canım yaa işte kasım anneleri topiğine de yazdım bazen oluyor bende de bulantı hafif şu an yok mesela, ben de üzülüyorum korkuyorum niye yok diye... bugün bat+7 benim de... 3te kan sonucumu almaya gidicem en az 800 çıkması lazım ama moralim bozuk off bulantı olsa bir dert olmasa bir dert... benim dr randevum da haftaya bugün 5+4te... ayçacım yaa karından baksın diye idrara sıkışık gideyim diyorum görünür mü karından bişey sence..??
kızlar selam....
kan tahlili verdimm.... :18::18::18:
çok heyecanlıyım.... :18::18::18:
eşimin haberi yok... sonucu saat 3 gibi öğrenicem... tel le haber vericekler... :18::18::18:
dua edin ne olur...
şimdi eşim evde ben sizi sonra haberdar ederim... çıkmam lazım şimdi...
kızlar selam....
eşimin haberi yok... sonucu saat 3 gibi öğrenicem... tel le haber vericekler... :18::18::18:
dua edin ne olur...
ayy canım heyecanını anlayabiliyorum ben bugün 3. kan testimi verdim gidip alıcam saat 3ten sonra ama öyle heyecanlıyım ki off içimde de bi sıkıntı var ağlamak istiyorum çoookkk
ayyy canım ya...inşallah süper haberlerle geleceksin...
arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım negatif çıktı benim bat pazartesi bu ay 27.günde olmam lazım geçen ay 29.günde olmuştum benim adet düzenim böyle bi ay 27 gün bi ay 29 gün sürüyor .acaba gebelik yok mu arkadaşlar çok üzüldüm ya aklıma geldikçe ağlamak istiyorum bu ay da olmazsa yıkalacam galiba:-(
hehe esracım ben de normalde çok acı yerim bilmiyorum inş gebelikte zararı yoktur... sende bulantılar başladı mı
esracım bende acı ve ekşi yiyorum turşu vs ay normalde sevmezdim. çikolata pasta falanla hiiç aram yokkk .acaba ne olacak bizim bebişler...
herkese merhba kızlarrrrrrr....
ben dün gece mahvoldum yaa....kusa kusa kusaa öğürmekten canım çıktı midemdeki acı su nasıl çıkıyorneyse gece 12 gibi geçti biraz muz ve çubuk kraker sayesinde sanırım...su bile içemedim içsem hemen çıkaracam diye.... neyse sabah dedimki kocişe hadi bugün gidelim doktora belki ilaç falan verir gittik alttan baktı mecburen çünkü daha bat 4 gün geçti bebek yeri oluşmuş dedi 9 gün sonra gel bebeği görelim dedi şimdi çok küçüktür çok normal gözükmemesi dedi..bende zaten bu hafta gelmeyecektim haftaya gelecektim dedim ama bulantım yüzünden geldim dedim...çok hassas bünyen dedi...sen tecrübelisin halbuki dedi.. işte bizden haberler böyle..9 gün sonra allahın izniyle bebişi de görebilirz
kızlar selam....
dua edin ne olur...
yıkılmak yokk ne demek yıkılmak yaa her şeyin zamanını Allah takdir etmiştir elbet tevekkül et ve regl olmazsan tekrarla testi adet günü geçince...
evet öyle aslında aydır alıştım bu duruma ama içim içime sığmıyor testi çok heycanla yaptım negatif çıkınca moralim bozuldu.heray adet günüm geçtikten sonra yapacam diyorum dayanamıyorum .canım senin testte 4 saat sonra çıkmıştı ya ondan sonra ertesşş gün falan test yaptın mı yoksa direk kan mı verdin
ilk sayfayı kim düzenliyo ki? beni de ekleyin 10 nisan adet olmam gereken tarih. hadi yüfen. bende bebek istiyorum
[sıze=3]Tarçınıımmmmmmmmmmmmmmm...!!!!!!!!! Canım şimdi gördüm çok sevindim allah tamamına erdirsin inş canımmmmmmmmmm sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşşşşşşşşş ayyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrr[/sıze]
tarcın cok sevindim cnım kurabiyen geliyooooooo sonunda tarcınlı kurabiye olduuuuun allah tamamına erdirsin insallah tebrik ederimmmmmm
Eki Görüntüle 373835
kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((
Allahım Yüce Allahım Aziz Yaradanım şuan benim için sevinen herkese gönlündeki şehzadeyi sultanı ver Allahım dualarımı kabul eyle benim için sevinen şu güzel insanlara bu duyguyu yaşat, Allahım benim için sevinen bu güzel insanlara anne olmayı nasip eyle, her sorunlarına çare ol, onları onlar için hayırlı zamanda güzel sonuçlara eriştir, Yüce Rabbim sen şu aciz kulunun dualarını kabul eyle(( konuştukça gözler gitmeye başlıor gidiorm ben ((((
kızlar ben kan sonucumu almaya gidiyorum ağlamaktan tipim kaydı inş yolda tanıdık birini görmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?