MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydın kızlaaarrrrrrrrr,kaç gündür giremedim özledim valla yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum herşey yolunda gider inşallah hepimiz için Allahım en kısa zamanda forumdaki herkesin göbişini doldurur inşaaaalllllllaaaaaahhhh

herkese günaydın . esracım dr unu değiştir. ben dr umu seçtim bile.bi kaçkişi bi dr önerdi. ona gideceğim. eğer memnun kalırsam ki anlatıyorlar çok iyi dr diye devam ederim. dr seçimi çok önemli

asisim üzülme canım. inş bidahaki sefere...

alpellacım geçmiş olsun...

bana gelince; tatlıdan iyice tiksinir oldum. hatta dün bi turşu yedim acı acı ama hiiiçççç umrum değildi... tatlı görünce midem bulanıyor ki ben çok tatlı yerdimm

herkese iyi haftalar... öptüm hepiciğinizi

amiiinnnn canımm hamişlerimizden dua bekliyoruzz

Kıslarrrrrrrrrr ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzzzz ayyyyyyyyyyyyy bi hamile olan olsada topic şenlenseeeeeeeee halaylar çeksek dimi offfffffff bu mart ayıııııııııı ne kadarrrrrrrrrrr uzun geldiiiiiiiiiii banaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çekesim varrrrrrrrrrr :=)

slm kızlarr. nisanın 10 unu iple çekiyorumm.
bide bişi sorcam yumurtlama günü için farklı farklı günler çıkıyo. doğrusunu nasıl hesaplamalıyım bilen var mı?

napalım canımm yaaa ben işteyim ama iş yok boş oturuyorumm evet yaaa yok mu hamiş haberiii yaaaa :)))
kız enerji patlamasımı yaşıyon aç tvde kadın programlarını orda oluyo bazen neneler bile olynuyooo

slm kızlarr. Nisanın 10 unu iple çekiyorumm.
Bide bişi sorcam yumurtlama günü için farklı farklı günler çıkıyo. Doğrusunu nasıl hesaplamalıyım bilen var mı?

en güzeli canım yumurtlama takibi yapmak ne kadar hesaplasakta adetin düzenli bile olsa bazen yumurtlama geç yada erken olabiliyor 10 nisan bat'ın sanırım

topiğimize bi kız mı geliyooo neee :)

en güzeli canım yumurtlama takibi yapmak ne kadar hesaplasakta adetin düzenli bile olsa bazen yumurtlama geç yada erken olabiliyor 10 nisan bat'ın sanırım

aslında 8, 9 nisan ama ben garanti 10 diyorum. bide benim iki adetimin arası 17 gün. son adet tarihim 16 mart

Evet kızlar mart umudumuz bu ayın 23. gününde gelen kırmızılarla suya düştü. Ne diyelim hayırlısı artık. Rabbim önümüzdeki ay yüzümüzü güldürür inşallah cümlemizin. Dileğimiz Allah'tan. Rabbim bebişlerimizi hayırlı zamanlarda versin inşallah.

alpellaa beni nisan 17 olarak kaydedebilir misin lütfen. Sevgiyel kalın kızlar

günaydın kızlar
ben de çok önemli olan bu bilgileri sizle paylaşmak istedim bilenler vardır ama olsun:)

İlişkide besmele söyle: Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu ilişkiden çocuğun olursa bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevap yazılır.

Bu duayı oku:
"Bismillah, Allahümme cennibnaş-ş-seytane ve cennibi'ş-şeytane mâ razektenâ . "
MANASI: "Allah'ın ismiyle. Yâ Rabbi! Bizi seytandan uzaklastır; ve bizden olacak çocuklari seytandan uzak et.
"Peygamber Efendimiz, sizden birisi eşi ile cinsi münasebette bulundugunda (yani bulunacağı an; bu duayı) okursa, o birleşmeden meydana gelen çocuğa şeytan ebediyyen zarar vermez, buyurmuşlardır.

İlişki sırasında konuşmamak gerekiyor yani öncesinde olabilir ama tam o anda değil ve üzerinizde örtü bulunmalı. Bunlarda hadislerde geçiyor.

İslami açıdan da uygun olanı yapmak bize ömür boyu hatta sonraki hayatımızda hayır getirir inşallah....

aslında 8, 9 nisan ama ben garanti 10 diyorum. Bide benim iki adetimin arası 17 gün. Son adet tarihim 16 mart

internet üzerinden hesaplamalar var canım onları kullanabilirsin ben pek anlamıyorum hesaplamalardan :)) bende bu ay ateş ölçme yöntemine başlayacam

sagol canım okuruz ben bilmiyordum ögrendigim iyi olduu :=)

napalım canımm yaaa ben işteyim ama iş yok boş oturuyorumm evet yaaa yok mu hamiş haberiii yaaaa :)))
kız enerji patlamasımı yaşıyon aç tvde kadın programlarını orda oluyo bazen neneler bile olynuyooo

kıssss aşifteeeeeeeee nasıll açayım tv yi işteyim be anam biliyon mu pek bi keyifsiz buralar:=)

slm kızlarr. Nisanın 10 unu iple çekiyorumm.
Bide bişi sorcam yumurtlama günü için farklı farklı günler çıkıyo. Doğrusunu nasıl hesaplamalıyım bilen var mı?

ben kendi yöntemim yani beklenen adetimden 14 gün önceyi hesaplıyorum ki bu ay gerçekten o zamn yumurtladım
ama bakalım bence sende bekledigin adet tarihinden 14 gün geriye gidip hem o gün hemde o günden iki gün önce ve iki gün sonra halvete gir canım bakalım ne olacak ya da kesin bilmek istiyorum dersen ovulasyon testleri satılıyoo onlardan alabilirsin :=)

öyle yapim artık. çok heyecanlıyım. bide spermler ne zaman kaliteli oluyo. yani iki ilişki arası kaç gün olmalı

canım benim biraz düzensiz geçen 7 sinde oldum ama ondan önceki iki ay 9 ama internet bat 5 diyo hadi bakalım ben neyi baz alayım ya

öyle yapim artık. çok heyecanlıyım. Bide spermler ne zaman kaliteli oluyo. Yani iki ilişki arası kaç gün olmalı

canım bir gün durup diger gün yola devam gün aşırı yani bide ilişkiden 2 saat önce kocana sert bir türk kahvesi yap ki sperm kardeşler harekete geçsin canlansınnnnn kımıl kımıl kımıl olsun sende ilişkiden sonra poponun altına yastık koyup yarım saat kalkmadan yat yavrummm :=)

canım benim biraz düzensiz geçen 7 sinde oldum ama ondan önceki iki ay 9 ama internet bat 5 diyo hadi bakalım ben neyi baz alayım ya

ayın 5ini al canım sende zaten aşagı yukarı 14 gün geriye gidip buldugun günün oldugu hafta, ve sonrasında bi dolu bi boş şeklinde ilişkiye devammm et canımmm hayırlısı olsun bebişimmm :=)

ben de karar verdim değiştiriyorum kesinlikle. medicalpark a gideceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…