MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydııııııınnnn
amin aminnn aminnn öle olur inş.

Pidilgaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın bitanemmm, gözüm çok iyi çakma korsan modundan çıktım. Ve az önce uzayan akıntım geldiiiiii bugün çok önemliiiiiiiii

Bugün menüde

Fırfırlı pembe babydoll

File çorap

Topuklu ayakkabı varrrrrrrr

TARCINIMM karninn nasilllllllll icinde kelebekler ucusuyomuuu caniimmmmcnmm :))

ayyy bu topige girince pek bi enerji doluyorummmm yahuuuu

merhaba tatlımmm kelebek diildi gaz köpüklerim gurulduyor :)) kendimi pek bi dinlemeye başladım hafif kasıklar sızlıyor bazen bazen sağ bazen sol

aaa bak ne dicem dün kan verdim ya daha çok minnacık olduğu için muayene limitimi doldurmiym dedim 2 si gibi giderim falan diye düşündüm ayak üstü doktoru yakaladım bi kaç soru sordum içlerinde incir kaynatıyorum içiyorum zararı olur mu dedim doktor neden diye sordu yumurta üüretiyormuş dedim güldü işe yaramış dedi :))) bundan sorna kullanmanıza gerek yok dedi :)) ben de dedim ki aslında hamile kaldıktn sonra kulanmaya başlamışım daha 4 gün oldu başlayalı dedim o da içmenize gerek yok dedi bi kez daha :)) doğmaya yakın süt için başlarım tekrar anladığım kadarıyla hamilelikte incir suyu zararsız ama gerekli de değilmiş...

kızlar kendinize iyi davranın hepinizi kocamna öpüyorumm ben çıkıyorum bir daha kısmet pazartesiye gelicem inşallah bat ı bügün olan arkdaşlardan güzel haber almak dileğiyle
HOŞÇAKAAAAALIIIIIIIIIIIINNNN

Banyomu yaptımmmm, kahvemi yaptım geldimmmmm misler gibiiiii, telveyi de yüzüme sürücem maske niyetine düğündeki makyozüm 1 gün önceden bunu yapmamı istemişti. Cildimin parladığını ferahladığı hissettim gerçekten. Tavsiye ederim pisicanlarrr

canimmmmmmmmmmm valla bizimm senleee biseyimizz varrrr
ahandaaa ayni durumdayimmmmmmm
bak yanlizzz
tuz aliyosun eline yuzunu peeling kahve telvesiyle baraber ben yaptimmmm ozellikle burun uzeri tuz super

simdide yumurta akimi cirpiyorummmmmmmmmm :))) once onu sonra sarisiyla maskemiiiiiii

:)))

kızlarr ben de denicem bu kahve peelingini... şimdi biz gezmeye çıkıyoruz hava çok güzel, bebişimizi biraz gezdirelim bakalım

elmedas belki hatalıdır canım..bekle bakalım bir kaç gün daha ...ama çook üzüldüm inan ...kimyasal gebelikte olsa önümüzdeki ay çalışmalara başlarsın..ne de olsa hamile kalabiliyorsun...aklına hep güzel şeyler getir tamam mı arkadaşım...

Falcı geldiiiiii hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Açılıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakemmmmmmmmmmmmm Öncelikle şunu söylemeliyim sana bu satırları yazarken alttan foşuurr foşuurrr yımırrttt yımırttt gıdakkkk gıdakkk yımırtlıyorummmmmm. Çok fenaaa . Hadi falın hayırlı uğurlu gelsinnnn Öncelikle çok temiz aydılık bir fal bu. Fincanın sağ tarafındaki kocamannnnnnnnnnnnnn balığı sende görüyormusunnnn kısmet demek, geçen falındada çıkmıştı kısmetin o kdar yakınki. 3 yolun ve bu yollarda buluşma kavuşmaların var. Eşinle beraber olmak onunla evli olmak sana ve hayatına çok büyük artılar getirşmişş. Balığın o kadar temiz büyük ve güzelki bence bu ay o ay Hayatındaki ani değişikli gene çıkmışş bu bebiş değişikliğiiiiiiiiiii
tabağında tamamlanmamış bir yüzük görüyorum. sonuna gelemeden bitmiş. birleşememiş yani. onun dışında 2 tertemiz yolun var...Hayatına bi çizgi çekmişsin sen eşin çok iyi bi insan ve mutlusunuz Allah bozmasın kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
ayyy benn seniiii yerimmmm yaaaaaaaaaaaaaa yerimmm

agzina saglikkkkk allah razi olsun sen beni mutlu ettinnnn allahta sana ennnn guzel hayirli bebeisi nasip etsinn en kisa zamandaaa
canimsinnnn
tesekkurlerr cnm benimm

idrar testi yaptım sonuç negatif hayırlısı olsun ama adet belirtim de yok gebelik belirtim de öncekilerin alsine hiç akıntı yok

sağol tatlım adetime üç gün falan var daha ama umudum yok

erken tahlil yapmak mantikli deilll bak suan bebisin varsada gobusunde stresle tutunma zorlugu yasatmis oluyosun cnmm

PERIIIIIIII ya seviommm ben seniii :))) muckssss sanaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…