Ayyyyyyyyyyyyy bizim çapkın saldırdı mı yumoşun boynuna nooolduuuuuuuuuuuu bişiler batırıolar banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşağıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhahahhahahaha
ayyy hadi canım inş... baş ağrısı oluyor mu dikkat et bende olmuştu döllenme günlerinde
Merhabalar arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben bu ay ovulasyon testi kullandım. 14 gün çift çizgi vardı. Sonraki gün azaldı ben de daha test yapmadım. Adetime 6 gün var ben az önce ovulasyon testi yaptım. 2. çizgi kırmızının yarısından fazla kırmızıydı. 3 gün önce de aynısı oldu. Ben de yeniden mi yumurtluyorum diye düşündüm ama araştırdım nette hamilelik habercisi olabilirmiş. Böyle bir şey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen ya da böyle tanıdığı olna var mı? Umutlanmak da istemiyorum 2 ay önce başarısız tüp bebek denememiz oldu gerçi transfer bile olamadı embriyoların gelişimi durmuştu... rEZERVİM DE AZ...
Ben geçen ay yaşadım canım malesef hamile değildim. İnşallah sen hamilesindir ama bu gebeliği belirlemede pek güvenilir bi yöntem değil. 3 gün önce yaptıysan ve bugünde çıktıysa belki idrarda bakabilirsin. Ama henüz erken
Ayyyyyyyyyyyyy bizim çapkın saldırdı mı yumoşun boynuna nooolduuuuuuuuuuuu bişiler batırıolar banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşağıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhahahhahahaha
sivas merkezi iyi baya gelişmiş ama ilçeleri falan hiç bilmiyorum ben de diyarbakırın ilçesindeyiz burada da herşey cok zor hamile olursam inşallah en büyük korkum bu nasıl olacak hastane falanbende doğma büyüme istanbuldaydım fakat biz sivasa geleli 8-9 ay falan oluyo... nasib olursa 2 sene sonra istanbul a dönücez... ayrıca ben aslen sivas merkezliyim... ama bu sene ilk kez geldik...
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ama surekli takip edenlerdenim. yaklasik 1,5 yil oldu evleneli bu zamana kadar korunuyoduk ama bizde mart ayinda bebis icin calismalara baslayanlardaniz :) herkes okadar icten ki bende bu bekleyis suresini sizlerle beraber gecirmek istedim benide listeye eklerseniz sevinirim :) sat: 07 mart _ bat:07 nisan
satdaşım batdaşım hoşgeldinn:))
hosbuldummm canim :)))ikimizde 7 sini beklemeyteyiz herhangi bi belirtin varmi arkadasim
sivas merkezi iyi baya gelişmiş ama ilçeleri falan hiç bilmiyorum ben de diyarbakırın ilçesindeyiz burada da herşey cok zor hamile olursam inşallah en büyük korkum bu nasıl olacak hastane falanbende doğma büyüme istanbuldaydım fakat biz sivasa geleli 8-9 ay falan oluyo... nasib olursa 2 sene sonra istanbul a dönücez... ayrıca ben aslen sivas merkezliyim... ama bu sene ilk kez geldik...
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ama surekli takip edenlerdenim. yaklasik 1,5 yil oldu evleneli bu zamana kadar korunuyoduk ama bizde mart ayinda bebis icin calismalara baslayanlardaniz :) herkes okadar icten ki bende bu bekleyis suresini sizlerle beraber gecirmek istedim benide listeye eklerseniz sevinirim :) sat: 07 mart _ bat:07 nisan
satdaşım batdaşım hoşgeldinn:))
hosbuldummm canim :)))ikimizde 7 sini beklemeyteyiz herhangi bi belirtin varmi arkadasim
sivas merkezi iyi baya gelişmiş ama ilçeleri falan hiç bilmiyorum ben de diyarbakırın ilçesindeyiz burada da herşey cok zor hamile olursam inşallah en büyük korkum bu nasıl olacak hastane falanAllah yardımcımız olsun
ben de 7 nisanı bekliyorum kızlar hadi bakalım birlikte bekliyelimheyecanımızı bölüşürsek bekle daha rahat gecer su bekleyiş
annecikleerrr size bi sorum olcak ben 30 gunde bir adet oluyorum buna gore 23 mart yumurtlama donemimdi biz 21 ve 24 mart arasi calismalara devam ettik suan sol kasigimda batmalar oluyor sizce normal mi? hamileysem belirtiler ne zaman baslar ?
evet kizlar ya benim ilk denemem ve adet gunumu hic bukadar merakla beklememistim :):))
annecikleerrr size bi sorum olcak ben 30 gunde bir adet oluyorum buna gore 23 mart yumurtlama donemimdi biz 21 ve 24 mart arasi calismalara devam ettik suan sol kasigimda batmalar oluyor sizce normal mi? hamileysem belirtiler ne zaman baslar ?
Ayyyy iviiittttttttttttttttperişcim ilişki zamanından tam 4 saat sonra telefonla konuşurken kasığıma öyle bir şey battı ki telefonda karşımdakine çığlık attım sadece 1 kez oldu.... tam 4 saat sonra....
PERİMMMM evet evet evet bu ay olacak ve bence kız olacak adı da Nisan olacak
sat ne zamandı seda? ben de 7 nisanı bekliyorum ama belirtileri anlamıyorum ben yaa psikolojik olur diye vücudumu dinlememeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?