MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

[/QUOTE]

teşekkürler periciim takip etmeye calışıyorum ama dışara akana bakabiliyorum işte içeri dogru parmagı itip ordaki sıvıyı alıp bakın yazıyordu biryerde.. hesaplayıcılara göre 18-23 arasıydı muhtemel yumurtlama ama bilemedim akıntı devam ettikçe biz de ediyoruz

13 günümüz zor geçecek canım inşallah hamilesindir. ilk ay ihtimalin en düşün oldugu ay oluyormuş öyle okudum ben 3. ve 4. aylar ihtimal gitgide artıyormuş bakalım hakkımızda ne zaman hayırlıysa Rabbim o zaman nasip etsin inşallah.. sabah benim de belimde batma oldu ama anlamazdan duymazdan geliyorum kendimi :) regl olana kadar böyle bakalım günüm geçmeden test yapmıcam sanırım

Yumurtlama gunleri 16-19 mart olan var mı? Bugünlerde herhangi bi degisiklik hissediyormusunuz? Ben de hicbir sey yok acaba erken mi daha belirti icin

perisoko teyzesi benim mercimek oğliş senin nisan ayındaki mercimek kızçeni yerrrrrrrrr
yani bu şu demek...ben sağlıklı sıhhatlı olsun farketmez ama bir kızım var bir oğlişim çoook isterim...seninde bir kızın olsun süsle püsle tadına var seninde 2.si oğliş olsun

alpella içime ne doğuyor bende bilmiyom valla canım...ama gönlüm ister şöyle yakışıklı boylu poslu sağlıklı bir erkek

Allah gönlümüze göre versin canım

kızlar bana yardım edin ne olurr...

bat 22 marttı... 23 martta kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmış... biraz önce değerimi öğrendim... negatif olduğunu biliyordum...

4 gün regl olmadım sevinmiştim hatta yarın ki dr randevumu bile almıştım... ama 2 saat önce acayip sancılı bir şekilde regl oldum... üşüme, titreme, halsizlik ve aynı zamanda müthiş bir vücut ağırlığıyla uyuyakalmışım... ne biçim titredim donuyorum sandım(( öylece sızmışım... şimdi uyandım...

şimdi çok kanamam var... ne oldu bana şimdi... 28 günde 1 olan düzenli reglim bu ay neden böyle oldu?

çok kötüyüm... bişeyler diyin lütfen...

dinlememeye calisiyorum ama butun gun evde kalinca kendimden baska ugrasack bisey olmuyor bende kendimi dinlyim bari diyorum :)) sanirim psikoljk olarak burda okuduklarimdan yaratiyrm bu belirtileri tsk ederim canim hepimize kolay gelsin fazla bekletmeden gelsin bebislerimiz

canım geçmiş olsun bazı aylar öyle olabilir biliyorsun insan vücudu bir bilinmez... ayrıca korunmayı bırakınca da vücudun dengesi biraz değişiyormuş belki ondan olmuştur

kesinlikle oyle canim bizim icin hayirlisi ne zamansa ozaman gelsin bebislerimiz ama cok bekletmesinler aaaaaaaaa hep beraber bekleyince heycanimda fazlalasiyor sanki:))))) dedigin gibi nasil gececek bu 13 gun beraber bekliyoruzayni gun test yapariz demi ama

Canım benim kıyamam sana. Adet olmuşsun işte, kanda da çıkmamış. Mevsim değişiyor dolayısıyla hormonlar bu sıralar olabilir düzensizlik.Kandada öğrenince kendini sıkmayı bıraktığında adet olmuşsundur. Başka bişi arama tatlım. Güzelce adetin bitsiinnn nisan ayına bomba gibi gir canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende öyle yaptım bakkkk hadi toparlannnnnnn

canım geçmiş olsun bazı aylar öyle olabilir biliyorsun insan vücudu bir bilinmez... ayrıca korunmayı bırakınca da vücudun dengesi biraz değişiyormuş belki ondan olmuştur

sağolun...

ama işte nedense bu ay hissetmiştim...

hala sancım var... incir kürünün 2. 21 günlük kısmına devam etsem mi yoksa soğan kürü mü yapsam? :44:

bende öyle düşündüm perimm... çocuk bayramında alırım inşallah müjdemi... sizin müjdelerinizin arkasından benimki de geliverir inşallah...

İnşallahhh canım benimmmm. Bak korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizleşiyorsa doktorlar bu durumu rahmin bebek araması olarak değerlendiriyormuş. Ne derece doğru bilmiyorum ama adeti düzensizleşen bayanlar bunu takip eden bikaç ay içinde gebe kaldıklarını belirtmiş. Benimde geçen ay erken gelmişti mesela. Şuraya bi göz at istersen canım http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...zlesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus-5.html herşeyden küçük mutluluklar çıkarıyoruz işte

Her işte her şerde elbet bir hayır vardır....

ayy çok sağol perimm... ağlattı ilgin beni... çok yalnızım biliyo musun? Ya Rabbim en kısa zamanda veriri inşallah bebeklerimizi... daralıyorum...

ağlamamı tutamıyorum offff.....................

sanki beni anlatıyorlar perim çok sağol... araştıruyordum bende buna benzer şeyler ama bulamıştım... okudukça benimle aynı olduklarını gördüm...

Yumurtlama gunleri 16-19 mart olan var mı? Bugünlerde herhangi bi degisiklik hissediyormusunuz? Ben de hicbir sey yok acaba erken mi daha belirti icin
selam kıslarrrrrrrrrrrrrr

benim yumurtlama tarihlerimle aynı cnım ama bende klasik adet belietileri dışında herhangi bişey yok batım 29 mart zaten az kaldııı umudumuz nisannnnnnnnnnnn ayıııııııııııııııı artık Allah hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…