- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
kızlar yaa cnm çok sıkkın adet oldum sandım önce pembe peçeteye akıntıyla karışık gelmişti sonra baktım yaklaşık 5 saat sonra sadece kahverengi akıntı geliyor...
benim normalde hemen laboya gider gitmez kırmızı gelirdi ama hala yok...
bu yerleşme kanaması nasıl oluyor yaa sancı olur mu bende önce çok kötü adet sancım gibi aynı sancım vardı, baktım pembe görünce heralde oldum dedim ve ilaç içtim ama şimdi ne sancım nede kanama sadece kahverengi akıntı...
bilgisi olanlar lütfen bekliyorum cvp...:18:
bende alıyın canım şimdi işim bitti iyi gider valla
kızlar yaa cnm çok sıkkın adet oldum sandım önce pembe peçeteye akıntıyla karışık gelmişti sonra baktım yaklaşık 5 saat sonra sadece kahverengi akıntı geliyor...
bu yerleşme kanaması nasıl oluyor yaa sancı olur mu bende önce çok kötü adet sancım gibi aynı sancım vardı, baktım pembe görünce heralde oldum dedim ve ilaç içtim ama şimdi ne sancım nede kanama sadece kahverengi akıntı...
ayyy ne guzell olur dimiii soyleee topluca oturupda kahvede icebilsekkkkkk teknolojiiii bu hizla devam ederse yapilir haa:)))))
ilaç kesmiş olabilir mi:44:
hayatım sat ın kaç tarif ettiğin şey yerleşme kanaması olabilir yumurtlama tarihinden 10 gün sonra felan bebek rahime yerleşiyor.. hadi inşalah öledir ..
AYYYYYYYYY cokkk durgunn yahuuu topikkkkkkkkkkkkkk
PERIIIIIIIIIIIIIIIIIII koy kizimm soyleeee enn mezdekesindennnnnnnn :)))))
ne bu dun pekbi muhabbet vardiiii heyyyyy canlaninnnn pisicanlarrrrrrrrr
26 Şubat yani mart 24ten sonra olmalı adet...
kızlar bişey sorcam sabahda sordum bana kimse cevap vermedi şimdi yumurtlama hesaplamada 17 21 arası yazıyo bu arada sadece 1 kere oldu benim inatçı koçişin yüzünden zaten beni daraltıyo akşam son şansım 21:30 uyudu adam ya utanmasa işten uyuyarak gelicek şimdi eger tutmassa bundan sonra olsa tutar mı acaba? bi cevap lütfen
denemeye devam canım kısss eskiden yımırtlama zmanı mı vardııı yosmaaa sen devam et denemeyee allahın takdiri inş.hamişsindir canım :=)
hoşşgeldin tatlımm bende yazdığın duaları okudum bugün sağol canım benimm bize dua ettin mi bakimmmmmBENN GELDIMMM PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRR
neler kacirdimmmmmmm????????
dualarimi yaptimmmmm aalah kabul etsin sonra arkadasim geldiii ama yaaaa size alismisim gittigi gibi daldim topigeeee aklim hep burda :)))))))))))))
muckkk
kii inş öyledir ama yerleşme kanamasında sancı olurmu benim ilk çok sancım vardı şimdi ise hiç yok ilaç bile kesmezdi benim normalde hep hafifde olsa sancım olurdu...
hoşşgeldin tatlımm bende yazdığın duaları okudum bugün sağol canım benimm bize dua ettin mi bakimmmmm
AYYYYYYYYY cokkk durgunn yahuuu topikkkkkkkkkkkkkk
PERIIIIIIIIIIIIIIIIIII koy kizimm soyleeee enn mezdekesindennnnnnnn :)))))
ne bu dun pekbi muhabbet vardiiii heyyyyy canlaninnnn pisicanlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?