MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunurmuş. Ben bunu test ettim onayladım geçen ay umurtlamadan tam 14 gün sonra adet oldum. Yumurtlama zamanı farklılık gösterse bile bu değişmez diye okudum.

Ayy bende yemeklerimi yaptımm elimin kiriyle ağzımın yağıyla geldim yaa gidip ortalığı topliym

Alpellam iyi yapmışsınız bebişin canına değmiştir oooohhhhhhhhh

Pittiriğim yeter annem oyacan yüzünü gözünü rahat bırak adamı biraz hahahh a çatlağm benmmmmm

Bİ MEZDEKE PAKLAR ŞİMDİ BURAYIIIIIIIIIIIIIIIIIII HADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SHHHHİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHHAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHIIIKKKK SHAK SSHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK :62

Son düzenleme:
Periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

o zaman o 14 gününde gecmesini beklemeliyim desene

offfff yaaa demekki gelecek simdi 2-3 güne

selam kızlar selam periiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaa ozamn benim adet tarihim yumurtlama 18 i yada 19 unda oldu buna göre ya 1 nisan yada 2 nisan oluyoo eger 29 martta adet olmazsam test yapma k için 3 nisanı beklemem mi gerekecek? yani ilginçmiş olablirrrrrrrrrrrr ama bide bişey daha sormak istiyorum benim kasıklarım degilde yumurtlalıklarımın oldugu yerde yanma gibi bi his var yani öyle bir acı var acaba iltihap kapmış olabilirmiyim ama idrarda filan yanma yok ateş yok anlamdım içten içee yanıyormuyum neyim :)

ayy test yapsanaaa merak ettim ben adet gecikmesi olmuyo test yapamıyorum yaa gecikenlere hevesleniyorum napiiimmm:44:

Bugune kadar toplasan belki ev yapardım testlerden :) ama aralık ayında 3 gun gectıgınde yapıp hamıle cıkmıstım sonra düştü bebişim şimdi yine umudum var esımle bu ay ıslerı dolayısıyla 2 kere ılıskıye gırebıldık olur ya denk gelmıstır dıyorum heves yapıyorum:)[/QUOTE]

denk gelmştir inşallah hadi bakalım iyi haberler yazarsın inşallah..
kimse de bana bişey yazmamışş

6 nisan :)

ayy birlikte beklicez o zaman inşallah olmayıızz

hangi şehirdesin ? ben de istanbuldan kırsala geleli 7 ay falan oldu ooofff cok zor ya cok iyi anlıyorum mahrumiyet aynı buralardaaaa oooff

yaa kızlar bugun kendimi farklı hisediyorum ama psikolojik sanırım cunku daha iki hafta var bat a yaa sabah canım tursu istedi kahvaltıda tursu yediiimm ayy igrenciimm sonra sarımsaklı yogurtlu mantı istedi canım kahvaltı yapmadım kalktım onu yaptım yediiimmm kendimden igrencem yaaa psikolojim mi bozuldu ne bu kadar erken belirti olmaz dimiii??

kıssssssssssssss kör olma emiiii sen canımı mantıı çektirdi görüyon mu sen zatende açım o zamnnn bende mantı yaparıııııııııııııımmmmmmmmmmm :)

Evet canım aynen öyle oluyor bu söyleme göre, yani bende tuttu. Mesela ben normalde 28 günde bir adet olurum geçen ay 25. gün oldum çünkü erken yumurtlamıştım ve yumurtlamamanın üzerinden tam 14 gün geçmişti. Yumurtlama günü adet tarihini uzatıp kısaltabiliyor bana göre.

Çok kendini dinleme canımmm, bırttan nem kapıyoruz bu dönemde biliyosunn :) çok rahatsız etmiyorsa sallaaa oluyordur bişilerr, bebiş gelişiyordur belkide inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhh

kıssssssssssssss kör olma emiiii sen canımı mantıı çektirdi görüyon mu sen zatende açım o zamnnn bende mantı yaparıııııııııııııımmmmmmmmmmm :)

yap yap kızz :) afiyet bal şeker olsun :) sonrada yarım saat plates yaptım beeenn kilo almıyım ya ooff off hamile olursam bi de kilo cok olmasın yaa

Ayyyyyyyy ben yine agresiflestimmmmmmmmmmmm

sizlerde zillilerrrrrrrrrrrrrrrrr sohpetinize doyum olmuyor.....on saatte anca yaziyonuzzzzzzzzzzzzzzzzz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o zaman ben 15 martta yimirtladimmmmmmmm eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 29 Mart o zaman 29unda ya kirmizi kartla disari atilirimmmmmm yadaaa kendimii hamissssssssssssss ilan ederimmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kaderde varsaaaaaaaaaaaa ....................... neye yarar uzulmekkkkkkkkkkkkkk

derrrr hemencecik tekrar baslariz calismayaaaaa

:64

dur gecen ay yazdimmm hemen bakimmmm saglamasini yapimmmmmmmmmmmmmmmmmm

heheheheheheheheehe

azz sonra geldimm

PERIMMMM yok olmuyoo oylee
13 ocak regl
bak simdi 6 subat regl 17-18 subat yimirt
4 mart regl 15-16 mart yimirt

MORALLERİMMM fena halde bozuk yaaa....

AĞLAMAK istiyorumm bennnn adet sancılarım var sanki hafif hafif aşılamam tutmadıysa cok üzülürüm bu defada benn yıkılırımm yaa.....
Çoookk kötüyümmm ALLAHIM NE OLUR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRR....
Bunalımdayım yaa ben valla kafayı yedim heralde hüngür hüngür ağlıyooruummmm

heeeeeeeeeeeeyyyyy

eger yumurtlamadan 14 gün sonra olmak gerekiyorsa ben 7 nisandan önce olmam gerekir ( ki şimdiye kadar hiç erken olmadım ) buna göre ya ben yumurtlamayı yanlış tak,p ediyorum ya da 14 günden fazla mı sürüyor oooooooofffffff ne yaaa hamilelikten vazgeçirir bu hesaplar yahuu :44:

PISICANLARRR

beyazlimm durumlar nedir gelen giden yok dimiiiiiiiiiii ce dedi gitti hala durum bu dimiiiii ????????

PERIMMMMM kirmizi oje surucem acik kirmizimi koyu kirmizimi :)))))))))))))

ya kimse bana cevap vermiyorrrr ühüüüüüüüüüü
dünden beri midem bööööööööööööööö ama bu kadar erken olamaz dimiiiiiiiiiiiiiii kusamıyorum da sadece bulanıyorrr hamilelikte nasıl olur bulantı aceppp ?

agladigin zaman isyan etmis oluyosunnnnnnnnnnnnnnnnn lutfen bunu yapma bu 1
hakkinda herzaman hayirlisini iste bu 2
bolbol dua ettt sakinlesirsinnnnnnnn

enn guzel cumlem geliooooooo kuzenim 4. tupte tutturmus biri olarak asilama sonrasinda bu kasik agrilarinin oldugunu bununda iyi bisey oldugunu soyledi

haberin olsunnnn

ama sen boyle yaparsan eger varsa melegin icinde tutunamaz sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lutfen sakin ol dik bacaklariniiiiii yat
hakkinda hayirlisini enn hayirli bebisi iste kendineeeeeeeeeee

stres olan bebis varsa ona zarar verir sakinn cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…