hoş geldin canım ekliyorum bkz ilk sayfa
ara ara karnım ağrıyor tamamı yani kasık ağrıları çok kalmadı diyebilirim canım olduğu zaman da hani yumurtlama zamanı olur ya öyle oluyordu...
Selam Tarçınımmm, yine heyecan başladı işteeeeeeeeeee, geçen ay üzülmekle elime hiçbişe geçmicekti. İyiki hemen toparlanıp bu aya odaklanabilmişim. Hemen geldi işte heyecanlı günlerrrr :)
ılkı kalp atısları duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım( bu ıkıncısı olacak allahın izniyle
bu ay çok umutluyum yauuu sendennnn :))
tabi canım Allaha dayarsak sırtımızı, sabreder ve pes etmezsek üzüntülerimiz sevince dönecek inanıyorum, her şerde bir hayır vardır....
Ayyy bende umutluyum canım geçen ay olduğu gibiii
Hemen geçsin 14 günn
Selam Alpellammmm, güzel annem benimmmmmmmmmBen gene yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum, Batı 6 Nisan olarak değiştirebilir misin tatlımmmm.
günaydınnn kızlarrrrr!!!! istanbulda güzel bir hava var az sonra işe gideceğim
bu arada ben hala adet olamadım.... karnım da arıdan ziyade acı var..batıyor resmen... bir de akıntım var rahatsız edici...göğüslerim şişmedi ama uçları fena acıyor dokunulmuyor..sağ kasığım batıyorr... adet olsam rahatlıycam yaaa... olmazsam artık kanda tekrar baktırıcam ama ilaçlar mı geciktirdiki diye düşünüyorum...yumurtlama geçel 15.günümdeyim
ara ara karnım ağrıyor tamamı yani kasık ağrıları çok kalmadı diyebilirim canım olduğu zaman da hani yumurtlama zamanı olur ya öyle oluyordu...
Regl olan ark.lar yeni batlarını yazarsa sevinirim... (bu topıcte devam edeceklerse eğer, yoksa özel mesaj atabilirler...)
demek hemen hemen hiç belirtin yok süperrr rahat bi hamilelik geçireceksin inşallahhh
ben çok halsiz ve bitkinim sürekli yatmak uyumak istiorm bi de bazem midem ekşiyor gibi acıor nadiren
Bu sabah orgzm olmak istiyorumacilllll kızlarrr yardımcı olun:)
bende de çok gaz var yaaa...karnımın şişliği ondan olmasın kızlarrya bebiş varsaaaaa
bence sende bısey var canım....hadı hayırlısı...haftaıcı mutlaka kan tahlılı yaptır ...guzel haberler ver bıze...
alpella bende 2nısan pazartesı gıdecem..ınsallah hem bebısı hem kalp atısını goruruzde ıksı bırarada cıkar...cok heyecanlı ya....cuma gunu gıttıgımde 9 gun sonra gel demıstı pazartesı 10gun dolmus olacak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?