asisim vardır herşeyde bir hayır, üüzülme lütfen, ağlama, vucudunu gerip strese sokma, ümidini yitireceğin bir şey yok, Allahı gücendirirsin bak, bir de lütfen asisim bu ay adetin geçmeden test yapma olur mu
ben de karar verdim değiştiriyorum kesinlikle. medicalpark a gideceğim sanırım.
tatlım hangi medical park? göztepe mi?
günaydın kızlar
Adet oldum ben bugün 3. günüm öğlen arasında doktora gidicem malum tedaviye resmen başlıyoruz artık :85:
Günaydın herkese hayırlı,iyi,güzel haberlerle dolu haftamız olsun inşallah.
Alpella ve Ayçaece yazılarınızı okurken önce çok korktum sonra rahatladım,Allah sizi ve bebişlerinizi korusun.Herşey güzel olacak inşallah.
Asiscim yeni umutlar yeni heyecanlar yaşayacaksın bu açıdan bakmalıyız :)
Ben hala adet olmadım.Hafta sonu varsa çıkar diye ucuz testlerden aldım fakat negatif.Hatta birini bu sabah yaptım silik çizgi bile yok.İki seçeneğe bağlıyorum ya testler henüz göstermiyor ucuz olduğu için,çünkü çift çizgi çıktığında yaptığım test 1 hafta öncesini gösteren testlerdi ya da malum durum olacak.BAT da ağrım oldu şimdi hiç yok.Sanki olmuş bitmiş gibi.Anlamadım.Dualarınıza ihtiyacım var
kızlarr selamm..haftasonu evde net olmadıgı için konuları kacırdım :))
bat 24 marttı fakat bende hala ne gelen var ne giden
sabah evde idrar testi yaptım fakat negatif cıktı..sizce bikaç gün daha
beklemelimiyim yoksa kan testi yaptırayım mı?
günaaaayyyydııınnnn...
Nasılsınız kızçelerim...???
Inşallah bu hafta uğurlu gelir herkese...
Yeni bat'ları kaydettim bkz ilk sayfa....
Arkadaşlar topıcle ilgili yorumlar olmuş da ben bilerek topiğin ismini mart ayı topiği değil de mart ayında başlayanların topiği diye yaptım...
O yüzden topıc adını değiştirmeye gerek yok, eğer burayı sevdiyseniz burda kalabilirsiniz çünkü biz önümüzdeki aylarda da burda devam etmeyi düşünüyoruz canlarım herkesi bekleriz
kızlar bir şey buldum bakın
merhaba arkadaslar. sanıyorum yaklasık 1 sene öncesinde yazmıştım buraya. az önce okurken o günler aklıma geldi :)
hamile kalmak için birçok şeyi denedim. ( eşimde ve bende sorun yok bunu belirtmek istedim ) bir türlü bebek tutmuyordu.. meğer işin püf noktası ilişki sonrası sağa ya da sola dönük yatıp poponuun altına yastık koymakmış. ben o zamana kadar hep sırt üstü yatıp beklerdim. bu dediğimi deneyince tuttu ve suan Allah'ıma sükürler olsun ki 2,5 aylık hamişim :)
bu bahsettiğim yatış pozisyonunu yine KKdan 2 3 arkadas denedi ve onlarda da tuttu. bir deneyin derim.
selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "kasım ayında bebiş için çalışmaya başlayanların yeri" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. Haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. Hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
Sat: 20 şubat bu arada :)
[sıze=3]mart ayı listesi[/sıze]
[sıze=2]esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee [/sıze]
elçi04……………….. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
Timurasya........... Hamileee
Istanbulizmir............. Hamileee
Ayçaece.................. Hamileeee
a_d.................hamileee
ışılışıl38.............hamileee
Mihrac............hamileee
Elmadaş..........hamileee
Tarçın10............. Hamileee
jonguil.............26 mart
aybice........... 27 mart
deragun........... 28 mart
aaleynaa.......... 29 mart
vitaminc.......... 29 mart
addd83........... 29 mart
gece_85............ 30 mart
naltun................ 30 mart
masal5959........ 31 mart
alxfa................. 31 mart
idilga…………….. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34……………… bat ????
Canciceğim...... 3 nisan
sersen............. 4 nisan
belilden............ 4 nisan
derinsuberfu......... 5 nisan
perisoko...... 6 nisan
papilo................. 6 nisan
elysia………………. 6 nisan
adesseda...........7 nisan
tubiloshh........... 7 nisan
huzur_34............. 7 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
tatlıcadı55……. 9 nisan
tembel…………….. ?????
Daısytulip………. ????
Sonesinti........... 10 nisan
aserenhan.......... 10 nisan
hll_legend........... ?????????
Kara_gul............. 12 nisan
dimplevenom….. 14 nisan
sevval17............15 nisan
huzun07.......... 17 nisan
candost17.......... 17 nisan
bidiko............... 18 nisan
chiitlenbik.......... 20 nisan
fugurlar...........
Beyazlım...........
Demet35..........21 nisan
suvesabun…….. 23 nisan
gogi...............
Asis…………………23 nisan
pınknymph…….. 23 nisan
medmus…………..
Bluegirl1..........
Enderfts.............
Hazelrose……..
Eyecha......
Hafzak...........
yok canım bahçelievler. bir iki doktor ismi aldım, iyi dediler. artık paraya kıyıp, doğru doktoru bulmak istiyorum.
geçmiş olsun canım bende dün adet oldum. haftaya ptesi bende doktora gidicem yumurtalarıma baktırıcam çatlıyormu patlıyormu ne alemdeler diye :))))))))))))))))))
çarşamba günüde eşim gidip sperm testi yaptıracak :))))))))))))))
kızlar bir şey buldum bakın
merhaba arkadaslar. Sanıyorum yaklasık 1 sene öncesinde yazmıştım buraya. Az önce okurken o günler aklıma geldi :)
hamile kalmak için birçok şeyi denedim. ( eşimde ve bende sorun yok bunu belirtmek istedim ) bir türlü bebek tutmuyordu.. Meğer işin püf noktası ilişki sonrası sağa ya da sola dönük yatıp poponuun altına yastık koymakmış. Ben o zamana kadar hep sırt üstü yatıp beklerdim. Bu dediğimi deneyince tuttu ve suan allah'ıma sükürler olsun ki 2,5 aylık hamişim :)
bu bahsettiğim yatış pozisyonunu yine kkdan 2 3 arkadas denedi ve onlarda da tuttu. Bir deneyin derim.
Hayırlısı olsun, sırf senin sonucun belli olmuştur diye açıp baktım topiğe, İnsan çok yıkılıyo öyle durumlarda biliyorum ama zamanı gelmemiş demekki daha, çok kaptırmamak lazım ama beceremiyoruz işte onu. İnşAllah daha fazla bekletmez bebişin seni. Bende kendimi nedense hep sana endekslemiştim kesin gibi hissediyodum seni şimdi olumsuz haberini alınca hem üzüldüm hem bende umutsuzluğa düştüm, korkuyorum arayıp sonuç almaya. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin yardımcımız olsun...
canım beni eklersen sevinirim bizde bu ay ufaktan başladık çalışmalara barım 28 mart çok umutlu değilim ama başlamak da bişeydir dimi hamişleri tebrik ediyorum sağlıklıca kucaklarına alsınlar inşallah...
Hayırlısı olsun, sırf senin sonucun belli olmuştur diye açıp baktım topiğe, İnsan çok yıkılıyo öyle durumlarda biliyorum ama zamanı gelmemiş demekki daha, çok kaptırmamak lazım ama beceremiyoruz işte onu. İnşAllah daha fazla bekletmez bebişin seni. Bende kendimi nedense hep sana endekslemiştim kesin gibi hissediyodum seni şimdi olumsuz haberini alınca hem üzüldüm hem bende umutsuzluğa düştüm, korkuyorum arayıp sonuç almaya. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?