MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ohhh maşallahhhhh Çok şükür canım çok sevindimmmm
oyyyy canımmm benimmm topiğimizin enerjisiii neşesiiii sende böle yaparsannn oohooooooo hiç yakışmadı sana tatlımmm hadi silkinnnn bakimmmm
nerde mezdekeeeeee
Pff niye böyle oldum ben bilmiyorumki canımcım yaa Ağlamak istiyorum. Hiç olmam böyle. Hamile miyim yoksa hahahhah eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
perisokkoooooooo

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr bebişeeeeeeeeeeeeeeeee :)

gördün mü bak alpella

ayçamm inan her şeye ağlayasım var bugün ahmet kaya'nın o suskunlarda çalan şarkısı var ya "nerden bileceksiniz" diye onu dinledim yarım saat ağladım böyle içli içli şimdi biraz keyiflendim çok şükür...

canımm kese 1500'de görünüyor 15 bin değil.. o da vajinal... karından baktırmak istersen 5000 ve üzeri diye biliyorum 2 günde 1 en az 2ye katlamalı ona göre hesap yap tarçınım sen ne zaman kan testi yaptırcan??

oyyyy canımmm benimmm topiğimizin enerjisiii neşesiiii sende böle yaparsannn oohooooooo hiç yakışmadı sana tatlımmm hadi silkinnnn bakimmmm
nerde mezdekeeeeee
Pff niye böyle oldum ben bilmiyorumki canımcım yaa Ağlamak istiyorum. Hiç olmam böyle. Hamile miyim yoksa hahahhah eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
perisokkoooooooo

maşallahh canım :))
niye ağlıyon ama şimdi nazar değdi topiğimizee nazar evdeki kızlar başlayın bakayım okumalaraaa

nerde mezdekeeeeee
perisokkoooooooo

gördün mü bak alpella

ayçamm inan her şeye ağlayasım var bugün ahmet kaya'nın o suskunlarda çalan şarkısı var ya "nerden bileceksiniz" diye onu dinledim yarım saat ağladım böyle içli içli şimdi biraz keyiflendim çok şükür...

canımm kese 1500'de görünüyor 15 bin değil.. o da vajinal... karından baktırmak istersen 5000 ve üzeri diye biliyorum 2 günde 1 en az 2ye katlamalı ona göre hesap yap tarçınım sen ne zaman kan testi yaptırcan??

ohhh maşallahhhhh çok şükür canım çok sevindimmmm

pff niye böyle oldum ben bilmiyorumki canımcım yaa Ağlamak istiyorum. Hiç olmam böyle. Hamile miyim yoksa Hahahhah eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

perimmm sen şimdiden başladıysan duygusallıklaraa acıdım enişteyeeee vallaaa yandı adamcağııızzz

kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...

hayırlısı olsun canım hakkımızda neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz
BAKARA 216: Bâzı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bâzı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
en kısa zamanda güzel haberler alırsın inş canımmmm

Son düzenleme:
kızlarrr selammm.Benim kociş hazirana tatil ayarladı.Diyorum ozaman kadar korunalım tekrar.Hamile kalırsam zor olur,hatta doktor izin felan vermez belki uçağa dimi.Artıkın tatilde başlarım çalışmalara (ay ben hamile kalabildimde doktor uçağı falan yasakladı )

canım sabah idrar testini yaptıktan sonra ilk işim kan testi yaptırmak oldu fakat işteyim akşam kocişle alıcaz sonuçları kağıdı görmeden içim rahat etmiyor, ayrıca uzanıp yatmak istiyorum.
sen vajinal baktırdın mı keseye? 1500 de bi doktor yapayım bakalım bende.

tabi canım her şeyin hayırlısı en doğru zamanı Rabbim bilir

hayırlısı canım nisan ayında beraber ilerleriz üzülmeeeeeeee allah herşeyin iyisini bilirrrrrrrrr üzülme lütfenn

sağolun arkadaşlar... üzülmüyorum sadece Rabbim den sabrını da vermesini diliyorum... inşallah kendisinden başkasına (dr kapılarına) muhtaç etmez...

hiç dr.a gitmedim canım 1 hafta sonra gidicem... o zaman her şey daha netleşmiş olur inş...

asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart

BAT'I bugün olanlar haberler nasıl???

ASİS rüyamda seninle ilgili bişeyler gördüm biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…