MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hadi bari menülerimizi yazalım da topic biraz hareketlensin... bizde bu akşam:

mercimek çorbası
taze fasulye
pilav
cacık

Kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum birbirimize dua edelim :))
yarın yine buralardayım grş.

amin canım inşallahhhh hamişler bize bol bol dua edin hamişleri duaları kabul olurmuussssssss

kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...

batın ne zamandı canımmm? kaç çıktı değerin? üzülme nisanda bizde hamiş kalıcaz inşallah...
benimde bugün yarın olmam gerekiyor ama adetlerimde düzensiz... adet sancım da var... yarın dr tekrar gel bhcg bakalım dedi ama her seferinde 20 tl 20 tl baya bi yatırım yaptık valla bhcgye ama o da bize yatırım yapsa da değerlerimizi yükseltse

eveeet biri bize anlatsın..kendimi fransız hissediyorum siz yazışırken...1500,800,5000 ne demeeek????

canım şimdi hamile kalınca kanda beta hcg isimli hormon değeri yükselmeye başlıyor... hamile değilsen test sonucun 0-5 arası çıkıyor, hamileysen artıyor... sağlıklı hamileliklerde her 2 günde 1 en az 2ye katlamalı... pazartesi 100.... çrş 200...... cuma 400 gibi... değer 1500ü bulunca keseyi görebiliyorsun

ben de cook fena agrılı geciriyorum doktorda güzel bi kontroldan geçtim bi kaç ay önce hormon ultrason v.s. yumurtalıkla hormonlar rahim hepsi normal diye cok saglıklı diye de saydı doktor
bazen hiç bir sorun olmasa da agrılı olabiliyormus bazı kadınlarda.. sen de iyi bi kontrolden geç bi sorun yoksa takma derim kadınız işte çile bitmiyor kii uuuuuuhuuuuu
adet ol dert hamile kal dert dogur dert anammmm

üzülmüyorum canım... hayatımda bir kere normal bir gebelik yaşadım... canım kızım 8 yaşında... Rabbim hayırlı ömürler versin...

o yüzden olacak biliyorum.. ama işte insanız, sabırsızız. Rabbimden sadece olana kadar sabır diliyorum...

benimde öyle canım 28 günde bi regl olurum ve bugün 29. günüm sadece gündüz çok az pembe mi desem kahverengi mi desem bir şey geldi, o da peçeye geldi... hala bişey yok... :44:

inşallah değerin yükselir canım... batım 22 mart tı... beta hcg değerimi bilmiyorum tel de öğrendim... ama hemşire arkadaşlarım,

-hemen umutsuzluğa düşme... eğer regl olmazsan 3-4 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır... geç döllenme olmuş olabilir dediler...:44:

hayırlısı canım...

tarçın la beyazlımı merak etmiştim aman baktım tarçın beklemiş beklemiş kavuşmuş bebişine hayırlı olsun canım

ben kırmızılarla ağrısız olurken buay yumurtalıklarımın yerlerini bile anlıcak kadar ağrılı uğraşıyorum nazarmı dğdiriyoruz napıyoruz ağrısız olurdum hele buay olcağım zaman bile ağrı azdı ama 2gündür sızıdan durmuyo ay geçse bi haftada bari çalışmalara başlasak ay bekleyen kızlara hayırlısıyla kavuşsunlar ama olmazsada nisan bizim hem mart pisi ayında gelmedi ama nisanda şaka yapar gelir belki pamuklarımız

kızlar bişey sorcam yaa bilen cevap versin lütfen..

şimdi ben regl olurken ilk bir veya bir buçuk gün kadar ön kirlenme oluyorum sanırım yani kahverengi çamur gibi geliyo ilk iki gün ped kullanmadan peçete yetiyo öyle yani doktora da söyledim ön kirlenme dedi herhangi bir sorun yokmuş muayenelerde..

şimdi ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplamam lazım ilk kahverengi akıntı başladıgı günden yazıp hesaplıyorum netten acaba kırmızı kan geldigi günden mi hesaplamak lazım

BİLGİSİ OLAN VAR MI CEVAP LÜTFEEEN :) :44::44::44:

Amin canımm bende inşallah güzel hayırlı haberlerini alırım senin ennnn kısa zamanda

AYNI SORUYU BENDE DOKTORUMA SORDUM CNMCMMM ILK KAN GELDIGI ZAMAN DEDIIIIII
Kahverrengiyi sayma desii cnm
kolay gelsinnn

PISILERRRRRRRRRRRRR

BEN GELDIMMMM
ayy yaa biugunnn herkes bana msiafir gelmeye karar vermisss sira sira gelip gittilerrrrrr

yahuuu benim isim var gucum var arkadaslarim varrrrr topigim varrr offf vallllaaa

simdi gittiler e simdide kocis gelirrrrr
PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DUZELDINMI CNMMMM

Tarcindan kesin sonuc var miii
durumlar nedirrrr
muckss

NAZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

batdasim sat dasimmmmm
nasilsinnn
ne var ne yokkk

burda herkes hamissssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…