kıssssssssssss valla varya dç.dr gibisin haaaaaaaaaaaaa :)
öyle de bacımilaçların yan etkisi falan filan bu ay kötü bir ay geçirdim... rahim filmi bile çektirdim eşimden endişe ediyorum inşallah onda da sorun yoktur... ben yine klomen içiveririm bu yumurtalarla spermlere kızıyorum sadeceeeee bi işi beceremediler içerdeeeee...
öyle tabii.. ne sandın...biz burda alaylı alaylı yetişiyoruz bacım... öyle bi araştırıyoruz ki kiminle konuşsam dediklerimi anlamıyorlar... bende susuyorum çünkü farkında olmadan çıkıyorlar ağzımdan...
getirme aklına öyle şeyler yoktur adamda bişeyy rahat bırak adamın yakasını bir yılınız dolsun eger bebiş olmazssa o zamn eşinin spermlerrine baktırırsın, daha durrr bak benim ark.da klomen ve çatlatma ignesi sayesinde ikiz bebek bekliyoooo umudunu yitirme içini ferah tut sıkma kendini rahat olll akışına bırak evliligin tadını çıkar kıssssssssssssssssss sen daha taze gelin sayılırsınnnnnnnnn zillii gacıı :=)
yavrum sen burda varya yüksek lisansını yapmış tezini yazıyosunnnnnn haaaaaaaaaaa yavruma bak benim :)
hiç bi şeyi sorun etme canım... daha çok yenisiniz. ama araştırmakta fayda var tabii...yumurtalıkların için incir kürü nü denedin mi canım ben bu ay havuçlusunu yaptım... inşallah faydası olur. benden tavsiye en yakın zamanda dr görünün... gittiniz mi hiç bilemiyorum... spermiogram testi falan yaptırsın eşin... büyük ihtimalle sorun yoktur fakat yine de içiniz rahat eder
getirme aklına öyle şeyler yoktur adamda bişeyy rahat bırak adamın yakasını bir yılınız dolsun eger bebiş olmazssa o zamn eşinin spermlerrine baktırırsın, daha durrr bak benim ark.da klomen ve çatlatma ignesi sayesinde ikiz bebek bekliyoooo umudunu yitirme içini ferah tut sıkma kendini rahat olll akışına bırak evliligin tadını çıkar kıssssssssssssssssss sen daha taze gelin sayılırsınnnnnnnnn zillii gacıı :=)
canım özel hastane de çoookk iyi bir doktorum var allahaşükür...bu ay eşime demişti eşim yaptırmadı o yine de ne olur ne olmaz diye yumurta takibi yaptı.klomen vs ile 3 yumurtam oluştu(pkoluyum bu arada) güzel de çatladı... ama adet olcam işte ağrım var..bekliyorummm bugün yarın
adet olcam deme yaaa...ben bu ay dedim ki kendi kendime kırmızılara savaş açtım gelmesinler döverim onları...
hakkaten korktular gelemiyolar...dün bat ımdı... bugün kan testi yaptırdım... negatif...
bunlara rağmen gelemediler...
işin özeti; olcam olcam deme... olmıcam, gelmesinler de kendi kendine... 9 ay uğramasınlar bize....
çarşamba kontrolegittim bi kadın vardı 4 yıl olmadı sonra çatır çatır doğurdum diyor
uğramasınlar yaaa gelcek olan tek şey meleklerimiz olsunnn
canım sen kimyasal gebelik yaşamışsın üzülme herkes yaşıyormuş en basit olay daha neler var sıkma canını hamile kalabiliyorsun bak ne güzel, yine olur...
SON HALİİİ....!!!!
Eki Görüntüle 373835
kendimi şuan o kadar değişik hissediyorum ki bi an ağlamaya teşebbüs ettim( vazgeçtim ( ne oluyor ki şimdi?? (((((( nerdesiniz uyanınnnnnnn ((((
işte o kadar.. önce kendin inanacaksın...bu ay içime doğmuştu hamileyim demiştim kendi kendime... kan sonucumun negatif olduğunu bile bile hala inatla umudum var ilginç bi şekilde... regl de olmadım hala... 2 gün geçti... düzenlide olurdum aslında... :44:
faldan anlamam ama ne acayip olmuş yaaaa çok belli anne ve bebek olduğu hadi hayırlısı bat ne zaman?
inşallah arkadaşım allah kalbine göre versin benim de 30 mart erken gebelik testleri var biliyosun onlardan alıp yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?