hmm tekrar hesaplayayım ben o zamannn :) iki aydır yanlış yumurtlama günlerini degerlidiriyordumm ben yaa
baktım da cok farketmiyo ya birgüncük :) neyse bosuna korktum :) muhtemel yumurtlama tarihim bitiyo bugun son gün inşallah tutmuştur yaa dua edin bana da...
bundan sonra yine tutma ihtimali var mı? çalışmalara dewam mı ? :44::44:
cnmmm ben artik bu ovu taktiginide deistirdimm adetin bittigi gun banyonu yaptin abdesini aldinmi ertesi gece basla cnm calismaya 1 bos gece 1 dolu 1 bos 1 dolu en mantiklisi bu gibi geliyo artik bana
evveeet biz de öyle yapıyoruz yaşasın , yanlış değilmişşcnmmm ben artik bu ovu taktiginide deistirdimm adetin bittigi gun banyonu yaptin abdesini aldinmi ertesi gece basla cnm calismaya 1 bos gece 1 dolu 1 bos 1 dolu en mantiklisi bu gibi geliyo artik bana
evet ya bence de en iyisi öyle en iyisi o şekilde devam etmek... hayırlısı bakalım nisan bi girseydiii
hiç dr.a gitmedim canım 1 hafta sonra gidicem... o zaman her şey daha netleşmiş olur inş...
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
BAT'I bugün olanlar haberler nasıl???
ASİS rüyamda seninle ilgili bişeyler gördüm biliyor musun
PISILERRRRRRRRRRRRR
BEN GELDIMMMM
ayy yaa biugunnn herkes bana msiafir gelmeye karar vermisss sira sira gelip gittilerrrrrr
yahuuu benim isim var gucum var arkadaslarim varrrrr topigim varrr offf vallllaaa
simdi gittiler e simdide kocis gelirrrrr
PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DUZELDINMI CNMMMM
Tarcindan kesin sonuc var miii
durumlar nedirrrr
muckss[/QUOT
sonucu aldım canım çok şükür test yanlış değilmiş :) seni bekliyorum şimdi sabırsızlıklaaa
üzülmüyorum canım... hayatımda bir kere normal bir gebelik yaşadım... canım kızım 8 yaşında...Rabbim hayırlı ömürler versin...
o yüzden olacak biliyorum.. ama işte insanız, sabırsızız. Rabbimden sadece olana kadar sabır diliyorum...
benimde öyle canım 28 günde bi regl olurum ve bugün 29. günüm sadece gündüz çok az pembe mi desem kahverengi mi desem bir şey geldi, o da peçeye geldi... hala bişey yok... :44:
inşallah değerin yükselir canım... batım 22 mart tı... beta hcg değerimi bilmiyorum tel de öğrendim... ama hemşire arkadaşlarım,
-hemen umutsuzluğa düşme... eğer regl olmazsan 3-4 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır... geç döllenme olmuş olabilir dediler...:44:
hayırlısı canım...
canım bence sen tekrar ara tam olarak değerini öğren bence
hiç gecikmiyorsa ve ilk defa geçiktiyse şüphelenmelisin.geç döllenme olabilir.
offf karnım deli gibi ağrıyor... akıntım var.. ateşim 37.2ye yükseldi.belim felaket ağrıyor...bugün yarın adet olacağım!!! puffff
canım hayırlısı olsun... inşallah hayırlı bir sonuç olur hakkında
amin canım allah her şeyin zamanını biliyordur eminimki..sen de ümidini kaybetme hemen çıkmayadabilir...topiclerde çok okudum geç döllenme yüzünden hemen çıkmayan...balarsın sen de hamişsindir... bi yavrun varmış bak allah size bağışlasın uzun ömür versin..
ben daha 8,5 aylık evliyim olursa ilk gebeliğim olacak o yüzden de ilk heyecanlar işteeee bekliyorum allah bu duyguyu bana da yaşataacak mııı merak ediyorum..eşim de test yaptırmadı daha inş.tek sorun benim yumurtalıklarımın yavaş çalışıyor olmasıdır...eşimde sorun varsa o tedavi bile olmaz...iğneden bile korkuyorrr
Kızlar benim reglimin başlangıcından 8 gün sonra yumurtlama akıntım başladı reglim biter bitmez yani. 5 gün sürdü. Bu durumda yumurtlamam erken olduğu için reglimde erken mi gelir?
amin canım allah her şeyin zamanını biliyordur eminimki..sen de ümidini kaybetme hemen çıkmayadabilir...topiclerde çok okudum geç döllenme yüzünden hemen çıkmayan...balarsın sen de hamişsindir... bi yavrun varmış bak allah size bağışlasın uzun ömür versin..
ben daha 8,5 aylık evliyim olursa ilk gebeliğim olacak o yüzden de ilk heyecanlar işteeee bekliyorum allah bu duyguyu bana da yaşataacak mııı merak ediyorum..eşim de test yaptırmadı daha inş.tek sorun benim yumurtalıklarımın yavaş çalışıyor olmasıdır...eşimde sorun varsa o tedavi bile olmaz...iğneden bile korkuyorrr
hiç bi şeyi sorun etme canım... daha çok yenisiniz. ama araştırmakta fayda var tabii...yumurtalıkların için incir kürü nü denedin mi canım ben bu ay havuçlusunu yaptım... inşallah faydası olur. benden tavsiye en yakın zamanda dr görünün... gittiniz mi hiç bilemiyorum... spermiogram testi falan yaptırsın eşin... büyük ihtimalle sorun yoktur fakat yine de içiniz rahat eder
kısssssss dünya yıkılmış altında kalmış gibi konuşuyosun canım hele bi dur bak yumurtalıkların çatlamış inş.döllenme olmuştur olmadıyasada canın sagolsun nefes aldıgımız sürece hep umut vardır allaha sıgın canım sıkma canını stresssssss yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?