kan tahlili mi verdin canımm nezmana sonucu alıcan kaç gibiii
ayyy yenii heycanımııııızzzz mısınn ?
kan tahlili mi verdin canımm nezmana sonucu alıcan kaç gibiii
ayyy yenii heycanımııııızzzz mısınn ?
hayırlısı olsun ne yapalım canım çok üzüldüm ama iyiyim şimdi dediğim gibi.
inşallah sen hamilesindir korkma canım sakın korkmaa
İnşAllah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda.
kızlar ya bu evlat istegi garip şey ben dün gece ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım öyle uyuya kalmışım korkudan sabaha kadar kıpırdamamışım kalkınca baktım her yerim tutulmuş kendime nasıl güldüm
Evet aynen öyle bende normalde sürekli kontrol ediyorum adet oldummu diye. gecede rüyamda kontrol ediyorum peçeteyle bi bakıyorum kan nasıl korkuyla uyandım kalktım hemen lavaboya gittim korkarak neyseki bişey yoktu. şimdilik korktuğum olmadı umarım olmazda...
hoş geldin canım ekledim bkz ilk sayfa
benide eklermisiniz rica etsem
canımm senin günün geçmiş yaptır istersen istersen bugünde bekle gelen giden olmazsa yaptır canım belirti işey yok mu hiç
maaşallah canımmm bakınca heyecanlandım ne güzel bir duygu hiiii ah ne güzellllllllll :)))
canım bir gün durup diger gün yola devam gün aşırı yani bide ilişkiden 2 saat önce kocana sert bir türk kahvesi yap ki sperm kardeşler harekete geçsin canlansınnnnn kımıl kımıl kımıl olsun sende ilişkiden sonra poponun altına yastık koyup yarım saat kalkmadan yat yavrummm :=)
hımm Türk kahvesi harekete mi geçiriyo bunu bilmiyordum.
bat ne canım?????
canımm sen kalp sesini duydun mu? bu arada vajinal kontrol yaptı demiştin, karından bakma olgunluğuna geldiğini söyledi mi?
bat tam belli değil ama son aya göre varsayarsak 25 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?