MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kırmızıları görmeden üzülmek yok biliyosun o testler herzaman kesin sonuç vermeyebiliyor

evet canım ama sabahtan beri bi işaret arıyorum gebelik adına hiç bi belirti yok olsa hemen gidip kan testi yaptıracaktım ama belirti yok çizgi yok o yok bu yok bebek de yok off offf

ay vallaaa bi tuhaf oldum iice baya kaptırmışım kendimi.ay inş.nisan içinde burdanmı devam edilecek

evet belirti olunca insan kaptırıyo kendini valla benide geçen ay gögüslerim saşırtmıştı ((
bilmiyorum kii kızlar nisan batlarını yazdırmya başladılar belli olmaz topik annemiz belki yeni bi topik açar bakalım hele bi nisan olsun daa :)

evet canım ama sabahtan beri bi işaret arıyorum gebelik adına hiç bi belirti yok olsa hemen gidip kan testi yaptıracaktım ama belirti yok çizgi yok o yok bu yok bebek de yok off offf

jonguilcimmmmm off offf değil aff afff :))) tamam mııı hiç belirti olmadan bi hamilemiz vardı yaa şimdi hatırlayamıyorum ama tarçındı galibaaa
bak oluyomuş demekki ama yinede ümitlendirmek istemem tatlımm vücudunu tanıyosan anlarsın sen

Canım ben de mart ayında biz de bebek çalışmalarına başladık, Aralık da ikinci bebeğimi 9. haftasında kaybettim, yeniden başladık ufak ufak bu ay çok umutlu değilim ama SATIM 28.02.2012, bu ay olmaz ise yumurtlama takibine başlayacağız...

evet doğru canım çok sağol insan konuşunca içini dökünce rahatlıyor yinede ..adet bat günü test yapıp negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba hala bi umut arıyorum

Günaydın herkese hayırlı,iyi,güzel haberlerle dolu haftamız olsun inşallah.

Alpella ve Ayçaece yazılarınızı okurken önce çok korktum sonra rahatladım,Allah sizi ve bebişlerinizi korusun.Herşey güzel olacak inşallah.

Asiscim yeni umutlar yeni heyecanlar yaşayacaksın bu açıdan bakmalıyız :)

Ben hala adet olmadım.Hafta sonu varsa çıkar diye ucuz testlerden aldım fakat negatif.Hatta birini bu sabah yaptım silik çizgi bile yok.İki seçeneğe bağlıyorum ya testler henüz göstermiyor ucuz olduğu için,çünkü çift çizgi çıktığında yaptığım test 1 hafta öncesini gösteren testlerdi ya da malum durum olacak.BAT da ağrım oldu şimdi hiç yok.Sanki olmuş bitmiş gibi.Anlamadım.Dualarınıza ihtiyacım var

evet doğru canım çok sağol insan konuşunca içini dökünce rahatlıyor yinede ..adet bat günü test yapıp negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba hala bi umut arıyorum

bende aynı kk de hep buna bakıyorum sabahtan beri.idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenenler :))))

senin bat geçeli kaç gün oldu canım neden kan testi yaptırmıyorsun benim 2 3 gün geçse keşke hemen gidip yaptırırım ama sağolsun adetim beni bekletmez günü geldimi olur bakalım bugün yarın kesin olmam lazım beklemekteyim canım burdaki herkese dua ediyorum allah bebek isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inş.

Günaydın güzel hanımlarrr
Canım çok sıkkın benim yaa. doktorumdan memnun değilim. hiç bir şey anlatmıyor. bebeğimin ne kalp atış sayısını söyledi ne de dinletti. ben şu yasak mı bu yasak mı diye sormasam söyleyeceği yok.

değiş doktorunu esracım daha yolun başında sayılırsın şimdiden değişki doktorun sürecini başından sonuna takip edebilmiş olsun

canım bat 24 marttı en son adetimde 22 şubattı.2 gün geçti diyebilirim.Ben daha önce yani 19 martta kan testi yaptırdım acele edip çıkmamıştı şimdi yine çıkmazsa korkusu var bekliycem artık.Psikolojim bozuldu inan test yapa yapa.15 gündür hissediyorum hamileyim diye dünyanın testini yaptım.Artık yapmıycam aslında yapmam gereken zamanda yapmıycam diyorum dimi işte acele etmenin zararları.İnşallah okuyan ziyaretçilere bu bir örnek teşkil eder ve acele etmezler,Rabbim şuraya hamileyimmmm yazıpta arkadaşlarımı da beni de sevindirmeyi nasip etsin inşallah.

değiş doktorunu esracım daha yolun başında sayılırsın şimdiden değişki doktorun sürecini başından sonuna takip edebilmiş olsun

öyle canım da ne biliyim yaa. benimle aynı giden bi sürü arkadaş kalp atışını dinlemiş, atış sayısını öğrenmiş. moralim çok bozuldu. :26:

Hemen değiştir doktorunu bence.En içine sinen doktoru bulana kadar uğraş.9 aylık bir kontrol sürecinden sonra seni bebeğine kavuşturacak kişi doktorun öncelikle Rabbimin izniyle tabii.

esra bencede değiştir hemen o doktoru şimdiye kadar kalp atışlarını dinlettirmiş olmalıydı senin demene gerek yokki ne tuhaf biriymiş anlamak mümkün değil

kızlar hepinize günaydın ben dün bişi sormuştum ama bilen yoktu esram sana sorim bari hani bebiş resimli bir tablon varya minik bebeyim seni bekliyoruz yazıyo onu nasıl yaptınız:))

Hemen değiştir doktorunu bence.En içine sinen doktoru bulana kadar uğraş.9 aylık bir kontrol sürecinden sonra seni bebeğine kavuşturacak kişi doktorun öncelikle Rabbimin izniyle tabii.

evet canım yaa bi daha gitmicem oraya karar verdim.

esra bencede değiştir hemen o doktoru şimdiye kadar kalp atışlarını dinlettirmiş olmalıydı senin demene gerek yokki ne tuhaf biriymiş anlamak mümkün değil

evet yaa. benim dönemimdeki herkes duymuş ben sayısını bile bilmiyorum kalp atışının.

kızlar hepinize günaydın ben dün bişi sormuştum ama bilen yoktu esram sana sorim bari hani bebiş resimli bir tablon varya minik bebeyim seni bekliyoruz yazıyo onu nasıl yaptınız:))

canım lily pie da yapmıştım ben. goggle yaz ticker nasıl yapılır diye orda hemen geliyo kadınlar kulübünün yönergeleri.

aslında topiğn adı farklı olsaydı burdan devam edrdik .alpella topiğin adını değiştirebilirmi acaba.başka yere taşınmazdık

elmasdascım canım seninde yazılarının altında esranın cetvelinden var zaten hamileliğinin kaçınsı haftasındayım diye yazan varya o cetvel işte sen neyi istiyon tatlım istediğin bu degilmi

Günaydın kızlarrrrrrrr

umudum nisan ayına kaldı hayırlısı böyleymişş yeni bat tarihim 23 nisan hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…