hamişlerimize bi sorum var ne tarafınıza yattığınızda daha rahat ediyor daha rahat uyuyorsunuz sağa mı sola mı?
huuuuu huuuuuuu cevap yok mu hamişlerrrr??
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ama surekli takip edenlerdenim. yaklasik 1,5 yil oldu evleneli bu zamana kadar korunuyoduk ama bizde mart ayinda bebis icin calismalara baslayanlardaniz :) herkes okadar icten ki bende bu bekleyis suresini sizlerle beraber gecirmek istedim benide listeye eklerseniz sevinirim :) sat: 07 mart _ bat:07 nisan
valla canım benim sol tarafım ağrıyor bazen ama üstüne yatınca fln çok da öyle bişey olmuyor yani extradan
Bu sabah orgzm olmak istiyorumacilllll kızlarrr yardımcı olun:)
Canlarım günaydııııınnnnnlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, günaydınllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Perisoko dün geceden sonra iyice gözümün üstünde kaşım var acabaaaaaaaaa? moduna girdiiiiiiiiiiiiKociş karidesini yediii kahvesi içtiii sonraaaaaaaaaa Nasıl geçecek bu günler bilmiyorummm. Neyse bu hafta İstanbula yiğenimin kırkına gidicem. Ablama yeni doğum yaptı. İnşallah kuzucuğumu severken benimkide göbüşüme yerleşmiş olur. Biraz kafam dağılır orda, kendimi dinlemem belki. Dün hepimize dua ettim çooookkkkk içtennnnn. Bu ay geçen ay gibi hemen kalkmadım 2 saat kadar kaldım yatakta. Umarım işe yarar. Tedbir bizden takdir Allahtan. Rabbim ne eylerse güzel eyler
Gününüz aydın paranız bol ve bereketlı mutlulugunuz daim olsun arkadaslar...anne olmayı marta saklıyanlar formundayım kızları beklerken burda takıldım benım anlamadıgım gercekten erkeklerde oluyormu bu sıtede bız cok özelımızı yazıyoruz yonetıcıler bu ısle ılgılensınler nereye bıldırelımkı dusnsene dun ben dolanırken vajınusmus dıye bır forumda kaldım ama ne yazılar sormayın orda aklıma geldı ya bunları erkekler okursa dıye demek oluyorkı cok özelı yazmamak gerek!! hoş sohpetler arkadaslar...
günaydın tatlımmmmm haydi hayırlısı güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliorm haydi o zaman geri sayım başlasınnnnnnnnnnnnnn :))
Olsun ablacım geç olsun güç olmasın inşallah bu ay bebeğin seninledirrr .. İlk bebeğin mi olucak?Dogru dedınız cunkı gercekten bızım hedefımız bellı..ben bu aydan cok umutluyum rabbım ol derse oldurur gercı kurtajım subatın 6 sındaydı dr um 3 ay beklememı onerdı ama ben olsun ıstıyorum malum yaş 41
Olsun ablacım geç olsun güç olmasın inşallah bu ay bebeğin seninledirrr .. İlk bebeğin mi olucak?
Yine günlerden Pazaaarrrrr.... Topikte sessizlikkkkk... Periskonun kocişi işteeeeeeeeee, Perisoko yalnız evdeeeee
Sıkılıyor Perisokoooooooo çok sılıkıyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu güzel günde evde olmak zooorrr
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ama surekli takip edenlerdenim. yaklasik 1,5 yil oldu evleneli bu zamana kadar korunuyoduk ama bizde mart ayinda bebis icin calismalara baslayanlardaniz :) herkes okadar icten ki bende bu bekleyis suresini sizlerle beraber gecirmek istedim benide listeye eklerseniz sevinirim :) sat: 07 mart _ bat:07 nisan
canım sol kasıkta sızı şeklinde mi ağrılar var? her zaman böylemi yoksa belli saatleri var mı? başka belirtilerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?