merhaba bende yeni anne adayıyım 6 haftaya yeni girdik.mart ayı benim için çok mutlu bi ay oldu sizede uğurlu gelir inşallah :)
iyiyim tatlım ne yapim yavvv aynı şeyler iştee buraya takılıyomm valla havam degişiyoooo mutlu oluyorum kıss burdaaa iyi geliyoo burası bana terapi gibi :=)
batımaa az kaldı ama hiç belirtim yok benim normal adet belirtilerim var ama hayırlıısı olsun ben elimden geleni yaptım gerisini yaradanıma tevvekül ettim nasip görürse inş.melegimi bana gönderir çünkü o ol demeden hiçbirşey olmaz hakkımızda hayırlsı olsun canım benim sagolasın iyi dileklerin için bu ay olmazsa yaradanın bir bildigi vardır dEyip nisan ayına kürek çekeriz canım beraber yürürüz yeter ki allahım saglıgımızdan etmesin yolundan ayırmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolaacagız ben yürekten inanıyorum yeter ki tam teslimiyette yaradanA sıgınalım onun rahmeti de lutufları da boldur canım üzme tatlı canını yaradana sıgın ve bol bol dua et meryem suresini oku ve sadece Allahtan hayırlısını iste canım üzülmekte bir yerde isyan etmektir haşa!!! çok şükür ki inançlıyız ALLAHIM YOLUNDAN HİÇBİR KULUNU AYIRMASIN AMİNNNN.......
OLACAGIZ ALLAHIN İZNİYLE..............
çok sevindim canım rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagına almayı da nasip etsin inş.darısı hepimizin başınaaa amin..................
perisoko ne kadar çabuk geçti zaman böyle..bat 6 mı kaldı
canım arkadaşlarım selamlarrr bu ün benim yeniden doğduğum gündür bu sabah itibariyle reglim 2 gün gecikmiş oldu bnm bbeta hcg düşmüştü ve ben çok üzülmüştüm buradaki arkadaşlar üzülme tekrarla falan demişlerdi bu gün o günün üzerinden iki gün geçti idrar testi aldım 4 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm umutlanıp hastaneye gittim
beta hcg testim 187.58 çıktı:)))))))))))))))
gerçekten mi canım anlatsana okudukça hoşuma gidiyoda ondan :)
sağolun cnm allah buradaki herkesten razı olsun çok destek oluyorlar inşallah sizlerde bebişlerinizi hisseder ve kucaklarınıza alırsınız
yaaa tahmin etmiştik işte....bak yanlış ölçüm yapmışlar....
kasık batması özellikle b,ir tarafa doğru daha çok batma,arada bulantı
yorgunluk..ve gerçekyen hissetmek hamiş olduğuna inanmak
aminnnnnnnnn aminnnnnn
iyiyim tatlım ne yapim yavvv aynı şeyler iştee buraya takılıyomm valla havam degişiyoooo mutlu oluyorum kıss burdaaa iyi geliyoo burası bana terapi gibi :=)
batımaa az kaldı ama hiç belirtim yok benim normal adet belirtilerim var ama hayırlıısı olsun ben elimden geleni yaptım gerisini yaradanıma tevvekül ettim nasip görürse inş.melegimi bana gönderir çünkü o ol demeden hiçbirşey olmaz hakkımızda hayırlsı olsun canım benim sagolasın iyi dileklerin için bu ay olmazsa yaradanın bir bildigi vardır dEyip nisan ayına kürek çekeriz canım beraber yürürüz yeter ki allahım saglıgımızdan etmesin yolundan ayırmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolaacagız ben yürekten inanıyorum yeter ki tam teslimiyette yaradanA sıgınalım onun rahmeti de lutufları da boldur canım üzme tatlı canını yaradana sıgın ve bol bol dua et meryem suresini oku ve sadece Allahtan hayırlısını iste canım üzülmekte bir yerde isyan etmektir haşa!!! çok şükür ki inançlıyız ALLAHIM YOLUNDAN HİÇBİR KULUNU AYIRMASIN AMİNNNN.......
OLACAGIZ ALLAHIN İZNİYLE..............
canım arkadaşlarım selamlarrr bu ün benim yeniden doğduğum gündür bu sabah itibariyle reglim 2 gün gecikmiş oldu bnm bbeta hcg düşmüştü ve ben çok üzülmüştüm buradaki arkadaşlar üzülme tekrarla falan demişlerdi bu gün o günün üzerinden iki gün geçti idrar testi aldım 4 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm umutlanıp hastaneye gittim
beta hcg testim 187.58 çıktı:)))))))))))))))
canım tebrik ederim çok sevindimdarısı bu topiktekilerin başına...
kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum
kızlar adet oldum çok kötüyüm. moralim çok bozuldu kendimi hamileyim diye öyle hazırlamıştım ki anlatamam size.
adetim 3 gün gecikti daha önce hiç böyle olmamıştı. bugün ağlamaktan mahvoldum çok üzüldüm anlatamam size(((
ağlamaktan sağ gözüm şişti bir yandan da gözümü düşünüyorum şimdi
kızlar benim kahverengi lekelenmem var eşim gelince acile gidicem çok korkuyorum yaaa
kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum
kızlaaaarrr yardımmmmm tarçın cım sen hamiştin sanırım o minik bebiş resimli tablo nasıl yapılıyo biliyomusun:)))
iyi akşamlar kızlar
bu saat oldu ama regli hanım henüz teşrif etmedi
yarın da olmazsa salı günü test yaptırmaya gidicem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?