Selam kizlar
nasilsiniz?
ben isten geldim oturuyorum
hala gelen giden yok,
sadece persempe gününden beri hafif kahve rengi akinti var
ama adet olmadanda oluyordu bu bende son zamanlarda...
ama herhalde büyük ihtimalle gec yimirtladim diye gec adet olcammmmm
Canım yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunurmuş. Ben bunu test ettim onayladım geçen ay umurtlamadan tam 14 gün sonra adet oldum. Yumurtlama zamanı farklılık gösterse bile bu değişmez diye okudum.
Ayy bende yemeklerimi yaptımm elimin kiriyle ağzımın yağıyla geldim yaa gidip ortalığı topliym
Alpellam iyi yapmışsınız bebişin canına değmiştir oooohhhhhhhhh
Pittiriğim yeter annem oyacan yüzünü gözünü rahat bırak adamı biraz hahahh açatlağm benmmmmm
Bİ MEZDEKE PAKLAR ŞİMDİ BURAYIIIIIIIIIIIIIIIIIII HADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SHHHHİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHHAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHIIIKKKK SHAK SSHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK:62
ayy test yapsanaaa merak ettimben adet gecikmesi olmuyo test yapamıyorum yaa gecikenlere hevesleniyorum napiiimmm:44:
kimse de bana bişey yazmamışş
6 nisan :)
hafza cım merkez bana 100 km uzaklıkta...eğer regl olmazsam üzerinden 4-5 gün geçsin diye beklicem.. hatta 1 hafta.. elimde bi tane idrar testi var... birazdan onu yaparım... kırsalda yaşamak o kadar zor ki... istanbul dan buraya gelince baya zor geldi ama yavaş yavaş mahrumiyetine alışıyorum sanırım...
ah canım istanbulun kıymetini bil...çok arıyorum orayı... doğma büyüme istanbuldaydım.. 3 senemiz dolsun koşa koşa gitcem oraya Rabbim izin verirse... ailem, akrabalarım herşeyim orada... yaz tatilini iple çekiyorum . yarı yıl tatilinde ordaydım. 12 gün 1 gün gibi gelmişti..
yaa kızlar bugun kendimi farklı hisediyorum ama psikolojik sanırım cunku daha iki hafta var bat a yaasabah canım tursu istedi kahvaltıda tursu yediiimm ayy igrenciimm sonra sarımsaklı yogurtlu mantı istedi canım kahvaltı yapmadım kalktım onu yaptım yediiimmm kendimden igrencem yaaa psikolojim mi bozuldu ne bu kadar erken belirti olmaz dimiii??
selam kızlar selam periiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaa ozamn benim adet tarihim yumurtlama 18 i yada 19 unda oldu buna göre ya 1 nisan yada 2 nisan oluyoo eger 29 martta adet olmazsam test yapma k için 3 nisanı beklemem mi gerekecek? yani ilginçmiş olablirrrrrrrrrrrr ama bide bişey daha sormak istiyorum benim kasıklarım degilde yumurtlalıklarımın oldugu yerde yanma gibi bi his var yani öyle bir acı var acaba iltihap kapmış olabilirmiyim ama idrarda filan yanma yok ateş yok anlamdım içten içee yanıyormuyum neyim :)
kıssssssssssssss kör olma emiiii sen canımı mantıı çektirdi görüyon mu sen zatende açım o zamnnn bende mantı yaparıııııııııııııımmmmmmmmmmm :)
Ayyyyyyyy ben yine agresiflestimmmmmmmmmmmm
sizlerde zillilerrrrrrrrrrrrrrrrr sohpetinize doyum olmuyor.....on saatte anca yaziyonuzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunurmuş. Ben bunu test ettim onayladım geçen ay umurtlamadan tam 14 gün sonra adet oldum. Yumurtlama zamanı farklılık gösterse bile bu değişmez diye okudum.
Ayy bende yemeklerimi yaptımm elimin kiriyle ağzımın yağıyla geldim yaa gidip ortalığı topliym
Alpellam iyi yapmışsınız bebişin canına değmiştir oooohhhhhhhhh
Pittiriğim yeter annem oyacan yüzünü gözünü rahat bırak adamı biraz hahahh açatlağm benmmmmm
Bİ MEZDEKE PAKLAR ŞİMDİ BURAYIIIIIIIIIIIIIIIIIII HADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SHHHHİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHHAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHIIIKKKK SHAK SSHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK:62
MORALLERİMMM fena halde bozuk yaaa....
AĞLAMAK istiyorumm bennnn adet sancılarım var sanki hafif hafif aşılamam tutmadıysa cok üzülürüm bu defada benn yıkılırımm yaa.....
Çoookk kötüyümmm ALLAHIM NE OLUR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRR....
Bunalımdayım yaa ben valla kafayı yedim heralde hüngür hüngür ağlıyooruummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?