MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayy suratimda yumurta akiiiiiii deri olduuu tef gerimgerim haldeyimm bi yandan size laf yetistiriyorum bi yandan pogaca

Tarcinnn nasilsin cnmmmm

perimm sen nereye gittinnn hazirliklarmi basladii

erken tahlil yapmak mantikli deilll bak suan bebisin varsada gobusunde stresle tutunma zorlugu yasatmis oluyosun cnmm

PERIIIIIIII ya seviommm ben seniii :))) muckssss sanaaaaaa

ayy suratimda yumurta akiiiiiii deri olduuu tef gerimgerim haldeyimm bi yandan size laf yetistiriyorum bi yandan pogaca

Tarcinnn nasilsin cnmmmm

perimm sen nereye gittinnn hazirliklarmi basladii

Uyyyy bende seni seviormmm bebişkom beniiiiimmmm iviittt hazırlıklar başladı pittiriğimmmmmmmm

Kızllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr çıkin kocişlerin koynundan gelin azcık yaaaaaaaaaaaaaa hahhahhah h

Selam kizlar

nasilsiniz?

ben isten geldim oturuyorum

hala gelen giden yok,

sadece persempe gününden beri hafif kahve rengi akinti var

ama adet olmadanda oluyordu bu bende son zamanlarda...

ama herhalde büyük ihtimalle gec yimirtladim diye gec adet olcammmmm

biz geldikkkk kızlar dışarısı muhteşem ya hava o kadar güzel ki tam bahar havası üşütmüyor terletmiyor güneş var ooooohhhh dondurma bilee yedikkkk

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))

psicanlarrr kahve tuz peelingi yapildi
uzeri yumurta akiyla kaplandi :)))

yumurtanin sarisi ziyann edilmezzzzzz icine bal-limon-zeytinyag yogurt kaymagi konduuuuuuuuuuuuuuuuuu

20 da oyle bekleilipp yikandiiiiiiiiiiii

sonrasinda sut ile yikandiiii

halaa bu islemler surataaaaaa obur dunyada hesap sorucak yuzum benden :))))))))))))

enn uzerine bephaneten krem ve merhem karisimi ile kaplandi oyleeeeeee pamucuk oldumm yahuuuuuuuuu

KIZLAR BIRDE 1 SIR DAHA OGRENDIMMM KIrisabilecek yerlere tereyag surulmeliymisssss :))) onuda surdummm

ayy igrencimmm yaaa
ama tatlie hazirlaniyorummmmmm

bu arada pogaca kurabiyem de pisti ayy gelin kizlar yaaaa cay yapiimm :)))

kızlar adet tarihim 28 mart ben bugün idrar testi yaptım negatif sizde hala umudum var mı ama adet olma belirtisi de hamileleik belirtisi de yok hiç akıntı da yok

kızlar adet tarihim 28 mart ben bugün idrar testi yaptım negatif sizde hala umudum var mı ama adet olma belirtisi de hamileleik belirtisi de yok hiç akıntı da yok

canım daha 4 gün var ayçada kanda bile çıkmamıştı düşün yani... mutlaka umut var... hiç mi belirtin yok göğüs ağrısı fln

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ya ne kadar acimasizca bu yaaaa adet madet yokkkkkkkkk:84::84::84::95::95::95::95::95:

niye ya niye gec geliyor.

merhaba kızlarrrrrr

batım yarın , bol bol kasık ağrısı ve batma yaşıyorum bir de akıntı , sanırım bu ay da olmayacak Rabbim hayırlısını versin üzülmüyorum ama pişmanım bu yaşa kadar neden bekledim diye etrafımdaki herkes diyordu ilerde pişman olacaksın diye ama ben pek takmıyordum .neyse geç olsunda güç olmasın diyerek kendimi avutayım bari

canım kasık batması belirti değil mi gebelik için

canım daha 4 gün var ayçada kanda bile çıkmamıştı düşün yani... mutlaka umut var... hiç mi belirtin yok göğüs ağrısı fln

Alpellacim ya insan eger olsa illahi hiseder mi????süphelenir mi??

icimde adet olmiyacam dedi bir ses bana veya bunu istedigim icin öyle düsünüp kendime söylüyorum

depresyondayim kandirildim umutlandddirilllldiiiiiim

adetim gelmediiiii ama tuhaaaaafiiiiiim

düsündüm S_ktir etmeyiiiiiiiiiii

stress girmemeyiiiiiii

ama olmuyoooooooor bebekkkk gelmiyooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

göksel duysa depresyona girip köprüden atlar

hahahaha ne yapayim sIkIntidan sacma besteler yapiyorum

ahaha Allah iyiliğinii versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…