MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ilaç kesmiş olabilir mi:44:

hayatım sat ın kaç tarif ettiğin şey yerleşme kanaması olabilir yumurtlama tarihinden 10 gün sonra felan bebek rahime yerleşiyor.. hadi inşalah öledir ..

AYYYYYYYYY cokkk durgunn yahuuu topikkkkkkkkkkkkkk

PERIIIIIIIIIIIIIIIIIII koy kizimm soyleeee enn mezdekesindennnnnnnn :)))))

ne bu dun pekbi muhabbet vardiiii heyyyyy canlaninnnn pisicanlarrrrrrrrr

ne yapak zilli ne yapakkkkk amuda mı kalkakk :)::):) perinin bugün biara canı sııkkındı ama sonra noldu ben o bölümü kaçırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

kızlar bişey sorcam sabahda sordum bana kimse cevap vermedi şimdi yumurtlama hesaplamada 17 21 arası yazıyo bu arada sadece 1 kere oldu benim inatçı koçişin yüzünden zaten beni daraltıyo akşam son şansım 21:30 uyudu adam ya utanmasa işten uyuyarak gelicek şimdi eger tutmassa bundan sonra olsa tutar mı acaba? bi cevap lütfen

tarçın ben folik plus kullanıyorum..doktorum günde 3 tane dedi...normalde 9 lira..ama sağlık ocağında yazdırsan 1 tl ek ücret ödüyorsun...

denemeye devam canım kısss eskiden yımırtlama zmanı mı vardııı yosmaaa sen devam et denemeyee allahın takdiri inş.hamişsindir canım :=)

PERIICIMMM gozun nasil oldu cnmncm ????????????????
neye moralin bozukk bakimmmmm kimm ne yaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii getirtmesinlerr benii oraalara pozitifdasimmmmmmmm

yerimm benn seniiiii

BENN GELDIMMM PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRR

neler kacirdimmmmmmm????????

dualarimi yaptimmmmm aalah kabul etsin sonra arkadasim geldiii ama yaaaa size alismisim gittigi gibi daldim topigeeee aklim hep burda :)))))))))))))

muckkk
hoşşgeldin tatlımm bende yazdığın duaları okudum bugün sağol canım benimm bize dua ettin mi bakimmmmm

kızlar dua deyince aklıma geldi denemiş bunlar meryem suresi birde ali imran suresi 38 okuyun ben okudum agladım valla nasıl güzel bir yakarış.

valla canım benim hamişlerimiz yorumlasa daha iyi olur ben hiç yaşamadım öle bi durum yerleşme kanaması yanii nasıl olur hamişlerimiz bilirler

kii inş öyledir ama yerleşme kanamasında sancı olurmu benim ilk çok sancım vardı şimdi ise hiç yok ilaç bile kesmezdi benim normalde hep hafifde olsa sancım olurdu...

canım benim walla kafam karıştı bat ın yaklaşmış istersen kan testi yaptır eğer yarına kadar adet olmazsan... kanda kesin sonucu alırsın inşallah regl olmazsn iyi bi haber daha alırız

hoşşgeldin tatlımm bende yazdığın duaları okudum bugün sağol canım benimm bize dua ettin mi bakimmmmm

hepimizee ettimmmm canimm benimm allahh sesimizi duysun en hayirli zamanda hayirlisiyla bebeislerimizi versinn bize insalahhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben iş zedeyim kızlar :))) saat 6 olsada çıksam diye bekliyorum yoruldum bugün aklımda kdv beyanname rakamlar uçuşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…