MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

korkmaaa canımmm bişey olmaz bende yaptırmıştım adetin 3.günü troıd hormonuna falan bakıyoolar ama çok şükür hepsinin tedavisi var yaptır testlerini ihmal etmeeee iyi düşün ki iyi olsun zilliii :)

korkmaaa canımmm bişey olmaz bende yaptırmıştım adetin 3.günü troıd hormonuna falan bakıyoolar ama çok şükür hepsinin tedavisi var yaptır testlerini ihmal etmeeee iyi düşün ki iyi olsun zilliii :)

öle yapmaya çalışıyorum canımmm yok yok ihmal edermiyim doktoruma tahlil sonuçlarını götürünce rahim filmide istiyorum diycem vermezse ağlıycam yalvarcam illa çektiricem istiyorum diycemm

Hala bir değişiklik yok bugün 30. günüm bundan bir 7-8 ay önce gecikme olmuştu . Ama normalde hep düzenlidir 28 günde bir olurum ne gelen var ne giden sadece akıntım var. Karnımda şişkinlik var benim adet sancım çok şiddetli olur şimdi sadece belim ağrıyor acaba rahim filmi geciktirir mi adeti :26:

maşallah canım bitanem maşallah. rabbim sabrınıda veriyor işte ne güzel örneksin sen yaaaaa maşallahh

canım iş yoğunluğumdan düzenli takip edemiyorum kandan baktırmışmıyın sen

hmm bilmiyorum ki istersen bi idrar testi yap bel ağrısı ve şişkinlik belirti olabilir

alpella doktora haftaya gideceğini söylüyorsun e peki folik asit kullanmaya başlamadı mı bu durumda?? kullanman gerekli sanırım ?

alpella doktora haftaya gideceğini söylüyorsun e peki folik asit kullanmaya başlamadı mı bu durumda?? kullanman gerekli sanırım ?

kullanmaz mıyım canım 5 aydır kullanıyorum neredeyse kürtajdan sonra bi ara bıraktım tekrar başladım ocakta..

Kızlar ya şu topıcten keşke ikiz fln da çıksa di miiiii ne güzel olur

hmm bilmiyorum ki istersen bi idrar testi yap bel ağrısı ve şişkinlik belirti olabilir

bir önceki gün yaptım ertesi gün iki çizgiyi görmüştüm. dün akşam yaptım hiç bişey yoktu onun için bekliycem olsada rahatlasam böyle çok kötü oluyor (
Kızlar ya şu topıcten keşke ikiz fln da çıksa di miiiii ne güzel olur

Bu ay ben hamile değilsem tedaviye başlanacak ve gittiğim doktora giden arkadaşlarımin ikisinin ikizi birinin üçüzü oldu. Yani bende de çoğul gebelik olabilir tabi yine de Allah bilir de

maşallah canım bitanem maşallah. rabbim sabrınıda veriyor işte ne güzel örneksin sen yaaaaa maşallahh

sabretmek şükretmek zorundayız kendimizi kaptırmadan umudumuzu yitirmeden beklememiz lazım hamile olanların hepsini tebrik ediyorumm Allah tamamına erdirsin çok dikkat etsinler erken dönemde mutlaka kontrollerini yaptırsılar hepinizi çook sewiyorum kimseyi tanımasamda moral buluyorum sizinle

BENN GELDIMMM PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRR

neler kacirdimmmmmmm????????

dualarimi yaptimmmmm aalah kabul etsin sonra arkadasim geldiii ama yaaaa size alismisim gittigi gibi daldim topigeeee aklim hep burda :)))))))))))))

muckkk

peki şimdi ben kan sonucunu aldıktan sonra muayene olmayı düşünmüyorum folikasiti doktor kontrolünde mi almak gerekir? değilse ne alacağım...

canım sen hemen koş eczaneye bir folik asit al

folbiol: günde 1 tane alıyosun sadece folik asit içeriyor ve çok ucuz
folidoce: günde 1 tane. folik asit + b vitaminleri fln var
folic plus: günde 3 tane. folik asit+kalsiyum+d vit.

bunlardan birini al gel hangisi olduğu önemli değil ama hemen içmeye başla canım çok önemli.. ben hepsini kullandım şu an folic plustayım devlet karşılıyor

BENN GELDIMMM PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRR

neler kacirdimmmmmmm????????

dualarimi yaptimmmmm aalah kabul etsin sonra arkadasim geldiii ama yaaaa size alismisim gittigi gibi daldim topigeeee aklim hep burda :)))))))))))))

muckkk

sagol canım benim dualrın için allah kabul etsin inş.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BIRILERIII IKIZ MIIIIIIIII DEDIIIII

benn istiyorummm cokcokcokcockockcokcokcokcokcokcockockockockcokcokcokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dogdugumdan berii hemideee hemidee ailedeee varrr umarim banada vururrrrrrrr

teki yakalayamadik ama :))

ac tavuk misaliii :))))))

kahve yapiyorumm icen var miiiiiiiiiii

kızlar yaa cnm çok sıkkın adet oldum sandım önce pembe peçeteye akıntıyla karışık gelmişti sonra baktım yaklaşık 5 saat sonra sadece kahverengi akıntı geliyor...
benim normalde hemen laboya gider gitmez kırmızı gelirdi ama hala yok...
bu yerleşme kanaması nasıl oluyor yaa sancı olur mu bende önce çok kötü adet sancım gibi aynı sancım vardı, baktım pembe görünce heralde oldum dedim ve ilaç içtim ama şimdi ne sancım nede kanama sadece kahverengi akıntı...
bilgisi olanlar lütfen bekliyorum cvp...:18:

bende alıyın canım şimdi işim bitti iyi gider valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…