MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çok güsel canım :)
ben bir hiçtim beni yoktan vareden rabbim benim melegimide benim için hayırlı gördügü ve ol dedigi zamanda varedecektir ben inanıyorumm ne olursa olsun inancımız yitirmeyelim arkadaşlar amin........

Kızlar adetimin 3. Günü hormon tahlili olucam doktor muayene de birşeyin yok temiz dedi hormonda ne gibi sorunlar çıkabilir korkuyorum bişey çıkacak diyee arkadaşım asıl önemli olan tahlillerin dedi iyicene panik oldum inşallah bişey çıkmaz rabbim.

evet tabi tahliller de önemli ama inş bir şey çıkmaz canım panik olma sonuçlar kötü çıksa bile tedavisi var bu tip şeylerin tabi inş her şey tam olması gerektiği gibi çıkar

evet tabi tahliller de önemli ama inş bir şey çıkmaz canım panik olma sonuçlar kötü çıksa bile tedavisi var bu tip şeylerin tabi inş her şey tam olması gerektiği gibi çıkar

inşallah alpellacım yaa adetlerim çok düzenlidir ama çok ağrılı geçerler düzenli olduğu için seviniyorum ağrılı geçiyo diyede korkuyorum şimdi hormonlarımdaki bozukluktan mı ağrı oluyo diye

korkmaaa canımmm bişey olmaz bende yaptırmıştım adetin 3.günü troıd hormonuna falan bakıyoolar ama çok şükür hepsinin tedavisi var yaptır testlerini ihmal etmeeee iyi düşün ki iyi olsun zilliii :)

kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...

hiç üzülme bitanem bak ben 3 gün önce 6 haftalık düşük yaptım hala da üzgünüm ama pes etmek yok inşallah önümüzdeki ay olacak umudunu kaybetme strese girme ki işimiz kolaylaşsın güzel haberler bekliyoruz senden de

kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...

hiç üzülme bitanem bak ben 3 gün önce 6 haftalık düşük yaptım hala da üzgünüm ama pes etmek yok inşallah önümüzdeki ay olacak umudunu kaybetme strese girme ki işimiz kolaylaşsın güzel haberler bekliyoruz senden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…