MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Hımm yukarda 29 mart diyince ondan şaşırdım bakalim kesinde olmuyor benim SATim 8mart BATim degişken inşallah bat yerine guzel haberin mutlulugunu yasariz

ayy çok sağol perimm... ağlattı ilgin beni... çok yalnızım biliyo musun? Ya Rabbim en kısa zamanda veriri inşallah bebeklerimizi... daralıyorum...

ağlamamı tutamıyorum offff.....................

Ay kıyamam sana canım benimmmm... Neden yalnızsınnn ayyy canım yaaa. Bende yalnızımmm ailemden uzaktayımmm burdaki herşeyim annem babam kardeşim aşkım hepsi kocam. O iyiki var ona baktıkça şükrediyorum canım. Yalnız değilsin üzülme lütfennn kıyamam sanaa bak burda beraberizz ne güzel dertleşip konuşuyoruzz tatlım benm ya

ne dertleşebileceğim bir dostum var ne de samimiyetine inandığım bir insan... doğru, iyi ki eşlerimiz var... sağolsunlar... ve biliyo musun en dibe vurduğum zamanlarda sen burda oluyosun... kurtarıcı meleğim benim...

kızlar adet oldum çok kötüyüm. moralim çok bozuldu kendimi hamileyim diye öyle hazırlamıştım ki anlatamam size.
adetim 3 gün gecikti daha önce hiç böyle olmamıştı. bugün ağlamaktan mahvoldum çok üzüldüm anlatamam size (((

ağlamaktan sağ gözüm şişti bir yandan da gözümü düşünüyorum şimdi

kızlar benim kahverengi lekelenmem var eşim gelince acile gidicem çok korkuyorum yaaa

her zaman 28 günde bir olurum bu sefer 31-32 günü buldu.
yeni batım emin değilim ama 23 nisanda olabilir 25 nisanda olabilirrrrr yaz alpellacım hangisi gönlünden geçiyorsa o tarihi yaz listeye

canım üzülme lütfen... bende 4 gün gecikmeyle sancılı bi şekilde bugün regl oldum... yarın dr randevumu bile almıştım... toparlanmamız lazım... off...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...lesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus-33.html

bu link tam bizi anlatıyor... inşallah rahim hazırlanıyordur gebeliğe... belki öteki ay müjdemizi alırız...

kızlar benim kahverengi lekelenmem var eşim gelince acile gidicem çok korkuyorum yaaa

çok mu lekelenmen canım... bişey olmaz inşallah... stres yapma ama dr görünmekte fayda var...

ne oluyor bugün bize ya... hayırdır inşallah...

Canım benim ben hep burdayım zaten :) yerim seni. Fırsat buldukça gel konuşalım mutlaka
Canımsın hemen toparlan ve Nisan ayına hazırlan bitanem bak ben nasıl olduğunu anlamadım geçen ay olmadıı üzülmeye bile fırsatım olmadan yeni batımı bekliyorum inşlahhah bu ay yüzümüz güler asisimmm. Bebişe hazırlanıyor rahminn hadi inşallah bitanemm

Alpellammmmmm sakin oluyorsunnn hiçbişe olmicak tamam mıııııı. Biliyorum önceki tecrübenden dolayı korkuyorsun ama bu sefer hiçbişe olmicak Allahımın izniyle. tevekkel ol arkadaşım. Basit bişedir o akıntı normaldir bak sakın üzülme daha kötü etkilenirsin Allahın izniyle bişe olmicak, çıkıcaktım ama burdayım senden haber bekliyorum.

canim hic korkma lekelenme cok normal bebegin rahimde kendine yer edinmeye calistigindan oluyomus... tabi mutlaa dr. gorun dualarimiz seninle........ iyi dusun iyi olsun sakin kotu seyleri aklina getirme

Canımmm ben yeni girebildim yazdıklarını şimdi gördüm. Ben de korunmayı bıraktığım ilk 2 ayımda 4 gün geç regl olmuştum ve kanamam ve ağrım çok yoğundu. Alpella ve perisokonun dediği gibi,vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir. İstersen yarın bi doktora git bilgi almak için. Gerçi doktorlar bu konuda fazla bişey söylemiyorlar ama..
Allah ne verirse hayırlısını verir canım üzülme daha önümüzde çok güzel günler var hepsi zamanını bekliyor

kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum

Arkadaşlar ben bişey duymuştum doğru mudur acaba :
Korunmayı bıraktıktan sonra doktorlar 1 yıl süre veriyor ya gebelik için, o 1 yıl kesintisiz mi olmalı ilişki, yani her ay? Ben 4 ay korunup, sonra diyelim ki 2 ay korunmayıp, daha sonra yeniden korunmaya başlayınca, o ayı ilk ay olarak saymamız gerekiyor diye bişey duymuştum.
Ayy biraz karışık oldu cümle ama anlamışsınızdır umarım

canim hic korkma lekelenme cok normal bebegin rahimde kendine yer edinmeye calistigindan oluyomus... tabi mutlaa dr. gorun dualarimiz seninle........ iyi dusun iyi olsun sakin kotu seyleri aklina getirme

evet canım allahın izni ile rahat ol benim arkadaş da yeni hamile senle beraber sayılır onda da oldu bebek de kendi de iyi

Ohhhh çok şükür bin şükür Alpelllaammmmm içim rahatladı benimdeee.. Gördünmüü canım benimm herşey çok yolundaaa. Rahat bi nefes alllll rahatla şidmiii oooohh....

alpella her şeyin yolunda olduğuna sevindim gülerek büyüsün inşallah bebişin

Çok şükürrrr:128:

canim dr lar 1 yil icinde bebis olmazsa ozaman kisirlik ya da baska problemlerden suphelenin ve mutlaka bir dr gorunun diyorlar... benim bildigim her ay deneyip de olmazsa ozaman gitmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…