hepimizee ettimmmm canimm benimm allahh sesimizi duysun en hayirli zamanda hayirlisiyla bebeislerimizi versinn bize insalahhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi bari menülerimizi yazalım da topic biraz hareketlensin... bizde bu akşam:
mercimek çorbası
taze fasulye
pilav
cacık
cnm benim tarçınla pek aram yoktur biliyo musun ama inanılmaz da faydalı bişeymiş özellikle hamilelikte.. bende belki sevmeye başlarım diye siteye kayıt olurken tarçın yaptım nickimi artık seviyorum :))))))
teşekkürler canım seninde en kısa zamanda bebişli günlerin olsun :)))
tiramisu
gözleme
amerikan salata
kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...
bu değerler kan değeri mi oluyor? ne kadar olsa hamile sayılıyor. off ne zor ve hassas bir iş
ben iş zedeyim kızlar :))) saat 6 olsada çıksam diye bekliyorum yoruldum bugün aklımda kdv beyanname rakamlar uçuşuyo
eveeet biri bize anlatsın..kendimi fransız hissediyorum siz yazışırken...1500,800,5000 ne demeeek????
inşallah alpellacım yaa adetlerim çok düzenlidir ama çok ağrılı geçerler düzenli olduğu için seviniyorum ağrılı geçiyo diyede korkuyorum şimdi hormonlarımdaki bozukluktan mı ağrı oluyo diye
hiç üzülme bitanem bak ben 3 gün önce 6 haftalık düşük yaptım hala da üzgünüm ama pes etmek yok inşallah önümüzdeki ay olacak umudunu kaybetme strese girme ki işimiz kolaylaşsın güzel haberler bekliyoruz senden de
Hala bir değişiklik yok bugün 30. günüm bundan bir 7-8 ay önce gecikme olmuştu . Ama normalde hep düzenlidir 28 günde bir olurum ne gelen var ne giden sadece akıntım var. Karnımda şişkinlik var benim adet sancım çok şiddetli olur şimdi sadece belim ağrıyor acaba rahim filmi geciktirir mi adeti :26:
batın ne zamandı canımmm? kaç çıktı değerin? üzülme nisanda bizde hamiş kalıcaz inşallah...
benimde bugün yarın olmam gerekiyor ama adetlerimde düzensiz... adet sancım da var... yarın dr tekrar gel bhcg bakalım dedi ama her seferinde 20 tl 20 tl baya bi yatırım yaptık valla bhcgye ama o da bize yatırım yapsa da değerlerimizi yükseltse
tarçın ben folik plus kullanıyorum..doktorum günde 3 tane dedi...normalde 9 lira..ama sağlık ocağında yazdırsan 1 tl ek ücret ödüyorsun...
tarçın la beyazlımı merak etmiştim aman baktım tarçın beklemiş beklemiş kavuşmuş bebişine hayırlı olsun canım
ben kırmızılarla ağrısız olurken buay yumurtalıklarımın yerlerini bile anlıcak kadar ağrılı uğraşıyorum nazarmı dğdiriyoruz napıyoruz ağrısız olurdum hele buay olcağım zaman bile ağrı azdı ama 2gündür sızıdan durmuyo ay geçse bi haftada bari çalışmalara başlasak ay bekleyen kızlara hayırlısıyla kavuşsunlar ama olmazsada nisan bizim hem mart pisi ayında gelmedi ama nisanda şaka yapar gelir belki pamuklarımız
kızlar bişey sorcam yaa bilen cevap versin lütfen..
şimdi ben regl olurken ilk bir veya bir buçuk gün kadar ön kirlenme oluyorum sanırım yani kahverengi çamur gibi geliyo ilk iki gün ped kullanmadan peçete yetiyo öyle yani doktora da söyledim ön kirlenme dedi herhangi bir sorun yokmuş muayenelerde..
şimdi ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplamam lazım ilk kahverengi akıntı başladıgı günden yazıp hesaplıyorum netten acaba kırmızı kan geldigi günden mi hesaplamak lazım
BİLGİSİ OLAN VAR MI CEVAP LÜTFEEEN :) :44::44::44:
AYNI SORUYU BENDE DOKTORUMA SORDUM CNMCMMM ILK KAN GELDIGI ZAMAN DEDIIIIII
Kahverrengiyi sayma desii cnm
kolay gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?