MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

merhaba bende yeni anne adayıyım 6 haftaya yeni girdik.mart ayı benim için çok mutlu bi ay oldu sizede uğurlu gelir inşallah :)

çok sevindim canım rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagına almayı da nasip etsin inş.darısı hepimizin başınaaa amin..................

inşallah canım dualarımız kabul olur.

çok sevindim canım rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagına almayı da nasip etsin inş.darısı hepimizin başınaaa amin..................

sağolun cnm allah buradaki herkesten razı olsun çok destek oluyorlar inşallah sizlerde bebişlerinizi hisseder ve kucaklarınıza alırsınız

perisoko ne kadar çabuk geçti zaman böyle..bat 6 mı kaldı

Yok bebşkom 6 nisan demek istedim :)))9

Elmadasımmm çok sevindmmm çok şükürrrr demekki yanlış yaptılar testiii Oleyyyy

Kızlar ben kaçıyorumm yarın kociş izinli dişçiye felan gidicez ben gece dişlerimi gıcırdatıyomuşum çok fenaaa ay uyurken bile rahat durmuyorum ayollll Bana dua edin güzel anneler... Salı görüşünceye dek beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaaa tahmin etmiştik işte....bak yanlış ölçüm yapmışlar....

gerçekten mi canım anlatsana okudukça hoşuma gidiyoda ondan :)

kasık batması özellikle b,ir tarafa doğru daha çok batma,arada bulantı
yorgunluk..ve gerçekyen hissetmek hamiş olduğuna inanmak

sağolun cnm allah buradaki herkesten razı olsun çok destek oluyorlar inşallah sizlerde bebişlerinizi hisseder ve kucaklarınıza alırsınız

aminnnnnnnnn aminnnnnn

ALLAH razı olsun tebrikleriniz içinde sağolun kızlar bide o minik bebiş resimli tabloyu nasıl koyuyorsunuz bilen barmı

canım ya bide bu deli gibi duygusala bagladım göz yaşlarım ucunda duruyo biri öte git dese başlıycam aglamaya.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnn Rabbim ne zaman isterse o zaman olur
ama üzülmedende duramıyor insan. canın çok yanıyorrrrrrrrrr
nisan ayında umut edicem başka çare yok olmazsa sonraki aylar artıkkkkk bakıcaz olur bir gün elbet

canım tebrik ederim çok sevindim darısı bu topiktekilerin başına...

kızlaaaarrr yardımmmmm tarçın cım sen hamiştin sanırım o minik bebiş resimli tablo nasıl yapılıyo biliyomusun:)))

geçmiş olsun, allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin arkadaşım

asisim vardır herşeyde bir hayır, üüzülme lütfen, ağlama, vucudunu gerip strese sokma, ümidini yitireceğin bir şey yok, Allahı gücendirirsin bak, bir de lütfen asisim bu ay adetin geçmeden test yapma olur mu

çok şükür bitanem üzülme herşey yolunda Allahın izniyle...

canım bişi sorucam sen öncekinde boş gebelik yaşadın sanıyorum? bu nasıl bişi? bchg yine yüksek mi çıkıyor? biraz anlatsana

Ne yapıyonuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz idilga tatilde topik pek bi sessiz haaaaaaaaaaa zillinin yoklugu belli oluyorrrrrrrrrrrrrrrr

kızlaaaarrr yardımmmmm tarçın cım sen hamiştin sanırım o minik bebiş resimli tablo nasıl yapılıyo biliyomusun:)))

kuzucum yapmışsın çoktannn :)) ben daha yeni girdimm bilgı açık bırakmıştım misafirliğe gitmiştik

ehhhh haydi hayırlısı olsun bakalım çok sevindim senin adına )

iyi akşamlar kızlar

bu saat oldu ama regli hanım henüz teşrif etmedi

yarın da olmazsa salı günü test yaptırmaya gidicem :26:

iyi akşamlar kızlar

bu saat oldu ama regli hanım henüz teşrif etmedi

yarın da olmazsa salı günü test yaptırmaya gidicem :26:

hadi inşallah hamilesindir idrar testi yapsana ben senin yerinde olsam çoktan dayanamayıp test yapmıştım hatta 6 günüm var şu an bile zor sabrediyorum

slm kıslar anne olanlar ve sabırsızlıkla anne olmanın yolunu gozleyenler alla hepımızın gonlun gore versııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…