MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayy inşallah bu ay test yapabilmek nasip olur ve yaparız batdaşım :) bugun akşam saat 19 civarları sag kasıgımda batma başladı bi iki saat hafif devam etti sonra şiddetli tek batma oldu tekrar hafifledi su an hafif hafif devam ediyor anlamadım ama umutlanmak da istemiyorum hadi hayırlısı inşallah bu ay regl olmamm
cook sevindim hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın inşallah darısı bizeee artık dua et bize de hamiş duası kabul olurmuş inşallah

selam kızlar sizce bu çin takvimi doğrumudur :26:
tabi Rabbim daha iyi bilir de bu ay kız görünüyor :) ayyyy inşallah hamiş olurum bu ay
ve isteyen herkez...

adete son 12 ama 2 gün kala test yaparım belirtiler artarsa...

ayrıca bulantı,ağız tatsızlıg,tükrük salgısında artış ve şiddetli bel ağrım var.
inşallah piskolojik değildir :18:

oğlumda bulantı hemen başlamıştı. ondan yana ümitliyim sanki azcık :44:

çok şükür bitanem üzülme herşey yolunda Allahın izniyle...

canım bişi sorucam sen öncekinde boş gebelik yaşadın sanıyorum? bu nasıl bişi? bchg yine yüksek mi çıkıyor? biraz anlatsana

o zamanki mesajlarımın birinden alıntı:

"canım adetim 25 gün sürüyor ve hep düzenlidir..
adetimi 1 gün geçe değerim 120 çıktı bir poliklinikte yaptırdım
3 gün sonra sağlık ocağında yaptırdım 151 çıktı, hemşireler dış gebelik olabilir hemen kadın doğuma gidin dediler, çok büyük bir hastaneye gittim ordaki dr da şüphelendi ama testleri farklı yerlerde yaptırdığım için farklılıklar olabilir dedi ve orda da test yaptırdım 190 çıktı.. dr yine dış gebelikten şüphelendi..
4 gün sonra aynı hastanede tahlil yaptırdım sonuç 850 çıktı, dr yükselmesi güzel dedi
ondan 5 gün sonra yine test ve sonuç 3500 çıktı dr vajinal baktı ve bir şey göremedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi ama dış gebelikle ilgili de birşey görünmüyordu
başka dr.a gösterdim aynı hastanede o dış gebelik olduğunu düşünmüyorum rahim çok kalınlaşmış, keseye benzer bir şey var ama bu haftada bu boyutta olması normal değil büyük ihtimalle gelişmez dedi, düzenli adet görenlerde geç döllenme vs olmaz dedi
neyse ben ertesi gün başka bir hastaneye gittim dr kese 3.7 mm dedi evet geriden takip ediyordu ama vardı dr hiç umutsuz konuşmadı ve 10 gün sonra normal muayeneye çağırdı
10 gün sonra gittim kese çok az büyümüş ve içi boştu sonuç olarak kürtaj oldum canım..."

benim de 5 günüm kaldı ben de iki gün kala yapsam mı bat cuma çarşamba yapsam erken mi

günaydınlar.koca topik bomboş bende bomboş.reglimi 27 mart diye yazdırmıştım garanti olsun diye.hiç şaşmadan an itibariyle bi annelik hayalim daha suya düşmüş bulunmakta.pufff yaa neden kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarrrrrrr
elmasdasss canımmmmmmmmmm çok mutlu oldum canımm yaa bak biz sana üzülme demedik mi gördün müüüüü :))))) hafta sonu sürekli aklımdaydın dua ettim sana (hepimizede tabi)

ben geldim tatlımm yaaaa sanada günaydınn
hayırlısı olsun canım üzme kendini nisan şakasında sıra inş. Nisan annelerimizden olursun

ben geldim tatlımm yaaaa sanada günaydınn
hayırlısı olsun canım üzme kendini nisan şakasında sıra inş. Nisan annelerimizden olursun

ay vallaaa bi tuhaf oldum iice baya kaptırmışım kendimi.ay inş.nisan içinde burdanmı devam edilecek

günaydın kızlar
Adet oldum ben bugün 3. günüm öğlen arasında doktora gidicem malum tedaviye resmen başlıyoruz artık :85:

Günaydın kızlar

benim bata 3 gün kaldı geçen hafta çok fena yürürken bile agrıyan ve hatta çok büyüyen gögüslerim dün ve bugün hiç agrımıyolar normale döndüler sadece bel agrım var o da az neden acaba oysaki benim batım yaklaştıkça gögüs ve bel agrılarım çok şiddetlenirdi çok ilginçç ya mevsimlerden yada bebişlerdenn????

Sizceeeeeeeeeeeeeeeeee?

arkadaşlar benim bugün bat günüm demin test yaptım negatif çıktı bu ay da olmadı çok moralim bozuldu belim felaket ağrıyor heralde adet olacam:-(

canım yaaa çok mutlu oldum sizin güzel haberleriniz bize umut oluyor hayırlı olsun :))

günaydın canım hadii bebişten olur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh :)

arkadaşlar benim bugün bat günüm demin test yaptım negatif çıktı bu ay da olmadı çok moralim bozuldu belim felaket ağrıyor heralde adet olacam:-(

kırmızıları görmeden üzülmek yok biliyosun o testler herzaman kesin sonuç vermeyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…