Ohhh maşallahhhhhaynıyız canım benim de sat 20 şubat ilişki 3 mart ben haftaya bugün gidicem sen de istersen nisanın ilk haftası git canım
bence düzenli yumurtlama gebeliği çok kolaylaştırıyor canım...
kızlar ben sonuç kötü çıkacak diye ağlamıyordum inanın hormonlarım o kadar alt üst ki sürekli ağlayasım var her şeye
zaten aldım sonucu geçen hafta cuma günü 100 olan değer dün yani 6 gün sonra 2840 olmuş şükürler olsun Rabbime.. en az 800 olmalı diyorduk artış çok iyi maşallah
Pff niye böyle oldum ben bilmiyorumki canımcım yaaoyyyy canımmm benimmm topiğimizin enerjisiii neşesiiiisende böle yaparsannn oohooooooo hiç yakışmadı sana tatlımmm hadi silkinnnn bakimmmm
nerde mezdekeeeeee
perisokkoooooooo
aynıyız canım benim de sat 20 şubat ilişki 3 mart ben haftaya bugün gidicem sen de istersen nisanın ilk haftası git canım
Kızlar ben sonuç kötü çıkacak diye ağlamıyordum inanın hormonlarım o kadar alt üst ki sürekli ağlayasım var her şeye
zaten aldım sonucu geçen hafta cuma günü 100 olan değer dün yani 6 gün sonra 2840 olmuş şükürler olsun rabbime.. En az 800 olmalı diyorduk artış çok iyi maşallah
gördün mü bak alpella
heeeeeey bu süper bir haber çok sevindim tatlım inan, hadi artık işin zor kısmını atlattın, kese 15000 de görünüyordu sanırım di mi? ben bugün sonucu alayım hayırlısıyla olumluysa bi hesap yapayım ona göre gideyim doktora....
hassasiyet ve alınganlık oldu demek sende güzel annecik genç annecik en genç annemiz sensin herhalde alpella 25 oyyy kuzucum :))
Ohhh maşallahhhhhaynıyız canım benim de sat 20 şubat ilişki 3 mart ben haftaya bugün gidicem sen de istersen nisanın ilk haftası git canım
kızlar ben sonuç kötü çıkacak diye ağlamıyordum inanın hormonlarım o kadar alt üst ki sürekli ağlayasım var her şeye
zaten aldım sonucu geçen hafta cuma günü 100 olan değer dün yani 6 gün sonra 2840 olmuş şükürler olsun Rabbime.. en az 800 olmalı diyorduk artış çok iyi maşallah
Pff niye böyle oldum ben bilmiyorumki canımcım yaaoyyyy canımmm benimmm topiğimizin enerjisiii neşesiiiisende böle yaparsannn oohooooooo hiç yakışmadı sana tatlımmm hadi silkinnnn bakimmmm
nerde mezdekeeeeee
perisokkoooooooo
aynıyız canım benim de sat 20 şubat ilişki 3 mart ben haftaya bugün gidicem sen de istersen nisanın ilk haftası git canım
Kızlar ben sonuç kötü çıkacak diye ağlamıyordum inanın hormonlarım o kadar alt üst ki sürekli ağlayasım var her şeye
zaten aldım sonucu geçen hafta cuma günü 100 olan değer dün yani 6 gün sonra 2840 olmuş şükürler olsun rabbime.. En az 800 olmalı diyorduk artış çok iyi maşallah
nerde mezdekeeeeee
perisokkoooooooo
gördün mü bak alpella
heeeeeey bu süper bir haber çok sevindim tatlım inan, hadi artık işin zor kısmını atlattın, kese 15000 de görünüyordu sanırım di mi? ben bugün sonucu alayım hayırlısıyla olumluysa bi hesap yapayım ona göre gideyim doktora....
hassasiyet ve alınganlık oldu demek sende güzel annecik genç annecik en genç annemiz sensin herhalde alpella 25 oyyy kuzucum :))
ohhh maşallahhhhhçok şükür canım çok sevindimmmm
pff niye böyle oldum ben bilmiyorumki canımcım yaaAğlamak istiyorum. Hiç olmam böyle. Hamile miyim yoksa Hahahhah eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...
kan testim negatif... Hayırlısı olsun dedim her zaman...
ayçamm inan her şeye ağlayasım var bugün ahmet kaya'nın o suskunlarda çalan şarkısı var ya "nerden bileceksiniz" diye onu dinledim yarım saat ağladım böyle içli içli şimdi biraz keyiflendim çok şükür...
canımm kese 1500'de görünüyor 15 bin değil.. o da vajinal... karından baktırmak istersen 5000 ve üzeri diye biliyorum 2 günde 1 en az 2ye katlamalı ona göre hesap yap tarçınım sen ne zaman kan testi yaptırcan??
tabi canım her şeyin hayırlısı en doğru zamanı Rabbim bilir
hayırlısı olsun canım hakkımızda neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz
BAKARA 216: Bâzı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bâzı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
en kısa zamanda güzel haberler alırsın inş canımmmm
hayırlısı canım nisan ayında beraber ilerleriz üzülmeeeeeeee allah herşeyin iyisini bilirrrrrrrrr üzülme lütfenn
canım sabah idrar testini yaptıktan sonra ilk işim kan testi yaptırmak oldu fakat işteyim akşam kocişle alıcaz sonuçları kağıdı görmeden içim rahat etmiyor, ayrıca uzanıp yatmak istiyorum.
sen vajinal baktırdın mı keseye? 1500 de bi doktor yapayım bakalım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?