elmasdascım canım seninde yazılarının altında esranın cetvelinden var zaten hamileliğinin kaçınsı haftasındayım diye yazan varya o cetvel işte sen neyi istiyon tatlım istediğin bu degilmi
günaydın kızlaaarrrrrrrrr,kaç gündür giremedim özledim vallaYeni hamişlerimizi tebrik ediyorum herşey yolunda gider inşallah hepimiz için Allahım en kısa zamanda forumdaki herkesin göbişini doldurur inşaaaalllllllaaaaaahhhh
kıslarrrrrrrrrr ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzzzz ayyyyyyyyyyyyy bi hamile olan olsada topic şenlenseeeeeeeee halaylar çeksek dimi offfffffff bu mart ayıııııııııı ne kadarrrrrrrrrrr uzun geldiiiiiiiiiii banaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çekesim varrrrrrrrrrr :=)
slm kızlarr. Nisanın 10 unu iple çekiyorumm.
Bide bişi sorcam yumurtlama günü için farklı farklı günler çıkıyo. Doğrusunu nasıl hesaplamalıyım bilen var mı?
herkese günaydın . Esracım dr unu değiştir. Ben dr umu seçtim bile.bi kaçkişi bi dr önerdi. Ona gideceğim. Eğer memnun kalırsam ki anlatıyorlar çok iyi dr diye devam ederim. Dr seçimi çok önemli
asisim üzülme canım. Inş bidahaki sefere...
Alpellacım geçmiş olsun...
Bana gelince; tatlıdan iyice tiksinir oldum. Hatta dün bi turşu yedim acı acı ama hiiiçççç umrum değildi... Tatlı görünce midem bulanıyor ki ben çok tatlı yerdimm
herkese iyi haftalar... öptüm hepiciğinizi
en güzeli canım yumurtlama takibi yapmak ne kadar hesaplasakta adetin düzenli bile olsa bazen yumurtlama geç yada erken olabiliyor 10 nisan bat'ın sanırım
aslında 8, 9 nisan ama ben garanti 10 diyorum. Bide benim iki adetimin arası 17 gün. Son adet tarihim 16 mart
günaydın kızlar
ben de çok önemli olan bu bilgileri sizle paylaşmak istedim bilenler vardır ama olsun:)
ilişkide besmele söyle: Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu ilişkiden çocuğun olursa bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevap yazılır.
Bu duayı oku:
"bismillah, allahümme cennibnaş-ş-seytane ve cennibi'ş-şeytane mâ razektenâ . "
manası: "allah'ın ismiyle. Yâ rabbi! Bizi seytandan uzaklastır; ve bizden olacak çocuklari seytandan uzak et.
"peygamber efendimiz, sizden birisi eşi ile cinsi münasebette bulundugunda (yani bulunacağı an; bu duayı) okursa, o birleşmeden meydana gelen çocuğa şeytan ebediyyen zarar vermez, buyurmuşlardır.
Ilişki sırasında konuşmamak gerekiyor yani öncesinde olabilir ama tam o anda değil ve üzerinizde örtü bulunmalı. Bunlarda hadislerde geçiyor.
Islami açıdan da uygun olanı yapmak bize ömür boyu hatta sonraki hayatımızda hayır getirir inşallah....
internet üzerinden hesaplamalar var canım onları kullanabilirsin ben pek anlamıyorum hesaplamalardan :)) bende bu ay ateş ölçme yöntemine başlayacam[/QUOnetten bakıyorumda farklı çıkıyor. neyse ikisinide denicez artık. Rabbim hayırlısını versin inş.
napalım canımm yaaa ben işteyim ama iş yok boş oturuyorumm evet yaaa yok mu hamiş haberiii yaaaa :)))
kız enerji patlamasımı yaşıyon aç tvde kadın programlarını orda oluyo bazen neneler bile olynuyooo
slm kızlarr. Nisanın 10 unu iple çekiyorumm.
Bide bişi sorcam yumurtlama günü için farklı farklı günler çıkıyo. Doğrusunu nasıl hesaplamalıyım bilen var mı?
kıssss aşifteeeeeeeee nasıll açayım tv yi işteyim be anam biliyon mu pek bi keyifsiz buralar:=)
ben kendi yöntemim yani beklenen adetimden 14 gün önceyi hesaplıyorum ki bu ay gerçekten o zamn yumurtladım
ama bakalım bence sende bekledigin adet tarihinden 14 gün geriye gidip hem o gün hemde o günden iki gün önce ve iki gün sonra halvete gir canım bakalım ne olacak ya da kesin bilmek istiyorum dersen ovulasyon testleri satılıyoo onlardan alabilirsin :=)
kıssss aşifteeeeeeeee nasıll açayım tv yi işteyim be anam biliyon mu pek bi keyifsiz buralar:=)
ben kendi yöntemim yani beklenen adetimden 14 gün önceyi hesaplıyorum ki bu ay gerçekten o zamn yumurtladım
ama bakalım bence sende bekledigin adet tarihinden 14 gün geriye gidip hem o gün hemde o günden iki gün önce ve iki gün sonra halvete gir canım bakalım ne olacak ya da kesin bilmek istiyorum dersen ovulasyon testleri satılıyoo onlardan alabilirsin :=)
öyle yapim artık. çok heyecanlıyım. Bide spermler ne zaman kaliteli oluyo. Yani iki ilişki arası kaç gün olmalı
canım benim biraz düzensiz geçen 7 sinde oldum ama ondan önceki iki ay 9 ama internet bat 5 diyo hadi bakalım ben neyi baz alayım ya
herkese günaydın . esracım dr unu değiştir. ben dr umu seçtim bile.bi kaçkişi bi dr önerdi. ona gideceğim. eğer memnun kalırsam ki anlatıyorlar çok iyi dr diye devam ederim. dr seçimi çok önemli
asisim üzülme canım. inş bidahaki sefere...
alpellacım geçmiş olsun...
bana gelince; tatlıdan iyice tiksinir oldum. hatta dün bi turşu yedim acı acı ama hiiiçççç umrum değildi... tatlı görünce midem bulanıyor ki ben çok tatlı yerdimm
herkese iyi haftalar... öptüm hepiciğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?