bebişim ben seni sordum soruçturdum geçen gün denk gelemedik ya bi türlü
iyiyim canikomm sen nasılsınnnnnnnnnnn
ayyy kız ne samimisin sen öyleee bayıldım sana vallahiiiiiiiii
inşallah kııııııııızzzzzz hamile oluversem ne var ya4 aydır aynı heycan aynı adrenalin.. kurudum gittim BAT beklerken
SEnde oldumuydu böyle acaba??
bide sperm analizi yaptırdık bugün çıktı sonuçlar 16 milyon yeterlimi acaba
uykun geliyorsa hamile olabilirsin bence en kuvvetli belirti bu canımkızlar selam bikaç gündür giremedim nasılsınız moraller nasıl bakalım??
varmı hamiiş haberleri
Bendeki son durum şöyleeeeeeeee
BAT 31 mart
Bugün 24 mart itibariyle şüpheli durumlar:18::18::18:
Sağ kasık yoğun olmak üzere sollu sağlı sancı batma yanma gibi bişeyler var. üşütmüş olabilirmiyim kiiiiiiiiiii
Onun dışında bişey yok
ha bide gözümü açamıyorum uyumak istiyorum..
bi tane daha geldi aklıma şuandaakıntı var beyaz renkli afedersiniz adet oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum beyaz akıntı var kokusuz..
yürürken hızlı adımlar atamıyorum mesela batıyor çekiyor gibi oluyor..
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canımmcımmm saol asker topikimizde çok güzeldiiii. Çok şükür geçti o zor günlerrrr. Şimdi güzel şeyler için uğraşıyoruzzz. AlxFam ben geçen ay yani ilk denememde o kadar acemiydimki, yani hala uzmanlaştığım söylenemez ama, burda dalgasını bile geçtik gözümün üstünde kaşım var kesin hamileyim modundaydım, yani bırttan nem kapıyodum, kendimi o kadar çok dinledimki, adi vücudumda bundan istifade ederek her türlü sinyali verdi gebelikle alakalı, ama senin 4. ayın, diğer aylardan farklı bişi hissediyorsan yanılmıyorsundur diye düşünüyorum. İnşallah öyledir kuzucumm. Maşallah 16 milyon daha ne olsun anacımm 1 tane lazım bizebebişim ben seni sordum soruçturdum geçen gün denk gelemedik ya bi türlü
iyiyim canikomm sen nasılsınnnnnnnnnnn
ayyy kız ne samimisin sen öyleee bayıldım sana vallahiiiiiiiii
inşallah kııııııııızzzzzz hamile oluversem ne var ya4 aydır aynı heycan aynı adrenalin.. kurudum gittim BAT beklerken
SEnde oldumuydu böyle acaba??
bide sperm analizi yaptırdık bugün çıktı sonuçlar 16 milyon yeterlimi acaba
Canım adetin geçmiş. Test yapmıştın sanırım, tam hatırlamıyorum ama bikaç gün sonra tekrarla istersenbi de tuhaf bi şekilde akıntım da oluyor... beyaz koyu böle iiyyyyy iğrenç
Periiiiiiii eger senin filozofine bakarsak
benim adetim 27 veya 28 mart ta gelmeli!
cünkü 12 mart ta gülen yüz gördüysem,sali veya carsamba yimirtladiysam o zaman öyle olmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yani ya bu adet gelecek sali veya carsamba gelecek, yada ben tirlatacammmmmmmmmm
ya ben bişey soracam ben şimdi gebelik testi yapsam idrardan çıkarmı yani dogru donuç verir mi çünkü karın ve yumurtalık agrılarım arttı ve eger test negatif olursa ilaç içebilirmiyim ben hamile oldugumu sanmam ama riske atmak istemiyorum bat 29 mart ?????
1 hafta önce felan öğrenenler var bebiş rahme ekildiyse silik bile olsa çıkabilir. Ama çıkmayadabilir. Şuan yaptığın teste güvenerek bişi içme bence canmmm
ya ben bişey soracam ben şimdi gebelik testi yapsam idrardan çıkarmı yani dogru donuç verir mi çünkü karın ve yumurtalık agrılarım arttı ve eger test negatif olursa ilaç içebilirmiyim ben hamile oldugumu sanmam ama riske atmak istemiyorum bat 29 mart ?????
öylemi dersin canım yaaaa inşallah rabbim versin artık bizede hayırlısıyla bi bebek..
bugün göbeğimi tuttum resmen gelemeyen bebeğimle konuştum.. inşallah ordadır ve duymuştur beni..
çoooooooooookkkk stresliydi canım ama çok şükür hep birlikte atlattık o günleri. şimdi sadece bi anı.
4 aydan farklı hissediyorum sanki hamileymişim hissi var ve bu ay daha yoğun. çok yemek yiyesim geliyor. soruyorlar bişeymi var diye kilo almışım sanırım biraz.
perimmmmmmmm canımmm RAbbim isteyen herkese versin bebeğini kucağına inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
seviyorum hepinizi... iyiki varsınız
ayy duygusallaştım ben
benim benim beniiiiiimmm şu an beyaz akıntım var.
BAT 31 mart
kasık batması sancısı gibi bikaç sayfa önce belirttiğim belirtilerle birlikte....
ayy suratimda yumurta akiiiiiii deri olduuu tef gerimgerim haldeyimm bi yandan size laf yetistiriyorum bi yandan pogaca
Tarcinnn nasilsin cnmmmm
perimm sen nereye gittinnn hazirliklarmi basladii
Bugune kadar toplasan belki ev yapardım testlerden :) ama aralık ayında 3 gun gectıgınde yapıp hamıle cıkmıstım sonra düştü bebişim şimdi yine umudum var esımle bu ay ıslerı dolayısıyla 2 kere ılıskıye gırebıldık olur ya denk gelmıstır dıyorum heves yapıyorum:)
denk gelmştir inşallah hadi bakalım iyi haberler yazarsın inşallah..
ayy birlikte beklicez o zaman inşallah olmayıızz
hangi şehirdesin ? ben de istanbuldan kırsala geleli 7 ay falan oldu ooofff cok zor ya cok iyi anlıyorummahrumiyet aynı buralardaaaa oooff
arkidişler selamm....
Bugün idrar testi yaptım öğlen yapmıştım 5-6 saat sonra aklıma geldi, baktım... 2. çizgi silik çıkmış... Ama sevinemiyorum.. Süre çok uzun.... Bat dündü ben hala adet olmadım... :44:
Sivastayım canım... Sen nerdesin?
arkidişler selamm....
bugün idrar testi yaptım öğlen yapmıştım 5-6 saat sonra aklıma geldi, baktım... 2. çizgi silik çıkmış... ama sevinemiyorum.. süre çok uzun.... bat dündü ben hala adet olmadım... :44:
sivastayım canım... sen nerdesin?
bendeeeeeeeeee sivasdanımmmmm hemşommmm benimmm.....
ooooo hemşolarııım :) biz de sivaslıyız ama d.bakırda yasıyoruz su an tayin buraya cıktı eşim ögretmen.. bi kaç yıl sonra inşallah sivas merkeze gelmek istiyoruz. sivasın ilçesindesin sanırım cunku merkezi baya gelişmiş sivasın. gerçi ben dogma büyüme istanbul ama eşimle evlenince sivasa gidiyoruz sürekli onlar orda yasıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?