kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...
kan testim negatif... Hayırlısı olsun dedim her zaman...
canım elbet zamanı vardır.. sıkma canını.. bak hepimiz aynı durumdayız en azından birbirimizin halinden anlıyoruzda moral oluyo dimi yaa :)
sağolun arkadaşlar... üzülmüyorum sadece Rabbim den sabrını da vermesini diliyorum... inşallah kendisinden başkasına (dr kapılarına) muhtaç etmez...
hayırlısı olsun canım alpellaaa ne güzel ayetle yazmış sana aynen öle rabbim hayırlısını nasip eylesin herzaman
hayırlısı olsun canım hakkımızda neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz
bakara 216: Bâzı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bâzı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
en kısa zamanda güzel haberler alırsın inş canımmmm
Amin canım.Hiç sıkma canını,daha zamanı var demekki.
kızlar sat'ın anlamını biliyorumda bat ne demek? henüz yeniyim bu konularda nede olsa :)
kızlar sat'ın anlamını biliyorumda bat ne demek? henüz yeniyim bu konularda nede olsa :)
Beklenen adet tarihi canım
BAKARA 216: Bâzı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bâzı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
en kısa zamanda güzel haberler alırsın inş canımmmm[/QUOTE
Allahım sen bize surelerinle ayetlerinle rehberimiz kuranla herşeyi gösteren söyleyensin biz kullar bunları okuyup ders çıkarmaktan neden bu kadar aciziz
BAKARA 216: Bâzı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bâzı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
en kısa zamanda güzel haberler alırsın inş canımmmm[/QUOTE
Allahım sen bize surelerinle ayetlerinle rehberimiz kuranla herşeyi gösteren söyleyensin biz kullar bunları okuyup ders çıkarmaktan neden bu kadar aciziz
nasıl da hissettiklerimize karşılık veriyor değil mi adeta bir terapi gibi... her hise her olaya karşılık bir ayet var mutlaka, ama bu, Bakara 216 benim her zaman aklımda... ay duygulandım yine Rabbim yaa off ağlamak istemiyorum bir anda duygulanıyorum
Kızlar adetimin 3. Günü hormon tahlili olucam doktor muayene de birşeyin yok temiz dedi hormonda ne gibi sorunlar çıkabilir korkuyorum bişey çıkacak diyee arkadaşım asıl önemli olan tahlillerin dedi iyicene panik oldum inşallah bişey çıkmaz rabbim.
evet tabi tahliller de önemli ama inş bir şey çıkmaz canım panik olma sonuçlar kötü çıksa bile tedavisi var bu tip şeylerin tabi inş her şey tam olması gerektiği gibi çıkar
inşallah alpellacım yaa adetlerim çok düzenlidir ama çok ağrılı geçerler düzenli olduğu için seviniyorum ağrılı geçiyo diyede korkuyorum şimdi hormonlarımdaki bozukluktan mı ağrı oluyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?