün kala idrar testi yaptım 4 saat sonra silik çizgi çıktı

adetime 1 gün kala kan verdim 45 çıktı beta hcg

esracım bende acı ve ekşi yiyorum turşu vs ay normalde sevmezdim. çikolata pasta falanla hiiç aram yokkk .acaba ne olacak bizim bebişler...

herkes nereye gitmiş on gibi çok kalalıktı burası

##POLYYYYY cimmmm masallahh bebisin belirmeye baslamissss masallahhh masallahhh cnmmmmm

nazar:

darısı size olsun inş bu mübarek günde.hemide ikiz ikiz
bebiş belirmeye başladı ama göbeğim dahada belirmeye başladı.ben şimdiden böleysem 8-9 ayda balon gibi dolanırım havalarda. ama şu çocuk balonu değil. içine binip uçuyorlar yaaaaa. heh işte ondan....

Son düzenleme:
hamiş hatunlar reglinize 3-4 gün kala vucudunuzda ne gibi değişikler oldu.neler hissetniz.ayy yaklaştıkça bu ay beni nedense heyecan basıyorr

bende bu ay hmile kalmayı çok istedim. ama eşimin inadı yüzünden yumurtlama zamanına yakın günlerde sadece 2 sefer yaptık. ben iki düşük yaşadım. kan pıhtılaşması sorunu var . o yüzden eşim korkuyor. henüz istemiyorum diyor ama ben çok istiyorum. acaba tuttumu tutmadımı bilmiyorum. bu arada alerji başladı bend ilaç kullanman gerekli. iki gündür bir uyku sabah mide bulantısı yaşıyorum. ilaçları bıraktım ya hamileysem diye. dr umu aradım daha kanda belli olmaz dedi. adetine 6 gün kala bir test yaptır dedi. bakalım hayırlısı olsun. rabbim herkesin kucağını bebişle doldursun. bu arada sat 7 mart

herkese merhba kızlarrrrrrr....
ben dün gece mahvoldum yaa....kusa kusa kusaa öğürmekten canım çıktı midemdeki acı su nasıl çıkıyor neyse gece 12 gibi geçti biraz muz ve çubuk kraker sayesinde sanırım...su bile içemedim içsem hemen çıkaracam diye.... neyse sabah dedimki kocişe hadi bugün gidelim doktora belki ilaç falan verir gittik alttan baktı mecburen çünkü daha bat 4 gün geçti bebek yeri oluşmuş dedi 9 gün sonra gel bebeği görelim dedi şimdi çok küçüktür çok normal gözükmemesi dedi..bende zaten bu hafta gelmeyecektim haftaya gelecektim dedim ama bulantım yüzünden geldim dedim...çok hassas bünyen dedi...sen tecrübelisin halbuki dedi.. işte bizden haberler böyle..9 gün sonra allahın izniyle bebişi de görebilirz

hamiş hatunlar reglinize 3-4 gün kala vucudunuzda ne gibi değişikler oldu.neler hissetniz.ayy yaklaştıkça bu ay beni nedense heyecan basıyorr

regl belirtileri dışında pek de değişik bir belirti olmadı bende... göğüs ağrısı, bel ağrısı, karın ağrısı vs işte her ay olan şeyler

regl belirtileri dışında pek de değişik bir belirti olmadı bende... göğüs ağrısı, bel ağrısı, karın ağrısı vs işte her ay olan şeyler

ya benimde hafif başladıda normal regli olacmış bi bikaç gün öncesinden başlayan şeyler bel karın ağrısı.acaba dedim reglimi olacam umudumuda kaybet istemiyorum

alpella sen naptın aldın mı kan sonucunu?

canım yaa işte kasım anneleri topiğine de yazdım bazen oluyor bende de bulantı hafif şu an yok mesela, ben de üzülüyorum korkuyorum niye yok diye... bugün bat+7 benim de... 3te kan sonucumu almaya gidicem en az 800 çıkması lazım ama moralim bozuk off bulantı olsa bir dert olmasa bir dert... benim dr randevum da haftaya bugün 5+4te... ayçacım yaa karından baksın diye idrara sıkışık gideyim diyorum görünür mü karından bişey sence..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…