MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kan tahlili mi verdin canımm nezmana sonucu alıcan kaç gibiii

ayyy yenii heycanımııııızzzz mısınn ?

evet canım kan tahlili verdim cuma günü sağlık ocağına bugün 1:30tan sonra arayıp sorucam ama daha günüm geçmedi diyebilirim. eğer düzenli olduğumu varsayarsak dündü ama hep gecikmeli olurum, sadece 1 hafta önce lekelenme olduğum için dayanamadım tahlil verdim ama çok umutsuzum korkuyorum.. Yarına da randevu aldım doktordan, çıkmazsa eğer bide muayeneye gidicem çünkü daha önce hiç lekelenme olayını yaşamadım. İnşAllah öyle olurum kimseye haber vermeden önce buraya hamileyim yazmak istiyorum. Allahım hayali bile ne güzel

kan tahlili mi verdin canımm nezmana sonucu alıcan kaç gibiii

ayyy yenii heycanımııııızzzz mısınn ?

kızlar ya bu evlat istegi garip şey ben dün gece ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım öyle uyuya kalmışım korkudan sabaha kadar kıpırdamamışım kalkınca baktım her yerim tutulmuş kendime nasıl güldüm

Evet aynen öyle bende normalde sürekli kontrol ediyorum adet oldummu diye. gecede rüyamda kontrol ediyorum peçeteyle bi bakıyorum kan nasıl korkuyla uyandım kalktım hemen lavaboya gittim korkarak neyseki bişey yoktu. şimdilik korktuğum olmadı umarım olmazda...

umarım olmaz canım inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyıla benim bat 5 daha çok var bakalım bekliyoruz.

kızlar ya yumurtlama dönemi adet biter bitmez başlar mı? adetim bitişinden sonra hemen 4-5 gün vajina akıntısı şeffaftı ben yumurtlama dönemim dedim sonra da bi daha öyle akıntı gelmedi zaten ya normal ya da kuruydu. Ama şimdi bi sitede gördüm doktor adet biter bitmez mümkün değil, yumurtalama ortasında olur diyor ne diyorsunuz?

canımm senin günün geçmiş yaptır istersen istersen bugünde bekle gelen giden olmazsa yaptır canım belirti işey yok mu hiç

aksam iş çıkısı yaptırcam canmm bende
cok merak edşyorum hayırlısıyla inşallahh
hayırlı haberler alırız hepimizz hamişizdir :)

Papilo yumurtlama adetinin ilk günnden 14 gün sonra oluyor genelde canım örn.adetin 3 ünde başladıysa 17 sinde yumurtlama başlarmış

canımm sen kalp sesini duydun mu? bu arada vajinal kontrol yaptı demiştin, karından bakma olgunluğuna geldiğini söyledi mi?

karından da baktı tarçıncım orda da göründü kese kalp atışı ile ilgili herhangi bir şey yapmadı daha duyulmaz mümkün değil dün 4+6ydı.. 7. ve 8. haftalarda net duyuluyormuş karından

bat tam belli değil ama son aya göre varsayarsak 25 mart

ee senin bat dünmüş tatlım... sonuç ne pekii var mı belirtiler fln test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…