MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

CANIM BEN CUMA GÜNÜ TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ AMA NEGATİF ÇIKTI:2:

canım o zaman umutlar bir dahaki yumurtlama dönemine kaldı yeni sat ve bat'ı yazarsın

Alpellaaammmm Beni dinleee. Sızlayan, ağrıyan, şiş göğüsler. Hamile kaldıktan sonraki birkaç gün içinde oluyormuşş. Haberin olsun

valla bilmiyorum ki canım göğüslerimde herhangi bi durum yok hani regl olurkenki şişlik ağrı sızı vs ama uçları acıyo resmen dokununca böyle hassas gibi bakalım görcez :)

Kızlar kambersiz düğün olmaz beni de ekleyin bebekten göbekliler listesine
Bu arada;

Sat 17 şubat
Bat 16 mart

Çok umutluyum çooooooooooooooooooooooook

hoş geldin canım biz de umutluyuz inş kısa zamanda muradımıza ereriz

Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose:Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Lettuce35:

ESRAA86 HAMİLEEEEEEEE

iyi geceler kızlar... polypoly güzel haberlerle şenlendir yarın topiği tatlım.. dualarımız seninle

herkese iyi uykular amaa en tatli ruyada olan ESRA ya ilk bebisli gecesindeee mutluluklar darisi basimizaa insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu topik ugurlu olucak buna inaniyorum hissediyorum hadi bakalim meleklerimiz yanimizda olsun ALlah yardimcimiz olsun mart umutlarimiza cevap olsun sansli ay diliyorum iyki varsinizzz iyki varizzzzz :))))

1. Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart
  2. Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
  3. Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
  4. Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
  5. meessttrraa: Bat 10 Mart
  6. oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
  7. Aycaece: Sat 18 şubat
  8. Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
  9. Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
  10. Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
  11. Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
  12. Hazinedar: Sat 20 Şubat
  13. istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
  14. Medmus: Sat 23 Şubat
  15. yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
  16. suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
  17. Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
  18. hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
  19. candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
  20. pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
  21. Duygu10: Sat 27 Şubat
  22. Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
  23. Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
  24. HafzaK: Bat 28 Mart
  25. İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
  26. Lettuce35

ESRAA86 HAMİLEEEEEEEE

ilk hamilemiz hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin darisi basimiza

herkese günaydın kızlar. ben gebelik testini yaptım tek çizgi çıktı. buna göre iki şık var.

-ya yok
-yada daha günü gelmeden yaptığım için negatif. (perşembe-cuma beklenen adet tarihim)

merak etmeyin diye işe gelir gelmez yazdım.

Günaydın herkese,

Polypoly bende merak ediyordum neyse dualarımız bu kez seninle,sanırım biraz daha beklemek gerek,sakın ümidini yitirme

tam gununde yaparsan silikte olsa cikar .insallah hamilesindir canim

Günaydın herkese,

Polypoly bende merak ediyordum neyse dualarımız bu kez seninle,sanırım biraz daha beklemek gerek,sakın ümidini yitirme

kızıma 1 gün kala test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı... sanırım yok, ama burnum hala felaket koku alıyorrrr :2:

alemsin canım ya :)))

bi damda yapmadığımız kalmıştı zaten. her şey bebiş için

kızıma 1 gün kala test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı... sanırım yok, ama burnum hala felaket koku alıyorrrr :2:

tamam anladım fakat her durumda farklı şeyler yaşandığını biliyorsundur sanırım,örneğin ilk bebekte çok mide bulanırken ikincide bulanmayabilir.Bunda da çizgi 2 gün sonra çıkabilir,sen yine de ümidini yitirme,şu testi hemen niye yapıyoruz ki yaa

bencede testi hemen yapmamalıyız. kasım ayından beri bebek çalışması yapıyoruz.
ilk ay 2 kere test yapmıştım. bir daha yapmadım. adet günüm geçerse hastaneye gidip kan testi yaptırmaya karar verdim. ve bu kararımdan da vazgeçmedim.

tabi adet tarihimde bir türlü geçmiyor :)))))))))) inşallah bu ay geçer ve hamile olurum

aynen bende bu kararı verdim tabi bir yıllık çalışma ve 12 adet test sonunda :)) geç olmuş baya dimi :))

aynen bende bu kararı verdim tabi bir yıllık çalışma ve 12 adet test sonunda :)) geç olmuş baya dimi :))

evet canım geç olmuş. etrafımda ki herkes bana stres yapma. sende ve eşinde sorun yoksa olmama sebebi strestendir demişti.
doktorlarda bunu söylüyor. bende bu yüzden test yaparak gün sayarak kendimi strese sokmuyorum. sadece adetime 3-4 gün kala Allahım nolur adet olmayayım inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum :))))

Canım henüz adetin geçmedi biraz daha bekleyelim. Bende hemen girdim seni merak ettim. İnşallah bikaç gün sonra güzel haberler alırız.

bende artık kafandan at kafandan at denmesinden sıkıldım ya önceki yazımda da belirttim sabahın köründen kalkıp soğanlarla uğraşıyorum çalıştığım için hazırlayıp işe götürüyorum,ee ovülasyon günlerini hesaplıyoruz,şu gün mü bu gün mü ateş ölçmeler falan biz tamamen bu işe adapte olmuşken nasıl kafamızdan atıcaz,hıı bi de onu ye bunu yeme falan da var,ben atamıyorum kafamdan valla

Günaydın Mart kedileri Bugün keyifler nasıl? Kızlar bu doğurganlık mevzusu birazda genetik diye düşünüyorum. Benim annem ilk geceden gebe kalmış. Ananemde öyle. Ablamda korunmayı bıraktığı an gebe kaldı. Benim bu ilk denememdi, hiç korunmadım. Zaten biliyorsunuz henüz 2 ay oldu evleneli. Ben ciddi belirtiler yaşıyorum. Sat 19 Şubattı ama erken yumurtladım. Erken yumurtlamak normalden daha erken döllenme ve erken belirti vermek anlamına gelebilir. Yani yaşadığım en büyük belirti, belimdeki ağrı ve göğüslerimdeki tuhaf şişlikle hassasiyet. :44: Dün akşam boyunca karnımdan damarlar çekildi, öyle batmalarım oldu. Bakalım bugün neler olucak. Ama ben hissediyorum. Galiba sanki hamileyim. Çokta kaptırmıyorum tabii daha çok erken ama çok istiyorum :18:

tabiki kafandan atma. ama her dakika düşünme. mesela ben bu ay soğan kürüne başladım. hazırlarken tabiki aklıma geliyor. birde bebek çalışması yaparken aklıma geliyor. belimin altına yastık koyup yatmaktan gına geldi artık. birde ayaklarımı yukarı kaldırmaktan :))))))))

geçen gün baktım eşimde benimle birlikte kaldırmış ayaklarını. dedim ki bu gidişle sen benden önce hamile kalacaksın :)))))))))

canım inşallah hamilesindir. burda hamileyim diye haber veren herkes adına inan öyle çok seviniyorum ki anlatamam. inan onlardan daha çok mutlu oluyorum

ben nedense inanıyorum senin hamile olduğuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…