MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

cok sukur canim benim cok sevindim Allah im hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebisini

kızlar benim kahverengi lekelenmem var eşim gelince acile gidicem çok korkuyorum yaaa
korkma canım Allahım seni ve melegini bir ömür korusun canım :)

canim dr lar 1 yil icinde bebis olmazsa ozaman kisirlik ya da baska problemlerden suphelenin ve mutlaka bir dr gorunun diyorlar... benim bildigim her ay deneyip de olmazsa ozaman gitmen gerekiyor

Ben vücudun kendini hazırlaması açısından sormuştum canım, yani tekrar korunmaya başlayıp bırakınca sıfırdan başlıyomuş herşey. Tabi bu gerçek olmayabilir de...
Ben 3 ay deneyip 3 ay bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi tekrardan 2 aydır deniyoruz. Bu süre bana sanki çok uzun geldi de...Sanki 1 yıla yaklaşmış gibi..Hatta önümüzdeki ay da olmazsa dr.a gideyim diyordum.Aslında panik yapmamak lazım ama insan bazen beklemenin mi, yoksa belki bi sorun varsa hemen tedaviye başlansın diye harekete geçmenin mi doğru olduğunu bilemiyor. Aslında kendimi o süreçlere hiç hazır hissetmiyorum...İnşallh öyle şeylere gerek kalmaz nisan uğurlu gelir...

çok şükür canımm :)

Allahın izniyle hamile kalan biri olsada topikcene sevinsek halay filan çeksek belirtilerini degerlendirsek batı gelen yok mu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yada geçen test yapaan yapmak isteyen

çok sevindim her hangi bir problem olmamasına. kendine ve bebeğine çok iyi bak yorma kendini

alpellaaaaaaa benim batıma 23 nisan olarak yazarmısın (((((((((((((

Allahın izniyle hamile kalan biri olsada topikcene sevinsek halay filan çeksek belirtilerini degerlendirsek batı gelen yok mu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yada geçen test yapaan yapmak isteyen

nasılsın canım görüşmeyeli ben bugün adet olunca resmen 10 yaş birden yaşlandım ağlamaktan hala gözlerim sızlıyor ((((((((((((

batına az kaldı inşallah sen hepimizi sevindirirsin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrrrrrrrrrrr çok istiyorum senin hamile olmanı hepimize moral veriyorsunn canımm

alpellacım çok sevindim güzel haberine aklım sende kalmıştı...Allah sıkıntısız, sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah:))

hmm simdi daha iyi anladim canim yok korunmayi biraktigin o ilk 3 ayi saymiyomussun cunku tekrar korunmaya basladiginda vucut ona gore kendini ayarliyomus yani sen simdi 2 aydir deniyor oluyorsun tabi bunlar ne kadar dogru bilemiyorum zaten hamile kalmadan once dr gorunmek gerikiyor hamilelik icin herhangi bir sorun olup olmadigini ogrenmek icin yani beklemeye gerek yok bastan onlem almak daha iyi diye dusunuyorum.... ins bu surecte hicbir sorunla karsilasmazsin cnm

kızlar bat 5 ama benim kasıklarımın batıyo birde ince ince bulantı bunlar belirti olamaz diymi ya.

Tatlım doktora gidince direk tedavi etmez zaten problem olup olmadığına bakar. 1 sene tedaviye başlaması süresi için geçmesi gereken zaman. Ama sen bundan önce kontrole gidip herhangi bir sorun varsa halledip bu süreci kısaltabilirsiinnn Ama sanmıyorum bi sıkıntı olduğunu biraz daha dene tatlmm bu ay olur inşallahhh
kızlar bat 5 ama benim kasıklarımın batıyo birde ince ince bulantı bunlar belirti olamaz diymi ya.
Canım benmde bat 6 :) Şüpheli ilişki dün gerçekleşti. Bendede ara ara hafif batmalar oluyor :) Gene kendimi dinlemeye başladımmm. Sende mi erken yumurtluyorsun?

canım benimde şüpheli ilişki dün gerçekleşti ama kasıklarım batıyo işte kendimi dinlemekten alamıyorum

Merhaba bende yeni anne adayıyım 6 haftaya yeni girdik.Mart ayı benim için çok mutlu bi ay oldu sizede uğurlu gelir inşallah :)

canım arkadaşlarım selamlarrr bu ün benim yeniden doğduğum gündür bu sabah itibariyle reglim 2 gün gecikmiş oldu bnm bbeta hcg düşmüştü ve ben çok üzülmüştüm buradaki arkadaşlar üzülme tekrarla falan demişlerdi bu gün o günün üzerinden iki gün geçti idrar testi aldım 4 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm umutlanıp hastaneye gittim
beta hcg testim 187.58 çıktı:)))))))))))))))

iyiyim tatlım ne yapim yavvv aynı şeyler iştee buraya takılıyomm valla havam degişiyoooo mutlu oluyorum kıss burdaaa iyi geliyoo burası bana terapi gibi :=)
batımaa az kaldı ama hiç belirtim yok benim normal adet belirtilerim var ama hayırlıısı olsun ben elimden geleni yaptım gerisini yaradanıma tevvekül ettim nasip görürse inş.melegimi bana gönderir çünkü o ol demeden hiçbirşey olmaz hakkımızda hayırlsı olsun canım benim sagolasın iyi dileklerin için bu ay olmazsa yaradanın bir bildigi vardır dEyip nisan ayına kürek çekeriz canım beraber yürürüz yeter ki allahım saglıgımızdan etmesin yolundan ayırmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olaacagız ben yürekten inanıyorum yeter ki tam teslimiyette yaradanA sıgınalım onun rahmeti de lutufları da boldur canım üzme tatlı canını yaradana sıgın ve bol bol dua et meryem suresini oku ve sadece Allahtan hayırlısını iste canım üzülmekte bir yerde isyan etmektir haşa!!! çok şükür ki inançlıyız ALLAHIM YOLUNDAN HİÇBİR KULUNU AYIRMASIN AMİNNNN.......

OLACAGIZ ALLAHIN İZNİYLE..............

çok sevindim canım rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagına almayı da nasip etsin inş.darısı hepimizin başınaaa amin..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…