erken tahlil yapmak mantikli deilll bak suan bebisin varsada gobusunde stresle tutunma zorlugu yasatmis oluyosun cnmm
PERIIIIIIII ya seviommm ben seniii :))) muckssss sanaaaaaa
ayy suratimda yumurta akiiiiiii deri olduuu tef gerimgerim haldeyimm bi yandan size laf yetistiriyorum bi yandan pogaca
Tarcinnn nasilsin cnmmmm
perimm sen nereye gittinnn hazirliklarmi basladii
kızlar adet tarihim 28 mart ben bugün idrar testi yaptım negatif sizde hala umudum var mı ama adet olma belirtisi de hamileleik belirtisi de yok hiç akıntı da yok
canım daha 4 gün var ayçada kanda bile çıkmamıştı düşün yani... mutlaka umut var... hiç mi belirtin yok göğüs ağrısı fln
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya ne kadar acimasizca bu yaaaa adet madet yokkkkkkkkk:84::84::84::95::95::95::95::95:
niye ya niye gec geliyor.
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya ne kadar acimasizca bu yaaaa adet madet yokkkkkkkkk:84::84::84::95::95::95::95::95:
niye ya niye gec geliyor.
merhaba kızlarrrrrr
batım yarın , bol bol kasık ağrısı ve batma yaşıyorum bir de akıntı , sanırım bu ay da olmayacak Rabbim hayırlısını versin üzülmüyorum ama pişmanım bu yaşa kadar neden bekledim diyeetrafımdaki herkes diyordu ilerde pişman olacaksın diye ama ben pek takmıyordum .neyse geç olsunda güç olmasın diyerek kendimi avutayım bari
canım daha 4 gün var ayçada kanda bile çıkmamıştı düşün yani... mutlaka umut var... hiç mi belirtin yok göğüs ağrısı fln
dimi yani vaktinde gelsin olmayacaksa umutlanmayalıöm
canım kasık batması belirti değil mi gebelik için
hem hamilelik hem de adet belirtisi olabiliyo bildiğim kadarıyla belki de benmki tamamen psikolojik :26:
kız dur bi ya gün doğmadan neler doğar ben test yaptım negatif çıktı hala umudum var
depresyondayim kandirildim umutlandddirilllldiiiiiim
adetim gelmediiiii ama tuhaaaaafiiiiiim
düsündüm S_ktir etmeyiiiiiiiiiii
stress girmemeyiiiiiii
ama olmuyoooooooor bebekkkk gelmiyooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
göksel duysa depresyona girip köprüden atlar
hahahaha ne yapayim sIkIntidan sacma besteler yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?