MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

iyi geceler kızlar... yatmadan bir bakayım dedim varmı sürprizler diye...inşallah çoğu arkadaşıız pazartesiyle süper haberlerle gelecekler buraya allhın izniyle... benim çoook uykum geldi hemen yatıyorum herkes eiyi geceler tekrardan...
perisokoooooo bu gecen uzun olacak besbeliiiiii demişsin zaten
halvettekiler boooool şanssss
kızlar ya şaka bir yana allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin kucakları boş bırakmasın...dileyen herkese nasip etsin bu müthiş duyguyu......ya bugün duygusala bağladım zaten sakın ola sakın kimse moralleri bozmasın bu ay olmazsa öteki ay yine olmazsa bir sonra her yeni gün yeni bir umut...

merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ama surekli takip edenlerdenim. yaklasik 1,5 yil oldu evleneli bu zamana kadar korunuyoduk ama bizde mart ayinda bebis icin calismalara baslayanlardaniz :) herkes okadar icten ki bende bu bekleyis suresini sizlerle beraber gecirmek istedim benide listeye eklerseniz sevinirim :) sat: 07 mart _ bat:07 nisan

satdaşım batdaşım hoşgeldinn :))

Bu sabah orgzm olmak istiyorum acilllll kızlarrr yardımcı olun:)

Sen şaka mısın. Ve sitedeki deneyimlerime göre erkeksin. Hadi kış kış kardeşim kış kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

KIZLAR KÖTÜ İÇERİK BUTONUNA TIKLAYALIM BEYEFENDİNİN MESAJININ ALTINDAKİ !

Son düzenleme:
Canlarım günaydııııınnnnnlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, günaydınllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Perisoko dün geceden sonra iyice gözümün üstünde kaşım var acabaaaaaaaaa? moduna girdiiiiiiiiiiii Kociş karidesini yediii kahvesi içtiii sonraaaaaaaaaa Nasıl geçecek bu günler bilmiyorummm. Neyse bu hafta İstanbula yiğenimin kırkına gidicem. Ablam yeni doğum yaptı. İnşallah kuzucuğumu severken benimkide göbüşüme yerleşmiş olur. Biraz kafam dağılır orda, kendimi dinlemem belki. Dün hepimize dua ettim çooookkkkk içtennnnn. Bu ay geçen ay gibi hemen kalkmadım 2 saat kadar kaldım yatakta. Umarım işe yarar. Tedbir bizden takdir Allahtan. Rabbim ne eylerse güzel eyler

Son düzenleme:
1. Adetinizin gecikmesi

Bu belirti muhtemelen en kesin olan belirtidir. Bazı anne adayları adet dönemlerinde oldukça açık renkte bir kanama yaşayabilirler, bu normal adet süreci gibi değildir ve muhtemel gebeliğin bir habercisi olabilir.

2. Kendini hamile hissetmek

Bu erken belirti belki de şu an bu yazıyı okuyor olmanızın da bir nedeni olabilir. Birçok anne adayı hamile olup olmadığına dair bir önseziye sahip olur ve önsezinin sıklıkla doğru çıktığı kanıtlanmıştır.

Birden bire kendinizi farklı hissetmeye başlamış olabilirsiniz, mesela kendinizi daha yorgun hissediyor olabilir ya da zaman zaman iç bulantıları, hafif baş dönmeleri ya da stres, aşırı duygu değişimleri yaşıyor olabilirsiniz. Bunların yanı sıra kabızlık şikayetiniz olabilir ya da tuvalete eskisine göre daha sık çıkıyor olabilirsiniz. Bunlar da muhtemel bir gebeliğin habercisi olabilirler.

3. Göğüslerde hassasiyet

Gebeliğin göze çarpan en erken belirtilerinden bir tanesi de şişmiş, hassas ve de bir dereceye kadar ağrıyan göğüslerdir. Bu belirtiyi uykuya dalmadan evvel sağa sola dönerken ya da giyinirken, banyo yaparken hissedebilirsiniz. Hamile kaldığınızda vücudunuz süt üretimi için ya da emzirme için kendisini hazırlamaya başlar. Buna ek olarak göğüslerde hassasiyet, şişme, göğüs uçlarında acıma ya da ekstra hassasiyet. Bazı anne adaylarımız göğüs uçlarında renk değişikliği de yaşarlar.

4. Yorgunluk

En erken gebelik belirtilerinden bir diğeri de aniden baş göstermeye başlayan aşırı yorgunluk hissidir. Yatağa daha erken girmeye başlayabilir ya da sabahları yataktan kalkmak daha zor gelmeye başlayabilir. Eğer çalışıyorsanız öğlene doğru iyice artan bir yorgunluk ve uyku hali yaşayabilirsiniz. Yaptığınız en küçük bir aktivite ya da hareket gücünüzün tükenmesine neden olup tansiyonunuzun düşmesine ya da kendinizi halsiz hissetmenize neden olabilir.

5. Sık sık tuvalete çıkmak

Diğer bir önemli belirti de tuvalete çıkma sıklığında oluşan artıştır. İş arkadaşlarınızın ya da etrafınızdaki kimselerin gözüne de çarpacak kadar artabilir bu sıklık. Bunu söylemek istemezdik ama bu durum bazen dokuz ay boyunca devam edebiliyor.

6. Mide bulantısı

Gebeliğin erken dönemlerinde ortaya çıkan diğer bir durum da mide bulantısıdır. Mideniz aşırı derecede bulanabilir hatta hiç ummadığınız bir anda çıkarabilirsiniz. Bu erken belirti gebeliğin ilk haftasında da baş gösterebilir. Bazı anne adaylarımız bu problemi yalnızca sabahları deneyimlerken diğer bir kısım için bu durum bütün gün sürebilir.

7. Baş dönmesi ve/veya bayılma

Diğer bir erken hamilelik belirtisi ise baş dönmesi hissidir. Bir müddet ayakta durduktan sonra, market alışverişinde kuyrukta beklerken, oturup da birden ayağa kalktığınızda baş dönmesi yaşayabilirsiniz. Bu durum uterusun şişip bacaklarınızdaki damarlara baskı yapmasından kaynaklı olarak tansiyonunuzun düşmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur.

8. İştahın açılması ya da bazı yiyeceklerden tiksinme

Hamileliğin diğer bir işareti de anne adaylarımızın iştahında oluşan açılmadır. Aşerme durumu da oluşup mevsimsiz meyve ya da sebzeleri yemek isteyebilirler. Diğer yandan bunun tersi olarak bazı anne adaylarımız da çok sevdiği yiyeceklere karşı tiksinme ve iğrenme yaşayabilirler.

9. Kokulara karşı hassasiyet

Anne adaylarımızın bir kısmında sıklıkla göze çarpan diğer bir belirti de kokulara karşı oluşan aşırı hassasiyettir. Her hangi bir yiyecek kokusu ya da parfüm kokusu aşırı derecede rahatsız edebilir ya da mide bulantısına sebep olabilir.

10. Mide ekşimesi ve/veya kabızlık

Bu problemin sebebi uterisin şişmeye başlayıp mideye baskı yapmasıdır. Aynı zamanda vücudunuzda artan hormon seviyeleri de hazmı yavaşlatabilir. Bu süreçte doktor gözetiminde ek vitaminler almanız gelişmekte olan bebeğiniz için faydalı olabilir. Yine kısa aralıklara sık sık yemek yemeniz de bu sıkıntıların azalmasına katkıda bulunabilir.

11. Ruh halinde oluşan değişimler

Vücudunuzda oluşan hormonsal değişimlere bağlı olarak ruh halinizde de bir takım değişiklikler oluşabilir. Bir anda sinirlenebilir ya da strese girebilirsiniz. Bir an kahkahalar atarken hemen ardından duygulanıp ağlayabilir ya da aşırı heyecanlanma yaşayabilirsiniz. Bütün bunlar oldukça normaldir ve muhtemel gebelik belirtileridir.

12. Artan vücut ısısı

Vücutta oluşan ısı artışı da hamileliğin önemli belirtilerinden bir tanesidir. Hafif ateşleniyor gibi hissedebilirsiniz ve soğuk algınlığı olduğunu düşünebilirsiniz. Bu yüzden hamile kalma sürecinde iseniz vücut ısınızda oluşan artışları takip edebilirsiniz. Uzun süre devam eden aşırı ateşlenme gibi durumlarda doktorunuza başvurmanızı öneririz.

günaydın tatlımmmmm haydi hayırlısı güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliorm haydi o zaman geri sayım başlasınnnnnnnnnnnnnn :))

Gününüz aydın paranız bol ve bereketlı mutlulugunuz daim olsun arkadaslar...anne olmayı marta saklıyanlar formundayım kızları beklerken burda takıldım benım anlamadıgım gercekten erkeklerde oluyormu bu sıtede bız cok özelımızı yazıyoruz yonetıcıler bu ısle ılgılensınler nereye bıldırelımkı dusnsene dun ben dolanırken vajınusmus dıye bır forumda kaldım ama ne yazılar sormayın orda aklıma geldı ya bunları erkekler okursa dıye demek oluyorkı cok özelı yazmamak gerek!! hoş sohpetler arkadaslar...

Evet malesef oluyor canım. Sonuçta sanal bi ortamda olduğumuz için buna engel olabilmek mümkün değil. Ama çoğu bu şekilde kendini ele veriyor. Bende bugün buraya çok farklı şeyler yazıcaktım ama o mesajı görünce canm skldı...

Ama biz muhabbete devam ederiz aynı şekilde, burda anne olma hayallerimizi fanteziye dönüştürecek bi kendini bilmez beni bağlamaz!

Son düzenleme:
günaydın tatlımmmmm haydi hayırlısı güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliorm haydi o zaman geri sayım başlasınnnnnnnnnnnnnn :))

Selam Tarçınımmm, yine heyecan başladı işteeeeeeeeeee, geçen ay üzülmekle elime hiçbişe geçmicekti. İyiki hemen toparlanıp bu aya odaklanabilmişim. Hemen geldi işte heyecanlı günlerrrr :)

Son düzenleme:
Dogru dedınız cunkı gercekten bızım hedefımız bellı..ben bu aydan cok umutluyum rabbım ol derse oldurur gercı kurtajım subatın 6 sındaydı dr um 3 ay beklememı onerdı ama ben olsun ıstıyorum malum yaş 41

Olsun ablacım geç olsun güç olmasın inşallah bu ay bebeğin seninledirrr .. İlk bebeğin mi olucak?

Olsun ablacım geç olsun güç olmasın inşallah bu ay bebeğin seninledirrr .. İlk bebeğin mi olucak?

ılkı kalp atısları duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım( bu ıkıncısı olacak allahın izniyle

Yine günlerden Pazaaarrrrr.... Topikte sessizlikkkkk... Periskonun kocişi işteeeeeeeeee, Perisoko yalnız evdeeeee
Sıkılıyor Perisokoooooooo çok sılıkıyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu güzel günde evde olmak zooorrr

hoş geldin canım ekliyorum bkz ilk sayfa

canım sol kasıkta sızı şeklinde mi ağrılar var? her zaman böylemi yoksa belli saatleri var mı? başka belirtilerin var mı?

ara ara karnım ağrıyor tamamı yani kasık ağrıları çok kalmadı diyebilirim canım olduğu zaman da hani yumurtlama zamanı olur ya öyle oluyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…