MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

dur sakin ol aynı yerde mi yaptırdın ikisini de..?

nasıl yanii canım bebek yok mu yani şimdi anlayamadım ben yaaaa ((((((

canım moralini bozma hemen... bi kez daha yaptır tahlil...

Canım benim ne demekkk çok sevindim moralinin düzelmesine. Üzülme sakın tatlım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Bekliyorum haberini tatlımmmm

gidebiliceksen bi git canım en azından aklında şüphelerini sorularını yanıtlamış olursun

gidebiliceksen bi git canım en azından aklında şüphelerini sorularını yanıtlamış olursun

hafza cım merkez bana 100 km uzaklıkta... eğer regl olmazsam üzerinden 4-5 gün geçsin diye beklicem.. hatta 1 hafta.. elimde bi tane idrar testi var... birazdan onu yaparım... kırsalda yaşamak o kadar zor ki... istanbul dan buraya gelince baya zor geldi ama yavaş yavaş mahrumiyetine alışıyorum sanırım...

evet cnm ikiside aynı yerde anadolu hastanesinde yaptırdım burda ama iki gün önce sonucumla gittiğim ssk hastanesindeki doktor gebesin 10 gün sonra gel demişti(
çok mutsuzum

canım henüz adet olmadın iyice ağlayıp strese sokma kendini aman sakin ol rahatla lütfen bende suvesabun a katılıyorum bidaha yaptır sonuçta anlarsın kendini adet olacak gibi değilim diyorsan halaaa umudumuz vardır dimiii

ağlamaaaaa bitanem lütfennn varsa da ağlayarak bebişine yardımcı olamazsın zarar verirsin lütfen

evet cnm ikiside aynı yerde anadolu hastanesinde yaptırdım burda ama iki gün önce sonucumla gittiğim ssk hastanesindeki doktor gebesin 10 gün sonra gel demişti(
çok mutsuzum

elmadaş canım ya sonuç hatalı çıktı ya da kimyasal gebelik 1-2 gün içinde regl olacaksın... umarım sonuç hatalıdır, hakkında hayırlısı olsun... işte aslında bat'tan önce kan testi yaptırmanın da bu riski var... hepimiz aynı sabırsızlığı gösteriyoruz ama Allah korusun önce sevinip sonra üzülmek daha kötü...

oooo 100 km mii bayağı uzakmış canım ozaman sen idrarı yap bende olsam öle yapardım herhaldeee :)) bilirim kırsalda yaşamayıı ben de senin tam tersin kırsaldan istanbula gelin geldim bende buraya alışamadım canımmm ((

evet cnm haklısın ama keşke hatalı omuş olsa çok üzüldüm minik minik bebiş kıyafetlerine bakmaya başlamıştım bile neyse hayırlısı olsun diyorum

alpellacım sen bu konuları iyi biliyon galiba canım bende kimyasal gebelik ne diye merak ediyodum bat öncesi kantestinde bhcg nin boş yere yüksek çıkması mı demek başka belirtileri var mı kimyasal gebeliğin yani hamilelik belirtileri gibi belirtiler oluyor mu ?

ah canım istanbulun kıymetini bil... çok arıyorum orayı... doğma büyüme istanbuldaydım.. 3 senemiz dolsun koşa koşa gitcem oraya Rabbim izin verirse... ailem, akrabalarım herşeyim orada... yaz tatilini iple çekiyorum . yarı yıl tatilinde ordaydım. 12 gün 1 gün gibi gelmişti..

çok mutsuzum

Canımmmmmmmmm ya çok üzüldüm ne dediler peki neden öyle olurmuşşşş Yükselir mi acabaaa. Testte yanlışlıkmı var yoksaaaa.....

"Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.

Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır"

ALINTI

belirtiler ile ilgili bir bilgim yok canım

cnm o an test sonucu alınca ağlayarak çıktım bn çok kötüydüm fena oldum.......

keşke sıcağı sıcağına gösterseydin canım.. açıklama yapardı bi yol gösterirdi.. şimdi kendi kendini yiyeceğine ak mı kara mı anlardın... belki bi önlemi falan vardır...

bazen çok şey bilmek çok kötü olabiliyo...

eskiden kim gününden önce tahlil yaptırmaya giderdi, kim kendini dinlerdi, ovulasyon da neymiş, regl oluyosa oluyorsur, olmuyorsa olmuyordur...

kadın bebeğini doğurana kadar dr yüzü mü görürmüş... kendi doğurur (ya da ebe) göbeğini de kendi kesermiş... neremizde ne var ne sakatlığımız var elhamdülillah... ultrasonda yokmuş kız mı erkek mi ikiz mi beşiz mi?

benim burda bi öğrt. arkadaşım var... tam ark. doğmuş ebe demiş ki durun durun bi tane daha var... 1 beklerken 2 tane... 1 kız 1 erkek... ohh ne güzelll... inşallah bizlerede nasip olur hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…