ya kimse bana cevap vermiyorrrr ühüüüüüüüüüü
dünden beri midem bööööööööööööööö ama bu kadar erken olamaz dimiiiiiiiiiiiiiii kusamıyorum da sadece bulanıyorrrhamilelikte nasıl olur bulantı aceppp ?
mantı yap sen deee ADD mantı yapmaya gitti heraldee
MORALLERİMMM fena halde bozuk yaaa....
AĞLAMAK istiyorumm bennnn adet sancılarım var sanki hafif hafif aşılamam tutmadıysa cok üzülürüm bu defada benn yıkılırımm yaa.....
Çoookk kötüyümmm ALLAHIM NE OLUR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRR....
Bunalımdayım yaa ben valla kafayı yedim heralde hüngür hüngür ağlıyooruummmm
insallahh tutunmustur bebisinnnnnnnnnnnn :))
agladigin zaman isyan etmis oluyosunnnnnnnnnnnnnnnnn lutfen bunu yapma bu 1
hakkinda herzaman hayirlisini iste bu 2
bolbol dua ettt sakinlesirsinnnnnnnn
enn guzel cumlem geliooooooo kuzenim 4. tupte tutturmus biri olarak asilama sonrasinda bu kasik agrilarinin oldugunu bununda iyi bisey oldugunu soyledi
haberin olsunnnn
ama sen boyle yaparsan eger varsa melegin icinde tutunamaz sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lutfen sakin ol dik bacaklariniiiiii yat
hakkinda hayirlisini enn hayirli bebisi iste kendineeeeeeeeeee
stres olan bebis varsa ona zarar verir sakinn cnmm
İnşş Aminn canımm ALLAH razi olssunn...
işte insanoğlu yada ben böyleyim sadece hemen en ufak bir ağrıda tutmadımı diye düşünüyorum...
Sağ yumurtalıgım ağrıyor benim arada sancı oluyoo adet sancısı gibide değil heralde bilmiyorum.......
MORALLERİMMM fena halde bozuk yaaa....
AĞLAMAK istiyorumm bennnn adet sancılarım var sanki hafif hafif aşılamam tutmadıysa cok üzülürüm bu defada benn yıkılırımm yaa.....
Çoookk kötüyümmm ALLAHIM NE OLUR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRR....
Bunalımdayım yaa ben valla kafayı yedim heralde hüngür hüngür ağlıyooruummmm
Bencede...
Hayırlısı Arkadaşım bakalım ne olacak inş. tutmuştur Okadar istiyorum ki geceleri yatamıyorumm hayal etmektenn...
Tabi hayırlısını istedik bundan sonrada hayırlısını ıstıyoruz ama hemen olmasını beklıyoruzz işte heray negatiff sonuççç 10 yıl ömrümü yiyorrrr
selam kızlar selam periiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaa ozamn benim adet tarihim yumurtlama 18 i yada 19 unda oldu buna göre ya 1 nisan yada 2 nisan oluyoo eger 29 martta adet olmazsam test yapma k için 3 nisanı beklemem mi gerekecek? yani ilginçmiş olablirrrrrrrrrrrr ama bide bişey daha sormak istiyorum benim kasıklarım degilde yumurtlalıklarımın oldugu yerde yanma gibi bi his var yani öyle bir acı var acaba iltihap kapmış olabilirmiyim ama idrarda filan yanma yok ateş yok anlamdım içten içee yanıyormuyum neyim :)
ya kimse bana cevap vermiyorrrr ühüüüüüüüüüü
dünden beri midem bööööööööööööööö ama bu kadar erken olamaz dimiiiiiiiiiiiiiii kusamıyorum da sadece bulanıyorrrhamilelikte nasıl olur bulantı aceppp ?
sag yumurtalik agrisi erkek bebis derlerr :)) hadi bakalimm hayirlisi :)))
Bencede...
Hayırlısı Arkadaşım bakalım ne olacak inş. tutmuştur Okadar istiyorum ki geceleri yatamıyorumm hayal etmektenn...
Tabi hayırlısını istedik bundan sonrada hayırlısını ıstıyoruz ama hemen olmasını beklıyoruzz işte heray negatiff sonuççç 10 yıl ömrümü yiyorrrr
Anam git kussssssss yahu bulanik bulanik gezme buralarda
canimmmmmmmmmmm
ya bulanti pek erken olmazmis ama bilemem tabi
Idilgam yoook ne gelen var ne giden
sadece kahverengi hafice akinti var
ama bu oluyordu adetten önce
Ayy canim 10 yildir mi olmuyor sizin?
sabret be güzelim...
sabret Allahim yüzünü en yakin zamanda güldürsün.
canim insan cok üzülüyor,cok hevesleniyor hamile olanlara demi
PERIIII alakasiizz sorun gelioooo makyajimi yaptim giyindimmmm simdii oje faslindayim tatil hazirliklartimm bitiiiiiiii
kirmizi ojem acik kirmizimi koyu kirmizimi kokoscan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?