"Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.
Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır"
ALINTI
belirtiler ile ilgili bir bilgim yok canım
tamam canım... sen bugün ovulasyon testi yaptın mı?
inşallah test hatalıdır ama ne yapalım hayırlısı olsun keşke bebişimi koklayabilseydim.....
hayırlısı olsun canım hakkımızda neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz
BAKARA 216: Bâzı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bâzı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
en kısa zamanda güzel haberler alırsın inş canımmmm
Canımmmmmmmmm ya çok üzüldüm ne dediler peki neden öyle olurmuşşşşYükselir mi acabaaa. Testte yanlışlıkmı var yoksaaaa.....
inşallah test hatalıdır ama ne yapalım hayırlısı olsun keşke bebişimi koklayabilseydim.....
o zaman arkadaşlar bu topicte bir kural koyalım kimse gününden önce test yapmasın ne dersiniz..?? ben kendim de uymadım tabi bu kurala ama bugünden itibaren bat'ını bekleyen arkadaşlarda uygulayalım hem irademize hakim olmuş oluruz hem de ruhsal yönden (finansal yönden de tabii) daha rahat oluruz ne dersiniz??
cnm keşke test hatalı olsa((
hahahahhahah bayılırım böyle karikatürlereeeeeeee. Bi tane de bendennnnn... Nokta koyduğum yeri anlarsınız işte hahhahahahh Eki Görüntüle 374580
haha süper...
kızlar bikaç gündür baya durgun burası neden acaba..???
öle bi kaçgündür bi durgunluk var hamileler ekim anneleri topiğine gitti herhalde bide bugün cumartesi bende birazdan işten çıkarım yallah kpss kursuna ordan çıkarım koşarak eve evden hazırlanır düğüne düğünden çıkar karşıya eşimin abisine
anaaa yoğun bi gün beni bekliyomuş yaa yazarken farkettim ama benim hiç halim yoooookkk
GUUUU NNNAAAYYY DINNNNNNNNNNNNNNNNN
pisicanlarrrrrrrr mutluu sansli huzurlu saglikliiiii coooOOOookkk guzel bir hafta sonuuuu tatili diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssssssssssssssss
PERIMMMMMMMM gozun nasil olduuuu :????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?