MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr ben işe geldiğim halde hala ayılamadım ne bu böleee sabahın köründe uyanmısşınız yaaa

hayırdır canım nasıl gördün :)

büyük konuşmayayım ama galiba ben hamileyim.
kayınvalidemin arkadaşı beni rüyasında görmüş ikiz bebeklere hamileymişim. uyanmış kalkmış oturma odasına gitmiş yine uyumuş. ve aynı rüyayı yine görmüş. sabah uyanınca kayınvalidemi aramış kahve yap sana geliyorum demiş. rüyasını anlatmış ve annemin falına bakmış hamile çıkmışım hemde ikizzzzzzzzzzzzz

tabi takdiri Allah'tan bilemiyorum ptesi değerimi öğrenicemmmmmmm :)))

Son düzenleme:
cnmmm ben artik bu ovu taktiginide deistirdimm adetin bittigi gun banyonu yaptin abdesini aldinmi ertesi gece basla cnm calismaya 1 bos gece 1 dolu 1 bos 1 dolu en mantiklisi bu gibi geliyo artik bana

en güzeli canım bi boş bi dolu :)) ama bizim durumda eşim gündüz uyuyamayınca akşama mecali olmuyo adamın boşu doluyu hak getire ( napak evdeki hesap herzaman çarşıya uymuyor maleseff

HUZUR34 canım iyiki sordun bende de aynı durum oluşuyoo adet kanamam demekki o ön lekelenmeymiş öğrendiğim çok iyi oldu
seviyorum bu topiği canım

Son düzenleme:

hadı canım inş. ama sende hissediyorum diyosun büyük ihtimalle hamişsindir. ama dediğin gibi hayırlısı inş. Rabbim söyletiyodur bizi :))))

günaydınlarrr.........

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım... sabırsızlıkla müjdeni bekliyorum...

canımm üzülmeee. nisan ayı uğurlu gelir belki sana ovulasyon günlerini kaçırma ve soğan kürünü kesin yappppppp

üzülmüyorum asiscim... iyiyim çok şükür... benim bat ım 2 gün geçti... düzenlidir regl im... 28 günde bir olurum... sat 24 şubat, bat 22 mart... bu sabah beyaz bir akıntıyla beraber çok hafif açık kahve akıntım geldi peçeteye... hala olmadım tam olarak... eğer olmazsam p.tesi tekrar kan tahlili yaptırıcam...

niye böyle oluyo yaa... inşallah regl düzenime bişey olmaz... hani derler ya.. böyle düzensizleşince bebek yerini ararmış... :44:

bi de şöyle bişey var, hiçbi adet belirtim yok... ne kasık sancısı, ne göğüslerde bişi... :44: sanki olmuşta bitmişim gibi... :44:

Günaydınnnn güzellerimmmmm, klasik bi haftasonu herkes kocişiylee benim kociş işte ben burdayımmmm......

Büyük gün bugünnn fena halde yımırttt yımırttt yımırtlıyorummmmmmm, ağrım varrrr. Bu gece çoook eğlenceliiiiiiiiii

bi de şöyle bişey var, hiçbi adet belirtim yok... ne kasık sancısı, ne göğüslerde bişi... :44: sanki olmuşta bitmişim gibi... :44:

Canım tahlil sonucunun değeri kaç?? Ben hamile olduğuna inanıyorumm. Ayçada 3 gün önce baktırmıştı kanda. Negatifti. Sonra hamile olduğunu öğrendi. Henüz kana geçmemiş olabilir..

günaydın canım... inşallah bereketli bir gece olur... benim eşimde sabah geldi... uyuyor... değişen bişe yok yani... bende kendimi dinliyorum...

gözün nasıl oldu? nasılsın?

günaydın canım... inşallah bereketli bir gece olur... benim eşimde sabah geldi... uyuyor... değişen bişe yok yani... bende kendimi dinliyorum...

gözün nasıl oldu? nasılsın?

İnşallah canım benim teşekkürlerr. Gözümde geçti tatlım sağol ilgin içinnn

Canım tahlil sonucunun değeri kaç?? Ben hamile olduğuna inanıyorumm. Ayçada 3 gün önce baktırmıştı kanda. Negatifti. Sonra hamile olduğunu öğrendi. Henüz kana geçmemiş olabilir..

ben küçük bi ilçedeyim canım.. çok duydum burada tahlillerin doğru çıkmadığı... değerimi tam bilemiyorum.. hemşire bana telde negatif olduğunu söyledi.. başka hemşire ark. da eğer 3-4 gün daha olmazsam tekrar tahlil yaptırmamı söyledi.. birden artabiliyomuş...

reglime 1 hafta 10 gün falan vardı... ilişki yaşarken müthiş bir ağrım oldu.. o kadar ağrım oldu ki ağlıcaktım neredeyse... baskı ve basınç hissettim... herşey geliyor aklıma valla... 22 marttı bat... bu sabah hafif bi peçeteye gelen bi akıntım oldu... işte bu kadar... merkeze mi gitsem kan tahlili için... :44:

Doğru, söylemiştin canım bi ilçede olduğunu unuttum benn. Ne gıcıklar değeri söyleselerdi bari Peki adetten önce akıntın gelir mi öyle kahverengi? Devamı gelmiyorsa yerleşme kanaması olabilir, inşallahta öyledir. Ama içimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor. Burda kime söylediysm çıktı hiç cortlamadım henüz İnşallah yanılmıyorumdur canım. Evde idrar testi varsa bide kendin bak günün geçtiği için silikte olsa bişiler çıkar. Sonra direk merkeze gidersin. Bide ne zaman yumurtlamıştın, kaç gün önce hatırlıyor musun canım?

inşallah canım çok sağol... adetten önce benim %90 direk kırmızılarla gelir ve de günüm şaşmaz... 28 günde 1... şu anda 30. günümdeyim... :44:

ben bu ay incir+havuç kürüde yaptım... 21 günüm bitti... 7 günlük aradayım.. 10. gün ila 14. gün arasında ovulasyonumun olması lazım yanılmıyorsam... unuttum iyi mi...

evde idrar testim var fakat sabah yapmayı unuttum... tutatımda bari 4-5 saat sonra yapayım... olur mu? ne kadar unutkan olmuşum ben yaa...

Olur tabii tatlım sen bişi içmeden bikaç saat tut idrarını sonra bi dene bakalım. Adet günü geçtikten sonra çok farketmiyor idrarı tutup tutmaman. Bebbeğin rahme ekilmesi denen olaydan dolayı değerlerin bikaç saat içinde bile değişip hızla artabiliyor. Tahminimce kan verdiğinde bebiş daha rahme ekilmemişti. Ama ovulasyona bakarsan yeni yeni ekilmiş olması gerekk. Ayy hadi bakalım inşallahhh. Burdayım ve bekliyorum. İdrarda çıkmazsada sakınnn kırmızıları görmeden üzülme. Silik çıkabilir çıkmayadabilir. En doğrusu kan vermek olucak ama uzakta olduğun için bence önce bi test yap canımcımmmmmm

iyi ki varsın periii... çok sağol... moral verdin bana... seni şuan da buraya Rabbim gönderdi bana moral vermen için... teşekkür ederim...

inşallah dediklerin çıkar ve daha iyileri senin olur inşallah...

öğleden sonra yapar ve haber veririm... :44:

sende bugün öğleden sonra uyu ve dinlen... bu gece uzun olacak...

kızlar yaaaa çok morelim bozuk dünden beri ağlıyorum dün tekrar kan testi yapıldı iki gün önceki 17.62 di dünkü 6.8 di ve bu gün regli günüm normalde pek şaşmaz oysaki ben hiç olcak gibi değilim ve kasık batmalarım devam ediyo anlamadım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…