halsizlik bende de var canım hele biraz yürüyim fln hemen eve gelip sızıyorum bugün de midem ağrıyor gece karnım ağrıdı baya... farkettim ne zaman hareketli ve yorucu bir gün geçirsem karnım ağrıyor benim... şiddetli hem de... bakalı cuma günü görücez her şey yolunda mı değil mi
halsizlik bende de var canım hele biraz yürüyim fln hemen eve gelip sızıyorum bugün de midem ağrıyor gece karnım ağrıdı baya... farkettim ne zaman hareketli ve yorucu bir gün geçirsem karnım ağrıyor benim... şiddetli hem de... bakalı cuma günü görücez her şey yolunda mı değil mi
Sağol Alpellam, herşey yolunda. Dün çok başarılı bi çalışma gerçekleşti, hemen kalkılmadı felanselam canım... değiştiriyorum... nasılsın her şey yolunda mı dünden beri?? benim bugün biraz midem ağrıyor kahvaltı yapamıcam galiba...
biraz daha bekle test yaptırırsın tekrardan oolmazsa tatlım bence hala umut var
demek hemen hemen hiç belirtin yok süperrr rahat bi hamilelik geçireceksin inşallahhh
ben çok halsiz ve bitkinim sürekli yatmak uyumak istiorm bi de bazem midem ekşiyor gibi acıor nadiren
alpella bende 2nısan pazartesı gıdecem..ınsallah hem bebısı hem kalp atısını goruruzde ıksı bırarada cıkar...cok heyecanlı ya....cuma gunu gıttıgımde 9 gun sonra gel demıstı pazartesı 10gun dolmus olacak hayırlısı
senin randevun kaçtaydı? cuma günü kalp atışlarını duymam için yeterli olur mu sence? 5 mart ilişki 19 şubat gecesi sat...??
tarçınım benim de 12'De... inş aynı anda çok güzel haberler alırız.. sen nereye gidiyorsun.? ben medipole gidiyorum
bence duyulmaz canım benim de sat 20 şubat ama duyulacağını zannetmiyorum sadece keseyi görürüz kalp için 2 hafta sonra gel derler
central hospital canım..Aminn inşallah canımm
kızlar banada yardımcı olun dün sizinle bişi paylaşmıştım benim beta hcm 17.62 di ama bi gün önce 6.8 çıktı çok çok üzülmüştüm ama dün regli olmam lazımdı bu gün hala regli olmadım.........
yani 2 aylıkken ancak kalp atışı duyuluyor... o zamana kadar beklemek çooook zorrr cuma gidelim hayırlısıyla güzel haberlerler dönelim inşallah
aa süper çok yakın bize o hastane ama ben oraya hiç gitmedim hep medipole gidiyorum daha önce medical park'a gittim.. hayırlısı canım... dr'dan memnun musun peki??
canım ilk defa gideceğim cuma bilmiyorum ki nasıldır değildir referansım yok ezbere olacak biraz sen referansla mı gidiyorsun medipol memnun musun doktordan?
aa süper çok yakın bize o hastane ama ben oraya hiç gitmedim hep medipole gidiyorum daha önce medical park'a gittim.. hayırlısı canım... dr'dan memnun musun peki??
canım sen kimyasal gebelik yaşadığın için tam regl gününde olmazsın 1-2 gün gecikir anca düşer hormonlar... sen testi tekrarladın mı peki belki hakkaten yanlış ölçtüler??
evet canım 7.-8. haftalarda duyuluyormuş net bir şekilde karından bakılırsa.. vajinal bakarsa herhalde 6. haftada duyuluyor... ben karından baktırmak istiyorum eğer bir aksilik olmazsa.. dr şüphelendiği bir şey olunca vajinal bakıyor inş her şey normal çıkar
canım ilk defa gideceğim cuma bilmiyorum ki nasıldır değildir referansım yok ezbere olacak biraz sen referansla mı gidiyorsun medipol memnun musun doktordan?
evet canım etrafımdan çok duydum o yüzden oraya gidiyorum şimdilik memnunum kürtajımı fln da orda oldum işte inş aksi bir durum olmaz da orda devam ederim dr değiştirmek çok kötü benim dr. da çok yoğun tek sıkıntı o.. hem bekliyorsun hem de muayene süresi kısa oluyor ama napalım güveniyoruz işte
hoş geldin canım ekliyorum bkz ilk sayfa
hosbulduk canim tesekkur ederim
Amin güzelin inşallah.. vajinal bakarken bişi mi sokuyor vajinaya? ama o bebeğe zarar verebilir??
yok canım herhangi bir zararı yok normal vajinal ultrason.. evet içeri sokuyor ama rahime kadar değil yani riskli bişey değil ama karından daha iyi sıkıntısız.. onda da idrara sıkışık gitmek gerek... ve karından olan daha geç gösteriyor yani keseyi vajinalde 4 haftalıkken görüyosan karından 5 haftalıkken görüyorsun
satdaşım batdaşım hoşgeldinn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?