MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

insallahh tutunmustur bebisinnnnnnnnnnnn :))

mantı yap sen deee ADD mantı yapmaya gitti heraldee

heeeee Vallahi zati kilo var iyice duba olayim dimiiiiiiiiiii

Üzülme canim yaaaaaaaaaa,

dur hele umutlar en son tükenir sen yasadikca umut vardir...

kiz bak zati agresifim geliril sacini basini yolarim haaaaaaaaaaaaa

diyene bak demi

İnşş Aminn canımm ALLAH razi olssunn...
işte insanoğlu yada ben böyleyim sadece hemen en ufak bir ağrıda tutmadımı diye düşünüyorum...
Sağ yumurtalıgım ağrıyor benim arada sancı oluyoo adet sancısı gibide değil heralde bilmiyorum.......

sag yumurtalik agrisi erkek bebis derlerr :)) hadi bakalimm hayirlisi :)))

hakkında hayırlısını iste aglama lütfeeenn
yaa herkesin aglayası var topikte off benim de bugun var zaten aglamayın noluur
herşeyde hayır vardır.. iki rekat namaz kıl bi de kuranı az meryem suresini oku sonra da manasını oku bak nasıl acılacaksın
hadi ben de kalkıp yapayım en iyisi birbirimize dua edelim arkadaşlarrr

Evet canım aynen öyle oluyor bu söyleme göre, yani bende tuttu. Mesela ben normalde 28 günde bir adet olurum geçen ay 25. gün oldum çünkü erken yumurtlamıştım ve yumurtlamamanın üzerinden tam 14 gün geçmişti. Yumurtlama günü adet tarihini uzatıp kısaltabiliyor bana göre.

Çok kendini dinleme canımmm, bırttan nem kapıyoruz bu dönemde biliyosunn :) çok rahatsız etmiyorsa sallaaa oluyordur bişilerr, bebiş gelişiyordur belkide inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Anam git kussssssss yahu bulanik bulanik gezme buralarda

canimmmmmmmmmmm

ya bulanti pek erken olmazmis ama bilemem tabi

Idilgam yoook ne gelen var ne giden

sadece kahverengi hafice akinti var

ama bu oluyordu adetten önce

Ayy canim 10 yildir mi olmuyor sizin?

sabret be güzelim...

sabret Allahim yüzünü en yakin zamanda güldürsün.

canim insan cok üzülüyor,cok hevesleniyor hamile olanlara demi

Anam git kussssssss yahu bulanik bulanik gezme buralarda

canimmmmmmmmmmm

ya bulanti pek erken olmazmis ama bilemem tabi

Idilgam yoook ne gelen var ne giden

sadece kahverengi hafice akinti var

ama bu oluyordu adetten önce

kusamıyoruuummm boooo kahvaltıda tursu yedim o dokunmuştur belki gerçi o da ayrı bi mesele zaten kahvaltıda tursu ve mantı yemek ne akla hizmett off ben cıkıyım en iyisi dellendim :18:

PERIIII alakasiizz sorun gelioooo makyajimi yaptim giyindimmmm simdii oje faslindayim tatil hazirliklartimm bitiiiiiiii

kirmizi ojem acik kirmizimi koyu kirmizimi kokoscan :)))

kizlarrrrrrrrrrrrr sayfa degistiriken ikide birde gebelik takvimi olusturma reklami var ya o geldi,ben kapattim o geldi ben kapattim o geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Konu acacam az sonra Sevgili KK acaba hamilemiyim...

ayyyyyyy bu acaba bir isaret miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ayy canim 10 yildir mi olmuyor sizin?

sabret be güzelim...

sabret Allahim yüzünü en yakin zamanda güldürsün.

canim insan cok üzülüyor,cok hevesleniyor hamile olanlara demi

Yok kız ben yanlış yazmışım ömrümden 10 yıl demek istedimmm....
dört yıl oldu bana Bacımmmm....
evettt hemde coookk cokkkk hevesleniyorr vallaha ben ne giyeceğime kadar hayal ediyorummm.....

PERIIII alakasiizz sorun gelioooo makyajimi yaptim giyindimmmm simdii oje faslindayim tatil hazirliklartimm bitiiiiiiii
kirmizi ojem acik kirmizimi koyu kirmizimi kokoscan :)))

Açık kırmızı pidilgammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tatilde canlı canlı daha güzel oluuurrrrrrrrrrrr . Fosforlu pembe de all ben bayılırımm ondan da sürersinnnn üzerinede rengarenk sim geçersin ışıl ışıllll şıkır şıkırrrrrrrrrrrrr

Amanda benim asker arkadaşım gelmişşşşşşşşşş naptın kankitommm nasılsınnnnnnnn kızzzz hamilemisin yoksaaaaaaaaaaaaaaaa bence öylesinnnnnnnnnnn az kalmışşşşşşşşş kesinlikle haber ver çok heyecanlandımmmmm

kızlar ben bugün bhcgye baktırmaya gidecektim vazgeçtim...hala adet olmadım dün olmam gerekirdi..adet sancım var olamıyorum...şu andada fena bi şişlikk..rahatsız edici hemdeee...bir kaç gün daha bekliycem olmazsam baktırcam kanda...hayırlısı

Periiiiiiii eger senin filozofine bakarsak
benim adetim 27 veya 28 mart ta gelmeli!

cünkü 12 mart ta gülen yüz gördüysem,sali veya carsamba yimirtladiysam o zaman öyle olmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yani ya bu adet gelecek sali veya carsamba gelecek, yada ben tirlatacammmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…