MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaaaayyyydııınnnn...
Nasılsınız kızçelerim...???
Inşallah bu hafta uğurlu gelir herkese...
Yeni bat'ları kaydettim bkz ilk sayfa....
Arkadaşlar topıcle ilgili yorumlar olmuş da ben bilerek topiğin ismini mart ayı topiği değil de mart ayında başlayanların topiği diye yaptım...
O yüzden topıc adını değiştirmeye gerek yok, eğer burayı sevdiyseniz burda kalabilirsiniz çünkü biz önümüzdeki aylarda da burda devam etmeyi düşünüyoruz canlarım herkesi bekleriz

Son düzenleme:

insanın elinde değil ne yapayım. şimdi daha iyiyim tabiki. adetim hiç gecikmezdi günü gününe olurdum bu ay 3 gün gecikince çok ümitlenmiştim.
kısmet artık ne zaman olursa o zaman olacak Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak. bir daha günüm geçmeden kesinlikle test yapmayacağımmmmmmmmmmmmmmmm aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar
Adet oldum ben bugün 3. günüm öğlen arasında doktora gidicem malum tedaviye resmen başlıyoruz artık :85:

geçmiş olsun canım bende dün adet oldum. haftaya ptesi bende doktora gidicem yumurtalarıma baktırıcam çatlıyormu patlıyormu ne alemdeler diye :))))))))))))))))))

çarşamba günüde eşim gidip sperm testi yaptıracak :))))))))))))))

canımmm inşallah hamişsindir burdan yeni hamiş haberleri beni çok sevindirecek inan bana.

kızlarr selamm..haftasonu evde net olmadıgı için konuları kacırdım :))
bat 24 marttı fakat bende hala ne gelen var ne giden
sabah evde idrar testi yaptım fakat negatif cıktı..sizce bikaç gün daha
beklemelimiyim yoksa kan testi yaptırayım mı?

kesinlikle bir kaç gün daha bekleeeeeeeeeeee

bekle canım bekle bak benimde batım 29 mart ama ben adet olmazssam allah izin verirse testimi 1 nisanda yapacam bekle canım bak bendede hiç belirti yok adet belirtileri dışında ,,, ama olsun herkesde belirti olacak diye bişey yok zaten bekle bikaç gündaha benceeeeeeeeee

canımm senin günün geçmiş yaptır istersen istersen bugünde bekle gelen giden olmazsa yaptır canım belirti işey yok mu hiç

kızlar bir şey buldum bakın

merhaba arkadaslar. sanıyorum yaklasık 1 sene öncesinde yazmıştım buraya. az önce okurken o günler aklıma geldi :)

hamile kalmak için birçok şeyi denedim. ( eşimde ve bende sorun yok bunu belirtmek istedim ) bir türlü bebek tutmuyordu.. meğer işin püf noktası ilişki sonrası sağa ya da sola dönük yatıp poponuun altına yastık koymakmış. ben o zamana kadar hep sırt üstü yatıp beklerdim. bu dediğimi deneyince tuttu ve suan Allah'ıma sükürler olsun ki 2,5 aylık hamişim :)

bu bahsettiğim yatış pozisyonunu yine KKdan 2 3 arkadas denedi ve onlarda da tuttu. bir deneyin derim.

günaydın canımmmm evet yaaa öle bi konuştukk ama dediğin gibi topiğin adı uygun devam edebiliriz 2013 e kadarrrr tabii inş.. okadar beklemek zorunda kalmayızz dimii

hııııımmmm tamam yaa deneyek bakak ama ozaman ayaklarımızı nasıl kaldırıcaz neyse önce biraz kaldırırız sonra yana yatarız daaa olmaz mıı

canım beni eklersen sevinirim bizde bu ay ufaktan başladık çalışmalara barım 28 mart çok umutlu değilim ama başlamak da bişeydir dimi hamişleri tebrik ediyorum sağlıklıca kucaklarına alsınlar inşallah...

Hayırlısı olsun, sırf senin sonucun belli olmuştur diye açıp baktım topiğe, İnsan çok yıkılıyo öyle durumlarda biliyorum ama zamanı gelmemiş demekki daha, çok kaptırmamak lazım ama beceremiyoruz işte onu. İnşAllah daha fazla bekletmez bebişin seni. Bende kendimi nedense hep sana endekslemiştim kesin gibi hissediyodum seni şimdi olumsuz haberini alınca hem üzüldüm hem bende umutsuzluğa düştüm, korkuyorum arayıp sonuç almaya. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin yardımcımız olsun...

bende bu ay öyleee yaptım ama umarım dogru yapmışımdır olmadıysada nisanda öyle deneriz yani ilişkinin hemen sonrasında mı çünkü ben biras sırt üstü yattım ayaklar havada sonra biraz saga yattım sonrada biras sola yattım toplamda 20 dk yattım zaten :)
kıssss eskiden yatma mı vardııııııııııııııııı :) Olacagızzzzzzzzzzzzz başka yolu yokkkkkkkk ya yatarak ya kalkarak ama illakii allahın izniyle Olacayuk :)

kan tahlili mi verdin canımm nezmana sonucu alıcan kaç gibiii

ayyy yenii heycanımııııızzzz mısınn ?

hoş geldin canım ekledim bkz ilk sayfa

hayırlısı olsun ne yapalım canım çok üzüldüm ama iyiyim şimdi dediğim gibi.

inşallah sen hamilesindir korkma canım sakın korkmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…