canım arkadaşımmmmmmmmmmm hamişmisin sennn çok sevindim. dün sabah 9 dan, gece 3 e kadar dayımızda misafirlikteydim hiç bilgisayar açamadım. şimdi görüyorum inan çok mutlu oldum. hayırlı uğurlu olsun bebeğin.
ben hala adet olmadım galiba hamileyim bir çok belirtiyide yaşıyorum
ayyyy heycanladım şimdi günün geçti canım bi idrar testi yapsana hadiiiiiiiiii
hiç dr.a gitmedim canım 1 hafta sonra gidicem... o zaman her şey daha netleşmiş olur inş...
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
BAT'I bugün olanlar haberler nasıl???
ASİS rüyamda seninle ilgili bişeyler gördüm biliyor musun
cnmmm ben artik bu ovu taktiginide deistirdimm adetin bittigi gun banyonu yaptin abdesini aldinmi ertesi gece basla cnm calismaya 1 bos gece 1 dolu 1 bos 1 dolu en mantiklisi bu gibi geliyo artik bana
hayırdır canım nasıl gördün :)
büyük konuşmayayım ama galiba ben hamileyim.
kayınvalidemin arkadaşı beni rüyasında görmüş ikiz bebeklere hamileymişim. uyanmış kalkmış oturma odasına gitmiş yine uyumuş. ve aynı rüyayı yine görmüş. sabah uyanınca kayınvalidemi aramış kahve yap sana geliyorum demiş. rüyasını anlatmış ve annemin falına bakmış hamile çıkmışım hemde ikizzzzzzzzzzzzz
tabi takdiri Allah'tan bilemiyorum ptesi değerimi öğrenicemmmmmmm :)))
kan testim negatif... hayırlısı olsun dedim her zaman...
canım arkadaşımmmmmmmmmmm hamişmisin sennn çok sevindim. dün sabah 9 dan, gece 3 e kadar dayımızda misafirlikteydim hiç bilgisayar açamadım. şimdi görüyorum inan çok mutlu oldum. hayırlı uğurlu olsun bebeğin.
ben hala adet olmadım galiba hamileyim bir çok belirtiyide yaşıyorum
Amin canım inşallahh :) ayyy seninde bi kesinleşse süper olacak ha gayret)
hayırdır canım nasıl gördün :)
büyük konuşmayayım ama galiba ben hamileyim.
kayınvalidemin arkadaşı beni rüyasında görmüş ikiz bebeklere hamileymişim. uyanmış kalkmış oturma odasına gitmiş yine uyumuş. ve aynı rüyayı yine görmüş. sabah uyanınca kayınvalidemi aramış kahve yap sana geliyorum demiş. rüyasını anlatmış ve annemin falına bakmış hamile çıkmışım hemde ikizzzzzzzzzzzzz
tabi takdiri Allah'tan bilemiyorum ptesi değerimi öğrenicemmmmmmm :)))
canımm üzülmeee. nisan ayı uğurlu gelir belki sana ovulasyon günlerini kaçırma ve soğan kürünü kesin yappppppp
bi de şöyle bişey var, hiçbi adet belirtim yok... ne kasık sancısı, ne göğüslerde bişi... :44: sanki olmuşta bitmişim gibi... :44:
Günaydınnnn güzellerimmmmm, klasik bi haftasonu herkes kocişiylee benim kociş işte ben burdayımmmm......
Büyük gün bugünnn fena halde yımırttt yımırttt yımırtlıyorummmmmmm, ağrım varrrr. Bu gece çoook eğlenceliiiiiiiiii
günaydın canım...inşallah bereketli bir gece olur... benim eşimde sabah geldi... uyuyor... değişen bişe yok yani... bende kendimi dinliyorum...
gözün nasıl oldu? nasılsın?
Canım tahlil sonucunun değeri kaç?? Ben hamile olduğuna inanıyorumm. Ayçada 3 gün önce baktırmıştı kanda. Negatifti. Sonra hamile olduğunu öğrendi. Henüz kana geçmemiş olabilir..
İnşallah canım benim teşekkürlerr. Gözümde geçti tatlım sağol ilgin içinnn
ben küçük bi ilçedeyim canım.. çok duydum burada tahlillerin doğru çıkmadığı... değerimi tam bilemiyorum.. hemşire bana telde negatif olduğunu söyledi.. başka hemşire ark. da eğer 3-4 gün daha olmazsam tekrar tahlil yaptırmamı söyledi.. birden artabiliyomuş...
reglime 1 hafta 10 gün falan vardı... ilişki yaşarken müthiş bir ağrım oldu.. o kadar ağrım oldu ki ağlıcaktım neredeyse... baskı ve basınç hissettim... herşey geliyor aklıma valla... 22 marttı bat... bu sabah hafif bi peçeteye gelen bi akıntım oldu... işte bu kadar... merkeze mi gitsem kan tahlili için... :44:
Doğru, söylemiştin canım bi ilçede olduğunu unuttum benn. Ne gıcıklar değeri söyleselerdi bariPeki adetten önce akıntın gelir mi öyle kahverengi? Devamı gelmiyorsa yerleşme kanaması olabilir, inşallahta öyledir. Ama içimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor. Burda kime söylediysm çıktı hiç cortlamadım henüz İnşallah yanılmıyorumdur canım. Evde idrar testi varsa bide kendin bak günün geçtiği için silikte olsa bişiler çıkar. Sonra direk merkeze gidersin. Bide ne zaman yumurtlamıştın, kaç gün önce hatırlıyor musun canım?
inşallah canım çok sağol...adetten önce benim %90 direk kırmızılarla gelir ve de günüm şaşmaz... 28 günde 1... şu anda 30. günümdeyim... :44:
ben bu ay incir+havuç kürüde yaptım... 21 günüm bitti... 7 günlük aradayım.. 10. gün ila 14. gün arasında ovulasyonumun olması lazım yanılmıyorsam... unuttum iyi mi...
evde idrar testim var fakat sabah yapmayı unuttum... tutatımda bari 4-5 saat sonra yapayım... olur mu? ne kadar unutkan olmuşum ben yaa...
Olur tabii tatlım sen bişi içmeden bikaç saat tut idrarını sonra bi dene bakalım. Adet günü geçtikten sonra çok farketmiyor idrarı tutup tutmaman. Bebbeğin rahme ekilmesi denen olaydan dolayı değerlerin bikaç saat içinde bile değişip hızla artabiliyor. Tahminimce kan verdiğinde bebiş daha rahme ekilmemişti. Ama ovulasyona bakarsan yeni yeni ekilmiş olması gerekk. Ayy hadi bakalım inşallahhh. Burdayım ve bekliyorum. İdrarda çıkmazsada sakınnn kırmızıları görmeden üzülme. Silik çıkabilir çıkmayadabilir. En doğrusu kan vermek olucak ama uzakta olduğun için bence önce bi test yap canımcımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?