inşallah alpellacım yaa adetlerim çok düzenlidir ama çok ağrılı geçerler düzenli olduğu için seviniyorum ağrılı geçiyo diyede korkuyorum şimdi hormonlarımdaki bozukluktan mı ağrı oluyo diye
korkmaaa canımmm bişey olmaz bende yaptırmıştım adetin 3.günü troıd hormonuna falan bakıyoolar ama çok şükür hepsinin tedavisi var yaptır testlerini ihmal etmeeee iyi düşün ki iyi olsun zilliii :)
hiç üzülme bitanem bak ben 3 gün önce 6 haftalık düşük yaptım hala da üzgünüm ama pes etmek yok inşallah önümüzdeki ay olacak umudunu kaybetme strese girme ki işimiz kolaylaşsın güzel haberler bekliyoruz senden de
Hala bir değişiklik yok bugün 30. günüm bundan bir 7-8 ay önce gecikme olmuştu . Ama normalde hep düzenlidir 28 günde bir olurum ne gelen var ne giden sadece akıntım var. Karnımda şişkinlik var benim adet sancım çok şiddetli olur şimdi sadece belim ağrıyor acaba rahim filmi geciktirir mi adeti :26:
Hala bir değişiklik yok bugün 30. günüm bundan bir 7-8 ay önce gecikme olmuştu . Ama normalde hep düzenlidir 28 günde bir olurum ne gelen var ne giden sadece akıntım var. Karnımda şişkinlik var benim adet sancım çok şiddetli olur şimdi sadece belim ağrıyor acaba rahim filmi geciktirir mi adeti :26:
alpella doktora haftaya gideceğini söylüyorsun e peki folik asit kullanmaya başlamadı mı bu durumda?? kullanman gerekli sanırım ?
Kızlar ya şu topıcten keşke ikiz fln da çıksa di miiiii ne güzel olur
kullanmaz mıyım canım 5 aydır kullanıyorum neredeyse kürtajdan sonra bi ara bıraktım tekrar başladım ocakta..
kızlar ya şu topıcten keşke ikiz fln da çıksa di miiiii ne güzel olur
hmm bilmiyorum ki istersen bi idrar testi yap bel ağrısı ve şişkinlik belirti olabilir
Kızlar ya şu topıcten keşke ikiz fln da çıksa di miiiii ne güzel olur
maşallah canım bitanem maşallah. rabbim sabrınıda veriyor işte ne güzel örneksin sen yaaaaa maşallahh
peki şimdi ben kan sonucunu aldıktan sonra muayene olmayı düşünmüyorum folikasiti doktor kontrolünde mi almak gerekir? değilse ne alacağım...
BENN GELDIMMM PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRR
neler kacirdimmmmmmm????????
dualarimi yaptimmmmm aalah kabul etsin sonra arkadasim geldiii ama yaaaa size alismisim gittigi gibi daldim topigeeee aklim hep burda :)))))))))))))
muckkk
BIRILERIII IKIZ MIIIIIIIII DEDIIIII
benn istiyorummm cokcokcokcockockcokcokcokcokcokcockockockockcokcokcokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dogdugumdan berii hemideee hemidee ailedeee varrr umarim banada vururrrrrrrr
teki yakalayamadik ama :))
ac tavuk misaliii :))))))
kahve yapiyorumm icen var miiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?