MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Slm arkadaslar bende araniza yeni katilanlardanim hepinize kolay gelsin benim iki tane cocugum var ben ilk bebisimi 5yil bekledim heyecaninizi cok iyi anliyorum beklemek cok zor allah isteyen herkese bebisini kucagina almayi nasip etsin

Ayyyyyyyyyyyyy bizim çapkın saldırdı mı yumoşun boynuna nooolduuuuuuuuuuuu bişiler batırıolar banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşağıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahhahahaha

Ayyyyyyyyyyyyy bizim çapkın saldırdı mı yumoşun boynuna nooolduuuuuuuuuuuu bişiler batırıolar banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşağıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahhahahaha

ayyy hadi canım inş... baş ağrısı oluyor mu dikkat et bende olmuştu döllenme günlerinde

Merhabalar arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben bu ay ovulasyon testi kullandım. 14 gün çift çizgi vardı. Sonraki gün azaldı ben de daha test yapmadım. Adetime 6 gün var ben az önce ovulasyon testi yaptım. 2. çizgi kırmızının yarısından fazla kırmızıydı. 3 gün önce de aynısı oldu. Ben de yeniden mi yumurtluyorum diye düşündüm ama araştırdım nette hamilelik habercisi olabilirmiş. Böyle bir şey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen ya da böyle tanıdığı olna var mı? Umutlanmak da istemiyorum 2 ay önce başarısız tüp bebek denememiz oldu gerçi transfer bile olamadı embriyoların gelişimi durmuştu... rEZERVİM DE AZ...

ayyy hadi canım inş... baş ağrısı oluyor mu dikkat et bende olmuştu döllenme günlerinde

Ayyy inşallah Alpişim yaaaaaa, hep hayırlısı diyorum ama olsa öyle çok istiyorumkiiii sevinicemmmmmm,çıldırıcam biliyosun yani. Yok hayatım baş ağrım hiç. Sabah kalktığımda göğüslerim geçen ay yumurtladığım zamanki gibi kocaman olmuştu ve ağrıyordu, geçen ay o kdar acıdı ki göğsüm ve belim onlara güvenmicem bu ay. Göğüs çevrem hala kocaman ya eşimde farketti geçen aydan beri. Acaba vücut kendini hazırlıyor mu diyorum. Bugün ve yarınıda değerlendiricem hep evliliğimin 3. ayı diye doğuyordu içime. Bakalım hislerim beni yanıltıcakmıı.

Ben geçen ay yaşadım canım malesef hamile değildim. İnşallah sen hamilesindir ama bu gebeliği belirlemede pek güvenilir bi yöntem değil. 3 gün önce yaptıysan ve bugünde çıktıysa belki idrarda bakabilirsin. Ama henüz erken

Çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hamile olursun sende. Ben de ümitlenmek istemiyorum aslında. En iyisi adeti beklemek geçince test yapmak ama dayanamıyoruz işte.10 gebelik testi var core test ovulasyon testi içinde. Ama yapsam büyük ihtimal daha çıkmaz.Boş yere üzülürüm. En azından birkaç gün daha olabilme ihtimaliyle sevineyim. 2 gün varken yaparım diyorum. 25 hcg ye duyarlı. Eski one steptekiler 10 a duyarlıydı...

perişcim ilişki zamanından tam 4 saat sonra telefonla konuşurken kasığıma öyle bir şey battı ki telefonda karşımdakine çığlık attım sadece 1 kez oldu.... tam 4 saat sonra....

bende doğma büyüme istanbuldaydım fakat biz sivasa geleli 8-9 ay falan oluyo... nasib olursa 2 sene sonra istanbul a dönücez... ayrıca ben aslen sivas merkezliyim... ama bu sene ilk kez geldik...
sivas merkezi iyi baya gelişmiş ama ilçeleri falan hiç bilmiyorum ben de diyarbakırın ilçesindeyiz burada da herşey cok zor hamile olursam inşallah en büyük korkum bu nasıl olacak hastane falan Allah yardımcımız olsun

satdaşım batdaşım hoşgeldinn :))

hosbuldummm canim :))) ikimizde 7 sini beklemeyteyiz herhangi bi belirtin varmi arkadasim

ben de 7 nisanı bekliyorum kızlar hadi bakalım birlikte bekliyelim heyecanımızı bölüşürsek bekle daha rahat gecer su bekleyiş

bende doğma büyüme istanbuldaydım fakat biz sivasa geleli 8-9 ay falan oluyo... nasib olursa 2 sene sonra istanbul a dönücez... ayrıca ben aslen sivas merkezliyim... ama bu sene ilk kez geldik...
sivas merkezi iyi baya gelişmiş ama ilçeleri falan hiç bilmiyorum ben de diyarbakırın ilçesindeyiz burada da herşey cok zor hamile olursam inşallah en büyük korkum bu nasıl olacak hastane falan Allah yardımcımız olsun

satdaşım batdaşım hoşgeldinn :))

hosbuldummm canim :))) ikimizde 7 sini beklemeyteyiz herhangi bi belirtin varmi arkadasim

ben de 7 nisanı bekliyorum kızlar hadi bakalım birlikte bekliyelim heyecanımızı bölüşürsek bekle daha rahat gecer su bekleyiş

PERİMMMM evet evet evet bu ay olacak ve bence kız olacak adı da Nisan olacak

kızlar şu akıntı meselesi hala devam ediyor yaa ne zaman yumurtladım bilmiyorum bi haftadır akıntı dewam ediyor kıvamı iyice seyreldi bu ay hamiş degilsem önümüzde ki ay ovulasyon testiyle takip ediyim diyorum
siz ne dersiniz daha mı dogru olur?
gerçi her ihitmale karsı ay boyunca gün asırı çalışıyoruz ama

ben netten araştırdım parmagınızla içeri dogru sıvıyı kontrol edin diyo ama ben öyle kontrol edemiyorum iç çamaşırıma gelen akıntıya göre nasıl anlarım
BİLGİSİ OLAN??

annecikleerrr size bi sorum olcak ben 30 gunde bir adet oluyorum buna gore 23 mart yumurtlama donemimdi biz 21 ve 24 mart arasi calismalara devam ettik suan sol kasigimda batmalar oluyor sizce normal mi? hamileysem belirtiler ne zaman baslar ?

evet kizlar ya benim ilk denemem ve adet gunumu hic bukadar merakla beklememistim :):))

annecikleerrr size bi sorum olcak ben 30 gunde bir adet oluyorum buna gore 23 mart yumurtlama donemimdi biz 21 ve 24 mart arasi calismalara devam ettik suan sol kasigimda batmalar oluyor sizce normal mi? hamileysem belirtiler ne zaman baslar ?

sat ne zamandı seda? ben de 7 nisanı bekliyorum ama belirtileri anlamıyorum ben yaa psikolojik olur diye vücudumu dinlememeye çalışıyorum

Huzurcum senin için
Eki Görüntüle 374577

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

yumurtlama gününe yakın sıvı genelde iki parmak arasında
resimde ki gibi bu şekilde uzarmış arkadaşlar.........
yani yumurta akı kıvamı böyle oluyormuş...[/B][/QUOTE]

Olabilir canım döllenmeden sonra batma oluyor. Ama ilk ayınsa kendini çok dinlememeye çalış. Benim geçen ay ilk ayımdı o kadar acemiydim ki belirtiler konusunda belki gerçek gebelerden daha çok belirti yaşadım Bu ay daha bilinçliyim sanırım. Hadi sana da kolay gelsin çok beklemeyiz inşallah

perişcim ilişki zamanından tam 4 saat sonra telefonla konuşurken kasığıma öyle bir şey battı ki telefonda karşımdakine çığlık attım sadece 1 kez oldu.... tam 4 saat sonra....
Ayyyy iviiitttttttttttttttt Ay çok tatlıyız yaaa ilişki sabahı başladık resmen belirtilereeeeeeeeee hahahhah seviyorum sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PERİMMMM evet evet evet bu ay olacak ve bence kız olacak adı da Nisan olacak

İviiitttttt iviiittttttttttt konuş hamişimmmm konuuuuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşalllahhhhhhhhhhhhhh Allahım nolur banada nasip et bu ayyyyyyyyyy

sat ne zamandı seda? ben de 7 nisanı bekliyorum ama belirtileri anlamıyorum ben yaa psikolojik olur diye vücudumu dinlememeye çalışıyorum

sat 7 martti canim bende belirtileri anlamiyorum hepsi adet belirtisine cok yakin goguslerden falan anlayamam cunku benim her adetim yaklastiginda goguslerim buyur ve agirir kasiklarim bi kac gun kala agirmaya baslar :/ ama adet donemine 13 gunum var ara ara batmalar oluyo bugun daha da cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…