MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar selam....

kan tahlili verdimm.... :18::18::18:

çok heyecanlıyım.... :18::18::18:

eşimin haberi yok... sonucu saat 3 gibi öğrenicem... tel le haber vericekler... :18::18::18:

dua edin ne olur...

şimdi eşim evde ben sizi sonra haberdar ederim... çıkmam lazım şimdi...

Canım ağrısı sızısı olmadan hamilelik geçiren şanslı bayanlardansın sen inan var ya dün geceyi nasıl atlattım bende bilmiyorum...:26::26:berbattı yani...sakın dert etme kendine...bana bugün alttan baktı tabi ben bişey anlamadım görünenlerden bebek yeri oluşmuş ama bebeği görmemiz içiin 9 gün sonra gel dedi..önemli olana bebeğin içinde olması..inşallah bir akssilik olmaz18: ben zaten tekrar kan tahlili yaptırmadım..cumartesi 31,salı günü 59 olmuştu çok şükür zaten bebeiğin ve kesenin gözükmesi için değerin 15000lerde olmalı sanırım..

arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım negatif çıktı benim bat pazartesi bu ay 27.günde olmam lazım geçen ay 29.günde olmuştum benim adet düzenim böyle bi ay 27 gün bi ay 29 gün sürüyor .acaba gebelik yok mu arkadaşlar çok üzüldüm ya aklıma geldikçe ağlamak istiyorum bu ay da olmazsa yıkalacam galiba:-(

ayy canım heyecanını anlayabiliyorum ben bugün 3. kan testimi verdim gidip alıcam saat 3ten sonra ama öyle heyecanlıyım ki off içimde de bi sıkıntı var ağlamak istiyorum çoookkk

Son düzenleme:

ayyy canım ya...inşallah süper haberlerle geleceksin...

ayy canım heyecanını anlayabiliyorum ben bugün 3. kan testimi verdim gidip alıcam saat 3ten sonra ama öyle heyecanlıyım ki off içimde de bi sıkıntı var ağlamak istiyorum çoookkk

ayyy canım ya...inşallah süper haberlerle geleceksin...

arkadaşlar ne olur dua edin...

eşime sürpriz yapmak istiyorum...

dün bat ımdı... bu ay nedense içime doğdu... eşim geldi...

yıkılmak yokk ne demek yıkılmak yaa her şeyin zamanını Allah takdir etmiştir elbet tevekkül et ve regl olmazsan tekrarla testi adet günü geçince...

hehe esracım ben de normalde çok acı yerim bilmiyorum inş gebelikte zararı yoktur... sende bulantılar başladı mı

ara ara oluyo canım. midemi boş tutmayaya çalışıyoruö.

esracım bende acı ve ekşi yiyorum turşu vs ay normalde sevmezdim. çikolata pasta falanla hiiç aram yokkk .acaba ne olacak bizim bebişler...

aynen yaaa. ben pasta şerbetli tatlı hastasıydım.şimdi bööööğğ

oyy canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. ne çabuk başlamış sıkıntıların. İnşallah devam etmez.

hadi bakalım beklemedeyizzzzz

yıkılmak yokk ne demek yıkılmak yaa her şeyin zamanını Allah takdir etmiştir elbet tevekkül et ve regl olmazsan tekrarla testi adet günü geçince...

evet öyle aslında aydır alıştım bu duruma ama içim içime sığmıyor testi çok heycanla yaptım negatif çıkınca moralim bozuldu.heray adet günüm geçtikten sonra yapacam diyorum dayanamıyorum .canım senin testte 4 saat sonra çıkmıştı ya ondan sonra ertesşş gün falan test yaptın mı yoksa direk kan mı verdin

ertesi gün kan verdim bir daha idrar testi yapmadım

ilk sayfayı kim düzenliyo ki? beni de ekleyin 10 nisan adet olmam gereken tarih. hadi yüfen. bende bebek istiyorum

heyoo teşekkür ederim.
ben sanırım yumurtlama gününden önce denedim.
benim sat 16 mart. pazartesi yumurtlama günüm müş. ama olsun
ozamanda deneriz. Allah ım isteyen herkese versin amin

Kızlar başım felaket ağrıyo içimde kelebekler ordan oraya gidiyor gibi bir tuhafım bugün nedense

:))) Amin canımm inşallah sana da bana da hepimize de Rabbim sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, mutlu, başarılı, bahtları, tahtları güzel, şanslı evlatlar versinnnn Aminnnnnnnnnn.

tarcın cok sevindim cnım kurabiyen geliyooooooo sonunda tarcınlı kurabiye olduuuuun allah tamamına erdirsin insallah tebrik ederimmmmmm

cnm benim tarçınla pek aram yoktur biliyo musun ama inanılmaz da faydalı bişeymiş özellikle hamilelikte.. bende belki sevmeye başlarım diye siteye kayıt olurken tarçın yaptım nickimi artık seviyorum :))))))

teşekkürler canım seninde en kısa zamanda bebişli günlerin olsun :)))

Eki Görüntüle 373835

kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim ( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((

canım çok mutlu oldumm.... tebrik ederim... hayırlı olsun inşallah...

kızlar ben kan sonucumu almaya gidiyorum ağlamaktan tipim kaydı inş yolda tanıdık birini görmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…