[/QUOTE]Huzurcum senin için
Eki Görüntüle 374577
Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;
Kuru Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın
yumurtlama gününe yakın sıvı genelde iki parmak arasında
resimde ki gibi bu şekilde uzarmış arkadaşlar.........
yani yumurta akı kıvamı böyle oluyormuş...[/B]
sat 7 martti canim bende belirtileri anlamiyorum hepsi adet belirtisine cok yakin goguslerden falan anlayamam cunku benim her adetim yaklastiginda goguslerim buyur ve agirir kasiklarim bi kac gun kala agirmaya baslar :/ ama adet donemine 13 gunum var ara ara batmalar oluyo bugun daha da cok
perisoko teyzesi benim mercimek oğliş senin nisan ayındaki mercimek kızçeni yerrrrrrrrr
yani bu şu demek...ben sağlıklı sıhhatlı olsun farketmez ama bir kızım var bir oğlişim çoook isterim...seninde bir kızın olsun süsle püsle tadına var seninde 2.si oğliş olsun
alpella içime ne doğuyor bende bilmiyom valla canım...ama gönlüm ister şöyle yakışıklı boylu poslu sağlıklı bir erkek
dinlememeye calisiyorum ama butun gun evde kalinca kendimden baska ugrasack bisey olmuyor bende kendimi dinlyim bari diyorum :)) sanirim psikoljk olarak burda okuduklarimdan yaratiyrm bu belirtileriOlabilir canım döllenmeden sonra batma oluyor. Ama ilk ayınsa kendini çok dinlememeye çalış. Benim geçen ay ilk ayımdı o kadar acemiydim ki belirtiler konusunda belki gerçek gebelerden daha çok belirti yaşadımBu ay daha bilinçliyim sanırım. Hadi sana da kolay gelsin çok beklemeyiz inşallah
kızlar bana yardım edin ne olurr...
bat 22 marttı... 23 martta kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmış... biraz önce değerimi öğrendim... negatif olduğunu biliyordum...
4 gün regl olmadım sevinmiştim hatta yarın ki dr randevumu bile almıştım... ama 2 saat önce acayip sancılı bir şekilde regl oldum... üşüme, titreme, halsizlik ve aynı zamanda müthiş bir vücut ağırlığıyla uyuyakalmışım... ne biçim titredim donuyorum sandım(( öylece sızmışım... şimdi uyandım...
şimdi çok kanamam var... ne oldu bana şimdi... 28 günde 1 olan düzenli reglim bu ay neden böyle oldu?
çok kötüyüm... bişeyler diyin lütfen...
13 günümüz zor geçecek canım inşallah hamilesindir. ilk ay ihtimalin en düşün oldugu ay oluyormuş öyle okudum ben 3. ve 4. aylar ihtimal gitgide artıyormuş bakalım hakkımızda ne zaman hayırlıysa Rabbim o zaman nasip etsin inşallah.. sabah benim de belimde batma oldu ama anlamazdan duymazdan geliyorum kendimi :) regl olana kadar böyle bakalım günüm geçmeden test yapmıcam sanırım
kızlar bana yardım edin ne olurr...
bat 22 marttı... 23 martta kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmış... biraz önce değerimi öğrendim... negatif olduğunu biliyordum...
4 gün regl olmadım sevinmiştim hatta yarın ki dr randevumu bile almıştım... ama 2 saat önce acayip sancılı bir şekilde regl oldum... üşüme, titreme, halsizlik ve aynı zamanda müthiş bir vücut ağırlığıyla uyuyakalmışım... ne biçim titredim donuyorum sandım(( öylece sızmışım... şimdi uyandım...
şimdi çok kanamam var... ne oldu bana şimdi... 28 günde 1 olan düzenli reglim bu ay neden böyle oldu?
çok kötüyüm... bişeyler diyin lütfen...
canım geçmiş olsun bazı aylar öyle olabilir biliyorsun insan vücudu bir bilinmez... ayrıca korunmayı bırakınca da vücudun dengesi biraz değişiyormuş belki ondan olmuştur
Canım benim kıyamam sana. Adet olmuşsun işte, kanda da çıkmamış. Mevsim değişiyor dolayısıyla hormonlar bu sıralar olabilir düzensizlik.Kandada öğrenince kendini sıkmayı bıraktığında adet olmuşsundur. Başka bişi arama tatlım. Güzelce adetin bitsiinnn nisan ayına bomba gibi gir canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende öyle yaptım bakkkk hadi toparlannnnnnn
alpella yazar mısın canım... yeni bat tarihim 23 nisan...
Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız sana meleğini müjdeler inşallah güzel bir gün
bende öyle düşündüm perimm...çocuk bayramında alırım inşallah müjdemi... sizin müjdelerinizin arkasından benimki de geliverir inşallah...
İnşallahhh canım benimmmm. Bak korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizleşiyorsa doktorlar bu durumu rahmin bebek araması olarak değerlendiriyormuş. Ne derece doğru bilmiyorum ama adeti düzensizleşen bayanlar bunu takip eden bikaç ay içinde gebe kaldıklarını belirtmiş. Benimde geçen ay erken gelmişti mesela. Şuraya bi göz at istersen canım http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...zlesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus-5.html herşeyden küçük mutluluklar çıkarıyoruz işte
Her işte her şerde elbet bir hayır vardır....
İnşallahhh canım benimmmm. Bak korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizleşiyorsa doktorlar bu durumu rahmin bebek araması olarak değerlendiriyormuş. Ne derece doğru bilmiyorum ama adeti düzensizleşen bayanlar bunu takip eden bikaç ay içinde gebe kaldıklarını belirtmiş. Benimde geçen ay erken gelmişti mesela. Şuraya bi göz at istersen canım http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...zlesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus-5.html herşeyden küçük mutluluklar çıkarıyoruz işte
Her işte her şerde elbet bir hayır vardır....
selam kıslarrrrrrrrrrrrrrYumurtlama gunleri 16-19 mart olan var mı? Bugünlerde herhangi bi degisiklik hissediyormusunuz? Ben de hicbir sey yok acaba erken mi daha belirti icin
Adet dongun kac gun canim? ben en erken batı 2 nisan diye hesapliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?