ayy çok sağol perimm... ağlattı ilgin beni... çok yalnızım biliyo musun? Ya Rabbim en kısa zamanda veriri inşallah bebeklerimizi... daralıyorum...
ağlamamı tutamıyorum offff.....................
Ay kıyamam sana canım benimmmm... Neden yalnızsınnn ayyy canım yaaa. Bende yalnızımmm ailemden uzaktayımmm burdaki herşeyim annem babam kardeşim aşkım hepsi kocam. O iyiki var ona baktıkça şükrediyorum canım. Yalnız değilsin üzülme lütfennn kıyamam sanaa bak burda beraberizz ne güzel dertleşip konuşuyoruzztatlım benm ya
kızlar adet oldum çok kötüyüm. moralim çok bozuldu kendimi hamileyim diye öyle hazırlamıştım ki anlatamam size.
adetim 3 gün gecikti daha önce hiç böyle olmamıştı. bugün ağlamaktan mahvoldum çok üzüldüm anlatamam size(((
ağlamaktan sağ gözüm şişti bir yandan da gözümü düşünüyorum şimdi
kızlar benim kahverengi lekelenmem var eşim gelince acile gidicem çok korkuyorum yaaa
Canım benim ben hep burdayım zaten :) yerim seni. Fırsat buldukça gel konuşalım mutlakane dertleşebileceğim bir dostum var ne de samimiyetine inandığım bir insan... doğru, iyi ki eşlerimiz var... sağolsunlar... ve biliyo musun en dibe vurduğum zamanlarda sen burda oluyosun... kurtarıcı meleğim benim...
Canımsın hemen toparlan ve Nisan ayına hazırlan bitanem bak ben nasıl olduğunu anlamadım geçen ay olmadıı üzülmeye bile fırsatım olmadan yeni batımı bekliyorum inşlahhah bu ay yüzümüz güler asisimmm. Bebişe hazırlanıyor rahminn hadi inşallah bitanemmkızlar adet oldum çok kötüyüm. moralim çok bozuldu kendimi hamileyim diye öyle hazırlamıştım ki anlatamam size.
adetim 3 gün gecikti daha önce hiç böyle olmamıştı. bugün ağlamaktan mahvoldum çok üzüldüm anlatamam size(((
ağlamaktan sağ gözüm şişti bir yandan da gözümü düşünüyorum şimdi
kızlar benim kahverengi lekelenmem var eşim gelince acile gidicem çok korkuyorum yaaa
canım üzülme lütfen... bende 4 gün gecikmeyle sancılı bi şekilde bugün regl oldum... yarın dr randevumu bile almıştım... toparlanmamız lazım... off...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...lesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus-33.html
bu link tam bizi anlatıyor... inşallah rahim hazırlanıyordur gebeliğe... belki öteki ay müjdemizi alırız...
benimde çok ağrım var apranax içtim geçmedi daha yeni yeni sancım bitti. çok ağladım eşimden gizli gizli. en son farketti o da çok üzüldü. hafta içi eşim doktora gidip sperm testi yaptıracak. adetim biter bitmez bende yumurtalarıma baktırıcam. belki yumurtlamıyorum, belki çatlamıyor belki kısırım kimbilir offfffffff offffffffffff
sende üzülme suvesabun olurmu. bat günlerimiz aynıydı kaderimizde aynı oldu galibaaaa
Canımsın hemen toparlan ve Nisan ayına hazırlan bitanem bak ben nasıl olduğunu anlamadım geçen ay olmadıı üzülmeye bile fırsatım olmadan yeni batımı bekliyorum inşlahhah bu ay yüzümüz güler asisimmm. Bebişe hazırlanıyor rahminn hadi inşallah bitanemm
inşallah bu ay yüzümüz güler dediğin gibi. her şeyin hayırlısı Allah'tan. bu ay rahat olmaya çalışıcam hiç bir şeyde yapmıycam olursa olur olmazsada olmaz.
eşim bu hafta doktora gidecek adetim bitince bende gidicem
kızlar bana yardım edin ne olurr...
bat 22 marttı... 23 martta kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmış... biraz önce değerimi öğrendim... negatif olduğunu biliyordum...
4 gün regl olmadım sevinmiştim hatta yarın ki dr randevumu bile almıştım... ama 2 saat önce acayip sancılı bir şekilde regl oldum... üşüme, titreme, halsizlik ve aynı zamanda müthiş bir vücut ağırlığıyla uyuyakalmışım... ne biçim titredim donuyorum sandım(( öylece sızmışım... şimdi uyandım...
şimdi çok kanamam var... ne oldu bana şimdi... 28 günde 1 olan düzenli reglim bu ay neden böyle oldu?
çok kötüyüm... bişeyler diyin lütfen...
canim hic korkma lekelenme cok normal bebegin rahimde kendine yer edinmeye calistigindan oluyomus... tabi mutlaa dr. gorun dualarimiz seninle........ iyi dusun iyi olsun sakin kotu seyleri aklina getirme
kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum
sağolun...
ama işte nedense bu ay hissetmiştim...
hala sancım var... incir kürünün 2. 21 günlük kısmına devam etsem mi yoksa soğan kürü mü yapsam? :44:
kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum
Arkadaşlar ben bişey duymuştum doğru mudur acaba :
Korunmayı bıraktıktan sonra doktorlar 1 yıl süre veriyor ya gebelik için, o 1 yıl kesintisiz mi olmalı ilişki, yani her ay? Ben 4 ay korunup, sonra diyelim ki 2 ay korunmayıp, daha sonra yeniden korunmaya başlayınca, o ayı ilk ay olarak saymamız gerekiyor diye bişey duymuştum.
Ayy biraz karışık oldu cümle ama anlamışsınızdır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?