tarçınnnnnnn tebrik ederim canım benim.....
saol canımcım :) amman dikkat et kendinee
kızlar ben kan sonucumu almaya gidiyorum ağlamaktan tipim kaydı inş yolda tanıdık birini görmem...
ayy canım heyecanını anlayabiliyorum ben bugün 3. kan testimi verdim gidip alıcam saat 3ten sonra ama öyle heyecanlıyım ki off içimde de bi sıkıntı var ağlamak istiyorum çoookkk
alpcim hayırdır???? neyin var yahu???? aklına kötü şeyler getirme herşey Allahtan canım benim bilioruz di mi?
şimdi bana yoğunlaş sana sorum var :) sat 19 mayıs muhtemel ilişki tarihi 5 mart ayın kaçında gitmeliyim doktora? kese ne zaman görünür?
canım çok mutlu oldumm....tebrik ederim... hayırlı olsun inşallah...
tarçın canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gününde test yaptın belirtilerin neler canım,benimde yarın adet günü test yapsammı acaba kuzum:18:
tarçın canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gününde test yaptın belirtilerin neler canım,benimde yarın adet günü test yapsammı acaba kuzum:18:
alpcim hayırdır???? neyin var yahu???? aklına kötü şeyler getirme herşey Allahtan canım benim bilioruz di mi?
şimdi bana yoğunlaş sana sorum var :) sat 19 mayıs muhtemel ilişki tarihi 5 mart ayın kaçında gitmeliyim doktora? kese ne zaman görünür?
canım bi tek ovulasyon gününde mi çalıştınız
Of kızlar neler oluyor yaa bende acaip karamsarım bugünn hiç böyle olmazdımmAlpellam sonucun iyi çıkacak inşallah canım üzülmee...
Ya neden ben anne olamicak gibi hissediyorum nası bi psikoloji bu? Sanki hiçbi zaman bebek sahibi olamicak gibi bi his var içimde. Çok istiyorum diye mi. Nedendir bilmiyorum. Bu hisse kapılmak için henüz çok erken ama kendime engel olamıyorum. Düzenli yumurtluyor olmak elbet bigün hamile kalabileceğimin göstergesi midir eşimde de bir sorun yoksa ?
teşekkür ederim Amin inşallah sende güzel ve hayırlı haberler alırsınn
Of kızlar neler oluyor yaa bende acaip karamsarım bugünn hiç böyle olmazdımmAlpellam sonucun iyi çıkacak inşallah canım üzülmee...
Ya neden ben anne olamicak gibi hissediyorum nası bi psikoloji bu? Sanki hiçbi zaman bebek sahibi olamicak gibi bi his var içimde. Çok istiyorum diye mi. Nedendir bilmiyorum. Bu hisse kapılmak için henüz çok erken ama kendime engel olamıyorum. Düzenli yumurtluyor olmak elbet bigün hamile kalabileceğimin göstergesi midir eşimde de bir sorun yoksa ?
aynıyız canım benim de sat 20 şubat ilişki 3 mart ben haftaya bugün gidicem sen de istersen nisanın ilk haftası git canım
bence düzenli yumurtlama gebeliği çok kolaylaştırıyor canım...
kızlar ben sonuç kötü çıkacak diye ağlamıyordum inanın hormonlarım o kadar alt üst ki sürekli ağlayasım var her şeye
zaten aldım sonucu geçen hafta cuma günü 100 olan değer dün yani 6 gün sonra 2840 olmuş şükürler olsun Rabbime.. en az 800 olmalı diyorduk artış çok iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?