MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

inşallah test hatalıdır ama ne yapalım hayırlısı olsun keşke bebişimi koklayabilseydim.....

tamam canım... sen bugün ovulasyon testi yaptın mı?

Yapmadım tatlı anlıyorum zaten akıntı ve sancıdan. Bide göğüslerimde acı oluyor. Geçen ay yapmıştım günü tespit etmek için. Bugün tam günü bide tam günü şundan anlıyorum. Yararlı bi bilgi.

Eki Görüntüle 374577

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

yumurtlama gününe yakın sıvı genelde iki parmak arasında
resimde ki gibi bu şekilde uzarmış arkadaşlar.........
yani yumurta akı kıvamı böyle oluyormuş...

o zaman arkadaşlar bu topicte bir kural koyalım kimse gününden önce test yapmasın ne dersiniz..?? ben kendim de uymadım tabi bu kurala ama bugünden itibaren bat'ını bekleyen arkadaşlarda uygulayalım hem irademize hakim olmuş oluruz hem de ruhsal yönden (finansal yönden de tabii) daha rahat oluruz ne dersiniz??

elmadas canım arkadaşım bu ayeti iyi oku... dün beni Rabbimin izniyle kendime getirdi... Yaradan a sığın... dua et ve tabi tahlilini hemen dr göster bakalım ne dicek...

inşallah test hatalıdır ama ne yapalım hayırlısı olsun keşke bebişimi koklayabilseydim.....

Canım yoksada üzülme lütfen, hemencecik hamile kalabildiğini görmüş oldun, önümüzdeki ay tekrar hamile kalırsın canım üzme kendini lütfen... Sağlıksız bebekse vücut kendiliğinden atarmış İnşallah test yanlıştır canım...Adetini bekleseydin fark etmicektin bile.. OFFF dayanamıyoruzki iştee... Bazen keşke bu kadar araştırıp öğrenmesek diyorum...

bende geçen öle dedim kızlara yapmayın hele bi günümüz geçsin anlayabiliyorum dayanamıyo insan hele belirtiler olunca hiç beleyemiyoruz ama üzüntüsü ötekinin kat kat fazlası almadascım adeti normal gelse ki inş. gelmez hamiledir bu kadar üzülmeyecekti

yapmayın kızlar bekleyelim günümüz geçsin

BUGÜN SİZİN GÜNÜNÜZZZ...!!!! :

huzun07..........24 mart
enderfts............. 24 mart
hazelrose…….. 24 mart

haha süper...

kızlar bikaç gündür baya durgun burası neden acaba..???

öle bi kaçgündür bi durgunluk var hamileler ekim anneleri topiğine gitti herhalde bide bugün cumartesi bende birazdan işten çıkarım yallah kpss kursuna ordan çıkarım koşarak eve evden hazırlanır düğüne düğünden çıkar karşıya eşimin abisine

anaaa yoğun bi gün beni bekliyomuş yaa yazarken farkettim ama benim hiç halim yoooookkk

oo yoğunmuş gerçekten kolay gelsin canım

GUUUU NNNAAAYYY DINNNNNNNNNNNNNNNNN

pisicanlarrrrrrrr mutluu sansli huzurlu saglikliiiii coooOOOookkk guzel bir hafta sonuuuu tatili diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssssssssssssssss

PERIMMMMMMMM gozun nasil olduuuu :????????????

günaydın canım naber..? kimseler yok burda

TARCINIMM karninn nasilllllllll icinde kelebekler ucusuyomuuu caniimmmmcnmm :))

ayyy bu topige girince pek bi enerji doluyorummmm yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…