çok sevindim canım rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagına almayı da nasip etsin inş.darısı hepimizin başınaaa amin..................
ayy inşallah bu ay test yapabilmek nasip olur ve yaparız batdaşım :) bugun akşam saat 19 civarları sag kasıgımda batma başladı bi iki saat hafif devam etti sonra şiddetli tek batma oldu tekrar hafifledi su an hafif hafif devam ediyor anlamadım ama umutlanmak da istemiyorum hadi hayırlısı inşallah bu ay regl olmammkesinlikle oyle canim bizim icin hayirlisi ne zamansa ozaman gelsin bebislerimiz ama cok bekletmesinleraaaaaaaaa hep beraber bekleyince heycanimda fazlalasiyor sanki:))))) dedigin gibi nasil gececek bu 13 gun beraber bekliyoruzayni gun test yapariz demi ama
cook sevindim hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın inşallah darısı bizeee artık dua et bize de hamiş duası kabul olurmuş inşallahcanım arkadaşlarım selamlarrr bu ün benim yeniden doğduğum gündür bu sabah itibariyle reglim 2 gün gecikmiş oldu bnm bbeta hcg düşmüştü ve ben çok üzülmüştüm buradaki arkadaşlar üzülme tekrarla falan demişlerdi bu gün o günün üzerinden iki gün geçti idrar testi aldım 4 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm umutlanıp hastaneye gittim
beta hcg testim 187.58 çıktı:)))))))))))))))
yaaa tahmin etmiştik işte....bak yanlış ölçüm yapmışlar....
kasık batması özellikle b,ir tarafa doğru daha çok batma,arada bulantı
yorgunluk..ve gerçekyen hissetmek hamiş olduğuna inanmak
sen böyle deyince iyice heveslendim bak inşallah hayra alamettir bu kasıgımda ki batma
aminnnnnnnnn aminnnnnn
çok şükür bitanem üzülme herşey yolunda Allahın izniyle...
canım bişi sorucam sen öncekinde boş gebelik yaşadın sanıyorum? bu nasıl bişi? bchg yine yüksek mi çıkıyor? biraz anlatsana
selam kızlar sizce bu çin takvimi doğrumudur :26:
tabi Rabbim daha iyi bilir de bu ay kız görünüyor :) ayyyy inşallah hamiş olurum bu ay
ve isteyen herkez...
adete son 12 ama 2 gün kala test yaparım belirtiler artarsa...
Bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım...21 Martta yumurtalarım toplandı, 23 Martta transfer yapıldı.5 nisanı bekliyorum tahlil için ...Hayrlısıyla...
günaydınlar.koca topik bomboş bende bomboş.reglimi 27 mart diye yazdırmıştım garanti olsun diye.hiç şaşmadan an itibariyle bi annelik hayalim daha suya düşmüş bulunmakta.pufff yaa neden kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben geldim tatlımm yaaaa sanada günaydınn
hayırlısı olsun canım üzme kendini nisan şakasında sıra inş. Nisan annelerimizden olursun
kızlar ben geldim eşimi bekleyemedim gittim acile muayene oldum dr herhangi bir şey yok dedi hem karından hem vajinal baktı emin olmak için kesemizi gördük boş gebelik gibi bir durum da yokmuş yolk sac denen kese fln hepsi oluşmuş ve güzel bir yere yerleşmiş kese de gayet yukarda dedi... 10.7 mm yazıyor kağıtta sanırım kesenin boyutu.. Dr yine de progestan verdi önlem olarak... Allahım çok şükür ya nasıl panik oldum
günaydın kızlar
benim bata 3 gün kaldı geçen hafta çok fena yürürken bile agrıyan ve hatta çok büyüyen gögüslerim dün ve bugün hiç agrımıyolar normale döndüler sadece bel agrım var o da az neden acaba oysaki benim batım yaklaştıkça gögüs ve bel agrılarım çok şiddetlenirdi çok ilginçç ya mevsimlerden yada bebişlerdenn????
Sizceeeeeeeeeeeeeeeeee?
arkadaşlar benim bugün bat günüm demin test yaptım negatif çıktı bu ay da olmadı çok moralim bozuldu belim felaket ağrıyor heralde adet olacam:-(
günaydın canım hadii bebişten olur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?