MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

geçmiş olsun canım ama bunlar güzel ağrılar diyerek kendimizi sakinleştirebiliriz
rahat bir hamilelik geçirmeyi öyle dilerdim ki....
benim gaz var karnımda pırt pırt pırt :)
bende cuma günü gideceğim ilk muayeneye, ilk muayeneyi fazla da ertelememek gerekiyormuş, bence cuma idealdir. bchg tahminimce 14000 civarı olur... Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bize ve herkese..... simdi o daha susamcık...[/QUOTE]

evet canım amin... tabi ki gaz, reflü, mide ağrısı ara ara mide bulantısı, halsizlik fln oluyor... bunları saymıyorum çünkü çok aşırı etkilemiyor günlük yaşantımı.. demek aynı gün gidiyoruz dr.a.. senin kaçta randevun??[/QUOTE]

sabah 9-12 arası gideceğim, kadının randevuları o kadar dolu ki araya sıkıştırıcaz artık.

geçmiş olsun canım ama bunlar güzel ağrılar diyerek kendimizi sakinleştirebiliriz
rahat bir hamilelik geçirmeyi öyle dilerdim ki....
benim gaz var karnımda pırt pırt pırt :)
bende cuma günü gideceğim ilk muayeneye, ilk muayeneyi fazla da ertelememek gerekiyormuş, bence cuma idealdir. bchg tahminimce 14000 civarı olur... Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bize ve herkese..... simdi o daha susamcık...[/QUOTE]

evet canım amin... tabi ki gaz, reflü, mide ağrısı ara ara mide bulantısı, halsizlik fln oluyor... bunları saymıyorum çünkü çok aşırı etkilemiyor günlük yaşantımı.. demek aynı gün gidiyoruz dr.a.. senin kaçta randevun??[/QUOTE]

senin randevun kaçtaydı? cuma günü kalp atışlarını duymam için yeterli olur mu sence? 5 mart ilişki 19 şubat gecesi sat...??

tarçınım benim de 12'De... inş aynı anda çok güzel haberler alırız.. sen nereye gidiyorsun.? ben medipole gidiyorum

Sağol Alpellam, herşey yolunda. Dün çok başarılı bi çalışma gerçekleşti, hemen kalkılmadı felan Bakalım canım hakkımda hayırlısı olsun. İki canlısınız siz yaa yormayın kendiniziiii dinleninnn güzel annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ayçammm özledim bebikom seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ay kıyamam yaa ne tatlı heyecanlarrr o mercimeği yerrr Perisoko teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
senin randevun kaçtaydı? cuma günü kalp atışlarını duymam için yeterli olur mu sence? 5 mart ilişki 19 şubat gecesi sat...??

bence duyulmaz canım benim de sat 20 şubat ama duyulacağını zannetmiyorum sadece keseyi görürüz kalp için 2 hafta sonra gel derler

kızlar banada yardımcı olun dün sizinle bişi paylaşmıştım benim beta hcm 17.62 di ama bi gün önce 6.8 çıktı çok çok üzülmüştüm ama dün regli olmam lazımdı bu gün hala regli olmadım.........

bence duyulmaz canım benim de sat 20 şubat ama duyulacağını zannetmiyorum sadece keseyi görürüz kalp için 2 hafta sonra gel derler

yani 2 aylıkken ancak kalp atışı duyuluyor... o zamana kadar beklemek çooook zorrr cuma gidelim hayırlısıyla güzel haberlerler dönelim inşallah

central hospital canım..Aminn inşallah canımm

aa süper çok yakın bize o hastane ama ben oraya hiç gitmedim hep medipole gidiyorum daha önce medical park'a gittim.. hayırlısı canım... dr'dan memnun musun peki??

canım sen kimyasal gebelik yaşadığın için tam regl gününde olmazsın 1-2 gün gecikir anca düşer hormonlar... sen testi tekrarladın mı peki belki hakkaten yanlış ölçtüler??

yani 2 aylıkken ancak kalp atışı duyuluyor... o zamana kadar beklemek çooook zorrr cuma gidelim hayırlısıyla güzel haberlerler dönelim inşallah

evet canım 7.-8. haftalarda duyuluyormuş net bir şekilde karından bakılırsa.. vajinal bakarsa herhalde 6. haftada duyuluyor... ben karından baktırmak istiyorum eğer bir aksilik olmazsa.. dr şüphelendiği bir şey olunca vajinal bakıyor inş her şey normal çıkar

yok cnm 1 2 gün beklicem regli olmazsam öle yaptırcam tekrar bakalım hayırlısı....

Amin güzelin inşallah.. vajinal bakarken bişi mi sokuyor vajinaya? ama o bebeğe zarar verebilir??

Amin güzelin inşallah.. vajinal bakarken bişi mi sokuyor vajinaya? ama o bebeğe zarar verebilir??

yok canım herhangi bir zararı yok normal vajinal ultrason.. evet içeri sokuyor ama rahime kadar değil yani riskli bişey değil ama karından daha iyi sıkıntısız.. onda da idrara sıkışık gitmek gerek... ve karından olan daha geç gösteriyor yani keseyi vajinalde 4 haftalıkken görüyosan karından 5 haftalıkken görüyorsun

işte biz seninle 6. haftamızda gitmiş olacağız hatta 7 e girerken, karından baksın da inşallah görsün vajinalede hiç ama hiççç gerek kalmasııınnnnn güzel haberlerle gelelim Amiiiiiin....

şu topikten başka hamişlerimizde çıksa artık sabırsızlıkla bekliorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…