evveeet biz de öyle yapıyoruz yaşasın , yanlış değilmişş
ah bi gelsee ben de bekliyorum nisanı, mart geçmek bilmedi
Kızlar benim reglimin başlangıcından 8 gün sonra yumurtlama akıntım başladı reglim biter bitmez yani. 5 gün sürdü. Bu durumda yumurtlamam erken olduğu için reglimde erken mi gelir?
Selam kizlar.
bende kirmizilar yavasca yoladlar
Merhaba kızlar, iki aydır adet dönemim 24 ocak ve 24 şubat hiç karın ağrım yok ama midemde gereksiz bir yanma var devamlı soda içmek istiyorum.Normalde adet dönemimden 4gün önce sancım başlar.Ama şimdi yok sizin hesaplarınıza göre ne zaman adet olmalıyım? :44:
Selam kizlar.
bende kirmizilar yavasca yoladlar
Merhaba kızlar, iki aydır adet dönemim 24 ocak ve 24 şubat hiç karın ağrım yok ama midemde gereksiz bir yanma var devamlı soda içmek istiyorum.Normalde adet dönemimden 4gün önce sancım başlar.Ama şimdi yok sizin hesaplarınıza göre ne zaman adet olmalıyım? :44:
31 günde adet görüyorsun 26 mart batın bence
selam arkadaşlar bende mart ayında umut bekleyenlerdenim aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 2 kez kendiliğinden hiç düşünmediğim halde hamile kaldım ama ikiside düşükle sonuçlandı son 1 yıldır da çok istememe rağmen olmadı herhangi bir sorunum da yok bu ay klomen kullandım dün akşam da yumurtlama iğnemi vurundum ve çalışmalar başladı adet tarihim 12 mart bakalım nisanın ilk haftası belli olur inşallah burası uğurlu gelir neolur dua edelim birbirimize Allah hepimize yardım etsin
benim falimda bu cikti benim gördügümü sizde görüyor musunuz bebek ve anne ne anlami olabilir kahve falindan anlayanlar vvarsa lütfen baka bilir misiniz, tesekürrlerrrrrrrrr canlarrrEki Görüntüle 374447
Ben de 2 kez dusuk yasadım ınsallah bu sefer bebısın sana tutunurda kucagına alırsın
Saol canım ya senin varmı çocuk oldumu yani 2 düşükten sonra
yok cnm 2 aydır ayın 24 unde oluyorum adet biz 2 yıllık evlıyız bakalım belkı bu ay tutmustur dıyorum ama cunku hıc adet sancım yok mıdemde yanma var bakalım psıkolojıkse dıyorum
Ayy hadi inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyosun yarın 24 ü ayın Allahım inşallah bu kez tutmuştur sonucu bildir lütfen bütün dualarım seninle
kimse de bana bişey yazmamışşkızlar dün gece gaza geldim kürleri okurken , sabah soğan kürünü denemeye karar verdim. Daha önceden de kilo vermek için denemiştim işe yaramıştı ama ömrümden de ömür götürmüştü yani ne ağız tadı kaldı ne bişey, burnumu tıkaya tıkaya içiyordumNeyse bu sabah da yapayım dedim , anam sen kokusunu almamla beraber ben bi kus bi kuss daha da yapmam heralde içim çıktı
şimdi diyorum ki ben bu soğan kürüne bi daha hiç bulaşmadan incir kürünü ya da öteki ballı çörekli mörekli kürü yapsamm nasıl olur? bikaç araştırma yaptım da soğan kürünü bitirdikten sonra incire ya da ötekine geçilmesi gerekiyomuş doğru mu ??
bi dee benim fena halde kasık ve bel ağrım başladı ama...?
ayy çok konuştum , sizi dinliyim accık
6 nisan :)bat ne zaman senin?
bı ara gelip geri kaybolmuştum ama genelde takıp etmeye çalıştım burayı....
tarçın Allah o melegını elıne almayıda nasip etsın inşallah
dıger hamıle kalan arkadaşlarıda tebrık ediyorum....
arkadaslar size bişey danışmak istiyorum...benım sonrakı regl tarıhım 6 nısan ama ben dunden beri(22 Mart)adet olacagımı hıssedıyorum.Şubattada böyle olmuştu yanı ben regl olmadan 2 hafta once anlıyorum regl olacagımı sizdede aynı şey oluyormu.....
bebek denemelerıne başlamadan öncede ben regl tarıghınden 14-15 gun önce şişerdım yanı değişen bişey yok gibi...bu arada bu 3. denememiz ama benım moralım gerçekten çok bozuk...yaşım 30 ve bu yuzden çok geriliyorum
hayırlısı olsun canım hakkımızda neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz
BAKARA 216: Bâzı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bâzı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
en kısa zamanda güzel haberler alırsın inş canımmmm[/QUOTE
Allahım sen bize surelerinle ayetlerinle rehberimiz kuranla herşeyi gösteren söyleyensin biz kullar bunları okuyup ders çıkarmaktan neden bu kadar aciziz
canım arkadaşımmmmmmmmmmm hamişmisin sennn çok sevindim. dün sabah 9 dan, gece 3 e kadar dayımızda misafirlikteydim hiç bilgisayar açamadım. şimdi görüyorum inan çok mutlu oldum. hayırlı uğurlu olsun bebeğin.
ben hala adet olmadım galiba hamileyim bir çok belirtiyide yaşıyorum
günaydın asis uyku tutmadı valla sarıldım pc ye
kızlar lutfen bikac fikir yazın ınanın bugun regl olcakmış gibi şişim karnımda sancılar var hatta gögüs uçlarım acıyo bu sizdede oluyomu...normalde regl tarıhım 6 nısan..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?