MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Merhaba kızlar, iki aydır adet dönemim 24 ocak ve 24 şubat hiç karın ağrım yok ama midemde gereksiz bir yanma var devamlı soda içmek istiyorum.Normalde adet dönemimden 4gün önce sancım başlar.Ama şimdi yok sizin hesaplarınıza göre ne zaman adet olmalıyım? :44:

evveeet biz de öyle yapıyoruz yaşasın , yanlış değilmişş

ah bi gelsee ben de bekliyorum nisanı, mart geçmek bilmedi

bat ne zaman senin?

Kızlar benim reglimin başlangıcından 8 gün sonra yumurtlama akıntım başladı reglim biter bitmez yani. 5 gün sürdü. Bu durumda yumurtlamam erken olduğu için reglimde erken mi gelir?

ya benim de öyle oldu sanki regl biter bitmez ilk beyaz koyu akıntı geldi bi iki gün daha sonra seyreldi seffaflastı bu günleri degerlendirdik yumurtluyorumdur diye :) ayy hayırlısı artık erken gelme gibi bişey olurmu kırmızılarda acep? bende merak ettim

Selam kizlar.

bende kirmizilar yavasca yoladlar

hayırlısı olsun hakkında canım bi daha ki ay yine sıkıca çalısırsın umutma herşeyde bir hayır vardır

ayy test yapsanaaa merak ettim ben adet gecikmesi olmuyo test yapamıyorum yaa gecikenlere hevesleniyorum napiiimmm:44:

ayy test yapsanaaa merak ettim ben adet gecikmesi olmuyo test yapamıyorum yaa gecikenlere hevesleniyorum napiiimmm:44:[/QUOTE]

Bugune kadar toplasan belki ev yapardım testlerden :) ama aralık ayında 3 gun gectıgınde yapıp hamıle cıkmıstım sonra düştü bebişim şimdi yine umudum var esımle bu ay ıslerı dolayısıyla 2 kere ılıskıye gırebıldık olur ya denk gelmıstır dıyorum heves yapıyorum:)

31 günde adet görüyorsun 26 mart batın bence

selam arkadaşlar bende mart ayında umut bekleyenlerdenim aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 2 kez kendiliğinden hiç düşünmediğim halde hamile kaldım ama ikiside düşükle sonuçlandı son 1 yıldır da çok istememe rağmen olmadı herhangi bir sorunum da yok bu ay klomen kullandım dün akşam da yumurtlama iğnemi vurundum ve çalışmalar başladı adet tarihim 12 mart bakalım nisanın ilk haftası belli olur inşallah burası uğurlu gelir neolur dua edelim birbirimize Allah hepimize yardım etsin

Ben de 2 kez dusuk yasadım ınsallah bu sefer bebısın sana tutunurda kucagına alırsın

yok cnm 2 aydır ayın 24 unde oluyorum adet biz 2 yıllık evlıyız bakalım belkı bu ay tutmustur dıyorum ama cunku hıc adet sancım yok mıdemde yanma var bakalım psıkolojıkse dıyorum

Ayy hadi inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyosun yarın 24 ü ayın Allahım inşallah bu kez tutmuştur sonucu bildir lütfen bütün dualarım seninle

kimse de bana bişey yazmamışş
bat ne zaman senin?
6 nisan :)

kızlar lutfen bikac fikir yazın ınanın bugun regl olcakmış gibi şişim karnımda sancılar var hatta gögüs uçlarım acıyo bu sizdede oluyomu...normalde regl tarıhım 6 nısan..........

kızlar lutfen bikac fikir yazın ınanın bugun regl olcakmış gibi şişim karnımda sancılar var hatta gögüs uçlarım acıyo bu sizdede oluyomu...normalde regl tarıhım 6 nısan..........

nihancımm bi sakin ol canımm yaa gögüs ucun acıyosa büyük ihtimal hamilelik belirtisidir . burda kızlar diyodu göğsün kendisi acırsa adet ucu acırsa hamileliktendir diye ama dahada adetine çok var yumurtluyor olabilirsinde ne söylesek bu belirtiler için biraz havada kalır yaşayan daha kolay ayırt edebilir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…