kızlar yaaaa çok morelim bozuk dünden beri ağlıyorum dün tekrar kan testi yapıldı iki gün önceki 17.62 di dünkü 6.8 di ve bu gün regli günüm normalde pek şaşmaz oysaki ben hiç olcak gibi değilim ve kasık batmalarım devam ediyo anlamadım((
kızlar yaaaa çok morelim bozuk dünden beri ağlıyorum dün tekrar kan testi yapıldı iki gün önceki 17.62 di dünkü 6.8 di ve bu gün regli günüm normalde pek şaşmaz oysaki ben hiç olcak gibi değilim ve kasık batmalarım devam ediyo anlamadım((
iyi ki varsın periii...çok sağol... moral verdin bana... seni şuan da buraya Rabbim gönderdi bana moral vermen için... teşekkür ederim...
inşallah dediklerin çıkar ve daha iyileri senin olur inşallah...
öğleden sonra yapar ve haber veririm... :44:
sende bugün öğleden sonra uyu ve dinlen... bu gece uzun olacak...
dur sakin ol aynı yerde mi yaptırdın ikisini de..?
ben küçük bi ilçedeyim canım.. çok duydum burada tahlillerin doğru çıkmadığı... değerimi tam bilemiyorum.. hemşire bana telde negatif olduğunu söyledi.. başka hemşire ark. da eğer 3-4 gün daha olmazsam tekrar tahlil yaptırmamı söyledi.. birden artabiliyomuş...
reglime 1 hafta 10 gün falan vardı... ilişki yaşarken müthiş bir ağrım oldu.. o kadar ağrım oldu ki ağlıcaktım neredeyse... baskı ve basınç hissettim... herşey geliyor aklıma valla... 22 marttı bat... bu sabah hafif bi peçeteye gelen bi akıntım oldu... işte bu kadar... merkeze mi gitsem kan tahlili için... :44:
Canım benim ne demekkk çok sevindim moralinin düzelmesine. Üzülme sakın tatlım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bekliyorum haberini tatlımmmm
nasıl yanii canım bebek yok mu yani şimdi anlayamadım ben yaaaa((((((
gidebiliceksen bi git canım en azından aklında şüphelerini sorularını yanıtlamış olursun
evet cnm ikiside aynı yerde anadolu hastanesinde yaptırdım burda ama iki gün önce sonucumla gittiğim ssk hastanesindeki doktor gebesin 10 gün sonra gel demişti(
çok mutsuzum
evet cnm ikiside aynı yerde anadolu hastanesinde yaptırdım burda ama iki gün önce sonucumla gittiğim ssk hastanesindeki doktor gebesin 10 gün sonra gel demişti(
çok mutsuzum
ağlamaktan içim çıktı keşke olsa bebişim....
oooo 100 km mii bayağı uzakmış canım ozaman sen idrarı yap bende olsam öle yapardım herhaldeee :)) bilirim kırsalda yaşamayıı ben de senin tam tersin kırsaldan istanbula gelin geldim bende buraya alışamadım canımmmhafza cım merkez bana 100 km uzaklıkta...eğer regl olmazsam üzerinden 4-5 gün geçsin diye beklicem.. hatta 1 hafta.. elimde bi tane idrar testi var... birazdan onu yaparım... kırsalda yaşamak o kadar zor ki... istanbul dan buraya gelince baya zor geldi ama yavaş yavaş mahrumiyetine alışıyorum sanırım...
elmadaş canım ya sonuç hatalı çıktı ya da kimyasal gebelik 1-2 gün içinde regl olacaksın... umarım sonuç hatalıdır, hakkında hayırlısı olsun... işte aslında bat'tan önce kan testi yaptırmanın da bu riski var... hepimiz aynı sabırsızlığı gösteriyoruz ama Allah korusun önce sevinip sonra üzülmek daha kötü...
kıyamam canım ağlama ne olur... seni birazda olsa anlayabiliyorum... son tahlil sonucunu alınca dr gösterdin mi? ne dedi?
elmadaş canım ya sonuç hatalı çıktı ya da kimyasal gebelik 1-2 gün içinde regl olacaksın... umarım sonuç hatalıdır, hakkında hayırlısı olsun... işte aslında bat'tan önce kan testi yaptırmanın da bu riski var... hepimiz aynı sabırsızlığı gösteriyoruz ama Allah korusun önce sevinip sonra üzülmek daha kötü...
oooo 100 km mii bayağı uzakmış canım ozaman sen idrarı yap bende olsam öle yapardım herhaldeee :)) bilirim kırsalda yaşamayıı ben de senin tam tersin kırsaldan istanbula gelin geldim bende buraya alışamadım canımmm((
çok mutsuzum
alpellacım sen bu konuları iyi biliyon galiba canım bende kimyasal gebelik ne diye merak ediyodum bat öncesi kantestinde bhcg nin boş yere yüksek çıkması mı demek başka belirtileri var mı kimyasal gebeliğin yani hamilelik belirtileri gibi belirtiler oluyor mu ?
cnm o an test sonucu alınca ağlayarak çıktım bn çok kötüydüm fena oldum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?