kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum
kızlar adet oldum çok kötüyüm. moralim çok bozuldu kendimi hamileyim diye öyle hazırlamıştım ki anlatamam size.
adetim 3 gün gecikti daha önce hiç böyle olmamıştı. bugün ağlamaktan mahvoldum çok üzüldüm anlatamam size(((
canım üzülme herişte bir hayır vardır canım benim saglıkla adet olmayı bile dileyen o kadar çok insan var ki bisde nisan ayındaoluruz ne olacak yani :)
ağlamaktan sağ gözüm şişti bir yandan da gözümü düşünüyorum şimdi
korkma canım Allahım seni ve melegini bir ömür korusun canım :)kızlar benim kahverengi lekelenmem var eşim gelince acile gidicem çok korkuyorum yaaa
canım üzülme lütfen... bende 4 gün gecikmeyle sancılı bi şekilde bugün regl oldum... yarın dr randevumu bile almıştım... toparlanmamız lazım... off...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...lesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus-33.html
bu link tam bizi anlatıyor... inşallah rahim hazırlanıyordur gebeliğe... belki öteki ay müjdemizi alırız...
benimde çok ağrım var apranax içtim geçmedi daha yeni yeni sancım bitti. çok ağladım eşimden gizli gizli. en son farketti o da çok üzüldü. hafta içi eşim doktora gidip sperm testi yaptıracak. adetim biter bitmez bende yumurtalarıma baktırıcam. belki yumurtlamıyorum, belki çatlamıyor belki kısırım kimbilir offfffffff offffffffffff
sende üzülme suvesabun olurmu. bat günlerimiz aynıydı kaderimizde aynı oldu galibaaaa
suvesabun üzülme tatlım nisandaoluruz Allahımın izniyleeeeeeeeeeeeeee :)
canim dr lar 1 yil icinde bebis olmazsa ozaman kisirlik ya da baska problemlerden suphelenin ve mutlaka bir dr gorunun diyorlar... benim bildigim her ay deneyip de olmazsa ozaman gitmen gerekiyor
kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum
Allahın izniyle hamile kalan biri olsada topikcene sevinsek halay filan çeksek belirtilerini degerlendirsek batı gelen yok mu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yada geçen test yapaan yapmak isteyen
Ben vücudun kendini hazırlaması açısından sormuştum canım, yani tekrar korunmaya başlayıp bırakınca sıfırdan başlıyomuş herşey. Tabi bu gerçek olmayabilir de...
Ben 3 ay deneyip 3 ay bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi tekrardan 2 aydır deniyoruz. Bu süre bana sanki çok uzun geldi de...Sanki 1 yıla yaklaşmış gibi..Hatta önümüzdeki ay da olmazsa dr.a gideyim diyordum.Aslında panik yapmamak lazım ama insan bazen beklemenin mi, yoksa belki bi sorun varsa hemen tedaviye başlansın diye harekete geçmenin mi doğru olduğunu bilemiyor. Aslında kendimi o süreçlere hiç hazır hissetmiyorum...İnşallh öyle şeylere gerek kalmaz nisan uğurlu gelir...
Tatlım doktora gidince direk tedavi etmez zaten problem olup olmadığına bakar. 1 sene tedaviye başlaması süresi için geçmesi gereken zaman. Ama sen bundan önce kontrole gidip herhangi bir sorun varsa halledip bu süreci kısaltabilirsiinnnBen vücudun kendini hazırlaması açısından sormuştum canım, yani tekrar korunmaya başlayıp bırakınca sıfırdan başlıyomuş herşey. Tabi bu gerçek olmayabilir de...
Ben 3 ay deneyip 3 ay bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi tekrardan 2 aydır deniyoruz. Bu süre bana sanki çok uzun geldi de...Sanki 1 yıla yaklaşmış gibi..Hatta önümüzdeki ay da olmazsa dr.a gideyim diyordum.Aslında panik yapmamak lazım ama insan bazen beklemenin mi, yoksa belki bi sorun varsa hemen tedaviye başlansın diye harekete geçmenin mi doğru olduğunu bilemiyor. Aslında kendimi o süreçlere hiç hazır hissetmiyorum...İnşallh öyle şeylere gerek kalmaz nisan uğurlu gelir...
Canım benmde bat 6 :) Şüpheli ilişki dün gerçekleşti. Bendede ara ara hafif batmalar oluyor :) Gene kendimi dinlemeye başladımmm. Sende mi erken yumurtluyorsun?kızlar bat 5 ama benim kasıklarımın batıyo birde ince ince bulantı bunlar belirti olamaz diymi ya.
kızlar bat 5 ama benim kasıklarımın batıyo birde ince ince bulantı bunlar belirti olamaz diymi ya.
Tatlım doktora gidince direk tedavi etmez zaten problem olup olmadığına bakar. 1 sene tedaviye başlaması süresi için geçmesi gereken zaman. Ama sen bundan önce kontrole gidip herhangi bir sorun varsa halledip bu süreci kısaltabilirsiinnnAma sanmıyorum bi sıkıntı olduğunu biraz daha dene tatlmm bu ay olur inşallahhh
Canım benmde bat 6 :) Şüpheli ilişki dün gerçekleşti. Bendede ara ara hafif batmalar oluyor :) Gene kendimi dinlemeye başladımmm. Sende mi erken yumurtluyorsun?
neden olmasın ....bende de olmuştu...
nasılsın canım görüşmeyeli ben bugün adet olunca resmen 10 yaş birden yaşlandım ağlamaktan hala gözlerim sızlıyor((((((((((((
batına az kaldı inşallah sen hepimizi sevindirirsin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrrrrrrrrrrr çok istiyorum senin hamile olmanı hepimize moral veriyorsunn canımm
canım arkadaşlarım selamlarrr bu ün benim yeniden doğduğum gündür bu sabah itibariyle reglim 2 gün gecikmiş oldu bnm bbeta hcg düşmüştü ve ben çok üzülmüştüm buradaki arkadaşlar üzülme tekrarla falan demişlerdi bu gün o günün üzerinden iki gün geçti idrar testi aldım 4 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm umutlanıp hastaneye gittim
beta hcg testim 187.58 çıktı:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?