MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

cnmcmm larrrrrrrrrrrrr size dua edicermm sizde bana dua edinnnnnnn bu hafta gireemezsemmmmm gerci lapimtopum yanimda olur amaaa :))))

insalahhhhhhhhhhh guzel haberleri paylasiriz bu haftadaaaaa

PERICIMMM pekisii oyle yapimmm kissss mor da aldimm fosforluyudaa :)))

NAZZZZZ cimmmmmmmmmmmmmmmmm

BAT dasimmmm varmi agrin sizinnn biseyler ????????? durumlar nasilll ???????????

AL FA cikk yeter canim yeter :))))) zaten sana 1 tanesi lazimm enn capkin olaniii :))))) saka bi yana yeterli cnmm

ALXFA cik ve BEYAZLIMM topigin totemini bilyosunuz dimiii herkesss istedigi bebisiiiiin resmini koyuyokiiiiiiiii ilan edelimm istegimizide resimli olarakda dieeeeeee

uykun geliyorsa hamile olabilirsin bence en kuvvetli belirti bu canım

ya ben bişey soracam ben şimdi gebelik testi yapsam idrardan çıkarmı yani dogru donuç verir mi çünkü karın ve yumurtalık agrılarım arttı ve eger test negatif olursa ilaç içebilirmiyim ben hamile oldugumu sanmam ama riske atmak istemiyorum bat 29 mart ?????

Canımmcımmm saol asker topikimizde çok güzeldiiii. Çok şükür geçti o zor günlerrrr. Şimdi güzel şeyler için uğraşıyoruzzz. AlxFam ben geçen ay yani ilk denememde o kadar acemiydimki, yani hala uzmanlaştığım söylenemez ama, burda dalgasını bile geçtik gözümün üstünde kaşım var kesin hamileyim modundaydım, yani bırttan nem kapıyodum, kendimi o kadar çok dinledimki, adi vücudumda bundan istifade ederek her türlü sinyali verdi gebelikle alakalı, ama senin 4. ayın, diğer aylardan farklı bişi hissediyorsan yanılmıyorsundur diye düşünüyorum. İnşallah öyledir kuzucumm. Maşallah 16 milyon daha ne olsun anacımm 1 tane lazım bize Bu ay var var sende bişilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi de tuhaf bi şekilde akıntım da oluyor... beyaz koyu böle iiyyyyy iğrenç
Canım adetin geçmiş. Test yapmıştın sanırım, tam hatırlamıyorum ama bikaç gün sonra tekrarla istersen

Valla adetin gelirmi bilmem inşallah gelmez kuzucum ama sen kafayı yicen bu gidişle o kesinnnnnnnnn ahahhahha kıyamam yaaa relaxxxxxxx bebeğiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ullleeeeeeennnnnnn nazlı yumurtaaammmmmm sana sesleniyorummmmmmm ehhhh hele bi sen bugün kurtul çapkın spermlerin elinden bak ben sen çatlayınca sana neler ediciiimmmmmmmmm. Köpeklere yem edicim seniiiiiiiiiiiiii hadsiiizzz yumurtaaaaa. Sperm kardeşim inşallah bugün yumoşun boynuna sarılıppp gel üleyn döllicem seni diye bağırıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1 hafta önce felan öğrenenler var bebiş rahme ekildiyse silik bile olsa çıkabilir. Ama çıkmayadabilir. Şuan yaptığın teste güvenerek bişi içme bence canmmm

1 hafta önce felan öğrenenler var bebiş rahme ekildiyse silik bile olsa çıkabilir. Ama çıkmayadabilir. Şuan yaptığın teste güvenerek bişi içme bence canmmm

hımmm ok ozamn sıcak su torbasıyla falan idare edecem artık sagol canımcıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

varsa da çıkmaz idrarda...ki kanda bile çıkmayabilirerken davranma... minoset içebilirsin geblikte bile içiliyorr

kızlar bende bugün uykuya yenik düştüm halbuki saat 12:00 da kalkmıştım 4ten sonra bi uyumuşum7de kalktım bide hiç koyu beyaz akıntısı olan oldu mu daha öncene olabilirr?

Canım hamileler gerçekten gerçekten hissediyorlar. Bu ay farklı hissediyorsan eğer inanıyorum ben canım. Ay kıyamam sana... Bu duygulanmalarda belirtiiiiiiiiiiiiiiii.... Amin canımmmm aminnnnnnnnn Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınnnn

Kızlaaaaaaaarrrrrrr Perisoko kaçaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, eee çünkü biliyorsunuz işteee
Bu geceeeeee uzun olacak besbelliiii biliyorummmmmmmmmmmm
Lodos fırtınaları kopacak yineeeeeeeeeeee Perisokoların evindeeee
Varsın olsunnnnnnn varsınnnn olsuuunnnn ayda gebe kalabiliyorum BİR KEREEEEEEEEEEEEE

Seviyorum ayol hepiniziiiiiiiiiiiiii Hep mutlu pozitif olunnnn, her yeni gün yeni umutttt, kocalarınızı sevinnnnnn, potansiyel bebek gereksinimi gibi görmeyin herifleriii bende dahillllllllll seviyorum hepinziiiiiiii yarın görüşünceye dekkkkkkkkk beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim benim beniiiiiimmm şu an beyaz akıntım var.
BAT 31 mart
kasık batması sancısı gibi bikaç sayfa önce belirttiğim belirtilerle birlikte....

çokkötü benimki yaa biraz da koyu kıvamlı ben doktorumu aradım progestan bitti bugün kan vermiyim kaç gün içinde adet olurum dedim 3 gün içinde olmazsan gel bakalım bhcgye dedi ama sanmıyorum adet olurum ben

ayy suratimda yumurta akiiiiiii deri olduuu tef gerimgerim haldeyimm bi yandan size laf yetistiriyorum bi yandan pogaca

Tarcinnn nasilsin cnmmmm

perimm sen nereye gittinnn hazirliklarmi basladii

iyiyim canım senden haberler?? bakıorum güzellik maskeleri de yapılıorrrrrrrrr ohhhh kebabın kebaaaaapppp hahahaha

var mı belirtikcikler fıstık??

arkidişler selamm....

bugün idrar testi yaptım öğlen yapmıştım 5-6 saat sonra aklıma geldi, baktım... 2. çizgi silik çıkmış... ama sevinemiyorum.. süre çok uzun.... bat dündü ben hala adet olmadım... :44:

sivastayım canım... sen nerdesin?

Son düzenleme:

bendeeeeeeeeee sivasdanımmmmm hemşommmm benimmm.....

merhabaa kızlaarr...umarım herkes çok çok iyidiiirrr...
uzun zamandan sonra evimdeyim..ve sizlerle de olabilicem bisüre..bugün doktora gittim. genel muayene sonrası
doktora sorularımı sordum..benim prolaktin seviyem yüksekti şükür ilaçsız düştü...ve birkaç ay önce yaşadığım olayı anlattım...
sabah testiyle pozitifi gördüğümü ama başka marka da çıkmadığını söyledim acaba düşük mü yaptım dedim.. oda dedi ki her marka farklı hassasiyette
çalışır. böyle bir durumda kanda da baktırmak gerekmiş... bhcg nin durumuna göre ilaç vermek gerekebilir dedi...bu testler de canımı sıkıyo yau..
ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ilk defa t çizgisi hep var anlamadım bu işi ben..

bendeeeeeeeeee sivasdanımmmmm hemşommmm benimmm.....

ooooo hemşolarııım :) biz de sivaslıyız ama d.bakırda yasıyoruz su an tayin buraya cıktı eşim ögretmen.. bi kaç yıl sonra inşallah sivas merkeze gelmek istiyoruz. sivasın ilçesindesin sanırım cunku merkezi baya gelişmiş sivasın. gerçi ben dogma büyüme istanbul ama eşimle evlenince sivasa gidiyoruz sürekli onlar orda yasıyor.

bende doğma büyüme istanbuldaydım fakat biz sivasa geleli 8-9 ay falan oluyo... nasib olursa 2 sene sonra istanbul a dönücez... ayrıca ben aslen sivas merkezliyim... ama bu sene ilk kez geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…