MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayy canım heyecanını anlayabiliyorum ben bugün 3. kan testimi verdim gidip alıcam saat 3ten sonra ama öyle heyecanlıyım ki off içimde de bi sıkıntı var ağlamak istiyorum çoookkk

alpcim hayırdır???? neyin var yahu???? aklına kötü şeyler getirme herşey Allahtan canım benim bilioruz di mi?
şimdi bana yoğunlaş sana sorum var :) sat 19 mayıs muhtemel ilişki tarihi 5 mart ayın kaçında gitmeliyim doktora? kese ne zaman görünür?

canım bi tek ovulasyon gününde mi çalıştınız

tarçın canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gününde test yaptın belirtilerin neler canım,benimde yarın adet günü test yapsammı acaba kuzum :18:

adetin düzenliyse ve hamileysen çok koyu olmasada görülecek kadar çıkar zannediyorum ama bence bi kaç gün bekle, önce bi adet geciksin

sat 19 şubat demek istedim ohoooo aklım nerde kimbilir şu msgları atmadan 1 kere okusam ne iyi olacakkkkk ahahahhaah :))

Of kızlar neler oluyor yaa bende acaip karamsarım bugünn hiç böyle olmazdımm Alpellam sonucun iyi çıkacak inşallah canım üzülmee...
Ya neden ben anne olamicak gibi hissediyorum nası bi psikoloji bu? Sanki hiçbi zaman bebek sahibi olamicak gibi bi his var içimde. Çok istiyorum diye mi. Nedendir bilmiyorum. Bu hisse kapılmak için henüz çok erken ama kendime engel olamıyorum. Düzenli yumurtluyor olmak elbet bigün hamile kalabileceğimin göstergesi midir eşimde de bir sorun yoksa ?

periş yauuuu bari sen yapma, her 2 tarafta sağlıklı olsa bile baştan aşağı doktorlar 1 sene veriorlar bebek sahibi olmak için, 1. si doğru günü saati zamanı yakalamak önemli... 2. si sperm yumurta aşamasına geçse bile bazen döllenemeyebiliyor veya sağlıklı değilse vucuttan atılıyor bu da Allahın bizler için muazzam mucizesi şükretmemiz lazım. inancımızı kaybetmiyoruz perişcim. nasip kısmet Allah-u Teala doğru zamanda hayırlı evlatlar verecek inanıyorum..

perisoko aynen bende öyle düşünüyorum...şimdi de taktım ya eşimde bi sorun varsa diyee(ama inşallah yoktur bu ay test yaptıracak) geçen gün yine negatifi görünce boşu boşuna test istediniz bu değerler hiç yükselmiyecekki dedim doktor daa aaaao niyeee..progestan bitsin cumartesi tekrarlıycaz testi dedi... yine ya 0.100 ya da 2.00 çıkacak...neyse bakalım yarın yazarım sonucu...

suvesabun artık yaz şu test sonucunuuuu yaaa

aynıyız canım benim de sat 20 şubat ilişki 3 mart ben haftaya bugün gidicem sen de istersen nisanın ilk haftası git canım

bence düzenli yumurtlama gebeliği çok kolaylaştırıyor canım...
kızlar ben sonuç kötü çıkacak diye ağlamıyordum inanın hormonlarım o kadar alt üst ki sürekli ağlayasım var her şeye

zaten aldım sonucu geçen hafta cuma günü 100 olan değer dün yani 6 gün sonra 2840 olmuş şükürler olsun Rabbime.. en az 800 olmalı diyorduk artış çok iyi maşallah

Son düzenleme:

oyyyy canımmm benimmm topiğimizin enerjisiii neşesiiii sende böle yaparsannn oohooooooo hiç yakışmadı sana tatlımmm hadi silkinnnn bakimmmm
nerde mezdekeeeeee

heeeeeey bu süper bir haber çok sevindim tatlım inan, hadi artık işin zor kısmını atlattın, kese 15000 de görünüyordu sanırım di mi? ben bugün sonucu alayım hayırlısıyla olumluysa bi hesap yapayım ona göre gideyim doktora....

hassasiyet ve alınganlık oldu demek sende güzel annecik genç annecik en genç annemiz sensin herhalde alpella 25 oyyy kuzucum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…